FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 24 okt 2010, 12:00

Omerbavarac je napisao/la:Najbolje bi bilo, kako za Slobodu, tako i za navijace, da ispadnu, ali svi znamo da od toga nema nista.
Kad u prethodnim godinama nisu napustili drustvo najboljih, nece ni u ovoj sigurno.
Kakvo ispadanje djabe pisete o tome zar neznate da Sloboda nece ispasti kako god okrenes a i navijaci (jedino u slucaju bojkota) ali nema bojkota uvijek ce biti jedna Fukara na tribini hahha a to sam ja a za ostale nezz... :P ..neg dajte kakvu drugu temu...svi znamo kakva nam je liga tako da netrebate se toliko opterecavati pogotov s tim ispadanjem...DOCI CE NEKAD I NASA SEZONA A JA TU NASU SEZONU STRPLJIVO CEKAM.... :D

KAD TAD

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 okt 2010, 12:01

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Najbolje bi bilo, kako za Slobodu, tako i za navijace, da ispadnu, ali svi znamo da od toga nema nista.
Kad u prethodnim godinama nisu napustili drustvo najboljih, nece ni u ovoj sigurno.
Kakvo ispadanje djabe pisete o tome zar neznate da Sloboda nece ispasti kako god okrenes a i navijaci (jedino u slucaju bojkota) ali nema bojkota uvijek ce biti jedna Fukara na tribini hahha a to sam ja a za ostale nezz... :P ..neg dajte kakvu drugu temu...svi znamo kakva nam je liga tako da netrebate se toliko opterecavati pogotov s tim ispadanjem...DOCI CE NEKAD I NASA SEZONA A JA TU NASU SEZONU STRPLJIVO CEKAM.... :D

KAD TAD
Kad Sabovic umre ili kad SBB osvoji vlOst:lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 24 okt 2010, 12:02

NEma se para , a svi dobro znamo zbog cega ili zbog koga sloboda nema para da plati smjestaje igracima a da ne spominjem neke druge stvari ..... zato cemo stalno biti u dnu tabele i zato na tusnju ce biti 20-setek ljudi ... Zalosno ali istinito :x
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 24 okt 2010, 12:04

Frutek je napisao/la:

KAD TAD
nemoj mu baksuzirati..mah ja sam samo rekla da cu cekati tu nasu sezonu i to je to a desit ce se (opet) KAD TAD :mrgreen:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 okt 2010, 12:05

Frutek je napisao/la:

KAD TAD
nemoj mu baksuzirati..mah ja sam samo rekla da cu cekati tu nasu sezonu i to je to a desit ce se (opet) KAD TAD :mrgreen:
Kantonu il´ Šaboviću :mrgreen:

Ma dobro mora se i San Marino jednom plasirat na evropsko za 1000 godina za 1000 godina :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 okt 2010, 12:06

Ima logike u tome, mada mi je neobjašnjivo kako Čelik koji je bez konkurencije najzaduženiji i finansijski najlošije stoji uspijeva zadržati tu neku poziciju na sredini. Sloboda je, kad su pare u pitanju, za njih Amerika. A ima još klubova koji od nas stoje puno lošije.
A đe da znam?!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 okt 2010, 12:43

slika

Moram se pohvalit´
8-) 8-)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 okt 2010, 12:59

Frutek je napisao/la:slika

Moram se pohvalit´
8-) 8-)

Ne vidi se sve!
A đe da znam?!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 okt 2010, 13:02

Desni klik, otvori sliku

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2010, 16:51

Juniori Slobode izgubili od Zvijezde 1:0,jes da u tom mecu nije igrao Bekic,koji je jucer sa Slobodom igrao u Prijedoru,dok su kadeti remizirali 2:2 sa istim protivnikom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 24 okt 2010, 19:43

slika
slika

evo kad smo malo otisli na virtuelnu slobodu malo i od mene :D

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 okt 2010, 08:33

Dova protiv tuge i depresije
"Allahumme inni abduke vebnu abdike vebnu emetike nasijeti bijedejke madin fi hukmike adlu fi kadaike es´eluke bikulli ismin huve lekke semmejete bihi nefseke ev enzeltehu fi kitabike ev alemtehu ehaden min halkike ev iste´serte bihi fi ilmil-gajbi indeke en tedzalel-Kur´ane rebi´a kalbi ve nure sadri ve dzellale gammi ve zihabe huzni ve hemmi". :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 okt 2010, 10:09

Probisvjet je napisao/la:Dova protiv tuge i depresije
"Allahumme inni abduke vebnu abdike vebnu emetike nasijeti bijedike madin fi hukmike adlun fije kadauke es´eluke bikulli ismin huve leke semmejete bihi nefseke ev enzeltehu fi kitabike ev allemtehu ehaden min halkike ev iste´serte bihi fi ilmil-gajbi indeke en tedžalel-Kur´ane rebi´a kalbi ve nure sadri ve dželae gammi ve zehabe huzni ve hemmi".

Nije ovo dova protiv tuge i depresije, a nije ni riječ o samo jednoj dovi. Malo sam ti ispravio greške ako se ne ljutiš. Inače lijep "splet" dova. Hvala što si ih postavio. Nisi ti toliki probisvjet koliko se čini na prvi pogled! :mrgreen:
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2010, 12:37

Eh sad nam dolazi Velez koji je mozda u vecoj krizi nego mi,ali moramo ih dobit da jos vise ne potonemo na tabeli.. sa 1:0 bicu zadovoljan,samo da se dobije,jer ovo sto prikazu je veoma lose.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 okt 2010, 16:03

[youtube][/youtube]

Sta gadjas? :lol: :lol: :lol:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2010, 16:42

U mec sa Velezom ulazimo jaci za Aleksica,Malkica i Mujica.. Nadat je se dobroj igri i nova 3 boda,ako sad kiksamo bice hebeno do kraja prvenstva.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 okt 2010, 16:46

Sad nećemo kiksnuti ABD, pa ne vidim nikakvu mogućnost za to. Velež je meni drag klub ali......... pa oni su izgubili od Drine u Zvorniku. Velež prolazi kroz težak period, nisam siguran da bi dobacio do sredine tabele u Prvoj ligi. Ja sam milijardu posto siguran da uzimamo 3 boda u utakmici protiv Veleža.
A đe da znam?!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 25 okt 2010, 17:02

Netreba nikog pocjenjivati treba uci ozbiljno hladne glave u utakmicu i pokusati dobiti .... kada se igra ?

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 okt 2010, 17:04

TZ_BoY je napisao/la:Netreba nikog pocjenjivati treba uci ozbiljno hladne glave u utakmicu i pokusati dobiti .... kada se igra ?

Potpuno se slažem!
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2010, 17:06

TZ_BoY je napisao/la:Netreba nikog pocjenjivati treba uci ozbiljno hladne glave u utakmicu i pokusati dobiti .... kada se igra ?
Ja mislim da je u subotu,al sve ce se znati u petak ;) mah to treba rijesit u prvom poluvremenu i mirno zavrsit mec,jer Velez ne izgleda dobro.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.