Čuj ovog fin momak, poklonio mu rukavice

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne, fin je momak, a uz to mi je poklonio rukavice. Btw ja nisam golman, tako da to meni malo znacim, samo kazem da je momak fin.Nimla_RZ je napisao/la:Vala stvarno ako sad Burić nije barem za 3. golmana![]()
Čuj ovog fin momak, poklonio mu rukaviceJa mu nikad neću halalit onaj kiks protiv Grbalja u 90+
On je stvarno dobar momak.Ja bi rekao legendaAllGunsBlazing je napisao/la:Ne, fin je momak, a uz to mi je poklonio rukavice. Btw ja nisam golman, tako da to meni malo znacim, samo kazem da je momak fin.Nimla_RZ je napisao/la:Vala stvarno ako sad Burić nije barem za 3. golmana![]()
Čuj ovog fin momak, poklonio mu rukaviceJa mu nikad neću halalit onaj kiks protiv Grbalja u 90+
Hoces onda ikad Hinovicu sta oprostiti?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I imam dres od Hibica, pa mi nije drag![]()
![]()
![]()
Inace:On,Lukacevic,Fenan,Dzida su fini momci.
sve je napisano kako treba, al care zar po tebi spahic ne spada u vrhunske igrace kao ti pobrojani ? pa on mozda jeste ispao seljacina dosta puta, i jest pregrub igrac, al brate, on je medju 3 najbolja igraca repke...to je cinjenica...stoper kakvog cemo tesko ikada vise imati...armin dju je napisao/la:Hmm sta reci..Misli da tek sad mozemo reci reci da imamo par hajmo reci vrhunskih igraca koji su stasali u to a po mom mislejnju su to Dzeko,Ibisevic,Miske,Pjana,Lula,Papac i Beg, Ne samo zato sto igraju u vrhunskim timovima vec zato sto imaju ogromnu ulogu u istim. Spahic je bio na dobrom putu da postane jedan od vrhunskih al mu neda njegov seljacki mentalitet, Salihovic mi je nekako preskroman momak bez nekih velikih ambicija.. Sad problem je naravno sta kad ovi nemognu vise, ko ce ih zamijeniti?? koji su to novi klinci?? Ili cemo opet izgleda cekati 20+ godina za neke nove uspejhe
Nije problem ko sada dolazi, jer dolazi mahom ova ratna generacija 91-95, koje je pun kofer po inostranstvu, pitanje je ko će doći nakon njih, kroz nekih 15 godina? A još veće pitanje je ko će doći kroz 20 i nešto, kad dijaspora okopni.armin dju je napisao/la:Sad problem je naravno sta kad ovi nemognu vise, ko ce ih zamijeniti?? koji su to novi klinci?? Ili cemo opet izgleda cekati 20+ godina za neke nove uspejhe
Kod: Označi sve
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/214564/Srbi-u-Evropi-201112-Sezona-defanzivaca-evrogolova-povreda-i-boravka-na-tribinama
Isto smo se pitali kada su zavrsavali Bolic,Baljic,Barba,Konjic,Hibic,Hasan pa dodjose ovi sto si ih nabrojao.Tako ce i njih neko dobar zamjeniti,nema brige...armin dju je napisao/la:Hmm sta reci..Misli da tek sad mozemo reci reci da imamo par hajmo reci vrhunskih igraca koji su stasali u to a po mom mislejnju su to Dzeko,Ibisevic,Miske,Pjana,Lula,Papac i Beg, Ne samo zato sto igraju u vrhunskim timovima vec zato sto imaju ogromnu ulogu u istim. Spahic je bio na dobrom putu da postane jedan od vrhunskih al mu neda njegov seljacki mentalitet, Salihovic mi je nekako preskroman momak bez nekih velikih ambicija.. Sad problem je naravno sta kad ovi nemognu vise, ko ce ih zamijeniti?? koji su to novi klinci?? Ili cemo opet izgleda cekati 20+ godina za neke nove uspejhe
03:00ANTIFA ! je napisao/la:Kada igramo sa Meksikom u koliko sati ?
Hoćeš gledatiDevil je napisao/la:03:00ANTIFA ! je napisao/la:Kada igramo sa Meksikom u koliko sati ?
Verovatnolegenda reala je napisao/la:Hoćeš gledatiDevil je napisao/la:03:00ANTIFA ! je napisao/la:Kada igramo sa Meksikom u koliko sati ?
Ja ne znam, prošle godine sam gledao, al je bila sat ranije, oveDevil je napisao/la: Verovatno
Zeba je bolji igrac ali imamo Misimovica i Pjanica.Rosas7 je napisao/la:nemogu vjerovat da je susic zovnuo covjeka koji je dobro odigrao jednu polusezonu,a nije zovuo recimo zebu koji je klasa za svraku i igra na vrhunskom nivou 2 godine vec,ali eto nisam ja izbornik