Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

kyrieirving
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la kyrieirving » 24 okt 2017, 19:18

hskzmostar je napisao/la:Kako Zrinjski moze biti odgovoran za dron?
Jel taj dron platio ulaznicu i sjeo na tribinu pa pravio nered ili je netko iz naselja BB koje je iznad tribina lagano ukljucio i uzletio iznad stadiona,kako klub uprava pa cak i policija moze utjecat na nesto sto je na 20 m visine???
Jednostavno ne pije vode,osnova za zalit se bezbroj.
To je isto ko za gostujuce navijace kako su mogli kaznit fk sarajevo 2500km za bakljadu njihovih navijaca?Mozda to nisu njihovi navijaci bla bla,Necemo se lagat znamo ko je kriv za dron.
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 24 okt 2017, 19:21

MortemHz je napisao/la:
Jel taj dron platio ulaznicu i sjeo na tribinu pa pravio nered ili je netko iz naselja BB koje je iznad tribina lagano ukljucio i uzletio iznad stadiona,kako klub uprava pa cak i policija moze utjecat na nesto sto je na 20 m visine???
Nije platio ulaznicu ali je Zrinjski kao organizator utakmice odgovoran za posljedice. Pa cim se dron pojavio on je poslan iznad nas i tu je stajao neko vrijeme. Tek je poslije poceo letiti okolo. Nesto se htjelo postici sa tim ali ne uspijeva to. Normalne ljude jednostavno ne zanimaju neke zastave, tu si radi Sarajeva a ne radi zastava. Tad smo nekad i zabili gol kad provali brat da vrate dron, da nam je sretan. :urnebes:

Nista ,nabavit protuavionca i oderi za vrijeme utakmice ako sta leti rusi pa poslije pitaj :bow:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 okt 2017, 19:23

nije kriv Zrinjski kao klub, ali jesu navijači tog kluba tako da ti to dođe isto. Niko vama nije kriv što tu politiku vodite, pa klub mora biti kažnjavan zbog toga. Nego fino sve skupa 11 milja pripremite i fino u kasu saveza :njanjanja:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 okt 2017, 19:24

Moram se složit sa mađarima. Da je neko sa stadiona pustio dron, onda ok, ovako nema smisla kažnjavat klub za nešto na šta nemaju nikakvog uticaja. Isto tako je vrhunac gluposti kažnjat npr FKS jer su njihovi navijači palili baklje na gostovanju. Šta sad, fudbalski klubovi su odgovorni za gostovanja svojih navijača. Klubovi domaćini trebaju plaćat kazne za baklje, nebitno jel pale domaći il gostujući, jer šta imaju gosti sa organizovanjem tekme?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 okt 2017, 19:26

slika
Uskoro obavezan na stadionima :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 okt 2017, 19:28

hskzmostar je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Nije platio ulaznicu ali je Zrinjski kao organizator utakmice odgovoran za posljedice. Pa cim se dron pojavio on je poslan iznad nas i tu je stajao neko vrijeme. Tek je poslije poceo letiti okolo. Nesto se htjelo postici sa tim ali ne uspijeva to. Normalne ljude jednostavno ne zanimaju neke zastave, tu si radi Sarajeva a ne radi zastava. Tad smo nekad i zabili gol kad provali brat da vrate dron, da nam je sretan. :urnebes:

Nista ,nabavit protuavionca i oderi za vrijeme utakmice ako sta leti rusi pa poslije pitaj :bow:
Ma razumijem ja tebe ali realno, ko je mogao poslati onaj dron sa onim motivom na utakmici Zrinjski - Sarajevo? Zrinjski kao klub, Ultrasi kao navijaci i opcenito simpatizeri Zrinjskog, zar ne? Isto k'o sto klub odgovara za bakljade navijaca. Ko vam je kriv sto nemate na stadionu jednog ovakvog ljepotana? :kafa:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 24 okt 2017, 19:28

Liga puna nelogicnosti a izgleda da Zrinjski uopce nije niti kaznjen za dron vec su mediji to prenijeli.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 19:32

Ovaj sto je digao dron iznad stadiona navija za Al Ittihad, student tu. Provjereno samo se malo igrao da ga isproba jer mu je stigao taj dan preko brze poste, nikakva zla namjera.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 24 okt 2017, 19:39

Do koje razine su dosli sarajevski mediji mozemo vidjeti po clanku o tome kako Tonci Kukoc organizira pobunu u svlacionici na sto im je on odgovorio pisanjem po njima na svom fb profilu....

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 okt 2017, 19:41

tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj sto je digao dron iznad stadiona navija za Al Ittihad, student tu. Provjereno samo se malo igrao da ga isproba jer mu je stigao taj dan preko brze poste, nikakva zla namjera.
A ti znaš da navija za Zrinjski? Možda u životu nije kročio na tribine. Zrinjski mi nije nimalo drag klub, al nemoj zadojen bit druže. Ako znaš, normala, daj identitet policiji i nek ga privedu zbog isticanja neustavnih obilježja. :wave:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 19:43

uNbx je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj sto je digao dron iznad stadiona navija za Al Ittihad, student tu. Provjereno samo se malo igrao da ga isproba jer mu je stigao taj dan preko brze poste, nikakva zla namjera.
A ti znaš da navija za Zrinjski? Možda u životu nije kročio na tribine. Zrinjski mi nije nimalo drag klub, al nemoj zadojen bit druže.
Poznavajuci Bosnu i Hercegovinu sansa da taj ko je upravljao dronom ne navija za Zrinjski je 1:10000000000000.

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 24 okt 2017, 19:44

tuzlak1987 je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
A ti znaš da navija za Zrinjski? Možda u životu nije kročio na tribine. Zrinjski mi nije nimalo drag klub, al nemoj zadojen bit druže.
Poznavajuci Bosnu i Hercegovinu sansa da taj ko je upravljao dronom ne navija za Zrinjski je 1:10000000000000.
Zasto?
Mogao je navijaca Veleza napraviti ovo namjerno kao provokaciju...

EKONNP

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 okt 2017, 19:45

uNbx je napisao/la:
Ma ja ti samo kažem da se klub može kazniti ako dronom upravljao neko sa tribina stadiona, ili sa dijela zemlje koji pripada stadionu i tačka.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 24 okt 2017, 19:46

I.meni je palo na pamet, uzmem dron i nekom drugom belaj napravim namjerno
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 okt 2017, 19:47

:urnebes: :facepalm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlak1987
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 19:48

skripar96 je napisao/la:Zasto?

Mogao je, ali bi onda bila zastava Turske ili tako neka zastava.

Sta bi bio cilj tom navijacu Veleza uopste? Da nabije Zrinjskom 5000 maraka kazne, a sa druge strane podigne ego navijacima Zrinjskog i stavi im osmjeh na lice :D
Ovo je uradio neko ko simpatise Zrinjski, tu ne bi trebalo biti nikakve dileme.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 24 okt 2017, 19:49

Ja mislim da je dron poslao neko iz saveza, zafalilo im za topli obrok :plac:

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 24 okt 2017, 19:50

skripar96 je napisao/la:Zasto?

Mogao je, ali bi onda bila zastava Turske ili tako neka zastava.

Sta bi bio cilj tom navijacu Veleza uopste? Da nabije Zrinjskom 5000 maraka kazne, a sa druge strane podigne ego navijacima Zrinjskog i stavi im osmjeh na lice :D
Ovo je uradio neko ko simpatise Zrinjski, tu ne bi trebalo biti nikakve dileme.
Blize se izbori,valja opet holcati narod jedne na druge,nikad ne znas [emoji6]

EKONNP

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 19:50

Penaltiky je napisao/la:I.meni je palo na pamet, uzmem dron i nekom drugom belaj napravim namjerno
Ja sam planirao da uvrijedim navijace Sirokog tako sto bih za dron zakacio zastavu Hrvatske i preletio stadion :problem:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 24 okt 2017, 19:50

dronom sam upravljao ja, njime sam dostavljao pitku vodu u pet ambalaži do gostujuće tribine i prilikom jednog preleta sam slučaju zakačio jarbol sa zastavom. Kaznu ću osobno platit njemačkim markama.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.