Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 dec 2012, 13:42

Bosniacum Lilium je napisao/la: jeftinije si od onih eskort dama sa stupa. I ti i sarajlijica :mrgreen:
Oces malo krmetine ?
Bosniacum Lilium je napisao/la: Vidi, vidi. Kao i upuceni smo, a ustvari, blage veze nemas :ugeek:
Moj je tata jaci od tvog.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 dec 2012, 13:43

http://****/zenica/biznis/ite ... broja.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vijeće Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) održalo je danas 60. redovnu sjednicu na kojoj je razmatralo Plan i Program rada za 2013. godinu, te usvojilo Pravilo o izmjenama Pravila 59/2011 o naknadama za dozvole u radiokomunikacijama Razmotrena je informacija o formiranju radne grupe za izradu dokumenta Politika sektora telekomunikacija u BiH, koja je nedavno počela s radom u okviru Vijeća ministara BiH. Vijeće Agencije podržava aktivnosti na izradi ovog strateškog dokumenta i naglašava da će Agencija, u okviru ove radne grupe, pružiti puni doprinos da bi dokument bio donesen u utvrđenim rokovima. Razmatrajući informaciju o stepenu implementacije usluge prenosivosti telefonskih brojeva, Vijeće je potvrdilo da su sva tri telekom operatora tehnički i administrativno spremna na implementaciju usluge prenosivosti telefonskih brojeva u svim mobilnim mrežama u BiH. Ova usluga bit će na raspolaganju korisnicama od 1. januara 2013.

Vijeće je razmotrilo i informacije o objavi i zbirnom izvještaju o kvalitetu usluga u GSM/UMTS mrežama i efektima primjene modela rebalansa cijena govornih i telefonskih usluga. Prihvaćena je informacija o primjeni novog seta propisa i pravila iz oblasti emitovanja, i konstatovano da i u narednom periodu trebaju biti nastavljene aktivnosti Agencije na praćenju poštivanja ovog dijela regulative, od korisnika dozvola u oblasti emitovanja, saopćeno je iz RAK-a.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 18 dec 2012, 15:03

Zna li neko je li izasla lista za boracke stipendije u Zenici :?: :?:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 dec 2012, 15:04

Pozdrav za @dushi roba,cesto ga vidjam na fakultetu,trebamo jednom kafu popiti. 8-)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 16:42

AgresivnoDjubre je napisao/la:Pozdrav za @dushi roba,cesto ga vidjam na fakultetu,trebamo jednom kafu popiti. 8-)
Šta studirate obojica?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 18 dec 2012, 17:04

Pratite uzivo o smaku svijeta. Pratite da li se desava ista neobicno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.space.com/18925-doomsday-201 ... id=dlvr.it

Mi se zahebavamo on moze stvarno biti. Ne vjerujem u Maje ali moze Bog dati da bude :D :D

Jucer bio kod zubara. Bolio me zub i bio natekao. I jucer mi zubar stavi lijek. Danas sam jos vise netekao. Zar ne bi trebalo biti suprotno? :?
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 dec 2012, 17:05

likma ja kako sam skonto ti si hodžino dijete, čudi me da ti misliš da će bit' smak svijeta. :P
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 18 dec 2012, 17:09

TheVerminator je napisao/la:likma ja kako sam skonto ti si hodžino dijete, čudi me da ti misliš da će bit' smak svijeta. :P
Pa ne mislim. Nego kazem da moze biti. Ne zbog toga sto su to Maje rekle, v e c sto tad Bog mozendati da bude. Moze on biti i sad, sutra.... :D

Ako nesto zagrmi, zapuca vidjet ces strahova :lol: :lol: :lol:

Damir Dzumhur!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 17:09

Koliko ste mi se već popeli na nerve s tim smakom tačno bih volio da bude pa da umremo svi.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 dec 2012, 17:18

Maršale, nemoj tako, ja se nadam da ćemo osvojit' nešto pa da odem zadovoljan. :mrgreen:

@Likma, baš sutra ne bi mogo bit, znam da će bit u petak sigurno, sad koji petak, to ne znam. :P

Mada ja sam totalno opušten, šta ću mu ja, ako bude biće.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 dec 2012, 17:20

marsal, kako napredujes :)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 18 dec 2012, 17:21

TheVerminator je napisao/la: @Likma, baš sutra ne bi mogo bit, znam da će bit u petak sigurno, sad koji petak, to ne znam. :P

Mada ja sam totalno opušten, šta ću mu ja, ako bude biće.
Bit ce onda kad bude. :D

Damir Dzumhur!!!!

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 18 dec 2012, 17:21

Danas je 18. Muharem 1425 godine,
mozda i bude 2012 smak svijeta 8-)
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 18 dec 2012, 17:28

EdenHazard je napisao/la:Danas je 18. Muharem 1425 godine,
mozda i bude 2012 smak svijeta 8-)
Mislis 1434 a ne 1425 :D

Sad mislio igrat 8 ball multiplayer pool (bilijar) na fb. I dobijem obavjestenje da imam 250 xp i da sutra mogu igrat :twisted: :twisted: Najdrazu mi igru upropastise

Damir Dzumhur!!!!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 dec 2012, 17:42

Marsal je napisao/la: Šta studirate obojica?
Sumarski fakultet.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 17:45

AgresivnoDjubre je napisao/la: Sumarski fakultet.
Stvarno? :) Jako lijep fakultet, nema govora. Nažalost meni nikad nisu išli predmeti bitni za taj fax tako da nisam ni razmisljao da ga upisem a predlagali su mi. Moja zelja je uvijek bila kriminalistika ali...
secer je napisao/la:marsal, kako napredujes :)
Da barem napredujem, pa makar malo. Nazadujem nažalost... Ali to je samo po pitanju one male.

A kad budem imao vremena napisat ću ti pm, mislim da ćeš bit ponosan na mene makar malo. :mrgreen:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 dec 2012, 17:48

Smorili ste sa smakom svijeta, i na službenoj stranici NASA-e su čak postavili članak odgovarajući na pitanja vezana za teorije o smaku svijeta. Ako znate engleski , sve će vam biti jasno.
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
likma23 je napisao/la: Jucer bio kod zubara. Bolio me zub i bio natekao. I jucer mi zubar stavi lijek. Danas sam jos vise netekao. Zar ne bi trebalo biti suprotno? :?
Jel imaš upalu , tj ono , temperaturu , i ostale znakove upale ili je samo natekao ? Ako je počeo naticati jučer , moguće je da je se otečeni dio povećavao prije nego što je lijek počeo djelovati ... ali spadne otok u roku od par dana. Ja znam da sam dvaput imao upalu zuba (imao pravu upalu , temperaturu i sve ostalo) i oba puta sam otekao , ali jedan put sam pio antibiotik i spao je za oko sedmicu dana, dok drugi put sam morao primati injekcije(penciline) i potpuno je spao za nekih 4 dana , 5 max..
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 18 dec 2012, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 dec 2012, 17:49

Marsal je napisao/la:
Stvarno? :) Jako lijep fakultet, nema govora. Nažalost meni nikad nisu išli predmeti bitni za taj fax tako da nisam ni razmisljao da ga upisem a predlagali su mi. Moja zelja je uvijek bila kriminalistika ali...
Da,nije los fakultet.Izabrao sam smijer debeli hlad,za njeg ne znam.Volio bi ga upoznati da kaficu popijemo,vidi se na njemu da je dobar,a uvijek mi namigne kad prodje. :lol: :lol: Salu na stranu,bitno je da si ti s giletom zajedno isao na predavanje.Iako je on u vecinu slucajeva bio u alkoholiziranom stanju,al dobro je. :mrgreen: Pravo nije lose.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 18 dec 2012, 17:53

Hebaji ga kolega, ne znam o kome je rijec...
@AgresivnoDjubre
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 dec 2012, 17:55

Dushi_Rob je napisao/la:Hebaji ga kolega, ne znam o kome je rijec...
@AgresivnoDjubre
Pa kad se ne znamo,vidjet cemo se neki drugi dan,ja cu castiti ne brini :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []