FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 15 feb 2010, 09:16

FRANK RIBERY je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:iskren da budem ja sam molio da Milanu dodje Bayern al eto Mancester nas zapade. stvarno ste se previse uzdigli dobili 5 utakmica zaredom i odmah mislite LP je vasa.
Pa ono stradavanje na Audi kupu je valjda bila dovoljna opomena da Milan nema šta tržiti protiv Bayerna (4:1).
omladino, posto vi imate bolje pamcenje, podsjetite ishlapljelog starca, tj. mene, jesu li roben i riberi bili strijelci protiv milaneza ;) :lol: :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 feb 2010, 09:49

geronimo je napisao/la:ihihihiihi, skajovac se vratio :mrgreen: i to u elementu :D
sve ja to razmem, ali da smo mi na liderskoj poziciji i po mogucnosti nekih 10-tak bodova odmaknuti od druge pozicije.
ali, ali mi se tek prikopcali na sam vrh, pa nikako da zauzmemo to lidersko mjesto. mislim, na jednu noc da, ali na vise nikako. :cry:
posto i ja tezim perfekcionizmu, kao i sam gaal, meni ove propuhe u odbrani itekako smetaju.
znam da je tebi odbrana + golman manje vazna stavka u ekipi, ali bez jake odbrane +dobar golman, nema velikih uspjeha u evropi. ;)
trenutno je na dijelu mali pad u igri bayerna, ili poznata bayernova arogancija kada oni osjete da im konkurencija nije ni do koljena.
medju rijetkim smo podrzavali gaala od pocetka, jbg, iskustvo 8-) sada je mnogima bommel dobar, svajni igra pravu poziciju, gomez izuzetan centarfor, olic odlican, toni je trebao prije otici....
jucer je svajni imao jednu od losijih partija, ali mi je izuzetno drago da njega imamo u ekipi. ne prepoznati u odnosu na proslu sezonu, njegova jacina je defanziva i jaka duel-igra + prekidi.
protiv bommela smo obojica, ali se mora prst na celo staviti i priznati da k'ten igra dobru sezonu, da tymo nema mjesta kod gaala (klinsijev igrac), sto je meni naravno krivo, ali sta je tu je...
turcin nema vise sta traziti u bayernu, budi siguran da je on sljedeci putnik.

za kroosa cemo jos vidjeti, ni ja nisam za njegovo dovodjenje u narednoj sezoni. treba malca pustiti jos malo da skuplja iskustvo, pogotovo u ekipi koja mu po svemu lezi, gdje je gl.dasa, u vrhu bl....
psiha je cudo, ne bih volio da u bayernu dozivimo ponovo slucaj deisler. a toni mi djeluje bas kao mekusac, neformirana licnost.

hajmo se mi i dalje nastaviti druziti sa ovom nasom omladinom....neko ce nekoga promjeniti :lol: nekome cemo otvoriti oci, a mozda ce neko od njih i nama zacepiti usta. :mrgreen: :D
ma yebes skaj :evil: sad manje pratim bayern nego dok ga nisam imao :D
kao sto ranije rekoh, samo saltam: hoce li vedo proraditi, hoce li dzekson postici evro-gol, kakvi su miske i salihaga..
ali, ali, dovoljno je da odgledam par minuta i da staro, buljavo oko vidi, a polu-ishlapljeli mozak shvati o cemu se radi :D
istina, odbrana nam je slabiji dio tima ali nikako preslab.
jednostavno, momci igraju onoliko koliko im treba.
takodje se slazem da su u par utakmica bili arogantni sto im je prebacio i sam haal(doduse, robben se nije slozio) ali kako da ne budu kada su svjesni da im ni jedan tim nije ni do koljena. hebiga, trebali bi zaposliti psihologa koji ce im napominjati kako je moguce da izgube i od slabijih ekipa.
tesko je pripremiti ekipu bayerna na utakmicu protiv, recimo, hanovera, kad je bayern u svim segmentima igre razvalio jedan bremen, jedan volfsburg, juve...ali, tu je haalonja da to popravi. vidio si, na odmor se ode sa nedostatkom, a kad izadju iz kabine, u drugom poluvremenu, pojedu svakog protivnika.
sto se tice bomela i tu se slazem :D ali samo ako cemo porediti njegovu igru iz ove i prosle sezone. inace, misljenja sam da je to jedna obicna kanta. pa njemu, na pomen duplog pasa, naumpadne jedino ona emisija :lol:
niko u bayernu ne izgubi lopti kao on. covjek ne umije povesti loptu, ne zna povesti kontru, ne umije odigrati dupli pas... jednom rijecju odskace. na zalost u negativnom kontekstu. recimo, jedan hamit ima sve sto bommel nema ali tu je trener i bommelov pasos ce da kompenzira te nedostatke :(
ipak, nadam se da ce hamit produziti :(
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 feb 2010, 13:14

secer je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:iskren da budem ja sam molio da Milanu dodje Bayern al eto Mancester nas zapade. stvarno ste se previse uzdigli dobili 5 utakmica zaredom i odmah mislite LP je vasa.
Pa ono stradavanje na Audi kupu je valjda bila dovoljna opomena da Milan nema šta tržiti protiv Bayerna (4:1).
omladino, posto vi imate bolje pamcenje, podsjetite ishlapljelog starca, tj. mene, jesu li roben i riberi bili strijelci protiv milaneza ;) :lol: :lol:
Kao i protiv Juventusa drugi su davali golove.Sweini,Sene i Muller 2x.Ono što je zanimljivo poslje tekme Gatuso izjavi da Bayern može do kraja Lige prvaka.Možda čovjek i bude upravu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2010, 14:38

Prošlo kolo Bayern je slavio pobjedu od 3:1 na domaćem terenu protiv vječnih rivala, Borussie iz Dortmunda. Bila je to deveta pobjeda u nizu za Bayern, ove sezone u Bundesligi. Ali ono što je privuklo najviše pažnje, nije činjenica da je Bayern postavio svoj novi rekord, već ono što se događalo pored terena. 72. minuta je, van Gaal vadi Riberya iz igre. Jedan prilazi drugom, gledaju se namignu i rukuju se. Van Gaal se smije, Ribery odlučno gleda. 69 000 navijača na stadionu slave pozdrav uz velike ovacije zato što osjećaju: To je Savez za titule!

Dosad su Ribery i van Gaal njegovali jedan jako komplicirani i napeti odnos. Neki puta dođe do eksplozije emocija kao u utakmici protiv Dortmunda, neki puta nema pozdrava od strane Riberya kada bude zamjenjen, kao protiv Furtha u kupu.

Van Gaal je tom problem pristupio jako pametno, umjesto da ga izbaci iz ekipe ili kazni na neki drugi način, on je izabrao kompromis te sa Riberyem razgovarao te mu objasnio, da nije uredu što se tako ponaša, jer mora se razmišljati i o slijedećoj utakmici. I Ribery je prihvatio van Gaalovu "ispriku" te je sada postupio drugačije i onako kako to treba uvijek da bude.

Dragulj Bayerna, Franck Ribery je u međuvremenu shvatio da ga trener postupno ubacuje u ekipu i da se nakon tako teške ozlijede i nakon tako dugo vremena, ne može odmah igrati svih 90 minuta, te da vraćanje u natjecateljsku formu mora ići polaganim putem.

Nakon tekme sa Dortmundom, Ribery je izjavio da zamjena u prošloj utakmici bila unaprijed sa trenerom dogovorena jer će igrati u srijedu protiv Fiorentine, te za tu utakmicu treba biti što bolje spremljen.

Der Titel-Pakt! – kako ga zovu Nijemci ili prosto prevedeno na Hrvatski : Savez za titule!

U ožujku će Ribery odlučiti o svojoj budućnosti. Novonastala situacija u kojoj se Ribery jako ugodno osjeća u Bayernu, mogla bi ovog igrača zadržati na Allianz Areni, a to je san svakog Bayernovog navijača, jer igrači poput Riberya rađaju se rijetko.

Da li je ovo savez za buduće uspjehe?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 feb 2010, 15:28

Iskreno, volio bih da ostane. Jer koliko vidim sve ide sa njim na bolje u Bayernu i nadam se da će nastavit suradnju. Uz naravno neka pojačanja koje sam govorio da im trebaju...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2010, 16:09

mi imamo Ribery i Robena i tu stvar zavrsava odbrana kloc do kloca golman niđe veze napad tu imamo klasicnog spica Gomeza al bogami treba tu jos jedan rasni strijelac...znaci treba uloziti nekih 150 mil za prava pojacanja a ne dovoditi neke Pranjice Brahfalide itd ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2010, 17:24

GunnerS je napisao/la:Iskreno, volio bih da ostane. Jer koliko vidim sve ide sa njim na bolje u Bayernu i nadam se da će nastavit suradnju. Uz naravno neka pojačanja koje sam govorio da im trebaju...
Trenutno nam sve govori da bi on mogao ostati, ali njegova je zadnja. Blizi se mart i trenutak odluke, barem je tako najavljeno. Ocekujem pozitivan odgovor i da ce ABD produziti saradnju sa Bayernom. Zajedno sa Robbenom moze dosta toga napraviti, sto je i on sam uvidio u ovih posljednjih nekoliko utakmica, pa se i zadovoljstvo vraca na lice.
Saurman je napisao/la:mi imamo Ribery i Robena i tu stvar zavrsava odbrana kloc do kloca golman niđe veze napad tu imamo klasicnog spica Gomeza al bogami treba tu jos jedan rasni strijelac...znaci treba uloziti nekih 150 mil za prava pojacanja a ne dovoditi neke Pranjice Brahfalide itd ..
Odbrana je trenutno najslabiji dio tima, ali i to se da rijesiti. Ako se ostvari transfer Alexa, kud ce bolje. Zatim dovesti golmana i tu stvar zavrsava. Bekove trenutno imamo u vidu Lahma i Badstubera, ovaj drugi ne vjerujem da bi mogao tu dugo ostati. Prije ce on na stopera a ludi Argentinac napolje. :D Osim toga na klupi kao bekovi sjede Pranjic i Contento, koji je strasno brz i ima dobru tehniku. Dosta bi dobrog mogao unijeti u nasu odbranu.
A sto se tice kolicine novca za ulaganje, tesko da se moze ocekivati od Bayerna 150 miliona, skoro nemoguce. Rekord je 70-tak miliona i mislim da nece i u narednim sezonama ici iznad te cifre, ali ko zna, mozda im udari kakva luda u glavu i pocnu rasipati novac. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 feb 2010, 17:41

Evo mene nakon nekoliko dana :D Utakmica protiv Dortmunda je potvrdila ono sto smo i znali prije a to je da nam je odbrana kaatastrofa. Bekovi i mogu proci pogotovo strana na kojoj je Lahm ,ali stoperi i lijevi bek su propuh . Van Buyten igra dobro ali ako onako bude grijesio nista od nase LP i prvenstva , Demichelis i ne grijesi puno ali se slabo postavlja. Mali Holger je vidno prespor za beka ,i prolaze ga kako pozele . Veza je odlicna ,a tako i napad. Eh sada ako bi dosao Alex onda bi Micho isao van i tako bi imali neku ,solidnu, odbranu ,ali bi nam opet taj bek falio ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 feb 2010, 17:42

omerbavarac je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Iskreno, volio bih da ostane. Jer koliko vidim sve ide sa njim na bolje u Bayernu i nadam se da će nastavit suradnju. Uz naravno neka pojačanja koje sam govorio da im trebaju...
Trenutno nam sve govori da bi on mogao ostati, ali njegova je zadnja. Blizi se mart i trenutak odluke, barem je tako najavljeno. Ocekujem pozitivan odgovor i da ce ABD produziti saradnju sa Bayernom. Zajedno sa Robbenom moze dosta toga napraviti, sto je i on sam uvidio u ovih posljednjih nekoliko utakmica, pa se i zadovoljstvo vraca na lice.
Saurman je napisao/la:mi imamo Ribery i Robena i tu stvar zavrsava odbrana kloc do kloca golman niđe veze napad tu imamo klasicnog spica Gomeza al bogami treba tu jos jedan rasni strijelac...znaci treba uloziti nekih 150 mil za prava pojacanja a ne dovoditi neke Pranjice Brahfalide itd ..
Odbrana je trenutno najslabiji dio tima, ali i to se da rijesiti. Ako se ostvari transfer Alexa, kud ce bolje. Zatim dovesti golmana i tu stvar zavrsava. Bekove trenutno imamo u vidu Lahma i Badstubera, ovaj drugi ne vjerujem da bi mogao tu dugo ostati. Prije ce on na stopera a ludi Argentinac napolje. :D Osim toga na klupi kao bekovi sjede Pranjic i Contento, koji je strasno brz i ima dobru tehniku. Dosta bi dobrog mogao unijeti u nasu odbranu.
A sto se tice kolicine novca za ulaganje, tesko da se moze ocekivati od Bayerna 150 miliona, skoro nemoguce. Rekord je 70-tak miliona i mislim da nece i u narednim sezonama ici iznad te cifre, ali ko zna, mozda im udari kakva luda u glavu i pocnu rasipati novac. :D

Malo ljudi zna da Bayern godišnje izdvaja skoro 35 mil eura za stadion.Nešto slično kao Arsenal.Novac od Audija(200 mil eura),bar njegova većina će koristiti za otplatu tih rata.Tako da bi Bayern narednih sezona trebao da ima 35-40 mil eura više novca na raspolaganju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 feb 2010, 17:44

bavarian_bk je napisao/la:Evo mene nakon nekoliko dana :D Utakmica protiv Dortmunda je potvrdila ono sto smo i znali prije a to je da nam je odbrana kaatastrofa. Bekovi i mogu proci pogotovo strana na kojoj je Lahm ,ali stoperi i lijevi bek su propuh . Van Buyten igra dobro ali ako onako bude grijesio nista od nase LP i prvenstva , Demichelis i ne grijesi puno ali se slabo postavlja. Mali Holger je vidno prespor za beka ,i prolaze ga kako pozele . Veza je odlicna ,a tako i napad. Eh sada ako bi dosao Alex onda bi Micho isao van i tako bi imali neku ,solidnu, odbranu ,ali bi nam opet taj bek falio ;)

Slaba nam je odbrana, ali nam je napad atomski
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2010, 18:14

FRANK RIBERY je napisao/la: Malo ljudi zna da Bayern godišnje izdvaja skoro 35 mil eura za stadion.Nešto slično kao Arsenal.Novac od Audija(200 mil eura),bar njegova većina će koristiti za otplatu tih rata.Tako da bi Bayern narednih sezona trebao da ima 35-40 mil eura više novca na raspolaganju.
Jeste, i to bi bogami potrajalo neko vrijeme da Uli ne napravi dobar posao sa Audijem. 8-)
Negdje sam citao da bi za dvije do tri godine uz pomoc pomenutog novca, stadion bio potpuno isplacen.

A onda uz ovakvo poslovanje i konstantnu Bayernov finansijski dobit, za ocekivat je da se minhenski div popne na sam vrh. Tada ce pojacanja poput Riberya, Robbena, Gomeza...biti normala. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 15 feb 2010, 19:31

paja_patak je napisao/la:bayern mora da se pazi
jer njih bordo uvijek gazi
fiorentina je nezgodan tim
bavarci su za njih p*****n dim

ne mogu da vjerujem da navijam za zabare...
svoje nadahnute stihove negdje drugo prosipaj,a mozes se seceru obratit za sastavljane stihova jer bas i nemas neki talenat :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 feb 2010, 19:34

paja_patak je napisao/la:bayern mora da se pazi
jer njih bordo uvijek gazi
fiorentina je nezgodan tim
bavarci su za njih p*****n dim

ne mogu da vjerujem da navijam za zabare...
ide ide patak na daleki put
repic mu je kratak kljun je njegovu zut
kao vojnik stupa
rata tata ta
hoce da se kupa
kva kva kva kva

Niko te ne tjera druze da navijas za talijane, navijas za nas i miran si :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 15 feb 2010, 21:20

Cescinho4 je napisao/la:Najzanimljivije Hoenessove verbalne akrobacije

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness je odavno stekao reputaciju jednog od najotvorenijih djelatnika u nogometu, te stoga i jednog od najzanimljivijih novinarima, a nedavno je ponovno privukao pozornost kritikom na račun odluke FIFA-e da organizaciju svjetskog prvenstva u nogometu dodijeli Južnoafričkoj Republici.

Tijekom godina Hoeness je imao bezbroj interesantnih izjava, a odabrali smo nekoliko najupečatljivijih.

O nogometu općenito:

"Razljutim se svakog tjedna kad moram naliti benzin u auto. Naftna mafija uzima novac iz mgo džepa kako bi ga investirala u nogometaše. To po mom mišljenju smrdi do neba, a to se između ostalih odnosi i na gospodina Abramovicha. On zasigurno nije moj prijatelj. Ta mafija kontrolira cijeli svijet i manipulira cijenom nafte. Ja to ne želim još dugo trpjeti. Što možemo napraviti? Možemo jednostavno poraziti momčadi poput Chelsea na terenu. To bi nam donijelo veliko zadovoljstvo." :D

"Mislite li da nama novac ispada iz stražnjice?" - na pitanje da li Bayern planira zamijeniti odlazećeg Roya Makaaya sa drugim vrhunskim napadačem.

"Čitam o ciframa od 30, 40, 50 milijuna eura. Mi nećemo niti podići telefonsku slušalicu zbog takvih iznosa." - o glasinama oko prodaje Francka Riberya.

"Ako jednog dana doista budem napuštao Bayern, otišao bih samo u Italiju. Rado bih im pokazao kako osvojiti europski trofej bez trošenja po 30 milijuna na nove igrače."

"Franz Beckenbauer će ostati predsjednik Bayerna još pet godina. Na kraju krajeva, pozicija predsjednika njemačkog nogometnog saveza je užasno dosadna. A biti predsjednik FIFA-e i cijelu godinu provesti na putovanjima kako biste se susreli sa ljudima koji ne razumiju ništa, to nije posao za njega."

O igračima Bayerna:

"On se ponaša kao najbolji igrač na svijetu, ali ne igra tako." - o Lotharu Matthausu.

"Dok god Karl-Heinz Rummenigge i ja imamo pravo glasa u Bayernu, on neće moći raditi niti na održavanju trave na novom stadionu." - opet o Matthausu.

"Nadam se kako kancelarka Merkel neće imati previše problema u ponovnom izgrađivanju diplomatskih odnosa sa Izraelom." - i opet o Matthausu, nakon što je preuzeo mjesto trenera u izraelskom klubu Maccabi Netanya.

"Imamo tri igrača koji igraju dobro i za nas i za reprezentaciju, i jednog koji to ne radi." - o Lukasu Podolskom.

"Reprezentacija je druga priča. 80% njihovih utakmica su protiv doista prosječnih protivnika. Ako postignete dva gola u utakmici protiv Lihtenštajna, onda svi misle kako je to sjajno, ali naša rezervna momčad koja igra u trećoj ligi ne bi izgledala ništa lošije." - u učinku Lukasa Podolskog u reprezentaciji.

"Trideset minuta nakon posljednjeg zvižduka igrači su opet igrali karte i razgovarali. Ali, dok su oni jeli škampe, ja sam imao besanu noć." - nakon domaćeg poraza od St. Paulija.

O Beckhamima:

"Ja volim Davida Beckhama, ali ne i njegovu ženu, jer su ljudi poput nje smrt za nogomet. Tužno je vidjeti da je David završio u Holywoodu."

"Moj posao je voditi nogometni klub, a ne osiguravati da Victoria Beckham ima najbolji apartman u hotellu. Ne mogu razumjeti zbog čega je Milan prihvatio takve zahtjeve."

"Mi smo igrali nogomet, dok su oni izgledali kao da su na holivudskom filmskom setu." - o Beckhamovom Milanu nakon utakmice na Dubai Football Challengeu 2009.

O svojim izjavama:

"Moji napadi su 99,9% puta dobro smišljeni. Kada sam na utakmice, uvijek drugo poluvrijeme provedem razmišljajući o tome što ću izjaviti nakon utakmice."
MA LIK IMA MUDA BOLI GA QRAC :D :D :D :D :D :D
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 16 feb 2010, 00:38

Najjači...
Hoćel igrati Mutu drugu utakmicu protiv nas??? I koliko znam Gamberini također neće igrati u srijedu... volio bi da riješimo sve u Munchenu!!!
Od igrača Fiorentine, mislim da najviše opasnosti vreba od strane Jovetića i Vargasa, mislim da se Gila neće vidjeti, kao ni Montolivo, ali vidjet ćemo...

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 16 feb 2010, 00:50

davud87 je napisao/la:Najjači...
Hoćel igrati Mutu drugu utakmicu protiv nas??? I koliko znam Gamberini također neće igrati u srijedu... volio bi da riješimo sve u Munchenu!!!
Od igrača Fiorentine, mislim da najviše opasnosti vreba od strane Jovetića i Vargasa, mislim da se Gila neće vidjeti, kao ni Montolivo, ali vidjet ćemo...
mutu ne igra
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 feb 2010, 00:56

davud87 je napisao/la:Najjači...
Mutu nece igrati, a postoji i mogucnost da ne igra ni Jovetic, valjda neka povreda. Svejedno je igrao ili ne igrao, bez Mutua su dosta slabiji. Vargas odlicno lijevo krilo, moze igrati i beka. Jedno vrijeme Bayern bio zainteresovan za njega, ali je sve propalo jer nije imao mogucnost igrati u LP. Sta ce biti, vidjecemo? Nadam se da mozemo sve zavrsiti u prvoj utakmici, ili barem da pobijedimo bez primljenog gola. U Firenci cemo sigurno dati jedan gol.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 16 feb 2010, 01:15

mene je pomalo strah onog gilardina, njemu svakave frljoke ulaze, mogo bi se izmigoljit nasim stoperima ( sto i nije tako tesko :mrgreen: ) i uvalit kakvu baju, al ne sumnjam u prolaz, bit ce u srijedu aBd jedno 3,4 komada, ja mislim da je to štenoPo sa nase strane :mrgreen: :mrgreen:
Bayern & Željo & Hajduk

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 feb 2010, 01:20

Ne treba unaprijed upisati pobjedu. Vjerujem da svi mislimo da je Bayern veliki favorit i da ce lako izaci na kraj sa Violama. Grdno se varamo, jer ako se zna da su Viole zavrsile prve u svojoj grupi ispred Lyona i L'poola treba malo razmisliti. Nece biti lagano, usotalom niti jedna utakmica u osmini finala nije lagana pa tako ni ova. Nadam se da ce nasa odbrana pokazati svoje najbolje izdanje a napad ce tradicionalno igrati odlicno i stvarati veliki broj prilika. Gol u prvih 20 minuta bi nam donio veliko samopouzdanje i do kraja bi dali jos barem jedan, u to sam siguran. Inace ocekujem bezpostednu borbu i izgaranje na terenu. :D :D

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 16 feb 2010, 01:23

omerbavarac je napisao/la:Ne treba unaprijed upisati pobjedu. Vjerujem da svi mislimo da je Bayern veliki favorit i da ce lako izaci na kraj sa Violama. Grdno se varamo, jer ako se zna da su Viole zavrsile prve u svojoj grupi ispred Lyona i L'poola treba malo razmisliti. Nece biti lagano, usotalom niti jedna utakmica u osmini finala nije lagana pa tako ni ova. Nadam se da ce nasa odbrana pokazati svoje najbolje izdanje a napad ce tradicionalno igrati odlicno i stvarati veliki broj prilika. Gol u prvih 20 minuta bi nam donio veliko samopouzdanje i do kraja bi dali jos barem jedan, u to sam siguran. Inace ocekujem bezpostednu borbu i izgaranje na terenu. :D :D
mslazem se da uvjek treba imat dozu opreza pred ovakve utakmice, al realno ne postoje mozda 2 ekipe na svijetu koje mogu zaustavit ovakvu bayernovu napadacku masinu, robery je cudo zavrtili bi cole-a i ivanovica a ne fiorentinine bekove :D
Bayern & Željo & Hajduk

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.