Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

vuvu_zzz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la vuvu_zzz » 20 nov 2010, 17:53

ocekivao sam X sto sam i odigrao, al jbg....Sto se tice dominacije previse bodova gubi kuci sto bi je moglo kostati titule na kraju...Tott se ne sali i kad gubi trazi preokret, nisu oni slucajno pobjedili evropskog prvaka :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2010, 18:05

A jbg opet će oni rusi bit prvaci u pm :twisted: :mrgreen:
Židovi shebaše sve šanse za titulu očekujem i sljedeću tekmu kiks poslije ovoga se teško vratit ccc :lol:
Keep the faith :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 nov 2010, 18:55

http://soccerleaguenews.com/gossip/cesc ... omez-2745/

Jos jedan razlog da se rijesite Fabregasa. Nek se **** vrati u gay klub gdje i pripada
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 20 nov 2010, 19:00

Raul7 je napisao/la:http://soccerleaguenews.com/gossip/cesc ... omez-2745/

Jos jedan razlog da se rijesite Fabregasa. Nek se **** vrati u gay klub gdje i pripada
Drug ne brukaj se ..procitaj malo detaljnije vidim engleski ti nije jaca strana...+ svi pogledajte sta je tamo haver napisao NA TEMI BARCE :lol: ...+ sto furas stvari kojima je odavno istekao rok trajanja? :arrow:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 nov 2010, 19:04

Raul7 je napisao/la:http://soccerleaguenews.com/gossip/cesc ... omez-2745/

Nikada nije igrao za Real tako da se ne moze vratiti. :? :mrgreen:
Ne razumijem svrhu postavljanja ovoga na temu. :roll:

Sta bi ovom Arsenalu. :(
Ima vremena, vjerujem da mozete osvojiti titulu.. Bice vrlo zanimljivo do kraja.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 20 nov 2010, 19:06

Neki problem postoji u nasem divnom klubu samo ne razumijem koji, dominatno igramo, dominiramo na terenu i onda izgubimo od ovakvih smijesnih ekipa. Nesto tu ne stima na psiholoskom planu.
Dio Arsenala

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 20 nov 2010, 19:14

kasnis sa dijagnozom paja. . .arsenal 6 godina dobro igra al na kraju uvjek ispada donji ;)

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 20 nov 2010, 19:25

Lily, pored Chelsea i Uniteda :roll: budimo realni. Nesjecam se kad se United ovako obrukao na Traffordu, kao Chelsea protiv Sunderlanda, Arsenal protiv Newcastlea, WBA, protiv Tottenham nisu, ipak je to derbi, Spursi spremniji i cao. Tesko ovako do titule, ali vrh (top 5) s ovom igrom je zagarantovan.
Big club, great history, Nottm Forest.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 20 nov 2010, 19:25

gdje ste dominacijo :lol: :D :) :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 nov 2010, 19:35

onoffon je napisao/la:Lily, pored Chelsea i Uniteda :roll: budimo realni. Nesjecam se kad se United ovako obrukao na Traffordu, kao Chelsea protiv Sunderlanda, Arsenal protiv Newcastlea, WBA, protiv Tottenham nisu, ipak je to derbi, Spursi spremniji i cao. Tesko ovako do titule, ali vrh (top 5) s ovom igrom je zagarantovan.
Ja i dalje vjerujem da su Chelsea i Arsenal glavni kandidati za titulu.
Dobro svi kiksaju, jos bolje jer ce sezona biti uzbudljivija. Manchester definitivno ima vise srece nego pameti, tako da bi i nekim cudom mogao i doci do titule. :roll:
Da, po svemu sudeci Tottenham je trenutno bolja ekipa, al' ima jos dosta utakmica koje se trebaju odigrati. Ova sezona je luda i sve je moguce.
Chelsea ce se vratiti, za Arsenal jos nisam sigurna.. Al' ipak mislim da ce trofej zavrsiti na polici jednog od klubova iz Londona. Da li sam u pravu, vidjet' cemo u maju.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 nov 2010, 19:42

Kad se Vermaelen vraća? :?:

Odbrana vam je užasna bez njega i to je glavni problem. :|
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 19:44

Hare_BvB je napisao/la:Kad se Vermaelen vraća? :?:

Odbrana vam je užasna bez njega i to je glavni problem. :|
Trebo se vratit,pa obnovio povredu na treningu,nezna se jos ja mislim kad ce se vratit :(
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 20 nov 2010, 19:49

forma kod kuce je strasna, isto kao i ona u gostima.... ovo me podsjetilo na wigan, prosle godine, ovi nasi isto da ih spuca neka trema ako slucajno trebaju preci na prvo mjesto... nista idemo dalje, jos nista nije izgubljeno sreca pa su i cska i muda kiksali, a imaju jos everton odraditi u gostima, kao i wolverhampton koji je dobar(zacudjujuce), i evo zasto je EPL najbolja liga na svijetu ...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 nov 2010, 19:56

Sad gledam kako Wenger dominira 8-) , nad flašicom vode :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 19:57

Frutek je napisao/la:Sad gledam kako Wenger dominira 8-) , nad flašicom vode :lol: :lol: :lol:
hahah jes je ispuco :D i u mene je tastatura stradala :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2010, 00:48

Čudna utakmica danas, golovi Suprsa dođoše niotkud, bezvezan penal, jbg, tako se to poklopi. Onako na prvi pogled, Koscielny i Squillaci su bili očajni, Chamakh koliko je dobrog uradio, isto toliko je bilo i lošeg, Nasri i Fabregas sjajni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 nov 2010, 03:30

Nikad da svatite , u Engelskoj ima samo jedan klub to je Manchester , nebitno ko igra i kako igra , Macnho ima ime i tradiciju a pre svega Postovanog Sir Alexa Fergusona...Kakva crna dominacija , jedina dominacija je Mancho , gdje je taj Arsenal ??
Gotivim ja te ekipe koje pokusavaju nesto sto je nemoguce a to je bit Barca , ali nemoze ni svako bit Mancho?!
Samo mi nije jasno zasto uvjek ali uvjek otpisete klub koji Hara od kad postoji Premiership?!?! jel oni to zaostaju 15 bodova ???Ljudi su prava ekipa : Ko god dodje , u kakvom god stastavu oni izadju , na Teatru im niko meda ne može !
Desi se naravno svakom 1 - u vrh glave 2 kiksa kuci ...sto je i logivno nisu roboti ...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 nov 2010, 10:51

Mogu mislit kako se sad Pijetlići **** po Londonu, ismijavaju prave Gunnere u gradu, uživaju, podjebavaju ih, a ova ekipa nije imala ni malo respekta prema svojim navijačima već dugo godina, ni malo, ali tako ti je kad je jedino englesko u klubu navijači.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 nov 2010, 11:40

I za šta navijači Arsenala plaćaju najskuplje ulaznice ? Da gledaju kako ih njihov tim i trener ponižavaju jer su psihički nikakvi, nikakvi. Vrlo sam tužan danas prijatelji moji, pa kako ne bi i bio, imamo najbolji tim u Premier ligi i najdužu klupu ubjedljivo ali mi kao da nećemo da osvojimo, a hajmo bit realni i priznati da MAn Utd i Chelsea nisu bili nikad lošiji.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 nov 2010, 14:28

U pravu si Bosco, united i celzi odavno nisu bili ovako losi, tj. odavno nisu ovoliko prosipali bodove. Arsenal je imao veliku priliku da iskoristi njihove slabosti i da sad bjezi barem jedno 5 bodova na vrhu tabeli. Izgubili stre bezveze jucer 3 boda, a onda jos i ona tri boda protiv New Castla i jos nekoliko bodova sigurno je bezveze izgubljeno, a opet zaostajete samo 2 boda.

Ali ni izbliza jos Arsenal nije ispao iz trke za titulu, sad bi morali uhvatiti jednu malo vecu seriju pobjeda ako se mislite nadati tituli, united i celzi su oslabljeni zbog povreda i sigurno ce jos bodova izgubiti, sad je pitanje koliko cete vi to znati iskoristiti

arsenal je i u ovoj sezoni pokazao svoju tipicnu nezrelost, ali ne mora znaciti da ekipa nece sazreti tokom prvenstva i uzeti titulu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []