Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Al ajde da to objave španski mediji, vec ovo talijansko smece samo gleda kako ce zavaliti koga...
Jutros i ovo zutilo od ss.ba odmah prenijelo vijest, a ovo službeno od Reala niko ne prenosi. Veceras ce i onaj komentator na utakmici sigurno smoriti kad god Hakimi ima loptu da ce na ljeto u Real...
Jutros i ovo zutilo od ss.ba odmah prenijelo vijest, a ovo službeno od Reala niko ne prenosi. Veceras ce i onaj komentator na utakmici sigurno smoriti kad god Hakimi ima loptu da ce na ljeto u Real...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakvi nafakasi
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 23 jan 2021, 16:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
smalling stopercina 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakva tekma
Dobro je

Dobro je

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma čim to samo jedan medij prenese znaci fake news.Huska je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:55Al ajde da to objave španski mediji, vec ovo talijansko smece samo gleda kako ce zavaliti koga...
Ma dobro to, mozda ima licne averzije prema klubu. Ja ne sumnjam da ce se ovo sa Hakimijem rijesiti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- akisarajevo92
- Kontakt:
Za mene ova Roma igra iznad svih ocekivanja, s obzirom kako je klub vodjen, sta su sve prodali i trenutni roster, ne znam koji problem imaju sa Fonsecom kad izvlaci vise od maksimuma
ili je liga toliko slaba da su oni na samo 6 bodova od prvog
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ma mediji napuhali ... Fonseca je odličan trener , samo mora puno bolje u derbijima da postavi taktiku ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:09Za mene ova Roma igra iznad svih ocekivanja, s obzirom kako je klub vodjen, sta su sve prodali i trenutni roster, ne znam koji problem imaju sa Fonsecom kad izvlaci vise od maksimuma
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Roma više sreće nego znanja tokom cijele sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gledaj friza. Pa on se bori sam sa sobom da ostane na nogama.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jel ovaj komentator slijep pa tvrdi da nema ovdje faula?

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tačno ovim tamnoputim likovima treba neko da objasni da ne prave prikaze od sebe, te ih neće svijet onda sprdati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A ko je ovaj lik uopste? Svakavih budala...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Gori je Pioli sto ga je stavio u prvih 11 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.