Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 17:03

artemis77 je napisao/la: Ti bi stavio nekog na zadnjeg veznog koji nikad nije igro tu poziciju :lol:
Mogu se okladiti da u sijedećoj sezoni neće ni jednom se izaći sa tom trojicom u veznom redu (osim ako budu i Lucas i Allen ozlijeđeni).
btw. da to BR hoće izostavio bi bar jednom Lucasa od kad se potpuno vratio u tim :)
Kako nije, igrao par puta ove sezone, slicnu rolu, nemoj biti ogranicen, gledaj malo van kutije. Covek odlicno igrao odbranu na coveka, vrlo dobro markira, osnove zadnjeg veziste. Drugo, decko pokriva veliki deo terena, nesto sto je Lucas u nemogucnosti. Nismo gubili utakmice, jer ga je uvek Hendo pokrivao, dok Lucas samo prodavao lopte, ocajan sa par izuzetaka u nekim utakmicama.
Ne bi on striktno igrao zadnjeg veznog i tukao, vec BTB veznjaka, jos zahtevniju rolu koju momak moze da iznese, a Stivi ce da ostane duboko u terenu...
Evo juce protiv Prestona, isto bio jako slab, rovit, nikakav.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jul 2013, 17:06

Ima li neko gif kada Henderson šalje dugu loptu za Ibea? Ako neko ima, neka se ne stidi postaviti ga ovdje.

Lucas je napravio 3 penala u 3 zadnja kola, ali sreća sudija nije ništa svirao. No, nije riječ bila da se proda Lucas, nego da Henderson bolje paše za pass and move igru, jer Lucas može imati pass ali move nikako.

slika :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 14 jul 2013, 17:28

Paradajz je napisao/la:
artemis77 je napisao/la: Ti bi stavio nekog na zadnjeg veznog koji nikad nije igro tu poziciju :lol:
Mogu se okladiti da u sijedećoj sezoni neće ni jednom se izaći sa tom trojicom u veznom redu (osim ako budu i Lucas i Allen ozlijeđeni).
btw. da to BR hoće izostavio bi bar jednom Lucasa od kad se potpuno vratio u tim :)
Kako nije, igrao par puta ove sezone, slicnu rolu, nemoj biti ogranicen, gledaj malo van kutije. Covek odlicno igrao odbranu na coveka, vrlo dobro markira, osnove zadnjeg veziste. Drugo, decko pokriva veliki deo terena, nesto sto je Lucas u nemogucnosti. Nismo gubili utakmice, jer ga je uvek Hendo pokrivao, dok Lucas samo prodavao lopte, ocajan sa par izuzetaka u nekim utakmicama.
Ne bi on striktno igrao zadnjeg veznog i tukao, vec BTB veznjaka, jos zahtevniju rolu koju momak moze da iznese, a Stivi ce da ostane duboko u terenu...
Evo juce protiv Prestona, isto bio jako slab, rovit, nikakav.
Henderson ne može sam pokriti taj dio terena, čak ni sa Gerrardom. Bar bi BR pokušo nešto sa njim na zadnjim veznim da od tog ima nečega, ali ne pokušaje ni u prijateljskim. Znamo kakav je Allen ispo nakon prve sezone zato što je forsiran na pogrešnu poziciju, bolje da Henderson odigra pola utakmica al da može pokazati najbolje od sebe, nego da glumi nekog zadnjeg veznog što on nije. Najvjerovatnije će prvu utakmicu započeti u formaciji sa Coutinhom na krilu, a Hendersonom kao veznim i naravno Leivom na zadnjem veznom.
--------Lucas-------
Gerrard---Hendo--
Sterling---Stu--Cou

EDIT: greška kod formacije
Walk on, with hope in your hearts.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jul 2013, 17:38

Trebali smo ganjati Stephane Mbia i tako dobiti igraca za male pare koji moze igrati 2-3 pozicije (CB,DMF,CM) strasan igrac....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 14 jul 2013, 18:16

Izvori SSN-a su prenijeli kako Eriksen nije transfer meta Liverpoola.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 14 jul 2013, 18:28

donCorleone1892 je napisao/la:
Izvori SSN-a su prenijeli kako Eriksen nije transfer meta Liverpoola.
a Bog zna ko sad laze. Ali ako je izjavio Frank de Boer da ako eriksen zeli da ide u liverpool da nema nista protiv, onda definitivno ima ponuda liverpoola na stolu :)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 18:33

Ma budzi mu cenu De Boer, ovaj ima jos jednu godinu ugovoru, a niko ne zeli da plati 15m, kad sledece leto ide za dzaba a ovaj nece da produzi ugovor. Ocigledno je, Borussia se lagano povukla i niko drugi ga ne zeli, da je superkvalitet ne bi bilo tako, veliki je rizik Eriksen, slaba radna etika itd, da se ne ponavljam.

Pearce isto rekao da nismo zainteresovani za njega. Toby nam je vise potreban, ali ko zna da li mi njega uopste jurimo...

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 14 jul 2013, 18:36

Paradajz je napisao/la:Ma budzi mu cenu De Boer, ovaj ima jos jednu godinu ugovoru, a niko ne zeli da plati 15m, kad sledece leto ide za dzaba a ovaj nece da produzi ugovor. Ocigledno je, Borussia se lagano povukla i niko drugi ga ne zeli, da je superkvalitet ne bi bilo tako, veliki je rizik Eriksen, slaba radna etika itd, da se ne ponavljam.

Pearce isto rekao da nismo zainteresovani za njega. Toby nam je vise potreban, ali ko zna da li mi njega uopste jurimo...
Ali iskreno, sto bi eriksen bio toliki rizik kad je koliko toliko dokazan igrac. Jel to rizik zato sto ga niko sada ne ganja a mkhytarian koji je 3 godine stariji od njega i koji je bio 10mil skuplji od njega ne bi bio rizik? Msm nidje veze, volio bih da ga hoce dovesti i da dokaze svoju klasu :D
I da, Allen nije bio rizik prosle godine. Ko garantuje da opet necemo ganjat nekog igraca tipa allena a eriksen nam ispred nosa. Bolje i rizik tipa eriksen nego rizik tipa allen :)
Zadnja izmjena: HeKen, dana/u 14 jul 2013, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jul 2013, 18:37

Liverpool won't sign Eriksen because they will wait till someone else does, before they realize its too late.
:mrgreen:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 14 jul 2013, 18:43

Henderson je napisao/la:
Liverpool won't sign Eriksen because they will wait till someone else does, before they realize its too late.
:mrgreen:
e upravo :lol:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 18:48

HeKen je napisao/la: Ali iskreno, sto bi eriksen bio toliki rizik kad je koliko toliko dokazan igrac. Jel to rizik zato sto ga niko sada ne ganja a mkhytarian koji je 3 godine stariji od njega i koji je bio 10mil skuplji od njega ne bi bio rizik? Msm nidje veze, volio bih da ga hoce dovesti i da dokaze svoju klasu :D
I da, Allen nije bio rizik prosle godine. Ko garantuje da opet necemo ganjat nekog igraca tipa allena a eriksen nam ispred nosa. Bolje i rizik tipa eriksen nego rizik tipa allen :)
Ma rizik je on, kako nije, mlad igrac, vrlo nestabilne forme i sklon strasnim padovima u igri pod pritiskom. Ne voli da trenira, vrlo slabe radne navike i jako letargican igrac, neke karakteristike koje su veliki minus.

Njegov kvalitet je poznat, ali ga ne prikazuje cesto u ligi koja je je kvalitetom slabija, to je veliki problem. Na Euru i na WC sa Dancima se bas izbrukao, nevidljiv, ocajan, jasno stavljajuci do znanja svim trenerima koliko je los kada je pod pritiskom. Jednostavno sve ukazuje na to da nije momak "za velike stvari". Za takvog igraca nece niko da plati, 15m u poslednjoj godini ugovora. On vredi i ovako 15m, a kamoli sa jednom godinom u ugovoru.

Ma Henrikh se dokazao, u LS neke odlicne tekme, a u Ukrajini koja je slicnog ili jaceg kvaliteta Holandije izdominirao. Najbitnije sto on nije cele sezone imao "losu tekmu" svaku je ili izdominirao, ili bio na nekom proseku, nikad padao u igri. Takodje je pokazao kvalitete koje se danas u fudbalu mnogo cene, pored toga sto je Jermen kreativan, radi kao konj na terenu, igra odbranu, takticki najsavrseniji igrac kojeg sam skoro video. Klop nije lud, zna on zasto ga je platio onoliko, i zasto ce Jermen sledece godine u ovo vreme vredeti mozda i duplo tih para.

A sto se tice Allena, taj ne ulazi u pricu, jer smo ga u startu preplatili, vredeo max 7-8m, a mi dali 15m funti, 1m vise i imali bi Moussu u ekipi...

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 14 jul 2013, 18:56

Paradajz je napisao/la:
HeKen je napisao/la: Ali iskreno, sto bi eriksen bio toliki rizik kad je koliko toliko dokazan igrac. Jel to rizik zato sto ga niko sada ne ganja a mkhytarian koji je 3 godine stariji od njega i koji je bio 10mil skuplji od njega ne bi bio rizik? Msm nidje veze, volio bih da ga hoce dovesti i da dokaze svoju klasu :D
Ma rizik je on, kako nije, mlad igrac, vrlo nestabilne forme i sklon strasnim padovima u igri pod pritiskom. Ne voli da trenira, vrlo slabe radne navike i jako letargican igrac, neke karakteristike koje su veliki minus.

Njegov kvalitet je poznat, ali ga ne prikazuje cesto u ligi koja je je kvalitetom slabija, to je veliki problem. Na Euru i na WC sa Dancima se bas izbrukao, nevidljiv, ocajan, jasno stavljajuci do znanja svim trenerima koliko je los kada je pod pritiskom. Jednostavno sve ukazuje na to da nije momak "za velike stvari". Za takvog igraca nece niko da plati, 15m u poslednjoj godini ugovora. On vredi i ovako 15m, a kamoli sa jednom godinom u ugovoru.

Ma Henrikh se dokazao, u LS neke odlicne tekme, a u Ukrajini koja je slicnog ili jaceg kvaliteta Holandije izdominirao. Najbitnije sto on nije cele sezone imao "losu tekmu" svaku je ili izdominirao, ili bio na nekom proseku, nikad padao u igri. Takodje je pokazao kvalitete koje se danas u fudbalu mnogo cene, pored toga sto je Jermen kreativan, radi kao konj na terenu, igra odbranu, takticki najsavrseniji igrac kojeg sam skoro video. Klop nije lud, zna on zasto ga je platio onoliko, i zasto ce Jermen sledece godine u ovo vreme vredeti mozda i duplo tih para.

A sto se tice Allena, taj ne ulazi u pricu, jer smo ga u startu preplatili, vredeo max 7-8m, a mi dali 15m funti, 1m vise i imali bi Moussu u ekipi...
Ok sve to, ali opet ti kazem bolje i platiti eriksena toliko dovesti npr onog jorginha s kojim smo se povezivali. E toga je mene strah ih kad bi ja znao da ce oni umjesto njega dovesti Ben Arfu ili Meneza onda bi mi bilo lakse, ali kad skontam da bi mogli Jorginha smuci mi se. I mali Bernand je rizik ali svakako ja msm da bi se isplatio e kad bi znao da se za njega interesuju i da im je on prvi pik a npr eriksen drugi onda ok :mrgreen: .
BTW: ja mislim da je Tottenham platio Moussu isto 15mil, tako sam ja citao a i na Transfermarktu je pisalo isto :)
EDIT: znam da nisu ista pozicija HBA, menez i eriksen ali ima nasa kutijica tu :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jul 2013, 19:01

Dortmund - Ajax 1-0
Ajax - Real 1-4 asistencija
Ajax - City 3-1 asistencija i go
City - Ajax 2-2 asistencija
Ajax - Dortmund 1-4 asistencija
Real - Ajax 4-1
Ajax - Steaua 2-0 asistencija
Steaua - Ajax 2-0

Liga 33 meča 10 golova i 17 asistencija.
Živo me zanima o kakvoj ti oscilaciji pričaš? Kako ti znaš da je on mrzovoljan i nezainteresovan?

Evo pripremna utakmica iz ove sezone i jasno se na njoj vidi koliko je nezainteresovan. Osim toga, toliko informacija po medijima o njegovom transferu i zainteresovnim klubovima da vidiš kako mu drhte noge. Među prvim se odazvao na protzivku u klubu i prošle sezone nije htio ići bilo gdje već je izjavio da želi ostati u Ajaxu jer želi igrati i tu je u prvoj postavi. Jasno je dao do znanja da ga interesuje mjesto u prvom timu nego li novac pa klupa. Ova dva gola pokazuju njegovu smirenost na terenu.
[youtube][/youtube]

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 14 jul 2013, 19:09

Haj mu ga sad znaj, http://www1.skysports.com/football/news ... ksen-chase" onclick="window.open(this.href);return false; objava u 12:44, zatim i ova objava https://pbs.twimg.com/media/BPJW9BnCUAAKJxG.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;. Stvarno nezz neki govore da je vec rjeseno pitanje i da je nas http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 37038.html" onclick="window.open(this.href);return false;, a ustvari to je prijevod onog sto smo vec postavljali i ako je istina sto je rekao De Boer onda je on nas.
BTW: vidite ovo
LFC Transfer Update @TransferUpdate 15s

Exclusive: According to reports in Brazil Liverpool have agreed a £17m deal with Atlético Mineiro for Bernard

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 jul 2013, 19:21

HeKen je napisao/la:Haj mu ga sad znaj, http://www1.skysports.com/football/news ... ksen-chase" onclick="window.open(this.href);return false; objava u 12:44, zatim i ova objava https://pbs.twimg.com/media/BPJW9BnCUAAKJxG.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;. Stvarno nezz neki govore da je vec rjeseno pitanje i da je nas http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 37038.html" onclick="window.open(this.href);return false;, a ustvari to je prijevod onog sto smo vec postavljali i ako je istina sto je rekao De Boer onda je on nas.
BTW: vidite ovo
LFC Transfer Update @TransferUpdate 15s

Exclusive: According to reports in Brazil Liverpool have agreed a £17m deal with Atlético Mineiro for Bernard
Eto kad bi on došao , neb' mi ni bilo krivo ako Eriksen ne dođe kod nas :lol:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 19:24

HeKen je napisao/la: Ok sve to, ali opet ti kazem bolje i platiti eriksena toliko dovesti npr onog jorginha s kojim smo se povezivali. E toga je mene strah ih kad bi ja znao da ce oni umjesto njega dovesti Ben Arfu ili Meneza onda bi mi bilo lakse, ali kad skontam da bi mogli Jorginha smuci mi se. I mali Bernand je rizik ali svakako ja msm da bi se isplatio e kad bi znao da se za njega interesuju i da im je on prvi pik a npr eriksen drugi onda ok :mrgreen: .
BTW: ja mislim da je Tottenham platio Moussu isto 15mil, tako sam ja citao a i na Transfermarktu je pisalo isto :)
EDIT: znam da nisu ista pozicija HBA, menez i eriksen ali ima nasa kutijica tu :)
Ali, zasto njega preplatiti u poslednjoj godini ugovora, ako vec mozes dovesti Bernarda i doplatiti dodatno ili kombinovati deal tako da im ne damo odmah svu lovu. Decko koji je daleko veci potencijal i igra mali za Brazil i pokazao sta zna pod pritiskom, dobija sansu ispred Moure jbt. Evo za koji dan decko ce igrati finale Copa Libertadores.

Ma to za Jorghinha nikad nije bilo ozbiljno.
Svaka kupovina je danas rizicna, nikad ne znas 100% kako ce se igrac pokazati, adaptirati, na novu ligu, sistem u ekipi, na potpuno novu okolinu.
Nisam ja za Meneza jer je on poprilicno sebican igrac, ali jeste kvalitet. Dok je Ben Arfa vise u bolnici nego na terenu, njega tek ne bih uzimao nikad ma koliko da je kvalitetan.
Ako je verovatni TM, placeni su istu svotu novca, jos gore... :)

@Henderson I Mertens ima daleko jacu statistiku, pa nije klasa niti ne znam sta, sasvim dobar igrac i bolji od Eriksena, i pogledaj za koliko je on otisao u Napoli, a imao jos 2 godine u ugovoru.
Ma ne znam kako uopste smes da mi pokazujes asistencije i golove, najprecenjeniju statistiku od svih. Mislim, onda je Iniesta slabiji igrac po tome. Gledas li ti jos nesto, sem te statistike, jesi li pogledao neke njegove meceve ili samo onako ograniceno posmatras fudbal kroz asistencije i golove ???

Oscilacije na terenu, u igri, forma nekonstantna, jedan mec odigra dobro, drugi ga nema nigde. Pa onda oscilacije u samoj igri, nema ga jedno poluvreme, drugo odigra dobro. Stalno oscilira covek.
Odazvao se prvi na prozivku, i sta onda ??? Ko je rekao da njega interesuje novac i kakve to veze ima ??? Prosle godine je ostao jer je to bilo najbolje za njegovu karijeru, da je tad otisao, tek onda ne bi imao karijeru.

Pa na terenu se vidi koliko je letargican, cuj kako znam. Ne igra presing, ne voli da igra odbranu, vrlo mrzovoljno deluje, kao Balotelli. Ladovina igrac. Radna etika vrlo slaba, par trenera Ajaxa to isticalo, ali su oni to "trpeli" jer je momak potencijal. Nije lud De Boer kada kaze da on nije fit za Liverpool, jer je Brendan od pocetka januara skratio malo posed i uveo vise tranzicionu igru i presing, takvo nesto ne odgovara Eriksenu.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 jul 2013, 19:31

AnfieldMole ‏@AnfieldMoleBTK 14m

Last I heard on #Eriksen was that we ended our interest as scouts were not impressed , I think he is a option but way down the list #LFC

Ako ništa ovaj Mole bar bude realan .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 19:38

nerkolfc je napisao/la:AnfieldMole ‏@AnfieldMoleBTK 14m

Last I heard on #Eriksen was that we ended our interest as scouts were not impressed , I think he is a option but way down the list #LFC

Ako ništa ovaj Mole bar bude realan .
Realan i obicno tacan, rece on prvi da od Henrikha nece biti nista i "pogodi". Rekao je da i za Bernarda imamo male sanse, jer ga Porto juri, a oni mogu da plate 20m za njega.
Sto se tice Eriksena, tu je sve jasno, igrac kojeg su precenili zbog velike kreativnosti koju pokazuje na terenu, a to sto ne voli da igra odbranu (osnova u modernom fudbalu) nema veze, plus nekonstantnost. Za te pare, svakako da nije fit za nas, a i ako dodje, necu se buniti, poptuno sam hladnokrvan po tom pitanju. Opet isticem da je onaj drugi iz Ajaxa potrebniji...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 14 jul 2013, 19:39

Slazem se sa paradajzom u vezi nekih stvari, nekonstantnost I padovi u igri nisu strani Eriksenu. Onda taj momak vec dvije godine tapka u mjestu I uopste se ne razvija onako kako se predvidjalo, neki izvori su govorili da nije impresionirao skaute bas zbog igre pod pritiskom, ono o cemu paradajz prica, "gets bullied too easy" pa prevodite to kako hocete. Slazem se I za presing I defanzivu, work rate jako slab. Da ne ispadne da je on los igrac, on je dobar igrac ali nekonstantnost najmanje treba Liverpoolu. Znate I sami da nam je tim pun takvih igraca.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 jul 2013, 19:41

neurofunk je napisao/la:Slazem se sa paradajzom u vezi nekih stvari, nekonstantnost I padovi u igri nisu strani Eriksenu. Onda taj momak vec dvije godine tapka u mjestu I uopste se ne razvija onako kako se predvidjalo, neki izvori su govorili da nije impresionirao skaute bas zbog igre pod pritiskom, ono o cemu paradajz prica, "gets bullied too easy" pa prevodite to kako hocete. Slazem se I za presing I defanzivu, work rate jako slab. Da ne ispadne da je on los igrac, on je dobar igrac ali nekonstantnost najmanje treba Liverpoolu. Znate I sami da nam je tim pun takvih igraca.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
On bi mozda Stevenovu poziciju igrao dobro , al' tamo nece niko mjenjati kapitena bar jos 3 sezone :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.