pa eto ako tebi iz BIH nebi bilo teško otići u torino a njima je teško iz mnogih bližih gradova onda se očito i neradi o nekim navijačima, prije bi ih nazvao simpatizerima koji eventualno juve pogledaju na TV i to samo ako ne igraju u terminu kad ide njihova omiljena sapunica, a opet mi nije jasno zašto ti juventini koji dođu u modenu na utakmicu EL ne dođu i u torino?juventus 0244 je napisao/la:Čitam baš sa razumjevanjem pa sa stim i napisao da li ti stvarno misliš da Juventus nema najviše navijača u Italiji, zbog te tvoje priče zašto onaj tamo ne dolazi na utakmice Juventusa. E to ja ne znam zašto onaj neko tamo ne dolazi (to bi trebao pitati toga tamo nekog) , znam što sam ti napisao da je bilo nekakvi sporenja oko stadionu da navijači nešto nisu bili zadovoljni pa su bojkotovali itd. A još jedna činjenica da je Juventus po broju navijača drugi tim u Torinu. Ako si pratio kad su ljetos utakmicu EL igrali koliko se sjećam u Modeni stadion je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Naravno da mogu išao bi na većinu utakmica Juventusa možda nekad aBd i u skorijoj budućnositi bude bude prilike za totony-mortale je napisao/la: a jel ti stvarno neznaš čitati s razumjevanjem??
rekao sam da imate milione navijača u italiji gdje ja to sporim???
ali nevidim gdje je problem da navijači koji nisu iz torina odu pogledati utakmicu svog voljenog kluba?
na jednom milanovom forumu imaš ljudi iz hrvatske koji idu na skoro sve utakmice milana ili barem 10-ak godišnje, zašto je to problem iz nekih drugih talijanskih gradova otići u torino ostaje mi misterija, nijedan taj tvoj razlog meni nije dovoljno dobar, evo ti bi garant da možeš išao ga gledati a neki juventin iz treviza ili udina neće, zašto.
ne pitam tebe konkretno jer naravno da neznaš nečije razloge, al moraš priznati da ni tebi to nije najjasnije