BritishCore je napisao/la:To je činjenica s kojom se ti ne želiš da pomiriš a kad-tad ćeš biti primoran da je prihvatiš kao takvu.
Uostalom, ja i ne prizivam dolazak Higuaina u Arsenal, gluho i daleko bilo, daleko mu kuca od Londona bila.
To nije cinjenica, ne budali. To je subjektivan osecaj. Uporedi statistiku oba igraca, a onda igru na terenu. Higuain je Messi za Girouda. Medju najboljim finiserima Evrope, ovaj medju najgorim. Higuain je svestraniji igrac, dok Giroud dosta nepokretan. U svakom aspektu igre, Pipita bolji.
Nije brate Valencia, nego ne volim kada se istice individualni kvalitet pre timskog duha, tako sam ucen na ovom fakultetu koji studiram, valjda oni znaju nesto na tom fakultetu.
Ne mozes reci da nam trebaju Hulk, Ibrahimovic i slicni, kada ne trebaju. Sistem je takav da se traze odredjeni igraci koji odgovaraju njemu, a onda tu je i druga strana gde mi takve igrace ne mozemo dovesti, pojasnio sam ti to jos pre.
Naravno da su sanse male, ali LFC tek treba da dovede glavno pojacanje, a dovedena su 4 do sada, pre toga u januaru dva izuzetna i vidi se napredak u toj politici dovodjenja igraca koju ti pljujes. To nije "samozavaravanje", to je optimizam koji kruzi klubom od kako su dosla ova dvojica u januaru, kada je klub naprasno poceo da igra sjajno. Zamisli samo gde bi LFC zavrsio da smo njih dvojicu imali od pocetka. Borba za 4. poziciju sigurno...