Amar Rahmanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

forgempp
Kontakt:

Re: Amar Rahmanović

Post Postao/la forgempp » 15 dec 2020, 01:14

Vucevich je napisao/la:
15 dec 2020, 01:01
forgempp je napisao/la:
15 dec 2020, 01:00
Kako je to mrziti najbolji klub u BiH, pljuvati ga, pa citati nas pdf. Kako se postaje to sto si ti?
Opet bez odgovora :think:

Zamisli pojacanje Suljo Krpic i jos se kurcis ovdje :rol: :rol: :rol:
Zamisli toliko Austrija zanimljiva da stignes citati nas pdf :D :D :D
Komplexash :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mjeri uspjeh po jednoj odigranoj utakmici :urnebes:
Strucnjak... I pad je let.
Glavna riječ u upotrebi Torpedo.
:rol:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 dec 2020, 01:19

forgempp je napisao/la:
15 dec 2020, 01:14
Zamisli toliko Austrija zanimljiva da stignes citati nas pdf :D :D :D
Komplexash :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mjeri uspjeh po jednoj odigranoj utakmici :urnebes:
Strucnjak... I pad je let.
Glavna riječ u upotrebi Torpedo.
:rol:
Kako sam napisao, medju ostalim rezultatima ali tesko ti je skontati. Zato su na desetom mjestu valjda, nije bas neka misterija.

Pa vama je uspjeh bio PORAZ od Celtica (znak da ste na pravom putu) koji igra svoju najgoru sezonu u 21om vijeku :rol:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 15 dec 2020, 01:21

Nemogu vjerovati šta ovdje procitam :crazy: Da je Austijska liga ured kao naša liga i da je Austrijska liga sranje. Austrija imala ove sezone 4 predstavnika u Evrope. Rapid Wien i LASK Linz su jedva ispali dok su Wolfsberg i RB Salzburg prošli (ispali iz LP kao 3 mijesto) dok je maksimum za našu ligu lige Play-off :damn: Jedan klub iz Farska Ostrava i Estonije su igrali takodje u Play-offu. Dva puta su Klubove iz Albanije, Luksemburga, tri puta iz Irske, jednom iz Makedonije ušli u Evropu a mi niti jednom ušli u Grupnu Fazu. Uporedit Duljevica koji je bio u Sarajevo nešto sa 22 godina sa Rahmanovica i Tatara koji je neki Celje, Slaven Belupo, Gorica, Istra bili previše. Pa Resic ima više utakmice u Novom Pazarom u isti godine kada je Rahmanovic tada igrao, a Sarajevo ga otjerao iz kluba. Huseina Balic igra u klubu koja je bila prošle sezone u osmo finale Ligu Evrope igrali su za Manchester United. Ove godine su izbacili Sportinga sa 1-4. Oni su izvukli bod od Tottenhama koja je bila pred prošle sezone u Finale Liga Prvaka. :facepalm: Pa taj SKN St. Pölten bi sad pa sad svaku ekipu iz naše lige dobio, a drugi se na rugaju :roll: Drago mi je za Rahmanovica da igra trenutno dobro i nadam se da ce napravit jedan pristojan transfer, ali tesko za njega daleko da dodje i pogotovo u reprezentaciji sa 26 godina...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 dec 2020, 01:22

Vucevichu, odnosno Zeljovac tajni, moguce da si pisao na temi Armin Hodzic. Ovo je tebi nezamislivo sad sto cu napisat.. moguce da sam ja pogrijesio oko toga..Ja sam dosao nekad do juna s posttovima i vidio sam samo jedan tvoj post da si oznacio nekoga i to je to. Nigdje kritika a odigro momcina od tad i dosta minuta za repku al ne vidim da se nesto pljuje, jer se pozitive ne sjecam. A dolazi iz jace lige. Je l moguce da se vise ocekivalo od igraca iz premijer lige u odnosu na igraca iz turske lige kad se pljuje i kritikuje vise Amar nego Armin ??
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 15 dec 2020, 01:23

Harise je napisao/la:
15 dec 2020, 01:21
Nemogu vjerovati šta ovdje procitam :crazy: Da je Austijska liga ured kao naša liga i da je Austrijska liga sranje. Austrija imala ove sezone 4 predstavnika u Evrope. Rapid Wien i LASK Linz su jedva ispali dok su Wolfsberg i RB Salzburg prošli (ispali iz LP kao 3 mijesto) dok je maksimum za našu ligu lige Play-off :damn: Jedan klub iz Farska Ostrava i Estonije su igrali takodje u Play-offu. Dva puta su Klubove iz Albanije, Luksemburga, tri puta iz Irske, jednom iz Makedonije ušli u Evropu a mi niti jednom ušli u Grupnu Fazu. Uporedit Duljevica koji je bio u Sarajevo nešto sa 22 godina sa Rahmanovica i Tatara koji je neki Celje, Slaven Belupo, Gorica, Istra bili previše. Pa Resic ima više utakmice u Novom Pazarom u isti godine kada je Rahmanovic tada igrao, a Sarajevo ga otjerao iz kluba. Huseina Balic igra u klubu koja je bila prošle sezone u osmo finale Ligu Evrope igrali su za Manchester United. Ove godine su izbacili Sportinga sa 1-4. Oni su izvukli bod od Tottenhama koja je bila pred prošle sezone u Finale Liga Prvaka. :facepalm: Pa taj SKN St. Pölten bi sad pa sad svaku ekipu iz naše lige dobio, a drugi se na rugaju :roll: Drago mi je za Rahmanovica da igra trenutno dobro i nadam se da ce napravit jedan pristojan transfer, ali tesko za njega daleko da dodje i pogotovo u reprezentaciji sa 26 godina...
Brate moj, nije niko rekao da je austrijska liga ured kao nasa, to ni u snu. Logicno da su 1000x bolji. Nego govorim cisto statisticki da je Balic prosjecan igrač i igrač koji će za sezonu ili dvije ispasti i iz prve postave jer ce Austrijanci tu naci nekog 20togodisnjaka...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 dec 2020, 01:26

Jos si napiso da igra u sili od lige i oni ovdje se nasli uvrijedjeni. Pa to je veoma jak epitet, taman za tu ligu, ne treba je vise hvaliti..

Najvise se pljuvao Amar, sto znaci najveca su ocekivanja bila od njega. To je NAS NAJVECI PROBLEM. Da u ekipi imas igraca Barce igraca Standarda, Torina, a ti od Amara ocekujes nesto, jer znas da su ovi vec postali sterilni..i da igraju kako im se cefne
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 15 dec 2020, 01:28

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

slika
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 dec 2020, 01:30

Mozda je prodo profil nekome u Austriju hmm. Al zajebali smo se za Hamzu, slazem se care. Doduse slazem se i s ovim da sse djca guraju. To je poslije donijelo rezultat. Vrati se na temu daj jos koji koristan savjet, bez zezancije
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 dec 2020, 01:31

forgempp je napisao/la:
15 dec 2020, 01:28

slika

slika
Zar nisam navijac Zeljeznicara? :rol: :rol: :rol:

Ne krijem da sam Hordas do groba, uvijek bio :bih:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 dec 2020, 01:33

Pa ne znam navijaca sarajeva da isti ponizava, osim kad je u pitanju Handzic..to se moze.

A mozda s bratom dijeli profil. Jedan za FKS drugi za FKŽ
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 15 dec 2020, 01:34

Podvojena ličnost :lol:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 dec 2020, 08:08

Vucevich je napisao/la:
15 dec 2020, 00:54
forgempp je napisao/la:
15 dec 2020, 00:44
Ma ovaj lik je neopjevan, veceg izljeva gluposti odavno nisam cuo, najjace sto su ga ovi neki napalili svojim komentarima pa on jadnik nastavio, misli da ispada smijesan.

Al hajd bolje ispast glup nego ispast iz voza :lolno:
Znas pisati neke licne uvrede u svakom komentaru, ali odgovoriti na cinjenice i ne bas. Medju ostalim rezultatima koji su donijeli 10-to mjesto: Sporting 1-4 LASK, Borussia Monchengladbach 0-4 WAC na primjer, ali izgleda da to tesko mozes shvatiti. Bolje idi raspravljaj moze li napadac koji je proglasen najgorim igracem u historiji AIKa i zavrsio na tribini u Juznoj Koreji biti vrhunsko pojacanje za prvaka Torpeda...

Pobjedilo je i Sarajevo Gladbacha. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 dec 2020, 08:13

Lične uvrede i patriotizam, klasična luzerska argumentacija.
Umjesto da idu i diskutuju zašto smo najgora liga u Europi, zašto su nam najbolji igrači španski i engleski petoligaši...

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 dec 2020, 08:19

DrFilgud je napisao/la:
15 dec 2020, 08:13
Umjesto da idu i diskutuju zašto smo najgora liga u Europi, zašto su nam najbolji igrači španski i engleski petoligaši...
Napad na bosnjake. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

visegrad8392
Kontakt:

Post Postao/la visegrad8392 » 15 dec 2020, 09:44

nekontaju ljudi da ako kazes da klubovi iz premijer lige nevaljaju da to neznaci da ih mrzis. da Bog da sarajevo, zeljo, sloboda, velez,.. sutra bili na nivou manchestera, bvb-a, bayerna,... . al nemozes napr. (uz duzni respekt) uzeti covjeka koji cisti ulicu i sjesti ga u raketu i reci budi astronaut, jer je mogucnost 1:10000 da ce se snaci i uspjesno obaviti posao (malo pretjerano al da kontate sta mislim). nekmecite da vas klub neko mrzi nego potrudite se da povecate kvalitet kluba, pa da se i vi i mi ponosimo nasim klubovima! aBd! amin

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 15 dec 2020, 09:46

DrFilgud je napisao/la:
15 dec 2020, 08:13
Ispravak krivog navoda! Engleski sedmoligasi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 15 dec 2020, 09:58

Spahic98 je napisao/la:
14 dec 2020, 23:10
NeumjesanTip je napisao/la:
14 dec 2020, 23:00
Eno ga u Gypsiesu u Tuzli pijan k'o majka...
Hank,nema potrebe da lažes i ismisljaš.
A nije da nismo navikli da lažeš.
Jesi šegast he he... Ušao mu pitarski mentalitet u krv, hoće da mu se pušta muzika koju on hoće, prepire se s gazdom, pravi sarajlijica papak.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 15 dec 2020, 10:43

feniksptica je napisao/la:
15 dec 2020, 01:33
Pa ne znam navijaca sarajeva da isti ponizava, osim kad je u pitanju Handzic..to se moze.

A mozda s bratom dijeli profil. Jedan za FKS drugi za FKŽ
Nemate principa, kod vas se sve može.

Nije Handžić kriv što je jedini centarfor u klubu. Momak daje 200% i ima kakav takav učinak.

Tu bih dodao i neprestano psovanje D.Hodžića.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 15 dec 2020, 10:50

forgempp je napisao/la:
15 dec 2020, 01:28

slika

slika
Brat undercover, vidite da je gurao mlade nade da igraju. :)

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 dec 2020, 14:10

Je li mislite da će kopanje po postovima od prije 3-4 godine, pomoć FK Sarajevu da se plasira u konferencijsku ligu? :think:
Haj da vidimo...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 9 gostiju.