i još jedno pitanje..
zna li neko koja je kašikica iz pribora za jelo od 5 grama
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
ja treniram u fitness klubu Pozitiv. 30 KM, preeeeeezadovoljan. Cros masina, skot masina, vratilo, razboj, lat masina, lat masina za veslanje, smit masina,hak masina, masina za listove, military press masina (za ramena). 3 ravna, 2 kosa, 1 kontrakosi benc, mnostvo stepera, 2 bicikla, 1 traka, mnostvo sprava za noge. Ocekujemo jos prosirenje za dodatnih 50tak kvadrata. Bice jos sprava. Samo joj je mana sto nema klime, ali valjda bude i toga, pootvaramo prozore i moze se radit. Kad je jesen, zima, proljece nema problema s treniranjem i jos preko ramazana radi do 24hMelo15 je napisao/la:De nek mi neko predlozi neku dobru teretanu(da ima vise od 1 sprave) a da nije previse skupa na relaciji Otoka-Stup
Podlaktice će ti dizanjem tegova vremenom ojačati. Možeš uzeti gumu ili nešto slično kako bi je ojačao, ali evo ti neke vježbe za podlakticu:hodža je napisao/la:ovo mi "zape" za okoAmoxicillin je napisao/la: i jačaj podlaktice podizanjem.
v![]()
znaš li neke najdjelotvornije vježbe za podlaktice i kada se uopšte one rade, uz koju grupu mišića ?
fazon je bez tih tegovareds je napisao/la:Podlaktice će ti dizanjem tegova vremenom ojačati. Možeš uzeti gumu ili nešto slično kako bi je ojačao, ali evo ti neke vježbe za podlakticu:hodža je napisao/la:ovo mi "zape" za okoAmoxicillin je napisao/la: i jačaj podlaktice podizanjem.
v![]()
znaš li neke najdjelotvornije vježbe za podlaktice i kada se uopšte one rade, uz koju grupu mišića ?
http://www.coopersguns.com/videos/exerc ... ngle-curl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.coopersguns.com/videos/exerc ... bell-curl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.coopersguns.com/videos/exerc ... bell-curl/" onclick="window.open(this.href);return false;
i meni najbolja i najdraža:
http://www.coopersguns.com/videos/exerc ... ding-curl/" onclick="window.open(this.href);return false;
a ovo ??hodža je napisao/la:ok..hvala![]()
i još jedno pitanje..
zna li neko koja je kašikica iz pribora za jelo od 5 grama
Koji ti je kreatin i od koga si kupio,uzmi obicnu kasiku i malo promjesaj za svaki slucaj jer je mala.hodža je napisao/la:a ovo ??hodža je napisao/la:ok..hvala![]()
i još jedno pitanje..
zna li neko koja je kašikica iz pribora za jelo od 5 grama![]()
dobio kutiju kreatina, al nema kašikicekako ću znati kol'ko je 5 grama u pm
Je li to ova u Buca Potoku??Ako jeste ta mi je i najbliza...pa mozda i pocnem...Bosniacum Lilium je napisao/la:ja treniram u fitness klubu Pozitiv. 30 KM, preeeeeezadovoljan. Cros masina, skot masina, vratilo, razboj, lat masina, lat masina za veslanje, smit masina,hak masina, masina za listove, military press masina (za ramena). 3 ravna, 2 kosa, 1 kontrakosi benc, mnostvo stepera, 2 bicikla, 1 traka, mnostvo sprava za noge. Ocekujemo jos prosirenje za dodatnih 50tak kvadrata. Bice jos sprava. Samo joj je mana sto nema klime, ali valjda bude i toga, pootvaramo prozore i moze se radit. Kad je jesen, zima, proljece nema problema s treniranjem i jos preko ramazana radi do 24hMelo15 je napisao/la:De nek mi neko predlozi neku dobru teretanu(da ima vise od 1 sprave) a da nije previse skupa na relaciji Otoka-Stup
tako jeBosniacum Lilium je napisao/la:u kuhinji se skida stomak, prije sveganikakvi pojasevi. Trcanje i HIIT treninzi
Znam kakve imas podlaktice tabletice, ali ti si svakako i prirodno krupanZnas li ti kakav sam ja ofinger bio prije par godina, veci u kukovima nego u ramenima
Al' zato sad, masina
Trenirao sam 1 mjesec u januaru (ove godine). I evo 2 mjeseca i 10 dana uzastopno treniram, nakon sto sam pauzirao 4-5 mjeseci. Sta reci? PREZADOVOLJAN
bez ikakve hemije, primjetna razlika. Niko ne vjeruje kad me vidi. Samo jaki treninzi i pravilan rad, kile ce nadoci !! Kako u bucicama tako i na tijelu, samo je bitan pravilan rad. Za ova 2 mjeseca sam se popravio 6.5 KG (piletina, riba, sir, mlijeko, jogurt, grozdjice su sve stvari koje preferiram). Primjera radi. Visok sam 177, tezak 74.5 KG. Na bencu "osmice" radim sa 75 KG. Bolji poznavaoci ce znati da je to vise nego solidan trening. Naprosto sam postao zaljubljen u ovaj nacin zivota. Za 2-3 mjeseca planiram uzeti neki protein i BCAA. Cisto za odrzavanje i oporavak misica
izbacite vi bijeli hljeb iz prehrane (ne toliko baš ali jedno 80%), čips, čokoladice i slično...evo sam im'o šlaufčić zna bosniacum, a sad sam uravno stomaksef_mafije je napisao/la:tako jeBosniacum Lilium je napisao/la:u kuhinji se skida stomak, prije sveganikakvi pojasevi. Trcanje i HIIT treninzi
Znam kakve imas podlaktice tabletice, ali ti si svakako i prirodno krupanZnas li ti kakav sam ja ofinger bio prije par godina, veci u kukovima nego u ramenima
Al' zato sad, masina
Trenirao sam 1 mjesec u januaru (ove godine). I evo 2 mjeseca i 10 dana uzastopno treniram, nakon sto sam pauzirao 4-5 mjeseci. Sta reci? PREZADOVOLJAN
bez ikakve hemije, primjetna razlika. Niko ne vjeruje kad me vidi. Samo jaki treninzi i pravilan rad, kile ce nadoci !! Kako u bucicama tako i na tijelu, samo je bitan pravilan rad. Za ova 2 mjeseca sam se popravio 6.5 KG (piletina, riba, sir, mlijeko, jogurt, grozdjice su sve stvari koje preferiram). Primjera radi. Visok sam 177, tezak 74.5 KG. Na bencu "osmice" radim sa 75 KG. Bolji poznavaoci ce znati da je to vise nego solidan trening. Naprosto sam postao zaljubljen u ovaj nacin zivota. Za 2-3 mjeseca planiram uzeti neki protein i BCAA. Cisto za odrzavanje i oporavak misica
ja sam 1,79 cm tezak sam 78 kg, a bio 86 i trcanjem skinem kile i stomak
Amoxicillin je napisao/la:izbacite vi bijeli hljeb iz prehrane (ne toliko baš ali jedno 80%), čips, čokoladice i slično...evo sam im'o šlaufčić zna bosniacum, a sad sam uravno stomaksef_mafije je napisao/la:tako jeBosniacum Lilium je napisao/la:u kuhinji se skida stomak, prije sveganikakvi pojasevi. Trcanje i HIIT treninzi
Al' zato sad, masina
ja sam 1,79 cm tezak sam 78 kg, a bio 86 i trcanjem skinem kile i stomaki to bez trčanja
a samo radim kuci

Stani ba,kako ću ovo raditi,kako ću se dizati,spade ta težina kad se dignemAmoxicillin je napisao/la:Dnevni tip br:1svaki dan cu stavljat' po jedan :
Zatvorski trbušnjaci, za 30 dana rezultati:
Maximalnu težinu s kojom možete raditi staviti na prsa i raditi 4 serije po 20 ponavljanja, i 5u seriju do OTKAZA. znači koliko god možete.
VolimLiverpool je napisao/la:
Stani ba,kako ću ovo raditi,kako ću se dizati,spade ta težina kad se dignem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.