New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SheldonCooper
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la SheldonCooper » 13 mar 2012, 03:13

Samo dvije trojki i četri ofanzina skoka :shock: Bullsi imaju 15ak skokova više

Sjećaš se kad je tek JR stigao šta sam rekao za njega "Ne treba Knicksima" ;) Ima je dvije dobre partije i to je to.
Carmelo iz utakmice u utakmicu.... :roll:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2012, 03:17

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Smith definitivno najgori igrač u ovoj ekipi.
2-3 zaredom offensive rebounda dopustite. Sto je puno, puno je
Ma ne mogu Novak, Smith i Harrellson skakati sa Gibsonom i Noahom, ebiga... Šteta što Chandlera muči povreda ručnog zgloba...

@Sheldon, katastrofa smo... Smith definitivno treba na klupu čim se vrati Jeffries.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2012, 03:49

104-99

Prvo su nas uništili ofanzivni skokova, da ih je barem bilo manje za trećinu pobjedili bi jer smo generalno igrali bolju utakmicu od Bullsa. Drugo, opet Melo... Hajd dobro, prve tri četvrtine nije igrao nešto posebno, ali u zadnjoj kada smo čak i mogli doći do nečega on fula polaganje, otvorene šuteve...

Nadam se da JR Smith više nikad neće zaigrati za Knickse, on je za D-lige. Ne znam šta uprava čeka, valjda će D'antoni dobiti otkaz do srijede. Izjednačeni smo sa Bucksima, također nisu daleko Detroit i Cleveland.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 mar 2012, 03:51

Carlo je napisao/la:104-99

Prvo su nas uništili ofanzivni skokova, da ih je barem bilo manje za trećinu pobjedili bi jer smo generalno igrali bolju utakmicu od Bullsa. Drugo, opet Melo... Hajd dobro, prve tri četvrtine nije igrao nešto posebno, ali u zadnjoj kada smo čak i mogli doći do nečega on fula polaganje, otvorene šuteve...

Nadam se da JR Smith više nikad neće zaigrati za Knickse, on je za D-lige. Ne znam šta uprava čeka, valjda će D'antoni dobiti otkaz do srijede.

ma imalis te bolji sut od nas, a mi vise skokova..ebiga mi igrmao lose i dobijamo to mene poravo raduje sto se tice Bullsa :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 13 mar 2012, 08:21

Jao koja smo mi ****, tako dobro smo igrali ali opet :/, nigdje Novaka nije bilo da pomogne :/, tek sad vidis ako nas zapadnu Bullsi u PO da će nas pojesti :/
Zao mi je toliko, da smo pobijedili veceras Bullse samo tako bismo se vratili ali ovako tesko ista..
Bucksi će da nas jos predju :/
Samo mi je lijepa banana bila Lina na Roseu :DDDD
Mozda ste i vidjeli potez D'antonija kad je uradio facepalm* nakon poraza sinoć. Mozda je i shvatio nesto :idea:

Ali gledajte Sixerse koji su prosle godine bili slabi, ostala ista ekipa do ove sezone i gledajte ih sta sad rade. Mozda i nama tako nesto bude :)

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 13 mar 2012, 11:59

Očekivano!

Ako Knicksi prođu u PO (i to je sad upitno) tu ih čekaju ili Heat ili Bullsi tako da prva runda PO i ćao!
Do nekih promjena mora doc za iduću seznu tj. do kraja ove sezone kako bi se ekipa uigrala za next.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2012, 15:05

http://www.nypost.com/p/sports/knicks/s ... ZS7cjV1kJO
As the NBA trade deadline approaches Thursday, the relationship between Mike D’Antoni and Carmelo Anthony appears to be deteriorating.
http://www.nypost.com/p/sports/knicks/s ... binsou.rce
Contrary to popular belief, Anthony was leery of the Knicks bringing in his former Denver teammate three weeks ago and gave a thumbs down to upper management, according to a person close to the Knicks superstar.
Maknite ove tačke koje se nalaze u riječi "sour.ce" :D

Kolko je ovaj Smith tup dokazuje to da je prije utakmice sa Bucksima bio s nekom trebom u hotelskoj sobi i slikao je golu i stavio na twitter i zbog toga je kažnjen od strane lige sa 25k dolara...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 mar 2012, 16:40

Ma vrijeme je za zbogom D'Antoniu... Imam osjecaj da covjek uopste nema cvrstu ruku kada su igraci u pitanju i svako radi sta hoce... Kako drugacije objasniti ovakvu odbranu i pristup igraca... Melo je veliki igrac i svaka velika ekipa treba jednog... Covjek je rodjen u NY i ja ga vidim kao vodju probudjenih Knicksa u godinama sto slijede...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 13 mar 2012, 18:38

Consigliere je napisao/la:Ma vrijeme je za zbogom D'Antoniu... Imam osjecaj da covjek uopste nema cvrstu ruku kada su igraci u pitanju i svako radi sta hoce... Kako drugacije objasniti ovakvu odbranu i pristup igraca... Melo je veliki igrac i svaka velika ekipa treba jednog... Covjek je rodjen u NY i ja ga vidim kao vodju probudjenih Knicksa u godinama sto slijede...
Ma vrijeme je D'antoniu da leti. Sto kazes nema cvrstu ruku, upravo, njemu Melo radi šta hoće, ne smije mu A reći, a i dosta je nesiguran kod nekih pristupa igri. Npr. neku noć je imao mali konflikt sa Smithom, jer je trebao da iziđe Shump iz igre, a on je izisao i nije znao sta da mu kaze i vrati ga da igra, a naravno Smith onda igrao preko volje.

Melo i Amare trebaju da budu lideri ove ekipe, ali po meni pravi lider treba da bude Chandler što i jeste. Emotivno igra, to postujem, zato ga je lahko i za zavoliti.

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 13 mar 2012, 19:59

Evo od mene jedna stranica na kojoj ja pratim sve o Knicskima i ostalim ekipama:
http://bleacherreport.com/new-york-knicks" onclick="window.open(this.href);return false;

Pročitajte malo. Sad se bave sa D'antoniem i J.R.-om. Zanimljivo je, onda imate dosta karakteristika o Knicksima, gdje insajderi govore o njima, o slaganju odnosno neslaganju. Imate onda i razne preporuke i realne moguce transfere koji bi se mogli dogoditi. I naravno prije svake utakmice, detaljni izvjestaj, kladionicarski obrt, favorita, MVP moguci utakmice, tj. Player to watch, itd. itd.
Ukratko, odlicna stranica da se prate Knicksi :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2012, 23:53

http://www.sarajevo-x.com/sport/kosarka ... /120313178" onclick="window.open(this.href);return false;

"Trenutno je sranje. Teško je ostati koncentriran kada ekipa gubi na ovaj način (Chicago imao 18 skokova više od Knicksa). Ne mogu sve sam napraviti", komentirao je Anthony koji je čak jedan, po njemu sebičan, potez suigrača Landyja Fieldsa popratio sarkastičnim pljeskom jer mu ovaj nije dodao loptu.

Landry kralj! Carmela šutnuti iz tima na kraju sezone u zamjenu za nekog TIMSKOG igrača, a ne igrača koji će postizati preko 20 poena u prosjeku jer kada bi šutnuli Mela ostali bi dobijali više šansi za šut i kretanje lopte bi bilo češće.

Volio bih vidjeti petorku:

Lin, Fields, Novak, Jeffries, Chandler!

Siguran sam da bi se pročetali do play-offa sa ovom petorkom :D

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 14 mar 2012, 00:15

Lin,Fields,Stoudemire,Chandler+ neki SF

Lego bi vam na SF neki lik tipa Rudy Gay, samo da se otarasite sebicnog al za dobrog igraca

i da se rijesite Smitha, poslat ga negdje samo da ide, a za Carmela uzeti odlicnog igraca i igrat kako treba

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 mar 2012, 08:24

delpiero20 je napisao/la:Lin,Fields,Stoudemire,Chandler+ neki SF

Lego bi vam na SF neki lik tipa Rudy Gay, samo da se otarasite sebicnog al za dobrog igraca

i da se rijesite Smitha, poslat ga negdje samo da ide, a za Carmela uzeti odlicnog igraca i igrat kako treba
Gay bi legao k'o kec na desetku, također ni Iguodala nebi bio loš samo sumnjam da bi ga 76ersi pustili, a mogli bi vratiti Gallinarija :)

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 14 mar 2012, 09:45

Kad ste već otvorili tu temu.
Po meni bi odlicna petorka bila:
Lin, Fields, Novak, Jeffries i Chandler, a da na klupi imas jake ponovo igrace koji ce dati sve od sebe da igraju, pa ce i Amare malo oznojiti guzicu.
Za Mela uzeti Gaya, ili takav neki kalibar igrača. A za Smitha lapiti nekog prosječnog igrača tipa šta ja znam mozda Sefoloshe, ili ako se uspije dati i Douglasa i Harrelsona za Maya i Zazu. Napravio bi se veliki trejd izmedju te dvije ekipe, tako je pretprosle godine profitirao Denver, doveli sebi Chandlera i Galija :(
" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo pogledajte tih 5 timova, koji bi mogli biti zainteresirani za Douglasa.

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 14 mar 2012, 09:49

Da i ako nije problem, ako saznate za neki trejd, da ga u međuvremenu postavite ovdje, nevazno bio trejd za Knickse ili ne. Zasad je samo aktuelan trejd Monte Ellisa u Buckse. Trebao bi Jennings u Lakerse. Pa eto ako saznate da postavite ovdje, uskoro moram u skolu, pa da imam sta citati kad dodjem :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 mar 2012, 12:12

je li istina da je navodno karmelo zatrazio trejd?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 mar 2012, 17:23

LenBias je napisao/la:je li istina da je navodno karmelo zatrazio trejd?
Nije, nažalost :lol:

http://www.washingtonpost.com/sports/wi ... story.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

"I’m positive the Knicks have called just in case Dwight Howard changes up. I’m sure they’ve offered a combination of everybody, excluding Jeremy Lin, of course. [Magic GM] Otis [Smith] deserves a lot of credit for not putting it out on the street which teams have offered what."

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 14 mar 2012, 18:34

Sve mi se čini kako je Melo ovdje uljez, iako mi je predrag igrač. :(
Najbolje bi bilo da ode iz Knicksa, u zamjenu za Mr. Iggya, svi znamo da je on sposoban veoma igrač. Moze da pogodi tricu, moze da zakuca, sa distance prosječan šut, ali odbrana mu je isto jedna od jačih strana, svakako svestran igrač. Aminam za njega da dođe, nadajte se i vi samnom. :D
Jer gledajte dobar bi trejd bio po nas ali i za Fili ovaj:
Melo, Douglas, Pick neki (out)
Iggy, Meeks i pick neki, ili ovaj Sofmor Brackins, odlicno zamijeni Branda.

Volio bih vidjeti Iggya u Knicks uniformi :D ali sad koliko je to moguće :?
Vidjet ćemo, mada mislim da Knicksi neće dirati roster do iduće sezone, pokušat će da se uigraju, mozda je i najbolje to. :mrgreen:
Ali hajde da večeras mlacnemo Portland, pa ćemo vidjeti poslije 15. marta, trebao bi Melo onda da napokon odahne i skonta jer je "zarobljen" do iduce sezone u Knicksima, pa će dati sve od sebe da igra ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 mar 2012, 18:50

Bavarac7 je napisao/la:Sve mi se čini kako je Melo ovdje uljez, iako mi je predrag igrač. :(
Najbolje bi bilo da ode iz Knicksa, u zamjenu za Mr. Iggya, svi znamo da je on sposoban veoma igrač. Moze da pogodi tricu, moze da zakuca, sa distance prosječan šut, ali odbrana mu je isto jedna od jačih strana, svakako svestran igrač. Aminam za njega da dođe, nadajte se i vi samnom. :D
Jer gledajte dobar bi trejd bio po nas ali i za Fili ovaj:
Melo, Douglas, Pick neki (out)
Iggy, Meeks i pick neki, ili ovaj Sofmor Brackins, odlicno zamijeni Branda.

Volio bih vidjeti Iggya u Knicks uniformi :D ali sad koliko je to moguće :?
Vidjet ćemo, mada mislim da Knicksi neće dirati roster do iduće sezone, pokušat će da se uigraju, mozda je i najbolje to. :mrgreen:
Ali hajde da večeras mlacnemo Portland, pa ćemo vidjeti poslije 15. marta, trebao bi Melo onda da napokon odahne i skonta jer je "zarobljen" do iduce sezone u Knicksima, pa će dati sve od sebe da igra ;)
Melo je karna. I meni je (bio) najdraži igrač do prvog starta Lina, vidjelo se da on koči tim. Ne bi trebalo da je ijedan igrač veći od tima tako ni Melo. Ja bih volio Gaya ili Iguodalu vidjeti u dresu Knicksa :D

btw. Večeras pobjeđujemo Portland :x

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 mar 2012, 19:29

slika

.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.