Sport i TV

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 avg 2012, 05:03

La perverzione 8-)

slika

slika

Hvala telemachu na ova 3 divna programa :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 avg 2012, 11:04

arelinho je napisao/la:
madridist je napisao/la:a evo i potvrde da i turski NTV spor radi primeru i ove sezone,na Turksat-u 42e frekvencija 11054 H 30000 nekodirano ,sa bilo kojim digitalnim reciverom se može gledat(opticum,yumatu,strong...) a ima i HD na istoj frekvenciji isto nekodirano samo HD reciver potreban
mozel se naci taj kanal preko hs ja imam digitalnu hs i imam onaj modul a ne reciver jer mi je lcd mogu li ja preko toga naci taj kanal
bez antene("tanjira" ;) ) i bilo kojeg digitalnog recivera ne može.
zaboravih dodat gore da je Sportklub uzeo i prava prenosa španskog superkupa tako da će i to biti na SK prime.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 avg 2012, 22:42

za korisnike telemaha pitanje imal kakvog sporta na onom espn amerika kanalu, konkretno mislim na hokej, nba, bejzbol i nfl?
nema potpisa

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 avg 2012, 23:49

Gledam hockey, bude prenosa dva tri puta u hefti NHL.
Ima i baseball ali zaboravi na NBA, samo NCAA.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 avg 2012, 00:23

dr.van nostrand je napisao/la:Gledam hockey, bude prenosa dva tri puta u hefti NHL.
Ima i baseball ali zaboravi na NBA, samo NCAA.
NFL- preseason i čitava sezona, kao i PO te Superbowl, sve na Espn America, koji već uživa kultni status kod nas ljubitelja američkih profi (i college) sportova 8-)

MLB tekma ili dvije svaki dan u toku reg sezone, te PO kao i World Series ;)

Također i NCAA, svi gore spomenuti sportovi ;)

I X Games također i Winter i Summer verzije ;) 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 avg 2012, 11:08

hmm onda mi ne gine preci na telemach, al najgore sto u kuci žele komplet onaj paket (internet, telefon, televizija), a onda gubim trajno gledanje arena preko telecom stranice, a trenutno na kablovskoj imam samo arenu1. znaci te americke sportove može mi zamjeniti espn, onda jedina ostaje talijanska liga i ove lokalne. Al nekad na areni budu ova prvenstva u rukometu, hokeju, odbojci

ebeno za odlucit
nema potpisa

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 20 avg 2012, 11:11

šta treba da se moze gledat ova moja tv preko neta'?

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 20 avg 2012, 11:16

Da hoce ovaj BHT dogovorit sta sa sportklubom, onda bi bila milina 4 arene i eto dosta 1 sportklub, ali nismo mi te srece :x
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 avg 2012, 14:39

asunsao je napisao/la:Da hoce ovaj BHT dogovorit sta sa sportklubom, onda bi bila milina 4 arene i eto dosta 1 sportklub, ali nismo mi te srece :x
ma teško to, jer sa jedne strane telemach ima sigurno ugovor sa ovima što zastupaju sprotklube, a bhtelecom sa ovima što zastupaju arene i tu je konkurencija. Sigurno bi davno u svoje ponude i telecom i telemach stavili sk odnosno arene
nema potpisa

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 avg 2012, 14:40

Joj koja bi to milina za nas bila, koji imamo net Bh telecoma, moja tv i opleti. al pusti snovi... :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 avg 2012, 15:20

Na Telemachu nikad nemojte ocekivati Arene ;) Doduse i ne trebaju nam 8-)

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 20 avg 2012, 15:25

Prije nego sto je Telemach- SBB-SK kupio provajdera u Sarajevu Elta Kabel, Aneks i jos neki manji provajderi iz RS potpisali su ugovor sa SK i cijena u tom ugovoru bila je normalna.I to je taj ugovor koji vazi sada. Naravno stare ugovore imali su i neki provajderi iz Federacije. Kada je Telemach-SBB-SK kupio provajdera u Sarajevu tada je krenuo sukob sa svima koji imaju SK zato sto je Telemach htio da u ponudi ima SK samo Telemach i niko drugi. Tada je Tlemach pocelo sa ucjenivanjem provajdera da raskinu ugovore. Sada u ovoj godini Telemach-SBB-SK poceo je da salje nove ugovore provajderima u Federaciji onima kojima su stari ugovori istekli u BIH i ugovori su bili smijesni sa namenom da niko ne prihvati ponude. Telemach je napravio ponudu takvu da je nemoze niko prihvatiti. Slali su 4 puta skuplje ugovore od onih sto su normalni. I kada Elti i Aneksu isteknu ovi ugovori dobice nove ugovore po vrlo visokim i nerealnim cijenama koje nemoze niko prihvatiti, sto i jest u interesu Telemach-a. Zato tvrdim da nece biti u ponudi SK nigdje u RS, jer Telemach nece da ima SK neko ko nije Telemach. Tada kada je krenuo sukob Telemach-a sa svim provajderima u BIH dosli su novi kanali Arene. Arene je sada kupio Telekom jer niko nece da bude SK broj jedan.

Ovih dana se po internet zajednici, ali i šire vodi žestoka rasprava o ponudi kablovskih operatera koja se tiče sportskih kanala. Za to postoji nekoliko razloga i ovdje ćemo da ih nabrojimo ukratko

1 Prelazak Primere na Sportklub
2 Jačanje akcije praćenja domaćeg sporta na kanalima Arenasporta, prije svega utakmica Zvezde i Partizana u fudbalu i košarkaške NLB lige
3 Istek ugovora koji dobar dio kablovskih operatera, prije svega u BiH, ima Sportklubom

Očigledno je da na djelu imamo sukob između dvije jake sportske televizije u regionu. Svakim danom do mene dolaze informacije o tome da SK ne želi da sarađuje sa nekim operaterom jer u ponudi ima Arene, i obrnuto. Što je, po meni, totalni nedostatak zdrave logike, razuma, i stava da konkurencija može da bude korisna i za jedne i druge. Ono što u svemu tome ostaje nejasno jeste sledeće

1 Zašto arena i Sk smetaju jedni drugima kad ne prenose iste sportske događaje?
2 Da li je moguće da te dve kuče vode toliki kreteni koji su toliko sujetni da im je krivo ako jedna televizja na uštrb druge izgubi određena prava?
3 Zašto niko ne razmišlja o gledaocima?

Zato, zbog svega, očigledno je da gledaoci postaju kolateralna šteta sukoba dvije najjače sportske televizije u regionu, i da će moći da gledaju samo jednu jer će biti rijedak operater koji će imati u ponudi oba kanala.

EVO ZASTO OD SK NA MOJA TV NEMA NISTA NITI CE BITI UBRZO :evil: :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 avg 2012, 15:28

Telemach rules 8-) Jel moguce da isti covjek drzi i SK i Telemach?

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 20 avg 2012, 15:34

Sarajlijc@ je napisao/la:Telemach rules 8-) Jel moguce da isti covjek drzi i SK i Telemach?

InvesticijskI fond Mid Europa Partners je vlasnik Telemach a ujedno je i kupila SBB najvecu kablovsku televiziju u Srbiji i TOTAL TV koja je vlasnik SPORTKLUBA tako da je u biti isti vlasnik u ove 3 firme
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 20 avg 2012, 20:03

Moze li se telemah kablovska tv prikljuciti na podrucju koje je pokrio HS ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 avg 2012, 22:45

može, samo provjeri u Showroomu u BBI-ju ili preko njihovog foruma jesu li dostupni kod tebe
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 21 avg 2012, 00:23

Kod mene na kablovskoj Sportklub i Sportklub +, a nigdje ovog Prime. Što je najgore, najbolje utakmice (Barca i Real) na ovom što nemam. Pu :evil:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 avg 2012, 16:10

Sportklub, naravno.
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 21 avg 2012, 17:51

Evo sad sam dobio nneki digitalni resiver od Telemacha i na njemu od sportskih kanala ima sportklub, sportklub +, sportklub prime, sportklub premium, sportklub 3, sportklub 5, eurosport, eurosport 2, espn, gofklub i premier league chanell. Resiver je besplatan i dobit će ga svi koji imaju i internet i kablovsku.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 avg 2012, 22:27

@mesilla , sportklub je i prije kupovine primere bio koplje iznad arene a sad,arena je u žabokrečini a sportklub u oblacima. čuj ti ove sa arene-posvetiće više pažnje regionalnom sportu??? pa za koji qrac??
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: mercurial i 2 gosta.