Bosco je napisao/la:Ma ja sam prošle godine uzeo od njega update, joj brata mi da vidiš komedija Danny Wilson ima bolje ocjene od Vermaelena i bolji N'gog od Persieja.
Mog'o sam isprobat novi, ali sa Wolfsburgom sam već 6-7 sezona a titule ni na vidiku.

Nikad mi duže nije trebalo.
heheh ja u inat nakon sto je Cesc presao poceo sa Realom i odma u prvoj sezoni osvojio sve

u drugoj isto tako sve moguce osim LP tu sam nesretno ispao od Marseja

i onda mi dosadilo i napustim klupu Reala,i odjednom Guardiola dade otkaz...Wenger po obicaju trazi posao u Barci a navijaci hoce da ga smijene i sad ja cekam da ode u Barcu i kontam mene ce uzet Arsenal za trenera jer sam tamo stavio ono favourite team:Arsenal.Kad ono Wenger ostate a babi dolazi ponuda Barce i budzet 160miliona Evrica...i prihvatim je al sam skinuo ovaj sad update,sa ljetnim transferima i poceo sa Arsenalom...
Prva i vjerovatno jedina akvizicija je jedini igrac iz Spanije koji mi je prilicno drag,Jesus Navas...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥