Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la LBJ MVP » 04 apr 2010, 13:17

zar je ljevak štilke
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 apr 2010, 13:22

cole-ch je napisao/la:Ja se vec duze pitam zasto Stilic jos nije dobio sansu da debituje u dresu BiH?
Razloga za debi je bilo puno. Da li Stilic ima problem komunikacije sa trenerima, igracima...?

Gol(cina) od juce ce biti u konkurenciji za evrogol meseca Aprila.
Hoces da kažeš da ima problem komunikacije sa trenerom i suigracima ,a nema u Poljskoj što je ocito, dok tamo igra redovno.
Hoces da kažeš da zna bolje poljski jezik nego maternji?'

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 apr 2010, 14:39

Mandrak je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ja se vec duze pitam zasto Stilic jos nije dobio sansu da debituje u dresu BiH?
Razloga za debi je bilo puno. Da li Stilic ima problem komunikacije sa trenerima, igracima...?

Hoces da kažeš da ima problem komunikacije sa trenerom i suigracima ,a nema u Poljskoj što je ocito, dok tamo igra redovno.
Znakove interpunkcije(?!.,"`;:) ocigledno ne razumes najbolje. Ja ne kazem, ja se samo pitam (?) u cemu je problem.
Kapiras?!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 apr 2010, 14:41

cole-ch je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:

Znakove interpunkcije(?!.,"`;:) ocigledno ne razumes najbolje. Ja ne kazem, ja se samo ptam (?) u cemu je problem.
Kapiras?!
Glupa su ti pitanja do bola :!: eto ti znak interpunkcije....bolje da uopšte ništa ne pišeš nego da gluposti pišeš jer se tako samo javno brukaš.
Kapiraš :?: eto ti još jedan znak interpunkcije.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 apr 2010, 14:57

Ja mislim da Stilic vise zasluzuje mjesto u repki od Ibricica,vise pokazuje.....

Ibricic je dobio puno prosotra u repki mislim da je vrijeme da Stilic dobije svojih 5 minuta!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2010, 15:08

Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da Stilic vise zasluzuje mjesto u repki od Ibricica,vise pokazuje.....

Ibricic je dobio puno prosotra u repki mislim da je vrijeme da Stilic dobije svojih 5 minuta!
Potpuno se slazem, i ovo odavno govorim. Stvarno ne znam sta ljudi vide u tom Ibricicu. Covjek je provikan do bola. Da ista vrijedi, ne bi sa 24 godine igro u Hrvatskoj. I to u Hajduku, koji je tek peti u ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2010, 15:17

Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.
Jedine pozicije gdje bi Stilic mogao konkretno da odradi je na poziciji ove dvojice. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 apr 2010, 15:23

harishp je napisao/la:Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.
Jedine pozicije gdje bi Stilic mogao konkretno da odradi je na poziciji ove dvojice. 8-)
Vrlo ograniceno razmišljanje :!:
A koju to poziciju igra Ibričić? šta igra u Hajduku a šta u reprezentaciji?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 apr 2010, 15:24

harishp je napisao/la:Stilicu nije problem Ibricic jer ni on ne igra svoju poziciju,vec Miske i Pjanic.

Mogao bi Stilic zamjeniti Murata,moze se naci mjesta i za Stilica vjeruj mi :D
Pravi selektor i trener to mogu dobro sloziti do njih je...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2010, 15:28

Mandrak je napisao/la:
Ograniceno je za one,koji prate te igrace svake prestupne :roll:
Stilicev ucinak u defanzivi je ravan nuli.Vise bi koristi od Misketa u defanzivnim zadacima imali nego od Stilke.
Stila vec dvije godine zaredom u Lechu poziviju nemjenja ni za boga.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 apr 2010, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2010, 15:28

Ibricic jedino moze igrat Misketovu poziciju, a to sto ga je Ciro stavljo na beka i druge pozicije gdje je covjek katastrofa je druga stvar. Protiv Bugarske, Belgije i Portugala je kriv za gol Ibricic jer ga je Ciro stavio u odbranu. On tu ne zna igrat. Sad ga je Susic stavio kao na krilo ili sta vec, ni tu ne moze igrat, jer je previse spor i sebican.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2010, 15:34

Cartman je napisao/la:
Ibricic jedino moze igrat Misketovu poziciju, a to sto ga je Ciro stavljo na beka i druge pozicije gdje je covjek katastrofa je druga stvar. Protiv Bugarske, Belgije i Portugala je kriv za gol Ibricic jer ga je Ciro stavio u odbranu. On tu ne zna igrat. Sad ga je Susic stavio kao na krilo ili sta vec, ni tu ne moze igrat, jer je previse spor i sebican.
Pa Stila je jos duplo sporiji i tromiji :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 apr 2010, 15:36

Ma nije ti dobro Stilic je brzi duplo od Ibricica i okretniji 2 puta 8-)

Nema Ibricic djaba nadimak "Trupko" :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 apr 2010, 15:37

harishp je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Ograniceno je za one,koji prate te igrace svake prestupne :roll:
Stilicev ucinak u defanzivi je ravan nuli.Vise bi koristi od Misketa u defanzivnim zadacima imali nego od Stilke.
Stila vec dvije godine zaredom u Lechu poziviju nemjenja ni za boga.
Procitaj ponovo moja pitanja :!: :!:
Dakle,da ponovim...pitao sam te o Ibričiću pošto si njega ubacio u pricu i pricas kako mu on nije problem.
Šta Ibričić igra u Hajduku? po cemu je bolji u defanzivnim ulogama od Štilića?
Šta zapravo Ibričić igrau reprezentaciji /koju poziciju? i na osnovu cega misliš da Štilić nebi mogao igrati u reprezentaciji isto ono što i Ibričić? NA OSNOVU CEGA??
Kad si zadnji put pogledao kako Štilić igra? ideš li redovno u Poljsku pa pratiš njegove igre pa tako znaš da nije za repke?
Odgovori na ova pitanja konkretno i bez puno šuplje price :!: :!:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2010, 15:43

@madrake fantome ti si kakve kisele trhane halisao,pa si haman malo ono ko agresivan isto leptir kad se naljuti.
Ti kao da u zivotu nisi cuo za stream,cuj ici u Poljsku pratiti sacuvaj me boze. :lol:
Zato o tome i govorim,da pozicija koja pase Stilicu je u prvom redu Misketova.
Ovo ostalo bi bilo krpljenje do bola.
Tu ti i lezi odgovor na ta pitanja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 apr 2010, 15:47

harishp je napisao/la:@madrake fantome ti si kakve kisele trhane halisao,pa si haman malo ono ko agresivan isto leptir kad se najede.
Ti kao da u zivotu nisi cuo za stream,cuj ici u Poljsku pratiti sacuvaj me boze. :lol:
Zato o tome i govorim,da pozicija koja pase Stilicu je u prvom redu Misketova.
Ovo ostalo bi bilo krpljenje do bola.
Tu ti i lezi odgovor na ta pitanja.
Pa krpimo se i sa Ibričićem i opet primamo golove zbog pozicija koje mu izmišljaju (citaj, lijevi bek)
Ko je gledao utakmice protiv Bugarske,Portugala i Belgije (u gostima) zna o cemu govorim....sve same Ibričićeve greške....dokazao je da ne može igrati na tim pozicijama a gurao se tamo ko rođeni sin....baš je sa Ibričićem to krpljenje dolazilo do punog izražaja
Opet pitam , po cemu smatraš da Štilić nebi mogao bolje odigrati od Ibričića?? moraš navesti neki argument a ne lupati gluposti tek tako.
Yebeš raspravu bez argumenata :!:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2010, 15:54

Argumenti :roll:
Sjasi Murta da uzjase Kurta.
Niti dobijamo napredak,niti gubimo.Dupla nula sve u svemu.
Lijevi bek je Papac to nije ni Salihovic cestito a kamoli Ibricic ili Stilic.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 apr 2010, 17:11

Stila moze igrati i na poziciji Ibisevica.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 apr 2010, 10:08

Stila zasluzuje sansu a nadam se da ce mu je Pape pruziti, uz Misketa i Pjanu nas najjaci tehnicar i izvodjac prekida, a kakav tek osjecaj ima za asistenciju, definitivno klasa
Cuva Bog Zelju svog!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 apr 2010, 14:28

mirzza je napisao/la:Stila zasluzuje sansu a nadam se da ce mu je Pape pruziti, uz Misketa i Pjanu nas najjaci tehnicar i izvodjac prekida, a kakav tek osjecaj ima za asistenciju, definitivno klasa
Nezaboravi Turskog slobodnjaka Salihovica... :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, hansbosna i 8 gostiju.