Titova-Juga je napisao/la:
Procitaj par stranica unazad pa ces viditi pravo svrsavanje, na takve likove sam mislio.
S obzirom da je jako malo tako zahvalnih igraca danas, a oni sto su i valjali na toj poziciji lagano im se brise trag jer su na zalasku karijere, ja ga takodjer mogu svrstati na to tvoj peto mjesto od tih pet najbolji jer sam i dalje misljenja da ga najvise upravo izvlaci Barcin stil od noge do noge (dva dodira max), a on se tu najmanje s loptom. susrece. Kamo srece, da predje negdje drugo za svoje karijere dok je jos u top formi pa cu potvrditi svoje razmisljanje.
Neki ga ovdje sa Gattusom usporeduju... prelaze svaku granicu normale...
Pročitao sam ja sve, ne zanima me to, trenutno ja i ti diskutujemo. Znam ja vrlo dobro kakvih ovdje sve likova ima, onih kojih misle da je Arsenal najbolji tim na svijetu, da je Džeko najjači napadač današnjice, da je Kobe veći od MJ-a, pa i onih koji misle da je Busquets najbolji igrač na svijetu, na svojoj poziciji, što je naravno netačno.
Nema se tu više onda šta pričati, čim si ti došao do te priče da on mora preći negdje drugo da bi dokazao svoju klasu.
Te priče su totalno blamažne, a do njih se dolazi kad nemaš ništa drugo da kažeš, zašto niko ne priča tako kad je riječ o jednom Scholes-u, ha ya, pa i on je karijeru proveo u jednom klubu, al' ga opet svi dižu u nebesa, nije imao potrebu da prelazi u drugi klub da bi dokazao svoju klasu.
Al' dobro, opet mislim da je uspjeh kad ga raja nekako ugura među top5, pa i top10 igrača na svojoj poziciji, jer momak je '88 godište, znači strašno mlad, a ja koliko znam upravo ta pozicija zahtjeva iskustvo (dokaz: Raha, Gattuso), tako da njegovo vrijeme tek dolazi.