Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2009, 23:20

Ja sam ZA , i moj buraz isto :D

Cicanga bi iskoristio svoje veze iz Londona i doveo Fabregasa :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 nov 2009, 23:25

Ne znam sad kad se sagleda situacija,bolje je sacekati do kraja sezone,pa onda po potrebi otpustiti Rafu.Mijenjanje trenera u ovom dijelu sezone,bi nas srozalo jos nize ako je moguce.Najbolje je sacekati kraj sezone pa dovesti novog,il' mozda nekim cudom ako Rafa popravi Liverpool do kraja,njega ostaviti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2009, 23:27

Ovi iz Utd-a su govorili Looserfools i slicno dok nisu dozivjeli poraz .. Valjda ce isto tako biti i sa ovim Topdzijama :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 nov 2009, 00:33

IN RAFA WE TRUST
You are someone else I am still right here

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 00:37

fera je napisao/la:IN RAFA WE TRUST
THEN WITH RAFA YOU FAIL! :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 nov 2009, 00:53

RAFA IZ GUT !

sta cemo bez Rafe , on je bar navikao sa ovim polovnjacima igrat ! To ce ga neko drugi bolje zamjeniti sigurno :o Krenuce ovo nabolje aBd ..

YNWA ! Liverpool - Birmingham 3:0 ( Benayoun , Babel x2 ) :P

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 nov 2009, 01:02

Admir_Sa je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Ja kad bi znao da će se nakon njegovog odlaska stvari popraviti i da će se konačno uzeti titula,ne bi ga ni ja podržavao ni sekunde.
Taman je Barca znala sta ce dobit sa Guardiolom, prije toga sa Rajkardom i slicno. Ono sto treba je pokusat, a opcija sa Benitezom 6 godina nije dala rezultata, prema tome stvari se trebaju mjenjati, pa taman i cikcanga doshao na mjesto trenera :mrgreen:
Po situaciji u posljednjih nekoliko godina,Liverpool i barca se ne mogu porediti.Rajkard i Gvardiola su ekipi imali Eta,Mesija,Xavija,Pujola,Iniestu,Henryja...Koga ima Rafa? On non-stop dovodi igrače koje mora,a ne one koje hoće.Posljednji u nizu primjera je Kirgyakos.Rafa nema rezultata za 6 godina :?: :?: :shock: Izvini ali postoje još neka takmičenja osim Premiershipa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 nov 2009, 03:50

I sta sad na osnovu te lige prvaka moramo trpiti dugi niz godina ponizenja od sunderlanda, fulhama i slicnih? Mislis da je lako trenirati tim kao barca sa toliko zvijezda? Sto se onda u realu treneri mjenjaju, a real-barca u 5 deka sto se kvalitete igraca tice.

Ako mu ne daju pare, onda fino kaze, dajem otkaz, nemamo sanse, nek dodje neko drugi i cao. A ne levat konstantno prica o nekom usponu forme, sansama, a mi tonemo sve dublje i dublje
nema potpisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 nov 2009, 04:43

Admir_Sa je napisao/la:I sta sad na osnovu te lige prvaka moramo trpiti dugi niz godina ponizenja od sunderlanda, fulhama i slicnih? Mislis da je lako trenirati tim kao barca sa toliko zvijezda? Sto se onda u realu treneri mjenjaju, a real-barca u 5 deka sto se kvalitete igraca tice.

Ako mu ne daju pare, onda fino kaze, dajem otkaz, nemamo sanse, nek dodje neko drugi i cao. A ne levat konstantno prica o nekom usponu forme, sansama, a mi tonemo sve dublje i dublje
Nije samo ta jedna liga šampiona u pitanju.Liverpool je igrao i još jedno finale,dva polufinala.osvojen fa kup,prošle sezone smo bili drugi u prvenstvu,po dvije pobjede protiv scuma,celskija,reala.Ako ovo nisu dobri rezultati ne znam šta su onda.Nisam rekao da je lako voditi ekipu punu zvijezda,ali sigurno je Gvardioli dosta lakše uzeti prvenstvo i ligu šampiona sa xavijem umjesto leive,sa iniestom umjesto riere,sa puyolom umjesto škrtela ili kirgyakosa.Ti porediš neuporedive stvari.Real i Barca su danas nebo i zemlja.U realu ne postoji apsolutno nikakav koncept.Trener u realu ti dođe kao marioneta.Ne pita se ni za taktiku ni za dovođenje pojačanja.Ali zato greške koje prave gazde plaćaju treneri.Real u zadnjih 10 godina nije izbacio u prvi tim nijednog igrača iz njihovog podmlatka(osim Ikera).U Barci je druga priča.
Rafa će otići kad-tad i onda će se fino vidjeti ko to zapravo koči Liverpoola.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 nov 2009, 09:30

joj kako bih volio vidjeti hiddinka na klupi redsa :D a to je donekle i ostvarljivo bar ja mislim

ali mene nervira to sto mi svake godine ispadnemo odmah u svim kupovima(liga kup i FA kup) i nikako da osvojimo trofej nijedan kao da nam ova kup natjecanja nisu uopste bitna..
FK Pjetlovi

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 07 nov 2009, 11:00

alan_kardec je napisao/la:Rajkard i Gvardiola su ekipi imali Eta,Mesija,Xavija,Pujola,Iniestu,Henryja...Koga ima Rafa? On non-stop dovodi igrače koje mora,a ne one koje hoće.Posljednji u nizu primjera je Kirgyakos.
E upravo tako. Zar stvarno neko ovdje misli da bi Rafa doveo Degena i Voronina zato sto ovaj ima lijepu plavu kosu a ovog drugog zato sto je manekenski tip?

Koliko ja znam ta dvojica su bila dzabalesku, cinjenica je ta da je Voronin daleko od nivoa engleske premier lige, dok je Degen donekle pristojna zamjena (barem bolji od Arbeloe) za Johnsona koji je trenutno najbolji desni bek u Engleskoj.

Iskreno, ja bih volio da Babel i Ngog igraju svaki put u prvoj postavi kada tu nema Torresa, Gerrarda, Kuyta ili nekog drugog, ali jednostavni nisu konstantni u svojoj formi, pogotovo Babel. Ngog, koliko ja znam nije cestito odigrao za PSG a doveden je, i svaki put iskoristio svoju priliku.

Sacekajte malo dok prvi sastav bude: Reina, Škrtel/Agger, Carra, Johnson, Aurelio, Mascherano, Aquilani, Gerrard, Kuyt, Riera/Benayoun, Torres - pa cemo vidjeti sta ce se desiti s prvim protivnikom, ako nas nadigraju onda treba reci da je Rafa kriv, nije dobro pripremio tim, nije dobro postavio taktiku i to je to. A ne kad je vise od pola tima ili povrijedjeno ili igra povrijedjeno!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 nov 2009, 11:14

-----------------Reina---------------
Glen---Carragher---Agger---Fabio
--------Mascherano-Aqua----------
Kuyt-----------------------Benayoun
---------Gerrard---------------------
----------------Torres---------------

:mrgreen: Da hocemo bar u 2 utakmice do kraja odigrati sa ovim sastavom , i da se onda pokaze velicina .. Lahko je Chelseau , Manchesteru i Arsenalu igrati kada se ni jedan igrac ne nalazi na listi povrijedjenih .. A sta je sa nama ?
Glen , Fabio , Aquilani , Skrtel , Gerrard , Riera , Torres .. Ovo su igraci koji bi bili standardni u prvom timu , mozda ne samo Skrtel ...

Ja o5 ponavljam , losa sreca je krivac za ovo sve sto se desava !

Volio bi u Januaru vidjeti Riisea opet u nasem timu , Silvu i Hamsika :roll: Za ovo treba oko 50 m :geek: :geek:

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 07 nov 2009, 11:52

Gerrard je napisao/la:Hendikepiranog Aquilanija mi necemo gledati 5 puta ove sezone on je promasaj igrac koji je u Romi vise bio u bolnici nego na terenu ... Cekamo mi da se ti oporave ali kasnije nam nece ni trebati , jer smo maltene sva takmicenja popusili ... :!: :!:
Dovest ce Rafa Škoru i Muminovića iz Sarajeva i sve rijeseno, ha ja. :lol: :lol:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 nov 2009, 12:48

TheScouser je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Hendikepiranog Aquilanija mi necemo gledati 5 puta ove sezone on je promasaj igrac koji je u Romi vise bio u bolnici nego na terenu ... Cekamo mi da se ti oporave ali kasnije nam nece ni trebati , jer smo maltene sva takmicenja popusili ... :!: :!:
Dovest ce Rafa Škoru i Muminovića iz Sarajeva i sve rijeseno, ha ja. :lol: :lol:
pa sigurno bi bio bolje rjesenje od voronina,skoro je za voronina nebo,samo sto je ovaj drugi imao srecu da se rodi u zemlji gdje je fudbal i liga normalna u odnosu na nasu :roll:

Lahko je sad reci cekajte dok se vrate ostali povrijedjeni pa cemo vidjeti kako ce situacija ici...al ja stvarno ne znam kako iz proslih sezona nismo naucili da nas povrede uvijek prate i da treba gledati kako i kakve igrace postaviti kada povrede "navale"
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 nov 2009, 14:02

E vala ga i vi nekada znate usrat ! Voronin je bio prvi strijelac Njemacke i doveden je kao slobodan igrac sto je bio odlican potez Beniteza .. Sto se nije uklopio je nesto drugo ! Cuj Skoro ... :lol:

Sa Voroninom nikako ne mozemo biti na gubitku .. Neka ode za 5/6 miliona bice odlicno ;) Dossena isto tako , i uz dobrodusnost nasih vlasnika mozda i vidimo kojeg dobrog igraca u Januaru :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 nov 2009, 14:16

El Mundo Deportivo
Barcelona opet priprema ponudu za Mascherana
Španski dnevnik El Mundo Deportivo navodi da je uprava Barcelone spremna u zimskom prijelaznom roku poslati ponudu Liverpoolu za njihovog veznog igrača i kapitena argentinske reprezentacije Javiera Mascherana.
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Barcelona je Mascherana želje dovesti i u minulom prijelaznom roku, ali je menadžer Liverpoola Rafael Benitez inzistirao na ostanku Argentinca na Anfieldu, pogotovo nakon što je madridskom Realu prodao Xabija Alonsa.

Sada je, navodno, Liverpool spreman prodati Mascherana, te novac zarađen tim transferom upotrijebiti za kupovinu igrača kojim bi ojačali napadački red.

El Mundo Deportivo sugeriše da Barcelona, neovisno o tome hoće li uspjeti dovesti 25-godišnjeg Mascherana, neće odustati od dvojice napadača, Brazilca Robinha iz Manchester Cityja i Urugvajca Luisa Suareza, koji su na vrhu popisa želja za zimski prijelazni rok kada su napadači u pitanju.
FK Pjetlovi

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 nov 2009, 15:39

nista neka prodaju maschera barsi gerrarda realu torresa celziju i onda cemo osvojiti titulu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 nov 2009, 20:24

Benitez trazi 40 miliona funti za Mascha .. Ako ode onda dovesti Silvu i Villu za te pare , dati im Voronina :roll:

-----------------Reina---------------
Glen--Carragher--Agger--Fabio A
--------Aquilani---Gerrard---------
Kuyt----------------------------Silva
---------Villa-------Torres----------

klupa : Cava , Skrtel , Insua , Lucas , Riera , Ngog , **** :mrgreen: :mrgreen:

Mislim kako ce Masch otici jer je neophodan napadac !!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 07 nov 2009, 20:27

Guardiola je dovoljno lud da nam da Yayu Tourea i jedno 20 miliona,tako da bi time dobili para za pojacanje neko,a i rjesenje na poziciji defanzivnog veznog.Ne bi volio da Masch ode,al' cini se da je Barcelona bas zagrijana da ga kupi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 nov 2009, 20:38

nek ide bar da nam dadnu jednog jakog igraca a ne sve neke *ickice sve slabo nema niko jak u duelu :( sramota svaka ekipa na svijetu ima bar jednog jakog igraca osim nas
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.