Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Doboj isto kao da je na moru. Jučer sam se po kozna koji put uvjerio se u to, a vala i danas. Gledaj vremena bolan. 
Prije ce biti smak svijeta nego ti docekas tu svoju herceg bosnu, a jos manje tu sliku sa avatars koju mozes sebi zabiti u guzicutuzibaba je napisao/la:prije ces docekat smak svijeta nego da ovaj teritorij bude muslimanski/islamski. Hrvati i Srbi ovo cuvaju od pamtivijeka i to dobro upamtiteMonci je napisao/la:Vidjećemo kakve će kazne UEFA opaliti Zenitu, Partizanu C.Zvezdi za spominjanje ratnih zločinaca, kao i isticanje transparenata sa istim sadržajem.
Bolesni ste kolektivno, ali to je frustracija koju razumijem, rođeni u zemlji koju ne poštuju, ne vole, pljuju po svemu naprednom u njoj...teška je to psihološka bolest.
Sa druge strane možete otići, ali na žalost, grunt ostaje, k-arina Vam ne možete zemlju ponijeti sa sobom. Znog toga ste toliko frustrirani i bolesni. I zbog toga tako loše djecu vaspitavate. Zato će ona sigurno otići, a za zemlju osjećaja neće imati. I ostade sve onima koje ne volite, protiv kojih ste na svaki mogući način...nije vam lako jbg...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
-
Convicts1988
- Kontakt:
Snijeg je ponovo sve iznenadio, pao je čak pred kraj 11-tog mjeseca 
DaBogda da se ovo odigra.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo će najmanje na utakmicu ličiti. Ako se odigra uopšte.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Često sam u BL pa znam kako Vam je. Porušili ste sve bogomolje i rastjerali i pobili ljude, ali šipak, ponovo ezan u Šeher Banja Luci....UltraEast je napisao/la:Koji to mi, ja sam ovde sam...I realno pises gluposti ne samo ti vec vecina, 90 % nije rodjeno kad je rat bio...bilo, proslo hvala Bogu, zivite svoj zivot, uzivajte...volite Bosnu i trebate je voljeti, ali ne mozete nametati drugima da je vole...mozda bi je i voljeli da je ne svojatate samo za sebe
...i nemamo MI problema mi smo svoji na svome i nikud ne idemo
lp iz Banja Luke...
A iskreno, i ja sam rat prošao, i ko ga želio u kući mu bio.
Da ne bih bio pogrešno shvaćen, naravno jedina budućnost Bosne i Hercegovine, i njena najveća snaga je multinacionalnost i multikulturalnost. Ali ne kontam koja je poenta jučerašnjeg navijanja, ili skandiranja osuđenim ratnim zločincima. Šta je korist iz svega toga, i šta se može dobiti sa tim?
Savez ce da kazni Zelju jer je pao snijeg, cuj losa organizacija, pa sta da se radi u ovakvim uslovima. 
- Zeljeznicar -
Nema ovo smisla igrati realno, teren je ionako u losijem stanju, a kakav bi tek bio da se igra po ovome
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Klosarski portal i klosarski novinariZenzo je napisao/la:Savez ce da kazni Zelju jer je pao snijeg, cuj losa organizacija, pa sta da se radi u ovakvim uslovima.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Neka daj korideAndroid je napisao/la:Nema ovo smisla igrati realno, teren je ionako u losijem stanju, a kakav bi tek bio da se igra po ovome
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Evolve
- Kontakt:
Ovo nije prvi put problem sa snjegom na Grbavici. A kad ce to odigrat ovo, gdje ima termina, jedino tamo na proljece, ili ce sa Grbavice opet trazit odgodu Kupa....
NK Široki Brijeg
Gledaj terena u Gabeli sunce ti,mos travu vidjet svakih 10 metara.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vazno je da svi imaju reflektore, a idalje ce se igrati u 13, 15, 17h.
Nas savez i logika.
Nas savez i logika.
- Zeljeznicar -
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sve kontam tamo u onim prvim komentarima na temi Sarajevo vs Zeljeznicar da se zezate za snijeg
Ali bih opet volio da se to igra, ima neku svoju car. Neka izginu za bodove. Ko uzme bodove biti ce mu to najsladja pobjeda
Ali bih opet volio da se to igra, ima neku svoju car. Neka izginu za bodove. Ko uzme bodove biti ce mu to najsladja pobjeda
Ima li iko link a da nije ovaj koprenosi.com
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Svijumi ofarbali lopte,curi crvena boja sa njih 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jes im kul ova crvena lopta. Cime su je meljali? Bojom za jaja?
Pa snijeg te **** nije niko mogo otic kupit **** crvenu loptu?
Slusaj ova dva kretena
Pa snijeg te **** nije niko mogo otic kupit **** crvenu loptu?
Slusaj ova dva kretena
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 26 nov 2017, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gdje je oprema za uklanjanje snijega?
Nije jucer se znalo da će pasti... Iznenadio ih opet, kao onda kad nisu ku.rcem mrdnuli da ga očiste, tako nisu ni sad niti imaju čime
A kurce se svim i svacim
Nije jucer se znalo da će pasti... Iznenadio ih opet, kao onda kad nisu ku.rcem mrdnuli da ga očiste, tako nisu ni sad niti imaju čime
A kurce se svim i svacim
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- tuzlak1987
- Kontakt:
U 13:20 izlaze u tunel pa ce opet vidjeti jel moze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.