FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 10 avg 2011, 13:16

Tritolone je napisao/la:Sretan 38 rođendan voljenom kapetanu.

slika
Sretan rođendan najvećoj legendi.
Il Capitano uno di noi

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 10 avg 2011, 13:35

slika
Kada ovo gledam dođe mi da :cry: :cry:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 avg 2011, 14:14

Ma ako odo Eto onda sam siguran da vam dolazi Tevez.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 10 avg 2011, 14:18

Megamon je napisao/la:Ma ako odo Eto onda sam siguran da vam dolazi Tevez.
Tevez nije do koljena Samuelu.
Samo treba čekati dok ga uhvati nostalgija za porodicom ili već nečim drugim....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 avg 2011, 14:52

Mister No je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ma ako odo Eto onda sam siguran da vam dolazi Tevez.
Tevez nije do koljena Samuelu.
Samo treba čekati dok ga uhvati nostalgija za porodicom ili već nečim drugim....
Pored toga što nije do koljena Samuelu po ovoj formaciji koju ste igrali protiv Milana ne bi ni imao mjesta u ekipi i da ode Eto'o.Jer i Pazzini je bolji igrač od njega ;) Da tu je još Milito mislim da je svima jasno da bi bio višak 8-)
Ima tu još jedna stvar kako sam ja skontao čitajući ovu temu Inter se vadi iz dugova i sprema za FFP.Pa gdje je tu logika prodat Eto'oa za 30-ak miliona(ne vjerujem da ćete dobit više)i onda dovodit Teveza kojeg City ne pušta ispod 45 :mrgreen: Dodajmo i to da bi Carlosito vjerovatno zahtjevao i veću platu od dosadašnje Samuelove
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 avg 2011, 15:52

Počelo je osipanje igračkog kadra internista Eto ,Sneijder dvojica ključnih igrača već na izlaznim vratima a ukoliko se ne dovedu neke približno dostojne zamjene ovoj dvojici ne gine vam jedna sumorna sezona.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 10 avg 2011, 15:59

Saurman je napisao/la:Počelo je osipanje igračkog kadra internista Eto ,Sneijder dvojica ključnih igrača već na izlaznim vratima a ukoliko se ne dovedu neke približno dostojne zamjene ovoj dvojici ne gine vam jedna sumorna sezona.
de jos brojeve lota napisi
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 avg 2011, 16:04

Otici ce jedan od Sneijdera i Eto'oa a to ce vjerovatno biti Eto'o...Ni u kom slucaju nece otici obojica ;)

Agent Kucke potvrdio da se vode pregovori za njega.

Jucer Moratti zvao De Laurentisa i pricali su o Lavezziu.Ponuda bi trebala biti pare + Pandev.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 avg 2011, 16:10

Saurman je napisao/la:Počelo je osipanje igračkog kadra internista Eto ,Sneijder dvojica ključnih igrača već na izlaznim vratima a ukoliko se ne dovedu neke približno dostojne zamjene ovoj dvojici ne gine vam jedna sumorna sezona.
Odlazi jedan od te 2-ce ...koji ? uprava odlucuje ..Sanijder nam je potrebniji ,tako da ....
LBJ @ Inter igra s 3 napadaca ,ono protiv MIlana je bio izuzetak ,,,
ET"o je tesko zamjenit ,ako ode (a ide 100 % ) tevez ce doci samo na posudbu nista vise ,,nisu nasi debili da dodaju 15 mil na igraca koji je po svemu sudecei slabi od doticnog ...
igrac kojeg INter ce da dovede je najvjerovatnije lavezzi ,De Larentis je izjavio jucer da mu je MOrrati reko da je vec doveo igraca (tako nesto ),ne misli se na ALvarez-a i ove sto su dosli :mrgreen: ,nego zamjenu za ETo"a (valjda ,jer se govorilo o napadacima ) a takoder LAurentis rece jucer da ce on ponovo probat dovesti G-Rossi-a ,,,
Inace danas je ag. KUCke izajavio da timovi pregovaraju ,a dogovor s igracem je potpisan (po svemu sudeci )..
A onaj PAndev glavonja nece u Genovu ... :lol: :lol: kako ga treba slatko otjerat :mrgreen:
A u nase mlade stigli su Borrielo ( ne taj :P ,nego soper iz ROme 1994 ) i Falasaka lijevi bek ...(1993 ) ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 10 avg 2011, 16:45

otici ce i sneider i etoo,jbt raspadamo se,nisam zapamtio da je ijedan klub na svjetu dozivio ovoliki pad,da je za tako kratko vreme od najboljeg i najjaceg kluba ma svjetu spao na jednu puku prosjecnost te da je nepozeljan kako trenerima tako i igracima,mislim da je vreme da se ozbiljnoi zapitamo sta radi ta matora budaletina moratti i da malo vise kriticki gledamo na sve ovo sto su nam priredili i on i onaj nesposobni branca jadni oni da im nije bilo profesora iz setubala nikada ama bas nikada ni jedan ni drugi uspjeha nebi vidjeli,pogledajmo kako su brzo srusili naizgled neunistivu tvrdzavu koju je mourinho napravio,crkli dabogda,vjerujte dusa me moja boli zadnih mjeseci kada gledam kako vode klub i kakve promasaje prave,srce me moje boli kada vidim da neki prosjecni treneri nece na nasu klupu,da igraci izbjegavaju doci u klub pa cak i oni iz italije a prije im je san bio zaigrati na meazzi,drob me moj boli kada vidim da nam slabiji kojekakvi uzimaju etooa sneidera i druge dusa me boli kada matora izdajica kaze da je sve naprodaju i da postoji neki fair play kojeg jedino on spominje,e gdje si moj klube gdje si moj inter koji me toliko puta usrecio sta ti uradise pomrli dabogda :cry: :( :oops:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 10 avg 2011, 17:05

Jbt dokle smo došli da nas na Goal.com sažaljevaju...
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... n-one-year" onclick="window.open(this.href);return false;

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 10 avg 2011, 18:08

dobro su rekli od ovoga nekada velikog kluba,prvaka i sampiona ostale su samo rusevine :? :( :( :cry: :!: :?: :?:

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 10 avg 2011, 18:25

Saras Spa. je napisao/la:otici ce i sneider i etoo,jbt raspadamo se,nisam zapamtio da je ijedan klub na svjetu dozivio ovoliki pad,da je za tako kratko vreme od najboljeg i najjaceg kluba ma svjetu spao na jednu puku prosjecnost te da je nepozeljan kako trenerima tako i igracima,mislim da je vreme da se ozbiljnoi zapitamo sta radi ta matora budaletina moratti i da malo vise kriticki gledamo na sve ovo sto su nam priredili i on i onaj nesposobni branca jadni oni da im nije bilo profesora iz setubala nikada ama bas nikada ni jedan ni drugi uspjeha nebi vidjeli,pogledajmo kako su brzo srusili naizgled neunistivu tvrdzavu koju je mourinho napravio,crkli dabogda,vjerujte dusa me moja boli zadnih mjeseci kada gledam kako vode klub i kakve promasaje prave,srce me moje boli kada vidim da neki prosjecni treneri nece na nasu klupu,da igraci izbjegavaju doci u klub pa cak i oni iz italije a prije im je san bio zaigrati na meazzi,drob me moj boli kada vidim da nam slabiji kojekakvi uzimaju etooa sneidera i druge dusa me boli kada matora izdajica kaze da je sve naprodaju i da postoji neki fair play kojeg jedino on spominje,e gdje si moj klube gdje si moj inter koji me toliko puta usrecio sta ti uradise pomrli dabogda :cry: :( :oops:
nije mourinho napravio INTER nego MM , nije MM napustio INTER i otisao u REAL, nije mourinho potrosio pola milijarde na pojacanja , i sta sve taj gospodin nije napravio da bi klub bio uspjesan , MM izgleda pocinje napokon razmisljati mozgom a ne srcem , jer prije smo imali igraca koji jednostavno nisu dovoljno dobro igrali u INTERU , ali ih je zadrzavao u timu i placao jer su mu bili dragi , sad razmislja kako da ne ponovi iste greske i ako su planovi da se ova dva vrhunska igraca prodaju onda postoji i plan kako da se ti igraci zamijene , da li ce ti igraci biti velike zvijezde ili igraci koji ce donijeti napredak u ovoj ili u slijedecim sezonama je nebitno bitno je samo da postane konkurentniji i bolji tim , recimo polovina igraca reala ili barce ili manutd nisu zvijeze ali su pobjednici , radnici i cast im je nositi taj dres , sad da li ce uspjeh napraviti manutd sa nekim svojim klincima koji zive za dan da zaigraju u prvom timu ili man city u kojem ce biti tevez ili novih teveza koji igraju samo za sebe , a upravo su obe nase velike zvijezde u mnogo slucajeva prosle sezone igrali upravo tako samo za sebe i zato je ispastao tim , nadam se da ces shvatiti sta ti govorim i sta je INTER jer ja od 89 godine pratim i patim pa je doslo vrijeme i za slavlje . INTER nije nastao od dolaska mourinha ( hvala mu ) ali ce proci jos mnogo igraca i trenera ali INTER ostaje i ostaje porodica MORATTI

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 avg 2011, 19:36

Evo fin intervju sa Zanettiem ,tek sad naletih na njeg-a :
"Yes, I am a little older but I feel fine!" said Javier Zanetti on Sky Sport Italia, in a telephone interview on his 38th birthday, as he enjoyed a few days off with his wife Paula and children Ignacio and Sol. Zanetti, who was born on 10 August 1973 in Buenos Aires, explained that he has always felt "very Italian and I have always been very grateful to your country, where I was welcomed with open arms and I have never forgotten that."

The captain, in the interview, ran back over his career and told us: "There have been many important, wonderful episodes, but there have been troubled times too. I have always had faith in the great Inter family and the Moratti family. And I have always believed in our fans. Recently we have been having the success we deserved and let's hope it goes on like that. One thing I'll never forget, for example, is winning the UEFA Cup in Paris, when I scored probably my favourite of those few, but important, goals I have scored. Then obviously I'll never forget the night in Madrid when I had the honour of raising the Champions Cup as captain, which was really special. I'm really proud of having decided to stay at Inter for my whole career, in spite of receiving offers from other big clubs like Barcelona and Real Madrid: I was on the verge of deciding, but in all sincerity, it has always been my intention to stay at Inter, in the knowledge that our day would come, as it did. It's also special to reach these levels. It's a privelige to be captain at a club with such a great history as ours and to have known and worked with someone like Giacinto Facchetti, who was a point of reference for me and who always gave me advice that I still carry with me today."

Zanetti was then asked for a comment on the transfer market rumours surrounding in particular Samuel Eto'o and Wesley Sneijder: "In all these years," replied the captain, "the club has done everything in its power to be competitive and we've shown it. From what I have heard and read that's what the market is about. It's up to the club to decide. We are talking about two great players who have contributed a lot to Inter. I'm sure the club will do all in its power to make the team competitive at high levels, as it always has in these last years."

The captain was also asked about Carlos Tevez: "A great striker, that's all I know. We'll see what the club does and then we'll decide."

Another inevitable question was one about the 2006 Scudetto: "I honestly cannot believe that certain issues are still coming up: we are getting on with life as we did before."

During the telephone interview Inter's competitors in Serie A and in Europe come up in the conversation: "In Italy I think our biggest problems will come from AC Milan, Juventus, Napoli and the two teams from Rome, so it should be a competitive and well-balanced championship. The competition will be tough but we'll be ready to aim at important targets. In Europe the main danger will come from Barcelona and Real Madrid, but there will be some other teams too so it will be a real battle this season."

If Zanetti had to choose between Ronaldo, Ibrahimovic, Milito and Eto'o, to decide which of them was the best striker he had played with: "All four are great strikers and all I'm saying is I can only thank football for giving me the opportunity to play with these four superb footballers."

Then the conversation turned to Gian Piero Gasperini, of whom the captain said: "He is a very intelligent person and coach, with clear ideas in his head. We have a great relationship and the team is fully behind him, it'll just take some time to get more used to his style of football."

Finally, the interview concludes with Argentina and the comparison between Maradona and Messi: "Now Argentina have to work hard and believe in the talent they have: we went out on penalties and didn't deserve to lose in the Copa America, but that's all under the bridge now, and we're thinking about the future. Maradona was unique, but what Messi is doing is at the same level. At the moment Lionel is the best in the world."
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 avg 2011, 21:01

Sretan rodjendan jednom od najvecih fudbalera svih vremena, nasem kapitenu i dijelu historije ovog velikog kluba

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2011, 01:53

U jbt , ovaj Anzhi veoma ozbiljna ekipa :o
Nek je sretno čovjeku, koji je jedan od najboljih napadača iz Afrike svih vremena .
Eto cristina neće biti više najplaćenija , nego kamerunski lav :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 avg 2011, 10:23

Prema Gazzetti Inter i Anzhi se još nisu dogovorili za Leonea odnosno vode se pregovori.Rusi su ponudili 22 miliona eura a Inter traži 40 miliona eura i prema njima mogli bi se naći na cifri od oko 30 miliona eura :shock: :shock: .
Ako daju Samuela za cifru ispod 40 miliona nisu normalni, te i MM i Branca trebaju na mali tečaj kod Zamparinia i Pozza da uče kako se tuši igrač.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 avg 2011, 13:02

Nije Eto'ou 25 godina jbg...Uso je u 31. i 35 miliona (recimo) bi bilo odlicno za njega,a 30 nije lose kad vidis da je on vec sve dogovorio i kolike pare ce uzimat... Prije bih prodo njega za 30-35 nego Sneijdera za 35-40.

Tevez prije Lavezzia sto se tice zamjene za Leonea.Mogu odlazak i Milita,Boriello zamjena :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 11 avg 2011, 13:39

Apsurdno je traziti za jednog igrača od 30 godina, 30 miliona :roll:

ako ode za 22-25 vičite Elhamdulillah
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

ACMILAN4EVER
Kontakt:

Post Postao/la ACMILAN4EVER » 11 avg 2011, 13:46

Boateng_27 je napisao/la:Apsurdno je traziti za jednog igrača od 30 godina, 30 miliona :roll:

ako ode za 22-25 vičite Elhamdulillah
Slazem se a ocigledno se i svi ostali slazu ,jer sky i studio sport javljaju da je inter pristao na 23 mil,ovo je ocigledan znak da morrati stvarno nema vise novca jer sta inter moze kupiti za 23 mil a da je priblizno dobar kao eto.

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtMzAzMzk" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []