Bajern je promijenio transfer politiku, ubuduce ce se dovoditi mladi igraci sa velikim potencijalom.Bayern111 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 16:06Šta mislite da li je ova situacija i dosta nejasna slika tima,budućnosti planova plod tranzicije i smjena u vrhu kluba,realno bilo je za očekivati trzavice i d ase osjeti odlazak Rumenigea i Hoeness.
Ono što me zabrinjava je zaista bar tako izgleda nedovoljno planski odradjenog posla i lutanje i sa željama za buduče potpise i sa trenutnim kadrom.
Odbrana,od De lihta,Rudigera,Cristiansena do Gintera,desni bek najtanji dio tima pored Bakua koji bi mogao doći njemac i zatvoriti cjelu stranu mi ganjama neke engleze,talente,lutamo.
Veza,napad,krila....totalna nepoznanica...Ganabry veliki ????
Musialla planira se kao u vezi,defanzivnije,ako igramo sa tri nazad ubuduće,gdjw če nam krila,kako pored Mullera,Sanea,Lewe......Dolasci spominju se sve neki talenti,super ali sve ovo djeluje dosta neozbiljno i neisplanirano,nekada se u martu znalo 90 posto stavri,sve rješeno... Sada veliki upitnik,sve od toga da li se okrečemo prodaji nedo bog,šta se Lewom,Ganabry ....
Wirtz bio želja sad se i ne spominje,sve u svemu mnogo mnogo pitanja i nesigurnosti...nešto pto nismo navikli od Bayerna
Igraci poput Nkunkua, Wirtza i Haaland su samo za mokre snove.
Ja bih licno volio vidjeti Nkunkua i Wirtza u Bayernu, ali...
Bayern je drasticno podigao platne razrede, nama dovoljno novca za skupa pojacanja.
Fali nam rezervni golman, stoper, desni bek, centralni vezni, krilo (ako Gnabry ne produzi) i napadac (Lewat ce ostati samo ako se ispune zahtjevi,a menadžer mu je stoka).