Boli vas fasisti a?hskzmostar je napisao/la:Sreca ovo se desi sa crvenom loptom inace bi Sisic bio osoba tjedna ....ovako plava druzina uzima primat ispred lopova Sisketa.
9,97%
Boli vas fasisti a?hskzmostar je napisao/la:Sreca ovo se desi sa crvenom loptom inace bi Sisic bio osoba tjedna ....ovako plava druzina uzima primat ispred lopova Sisketa.
Bjezi bola umalo ispali sa tim igracem sa slike u drugu ligu.daleko mu kuca od nas bilaChinaglia je napisao/la:nekada davno...
Kume, realno, ono snijega što je palo nije ništa aman zaman. Da je bilo lopte, i da ste imali s čim civilizovanim označit linije, igralo bi se glat. Sjeti se utakmice Zvijezda Gradačac - FKS, ovo danas su bili idealni uslovi u odnosu na ono, pa se opet tad igralo.invincible1921 je napisao/la:Imal ko snimak tog zvona hahahah bas me zanima kako je to izgledalo![]()
Nije se moglo igrat realno da je ne znam ko cistio, ali da smo debelo podbacili u organizaciji to stoji...bruka iskreno
Ma moglo je na silu sigurno, ali eto nesto okntam mozda je i bolje ad se nije igralo po kaljuzi nekoj.....uNbx je napisao/la:Kume, realno, ono snijega što je palo nije ništa aman zaman. Da je bilo lopte, i da ste imali s čim civilizovanim označit linije, igralo bi se glat. Sjeti se utakmice Zvijezda Gradačac - FKS, ovo danas su bili idealni uslovi u odnosu na ono, pa se opet tad igralo.invincible1921 je napisao/la:Imal ko snimak tog zvona hahahah bas me zanima kako je to izgledalo![]()
Nije se moglo igrat realno da je ne znam ko cistio, ali da smo debelo podbacili u organizaciji to stoji...bruka iskreno
Napiso sam rezime derbija juce ja mislim ocekujem nesto takouNbx je napisao/la:Žao mi je samo raje koja neće moć sutra gledat tekmu, a danas se mrzli dole. Pogotovo ovih što su putovali x kilometara. Šta je tu je, vidimo se sutra preko terena, i molit Boga da nam se ne obije o glavu ovo današnje prangijanje.
Sve si u pravu, od glavne fudbalske atrakcije u državi do frljoka derbija.invincible1921 je napisao/la:Napiso sam rezime derbija juce ja mislim ocekujem nesto takouNbx je napisao/la:Žao mi je samo raje koja neće moć sutra gledat tekmu, a danas se mrzli dole. Pogotovo ovih što su putovali x kilometara. Šta je tu je, vidimo se sutra preko terena, i molit Boga da nam se ne obije o glavu ovo današnje prangijanje.
Taj bi se za pare se zvao Ante od sutra, al ove prijetnje što je dobio,neće na tome stati. Luda je "bugarija" , @marshal brat će stati na crtu prviveteran 1987 je napisao/la:Cekaj, ovaj igrac Celika je karakter izgleda, sta mislite dali bi otisao igrati za Zrinju kada bi ga pozvali i dali mu desetak hiljada mjesecno, ja mislim da nebi, odbio bi on to.
Zvijezda - Sarajevo je bilo po kisi i blatu, a ovo je po snijegu i to je veoma bitna razlika. Nasi tereni su takvi kakvi su i sa time se trebamo pomiriti. Zamislite jucer situaciju da je Peljto morao suditi ili ne suditi KU jer je prekrsaj bio oko linije koja se realno ne vidi, i pogrijesi u toj odluci, pa razapinjali bi ga do nove godine. Zanci, treba sagledati sve i donijeti odluku. Jucer je jos jednom poslata loša slika iz BiH, a da se igralo, vjerujte da bi ta slika bila jos i gora..uNbx je napisao/la:Kume, realno, ono snijega što je palo nije ništa aman zaman. Da je bilo lopte, i da ste imali s čim civilizovanim označit linije, igralo bi se glat. Sjeti se utakmice Zvijezda Gradačac - FKS, ovo danas su bili idealni uslovi u odnosu na ono, pa se opet tad igralo.invincible1921 je napisao/la:Imal ko snimak tog zvona hahahah bas me zanima kako je to izgledalo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.