U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Evo ga:Kevin je napisao/la:gdje si gledao snimak?maxmore je napisao/la:Ima nas selektora na ovom forumu bar 2k. Sreća da sam pogledao snimak tekme sa Austrijom, inače bi proglasio trenera neznalicom. Sreća, ali svejedno ne znam šta mu je, jer znam da neznalica nije, toliko godina na klupi Širokog , morao je nešto naučiti!! Zadnja linija je totalna katastrofa, plivaju momci pravo, još da je se igralo 10 min morali bi im baciti šlauf za spašavanje da se ne uguše. Ko je kriv? Karačić ili Kara kako ga mi Širokobriježani volimo zvati. Zašto? Zato što je izveo momke koji su bili loši totalno. Ja bi mu oprostio da je jedan igrač bio loš, ali brate ovo je cijela ekipa loša, čast iznimkama malo ih je. Momčadski duh katastrofa, ko je kriv, nisu valjda igrači?!! Nisu oni krivi što ne znaju a igraju za reprezentaciju. Nemojte se ljutiti Vi moji Širokobriježani. Dokaz tomu je utakmica sa Francuskom, može bolje i od ovoga. Kara je kriv što je bilo loše!! Samo što je ovo U19 pa se ne čuje puno. Npr da Bih večeras izgubi od Latvije ili Hrvatska od Škotske sa po 1-0.. ili ne daj Bože da završi remi 0-0VanjaC je napisao/la:Igraju 11. Junasvi bi tražili sklap selektora , a sada kod 6-0 nije kriv trener. KRIV 100%, nema opravdanja, morao je bolje viditi zadužen je da gleda, e sada to što on meditira to je nešto drugo.
http://jawoi.tv/game/1171" onclick="window.open(this.href);return false;
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nisu prosli, ali ih nitko nije ni pobjedio, ispali su radi štele, sto je svak i vidio, mada su sami krivi sto su dosli u tu situaciju, ali na SP ce pokazati da su medju 3-4 ekipe na svijetu u ovom uzrastu!Kevin je napisao/la:Ček, Hrvatska U17, nikad bolja, nikad talentiranija nije prosla ni skupinu sad na ovom Europskom..VanjaC je napisao/la:Ne slazem se kad moze jedna Hrvatska da pobjedi i Italiju i Spaniju u U17
a rad, uvjeti i sama atmosfera u Hrvatskoj godinama već se ne moze mjeriti s BiH nikako..
sve selekcije moras vezat skupa, od A, U21, U19 do U17 skupa sa ligama domaćm i onda možeš pravu sliku dobiti koliko je tko bolji..
BiH je tek krenula, A selekcija se složila, imaju velike panse da po prvi put odu na veliko natjecanje, naglašavam: prvi put!.. pomalo se sređuju i niže selekcije..korak po korak..ne ide to preko noći...
Ne gine mu Kukavicina sudbina, bio je i on standardan u repkama i sve, potpisao, ali ga nema nigdje, niti moze igrati igdje, tako da i ovog momka ne vidim u 1. timu Sirokog ni blizu, ne ginu mu posudbe, a tu vecina momaka "pada" i gasi karijere, daj boze da se varam, ali juniori i seniori su 2 razlicita sporta.Kevin je napisao/la:upravo danas pričam za Špikića i baš to komentiramo, jak, glavom dobar, siguran, ne izbija..baš komentirali to kako su popušili od austrijanaca i kako su svi loši bili i govorimo kako nam je čudno jer znamo kako on igra sigurno..kapetan je i juniora Širokog i već je potpisao za prvi tim..kad evo ti isto napisa..
ja pricam o njegovim igrama za juniore, a za seniore se mora dokazat..ko vrijedi sigurno će i dobiti šansuzrinjke je napisao/la:Ne gine mu Kukavicina sudbina, bio je i on standardan u repkama i sve, potpisao, ali ga nema nigdje, niti moze igrati igdje, tako da i ovog momka ne vidim u 1. timu Sirokog ni blizu, ne ginu mu posudbe, a tu vecina momaka "pada" i gasi karijere, daj boze da se varam, ali juniori i seniori su 2 razlicita sporta.Kevin je napisao/la:upravo danas pričam za Špikića i baš to komentiramo, jak, glavom dobar, siguran, ne izbija..baš komentirali to kako su popušili od austrijanaca i kako su svi loši bili i govorimo kako nam je čudno jer znamo kako on igra sigurno..kapetan je i juniora Širokog i već je potpisao za prvi tim..kad evo ti isto napisa..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
MArio Kvesić igrač U21 BiH pušten kući na liječenje zbog temperature..
18:00 Bosna i Hercegovina - Švedska
18:00 Francuska - Austrija
Zadnja utakmica u sklopu elitnog kruga kvalifikacija za U-19 evropsko prvenstvo u Litvaniji u nasoj grupi. Mi se nadamo nasim prvim bodovima ikada u ovom krugu kvalifikacija i zaista mislim da imamo taj kvalitet da pobjedimo Švedsku koja je takodjer izgubila obije utakmice (po 3-0). U drugoj utakmici se Francuska i Austrija bore za prvo mjesto i ucesce na evropskom prvenstvu. Austriji zbog bolje gol razlike odgovara i remi, dok Francuska iskljucivo mora ici na pobjedi ukoliko zeli tu prvu poziciju.
18:00 Francuska - Austrija
Zadnja utakmica u sklopu elitnog kruga kvalifikacija za U-19 evropsko prvenstvo u Litvaniji u nasoj grupi. Mi se nadamo nasim prvim bodovima ikada u ovom krugu kvalifikacija i zaista mislim da imamo taj kvalitet da pobjedimo Švedsku koja je takodjer izgubila obije utakmice (po 3-0). U drugoj utakmici se Francuska i Austrija bore za prvo mjesto i ucesce na evropskom prvenstvu. Austriji zbog bolje gol razlike odgovara i remi, dok Francuska iskljucivo mora ici na pobjedi ukoliko zeli tu prvu poziciju.
Nece bit lako protiv Albanije, oni se uvijek bore do zadnjeg trenutka. A cuj Besic spreman, znaci igrat ce sa slomljenom rukom?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da, Bešić će biti spreman, nije morao na operaciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
igrat ce valjda s gipsom Mume.
Sakuragi je napisao/la:igrat ce valjda s gipsom Mume.
Inace je legenda.
- ASD
- Kontakt:
Prenosi li iko u-19 Repku?
K'o Braco:Sakuragi je napisao/la:igrat ce valjda s gipsom Mume.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nekadašnji u21 reprezentativac Mateo Sušić potpisao dvogodišnji ugovor sa Energie Cottbus.
DRUG NEBI TI PUNCA
nije lose, znaci ide u cvajtu da pokusa probiti u bundesligubagrcavi je napisao/la:Nekadašnji u21 reprezentativac Mateo Sušić potpisao dvogodišnji ugovor sa Energie Cottbus.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
U19 već gubi 2:0 u 32. minuti od Švedske
Za Švede je pogodio mali Tanković 
Yebem i njega i Švede. Zanima me moja repka, nije dao za nas, nego za njih gol, kad i ako zaigra za nas, onda će mi srce rahat biti povodom njegovih golova. Znači, moja repka gubi ... Loši smo pravo .... :ugeek:
Yebo mu pas mater,a i Karacicu koji nas je izblamiro.bavarian_bk je napisao/la:U19 već gubi 2:0 u 32. minuti od ŠvedskeZa Švede je pogodio mali Tanković
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Eto makar smo zabili go.Stijelac je Armin Hodžić, valjda će zabiti još jedan za ovo vremena što je ostalo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Bravo Armine, svaka čast. Vidio sam na ttx - u da je 2 : 1, samo nisam znao ko je dao gol.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Beledija, Cwirek, enobarca, Faraon iz Visokog, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], jasmin10, Jegres, Jet2Holiday, kolezeljovac, Konzerva, Principatus, Sensei, Serha, signalidunapark, tuzlanskinacin, Vaya, Zglavkar i 177 gostiju.