FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alen1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alen1987 » 02 dec 2013, 12:31

Zastone je napisao/la:Robert Jarni (trener Hajduka): Nikome ne priznajem da je bolji od mene, čak ni Bogu.

iskopao sam to na nekom hrvatskom forumu , kao najveći biseri :roll:
Jarni je pred utak. s Dinamom rekao da nikome ne priznaje u jednoj utak. da je bolji od njeg, pa čak ni B..., aludirajući na to da je Dinamo bolji od Hajduka kad se igra 30 kola, ali da je u jednoj utak. za 90 min. sve moguće. Nadam se da si sad shvatio smisao njegove izjave.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 02 dec 2013, 12:32

normalaba je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Bgm dobro se radi a dusmani nek' dolaze ovdje i spamaju, svjesni su da im se blizi kraj.
:lol:
Zrelo razmisljanje nema sta xD Sarajevo je od 2007-2014 promjenilo vise trenera nego ja treba xD
Lista: Abdulah Oruč, Šener Bajramović, Husnija Arapović, Mehmed Janjoš, Almir Turković, Mirza Varešanović, Dženan Uščuplić, Jiřží Plíšek, Dragan Jović, Husref Musemić, Robert Jarni,
Stancate ih ko ja čarape!
Grande Osim!
Grande Videoton !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 dec 2013, 12:35

Robert Jarni, veliko ime jugo i hrvatskog fudbala. Licno, najdrazi igrac iz one bronzane generacije uz Alena Boksica. Miran, povucen a na terenu eksplozivan. Korektan, posten, ljudina!
Zao mi je sto dolazi pitarima (pisem minus kod mene :D )

Velika stvar za nasu ligu je sama cinjenica da je odlucio doci i pomoci i nadam se da je ovo pocetak neceg novog u nasem fudbalu jer nam trebaju pozitivne stvari a nadati se da ce Jarni sa tanom pokrenuti bh fudbalsku letargiju gdje Amar Osim godinama dominira i razvaljuje.

Jarniju zelim sve najbolje da bude finalista kupa i drugi u prvenstvu a plava masina da osvoji duplu krunu.

Sretno Roberte sa pitarima, ne daj se. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 02 dec 2013, 12:38

GangEvil je napisao/la:
normalaba je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Bgm dobro se radi a dusmani nek' dolaze ovdje i spamaju, svjesni su da im se blizi kraj.
Zrelo razmisljanje nema sta xD Sarajevo je od 2007-2014 promjenilo vise trenera nego ja treba xD
Lista: Abdulah Oruč, Šener Bajramović, Husnija Arapović, Mehmed Janjoš, Almir Turković, Mirza Varešanović, Dženan Uščuplić, Jiřží Plíšek, Dragan Jović, Husref Musemić, Robert Jarni,
Grande Osim!
Grande Videoton !
Hahaha, a jesi glup i jadan.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 dec 2013, 12:47

gledao sam raspored FKS i Zelje i nije to toliko ni loše po nas koliko ljudi misle .kljucna utakmica ce biti prva u Zenici od ogromnog znacaja koliko zbog bodova toliko i zbog atmosfere oko kluba ,mislim kad bi dobili celika da bi se sve okrenulo na nas mlin a znamo kako porazi uticu i na navijace i iigrace.ima li bi još tesko gostovanje BORCU I derby a u derbyu je sve moguce a i zeljo ima par nezgodni utakmica gostovanje velezu ,olimpicu kuci siroki i zrinjski i dreby,bice zanimljivo .

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 02 dec 2013, 13:01

bordobijeli je napisao/la:gledao sam raspored FKS i Zelje i nije to toliko ni loše po nas koliko ljudi misle .kljucna utakmica ce biti prva u Zenici od ogromnog znacaja koliko zbog bodova toliko i zbog atmosfere oko kluba ,mislim kad bi dobili celika da bi se sve okrenulo na nas mlin a znamo kako porazi uticu i na navijace i iigrace.ima li bi još tesko gostovanje BORCU I derby a u derbyu je sve moguce a i zeljo ima par nezgodni utakmica gostovanje velezu ,olimpicu kuci siroki i zrinjski i dreby,bice zanimljivo .
FKŽ:

Doma: Zrinjski, Široki Brijeg, Čelik, Mladost, Sarajevo.

Dosadašnji omjer na Grbavici 7 3 0, najbolji u ligi.

Na strani: Radnik, Slavija, Leotar, Olimpic, Velež, Rudar Prijedor.

Dosadašnji omjer kao gost 4 2 3, četvrti najbolji gost.

FKS:

Doma: Olimpic, Velež, Zvijezda, Vitez, Radnik.

Dosadašnji omjer na Koševu 6 2 2, četvrti u ligi.

Na strani: Čelik, Mladost, Borac, Rudar, Travnik, Željezničar.

Dosadašnji omjer kao gost 4 4 1, najbolji u ligi.

Nama na Grbavicu dolaze sve ekipe iz vrha PL BiH, izuzev Čelika i Mladosti, dok u gostima idemo svim ekipama iz donjeg dijela PL BiH, izuzev Olimpica i donekle Veleža.

Vama na Koševo stižu sve ekipe iz donjeg dijela tabele PL BiH, izuzev Olimpica i donekle Veleža i Zvijezde, dok gostujete ekipama iz donjeg dijela tabele, izuzev Borca i Željezničara i donekle Čelika, budući da znamo kako prolazite dole.

Sve u svemu, mi imamo tri teške utakmice kući i jednu ili dvije u gostima, dok vi imate jednu, dvije ili tri teške utakmice na Koševu i dvije ili tri teške utakmice u gostima.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 02 dec 2013, 13:05

Grande Osim![/quote]

Grande Videoton ![/quote]
Hahaha, a jesi glup i jadan.[/quote]

Glupa ti stara, a ti jadan kad nemas sta srati po svom dijelu forumu pa dolazis na nas...pojedi se paripe....ide era Vincenta Tana

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 13:07

Prosle sezone ste kuci protiv ova 4 protivnika Mladost tad nije bila, uzeli 6 bodova, a lako je moglo biti da uzmete i 4 jer ste Sirokog uzeli penalom u 90. minuti (100% bio penal samo kazem).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 02 dec 2013, 13:10

GangEvil je napisao/la::lol:
Grande Osim!
Grande Videoton ![/quote]

Glupa ti stara, a ti jadan kad nemas sta srati po svom dijelu forumu pa dolazis na nas...pojedi se paripe....ide era Vincenta Tana[/quote]
Pa papak jedan, ne zanima me čija era ide, al ako ti je on napisao Grande Osim, kakva je logika da ti uvraćaš lafo nekom zajebancijom Grande Videoton hahaha, eto objasni kakva je
Sabinho je napisao/la:Prosle sezone ste kuci protiv ova 4 protivnika Mladost tad nije bila, uzeli 6 bodova, a lako je moglo biti da uzmete i 4 jer ste Sirokog uzeli penalom u 90. minuti (100% bio penal samo kazem).
Protiv Zrinjskog su nam Zoli nogu slomili na Grbavici, protiv Čelika je Adilović koliko me sjećanje služi penal promašio, a derbi ko derbi, realno smo vas trebali uzeti na Koševu, ko zna kakva će biti situacija za pola godine.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 dec 2013, 13:17

hilmo je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la: Kao sto sam i rekao tako je i bilo.

Sljedeci igraci su:

- Emir Hadzic
Ceka se dogovor Kojasevica i njegovog kluba oko papira , takvo je stanje i sa Berberovicem , dok skoro pa sigurno nam se vraca Ivan Sesar.

Znaci sljedeca pousezona:

- Bilbija, Stojčev, Berberovic, Hadzic, Sesar + jos 3 nova igraca 8-)
Opat mijenjamo cijelu ekipu, naravno ako se ovo ispostavi tacnim.. Nije to dobro nikako, al nikako....
Nek nam je Bog na pomoci.

Šta bolan nije dobro. :?: Pa znas li ti da je pauza 4 mjeseca.Pa uigralo bi se za to vrijeme 50 fudbalera. :idea:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 dec 2013, 13:22

Pripreme traju oko mjesec i pol. Sad igraci idu na odmor do polovine januara tacnije oko 20 pocnu svi sa pripremama.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 dec 2013, 13:23

amypitar je napisao/la:
Šta bolan nije dobro. :?: Pa znas li ti da je pauza 4 mjeseca.Pa uigralo bi se za to vrijeme 50 fudbalera. :idea:
ABd, ja se nadam da grijesim, ali i proteklih sezona se desavalo slicno pa sta bi..... ;) ;)
P.S. Pauza je tri mjeseca... :D :D
@terabajt, al fazon je sto 70 % igraca to shavti bukvalno kao odmor, pa onda na pripreme dodju nespremni, nema profesionalnosti, cast izuzetcima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 13:25

hilmo je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
ABd, ja se nadam da grijesim, ali i proteklih sezona se desavalo slicno pa sta bi..... ;) ;)
P.S. Pauza je tri mjeseca... :D :D
Hilmo jedno je pojacavati se klocevima a drugo provjerenim igracima ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 dec 2013, 13:32

Jarniu ce trebati najmanje 5-6 utakmica da skonta kako PL funkcionise. Nije samo taktika koja diriguje, tu je teren, seljacke ekipe, tribine. Puno, puno stvari kojim se moras prilagoditi. Mozda vam je bolje bilo Ibrakovica za trenera.
NO PYRO NO PARTY

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 02 dec 2013, 13:33

plavetniloo je napisao/la:
GangEvil je napisao/la::lol:
Grande Osim!
Grande Videoton !

Glupa ti stara, a ti jadan kad nemas sta srati po svom dijelu forumu pa dolazis na nas...pojedi se paripe....ide era Vincenta Tana[/quote]
Pa papak jedan, ne zanima me čija era ide, al ako ti je on napisao Grande Osim, kakva je logika da ti uvraćaš lafo nekom zajebancijom Grande Videoton hahaha, eto objasni kakva je

pa debilu jedan, kakva je logika da ti nekome KO TI SE NIJE OBRATIO govoris da je glup i jadan pored tebe takvog...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 dec 2013, 13:35

Jarni je odusvljen organizacijom kluba,finanskiskom situacijom,i akademijom koja krece u januaru.Evo sta kaze za akdemiju-
Od januara počinje raditi i akademija i to je ono što nedostaje u cijeloj regiji. U posljednje vrijeme se to izgubilo. Volim reći da je organizacija sve u životu, kako u privatnom, tako i u sportskom", kazao je Jarni.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 dec 2013, 13:45

Prvi post na temi omiljenog kluba. :)

Kao prvo podržavam dolazak Jarnija na čelo šefa stručnog štaba FK Sarajevo. Dosta je bilo povrataka bivših trenera, treba dati priliku i drugim ljudima. Sada da li će Jarni ispuniti ogromna očekivanja navijača Sarajeva, to ćemo tek vidjeti. Očito je da će mu uprava stvoriti sve potrebne uslove za rad i nadam se da će podići igru Sarajeva na veći nivo jer ovo što smo gledali u prvoj polusezoni je dosta loše. Jedno je jasno ako Jarni ugodi Istoku onda je ugodio većini navijača Sarajeva. Ja ću biti zadovoljan kada nam igrači budu mogli povezati 7 i više pasova na sredini terena i kada budu fizički spremni. Sramna je igra protiv Širokog u gostima i prvotiv Mladosti na Koševu ono je bruka. Što se tiče igračkog kadra to bi ja postavio ovako. Bandović golman, Tatko i Vule na štopera, lijevi bek Puzi, desni bek (pojačanje), ali kvalitetno, dva centralna vezna Cimirot i Mario (uz neko kvalitetno pojačanje tipa Sesara), lijevo Stojčev(pod uslovom da se pokaže kao pojačanje), desno Trava(treba mu dati više šanse da igra), napad Bilbija i Komazec(i potreban još jedan napadač rezervni koji je kvalitetniji od Karića). Neki igrači nisu zaslužili dres Sarajeva počevši od Karića, Vusljanina, Bišanovića, a da ne spominjem Hrelju i Čulova. Istina je jedna kvalitetniju upravu nismo imali od 95 god. do danas, stvarno su dosta uradili pozitivnih stvari što se tiče organizacije kluba, a da li će ispuniti ostala obećanja to čemo tek vidjeti. Ja sam zadovoljan sa bodovnim saldom ove prve polusezone stim kako smo igrali. Nadam se da ću u drugoj polusezoni otići na Koševo i vratiti se više puta sa Koševa Rahat kao lokum :D
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 dec 2013, 13:56

Malo je trebalo i kod kona zaviriti,ima igraca koji bi mogli igrati kod nas. :lol: Nešto mahala o tome prica, ima nekih igraca kojima isticu ugovori,a iste nece da produze tek tako.Bilo bi to lijepo,sa jednim metkom, dva zeca ubiti. :mrgreen:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 dec 2013, 14:00

Ako sam dobro shvatio, Jarni forsira igru po bokovima, tako da je očekivati da se na tim pozicijama
značajno pojačamo.

Dobrodošao pitic .. ;)
F.K.SARAJEVO

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 dec 2013, 14:05

molotovljev je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, Jarni forsira igru po bokovima, tako da je očekivati da se na tim pozicijama
značajno pojačamo.

Dobrodošao pitic .. ;)

Hvala, nadam se da ćemo svi zajedno imati zdravu i konstruktivnu komunikaciju u vezi omiljenog kluba. ;)
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”