FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 02 dec 2013, 22:40

DNO DNA! Jos rece govedo na kraju Husrefu, kao pokusao sam od tebe izvuci vise... :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 dec 2013, 22:46

Svi ti pogledi i upereni prsti fulili su namjeru i učinili nas čvrstim !
1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 dec 2013, 22:49

BegAx je napisao/la:DNO DNA! Jos rece govedo na kraju Husrefu, kao pokusao sam od tebe izvuci vise... :lol:
Šta je konto, da je Husref tonže i da će jedva dočekati da popljuje Klub i upravu, da bi njemu slični mogli sedmicama razvlačiti naslove... To od Husrefa neće dočekati ni on, ni iko drugi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 02 dec 2013, 22:53

Pitari gotivim vas vise nego manijake i kao klub ste mi drazi i volio bih da osvojite ove godine titulu.prvo kolo dolazite na bilino polje i mislim da vam je to najvaznija utakmica iz vise razloga.tu po tradiciji lose prolazite ali ko zna...sretno i samo naprjed

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 02 dec 2013, 22:54

dusseldorf je napisao/la:Pitari gotivim vas vise nego manijake i kao klub ste mi drazi i volio bih da osvojite ove godine titulu.prvo kolo dolazite na bilino polje i mislim da vam je to najvaznija utakmica iz vise razloga.tu po tradiciji lose prolazite ali ko zna...sretno i samo naprjed
ti mali da sutis
uglavnom ako ko moze da mi kaze ima li repriza te emisije,gdje ce na husrefa covjek je legenda i pravo je fin

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 dec 2013, 22:58

Uglavnom, Husref pokazao karakter, iskrenost i ostao na zemlji. Gospodin prije svega i naravno Big pitar.
Iskreno, volio bih da ostane u klubu bez obzira o kojem radnom mjestu se radilo. Potreban je Šef ovom klubu.
F.K.SARAJEVO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 dec 2013, 22:59

dr.van nostrand je napisao/la:
Ako se titula osvoji, ti moras otici na Golubarnik i preci navijati za zeljezniCmar...
Eto ti ces me otjerati...i huligancici kao ti koji su otjerali ona tri boda protiv Borca s naseg bodovnog konta...

Bas si pravi primjer onoga sto sam iznad rekao...neki su bas previse licno shvatili ovaj projekat "novog Sarajeva" pa se ponasaju kao da im je privatna prcija. Zapitas li se da nisu tribine prazne zbog takvih kao ti, koji su oficijelni "mjeraci ljubavi" prema klubu i koji odredjuju ko je dostojan a ko nije da navija za FK Sarajevo.

Ova uprava je dovodila i smjenjivala brdo trenera, pokazalo se da su svi promasaji. Do koga je do trenera ili Uprave?
Do kada da im se to tolerise? Husref dobio otkaz jer je drugi na tabeli. Ok , znaci cilj nam je titula, drugo mjesto je neprihvatljivo, nikakav problem. Doveden Jarni i sta sad treba da covjek zavrsi drugi i pojeo vuk magarca?
Jarane, ja nisam balavac ali stvarno je li misliš da bi sa Husrefom bili prvaci i da je nesupjeh ako Jarni ne osvoji titulu pa da se svi igraju razlaza???? Ja mislim da je Jarni dobio dosta vruč krompir u ruke e sad tražiti titulu od njega tolerisati kikseve protiv Mladosti ili Širokog(uz dužno poštovanje tih ekipa) i sad se vaditi to je malo zajebano, realno.Mada se Sarajevo neče odreči titule dok god postoji šansa i nemojte odma postavljati ciljeve haj'mo korak po korak.Isto tako upravu treba podržati brate jer evo mi rahat igramo nema brige za plate, licencu itd... obezbjeđeni su svi uslovi a sad što igrači seru to nije kriva uprava nego trener(stručni štab).A tek problemi koje su pojedini igrači imali.Ja Husrefa volim ali mu zamjerim na taktici,spremi igrača ,ponašanju igrača (hodanje po birtijama)i on je tu po meni pao još je jadnik samo sebi zdravstveno naškodio bolje je ovako jer več i oni koji su ga gotivili mislim na navijače počeli su ga prozivati sam je izjavio da ne zna hoče li ostati na klupi nakon pauze jer ne može da trpi uvrede i psovke.Ja lično nikad nisam ne njega nego nikog pa ni Jovića prije nisam napadao naprotiv branio sam trenera Sarajeva ma kako se on zvao ali u ovom slučaju je bolje da nije tu.Jarni dobro došao i nek je sretno ja presretan ako uzmemo kup a titulu je malo teže ali nema predaje.Da i rekao sam da ču braniti trenera Sarajeva ma kako se zvao(sad je R.Jarni) i od ovakvih želja i uslova živ mi bio!I neče pojesti niko nikog bit če ovo dobro sve ako Bog da.A i da Husref prihvati ovo mijesto u klubu ipak je on naš jedan jedini Husref, mora i on od nečeg živiti a za trenera više nije iz ovih zdravstvenih razloga jer koliko je kod nas sve pošteno u fudbalu i ligi on bi umro na klupi bilo kojeg tima. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 02 dec 2013, 23:00

jug-onostalgicar je napisao/la:
dusseldorf je napisao/la:Pitari gotivim vas vise nego manijake i kao klub ste mi drazi i volio bih da osvojite ove godine titulu.prvo kolo dolazite na bilino polje i mislim da vam je to najvaznija utakmica iz vise razloga.tu po tradiciji lose prolazite ali ko zna...sretno i samo naprjed
ti mali da sutis
uglavnom ako ko moze da mi kaze ima li repriza te emisije,gdje ce na husrefa covjek je legenda i pravo je fin
Tata ti je mali
Dosao sam da ljudima pozelim srecu a ti se kao uvrjedjena mlada nasao kmecati

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 dec 2013, 23:02

VanBasten je napisao/la:Jao emisije... jadno, nepismeno i zlonamjerno. Moj Husrefe šta'š bolan u ovakvim emisijama.
Potpis brate !
Sarajevo ljubavi moja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 dec 2013, 23:04

jaooo ovi navijaca zeljeznicara sad kao zale Husrefa i kao gospodin ovo ono ,a prije 10 dana pisali kako je 0 od covjeka kako psuje igracima i tako dalje ,pa cemu to vise .zivio ti nama Husrefe 100 godina ,sad je Jarni trener i treba ga podrzati FKS je ispred bilo kojeg pojedinca

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 dec 2013, 23:08

Hvala drug na lijepim željama i tebi i tvom timu puno sreče u nastavku prvenstva a i u životu!
Sarajevo ljubavi moja!

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 02 dec 2013, 23:31

Bandović; Berberović, Vule, Tatomirović, Tadejević; Cimirot, Sesar, Travančić, Todorović; Bilbija, Komazec jaaaao ekipe, kako bi bilo lijepo gledati ovu ekipu Sarajeva i kada bi još nekako vratili Saida ... :D :D
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 02 dec 2013, 23:33

tello je napisao/la:Bandović; Berberović, Vule, Tatomirović, Tadejević; Cimirot, Sesar, Travančić, Todorović; Bilbija, Komazec jaaaao ekipe, kako bi bilo lijepo gledati ovu ekipu Sarajeva i kada bi još nekako vratili Saida ... :D :D
Said je povrijeden, do ljeta ja mislim da se nece vratiti na teren.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 23:56

San snova :)

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 03 dec 2013, 00:10

Sabinho je napisao/la:San snova :)

slika
Tadejevic prije Puzigace ??? Puzi 3 puta bolji !
Cimirot prije Radovca ??? ccc

Dupovac u prvih 11 ? :?

Ne svidja mi se ovo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2013, 00:12

aS_Roma je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:San snova :)

slika
Tadejevic prije Puzigace ??? Puzi 3 puta bolji !
Cimirot prije Radovca ??? ccc

Dupovac u prvih 11 ? :?

Ne svidja mi se ovo.
Svakako da bi Sesar imao vliku ulogu u organizaciji napada, tako da bi tu morao biti jedan destruktivac. Sto se tice Tadije, nas najkonstantniji igrac ;) I Amer nego ko.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 dec 2013, 00:14

tello je napisao/la:Bandović; Berberović, Vule, Tatomirović, Tadejević; Cimirot, Sesar, Travančić, Todorović; Bilbija, Komazec jaaaao ekipe, kako bi bilo lijepo gledati ovu ekipu Sarajeva i kada bi još nekako vratili Saida ... :D :D
e,jes vam ovaj sp.dir-DUPLJAK,,,,,,,,ibrakovicu ko te doveo na brdo--------NIKAD SRECEE NEMAO ,,,,,,čovjek zivi u svom filmu,

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 dec 2013, 01:09

pabizo je napisao/la:
e,jes vam ovaj sp.dir-DUPLJAK,,,,,,,,ibrakovicu ko te doveo na brdo--------NIKAD SRECEE NEMAO ,,,,,,čovjek zivi u svom filmu,
Sta je,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pisac,,,,,,,,,,,,,,,---------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,htio,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,reci-------------------------?

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 03 dec 2013, 01:16

Kakav Sesar , ništa od tog

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 03 dec 2013, 01:20

GangEvil je napisao/la: Ja kao oficijelni mjerac ljubavi ti kazem da je Husrefu dat otkaz ne samo zato jer je drugi...nego jer ima najgoru igru od svih generacija Sarajeva od koje mi se povraca, kao i cinjenicu da je prvi trener u istoriji koji je izgubio 10 bodova na Kosevu (dosad je bio rekord 7 za cijelu sezonu)....Treba li navoditi da je sa ovim rasporedom trebao bjezati zeljeznomCmaru minimum 5 bodova, a on u zaostatku 2...i tebi je takvo 2 mjesto uspjeh? ako je to uspjeh onda mi je drago sto sam oficijelni mjerac ljubavi a ti vatreni navijac koji nema pojma o fudbalu i koji ne vidi ono sto cijeli svijet vidi (npr da protiv zrinjskog i sirokog zadnje dvije tekme na TV nismo opucali sve skupa 2 puta na gol)...pametnom dosta
o takvim stvarima je vaša uprava trebala razmišljati prije nego što je dovela Husrefa ( a doveli su ga realno da njih niko ne bi diro), pa kad su ga već doveli trebali su imati i strpljenja,lično meni je drago što vi nemate strpljenje i što mijenjate i stručni štab i tim od bajrama do bajrama jer ni Željo ove godine nije kakav može biti pa titulu možemo osvojiti samo ako i konkurentni ne budu na nivou.....ali svejedno nestrpljenje sa trenerima je inače jedna od najvećih mana ove lige

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Dave, Hajdeee, Hordas1990, iliyaa8, JavierBosnia, leo1946, MSOZ101, rimljanin90, TETRAPAK i 59 gostiju.