FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
20km vam je prijevoz, stvarno previše
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- KB-TM87
- Kontakt:
Jeste cijene digli, čuj 10KM ulaznicaTed Mosby je napisao/la:20km vam je prijevoz, stvarno previše

Nego, što se tiče Makabija, bio bi presretan remijem, a sanjam rani go i našu dominaciju a kao plod drugi dolazi

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I prošle sam godine tako kad smo igrali protiv Travnika u gostima, samo u povratku...
Mada znamo kakva su navijačka putovanja, rijetko će ko o iftaru i povesti računa...

Mada znamo kakva su navijačka putovanja, rijetko će ko o iftaru i povesti računa...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Lopta je okrugla 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Joint_Union
- Kontakt:
Zadnje 3 sezone dole je cener ulaz,što se čudite
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Sto ga Brko zapetlja na kraju presice,Hapoel ovo,Maccabi ovo,ni on sam ne zna sta je htio reci 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Svi se mi potajno nadamo nekom golcicu u prvim minutama ali znamo da ce biti tesko.....
Ipak, nada zadnja umire.
Ipak, nada zadnja umire.

ko se jarane ne nadaSamoZeljo je napisao/la:Svi se mi potajno nadamo nekom golcicu u prvim minutama ali znamo da ce biti tesko.....
Ipak, nada zadnja umire.

Ja bih se ubio da u meni ne tinja nada
Naprijed ljoZe

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne treba da budemo preoptimistični i da vjerujemo u čudo neko...
Imamo potencijala i sve, ali fazon je što nama treba 5 prilika da zabijemo gol, ponekad i troduplo više nije dovoljno, dok njima treba samo 1...
Prvih 20 minuta će odrediti tok susreta...
Samo se ne treba usrati i bezidejno nabijati lopte...
Imamo potencijala i sve, ali fazon je što nama treba 5 prilika da zabijemo gol, ponekad i troduplo više nije dovoljno, dok njima treba samo 1...
Prvih 20 minuta će odrediti tok susreta...
Samo se ne treba usrati i bezidejno nabijati lopte...
Ž '21!
Joj Osima hahahahha kako se na kraju zbunio ne zna vise ni koga voli Hapoel ili MaccabiJoint_Union je napisao/la:Zadnje 3 sezone dole je cener ulaz,što se čudite![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Haha
"iftar u Širokom - neprocjenljivo! "
Ja ne znam hocu li moci ici iako mi je Široki bliže nego vama... Nisam nikad bio tamo. Ne bih volio da bude belaja.
A napisao sam na jednom drugom forumu šta očekujem od večerašnje utakmice - požrtvovanost za svaki duel i svaku loptu, davanje maksimuma iz svojih mogućnosti, sve ostalo nije sramota.
Svi se potajno nadamo, ono navijački, mada skoro je sve jasno kao u komšinica...
Ja ne znam hocu li moci ici iako mi je Široki bliže nego vama... Nisam nikad bio tamo. Ne bih volio da bude belaja.
A napisao sam na jednom drugom forumu šta očekujem od večerašnje utakmice - požrtvovanost za svaki duel i svaku loptu, davanje maksimuma iz svojih mogućnosti, sve ostalo nije sramota.

Svi se potajno nadamo, ono navijački, mada skoro je sve jasno kao u komšinica...
Osim - drugo ime za Želju !
Kvota na Maccabi 1.35
Znaci ima tu nesto,na toj se kvoti cesto zna past

Znaci ima tu nesto,na toj se kvoti cesto zna past

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Od odbjeglog sina nema nista on bi ugovor na godinu dana a Brko nece ni da prica o tome! Veceras hrabro i da ponovimo igru iz prvog poluvremena, iskreno ne vjerujem u prolaz, niti smatram nedostatkom neigranje Medunjanina vjerujem da oni imaju dovoljno kvalitetnih igraca, treba puno vise misliti na svoj gol.
VOLIM TE ZELJOOOOOO
VOLIM TE ZELJOOOOOO
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Maccabi bolja ekipa. Moraju imati loš dan. Bez Medunjanina su slabiji. I bez onog u odbrani (ako im ne bude igrao).
I pored najvećeg optimizma koji je u meni i pored toga što će dobiti prliku oni koji je neće znati iskoristiti, ja se opet bojim katastrofe a njoj smo najbliži ... Ako primimo go do 10 min., primićemo još 2,3
I pored najvećeg optimizma koji je u meni i pored toga što će dobiti prliku oni koji je neće znati iskoristiti, ja se opet bojim katastrofe a njoj smo najbliži ... Ako primimo go do 10 min., primićemo još 2,3

halalite, bezze sam postao nasao sam da ce bit na bht, a sto se tice tekme sansa da prodjemo je ravna nuli
Zadnja izmjena: cala, dana/u 04 avg 2011, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
rossoner je napisao/la:Haha
Kakav belaj mi im Evropu obezbjedili!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
cala je napisao/la:ima li sta za prenos?

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
nasao sam i ja, halali druzebabilonTM je napisao/la:cala je napisao/la:ima li sta za prenos?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.