FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi sve znali..
Kontam reko odoh provjerit jesu l registrovali sad navecer mozda neka prevara ovo ono kad i dalje qurcina.
Kontam reko odoh provjerit jesu l registrovali sad navecer mozda neka prevara ovo ono kad i dalje qurcina.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakav jad, kakav fakin moraš biti da kažeš igračima da će igrati protiv Slobode pa onda ne ispuniš to obećanje. Već nekoliko puta su slagali strance da će biti registrovani. Sabrina i Kasum, odlazite ublehaši.
Meni stvarno nije jasno, da ti neko ne da pare od transfera, koliko muljaju, ne bi se cudio da su im ljudi dali pare, a da su ovi te pare morali dati da zakrpe nesto drugo, neki tamo dug koji im je hitan, a porez kontaju da sacekaju sa investitorom, ako bude htio uci u klub. Ker brate 500.000 da neki poljski klub nema da ti da, a jos znaju da ce dobiti bruku para od Evrope, nikako logicno nije, hajd da su 3-4 miliona pa i nekako.
-
- Kontakt:
Pa klub cine ljudi, navijaci, igraci, treneri,legende, historija itd bez toga si Tuzla city. Husref ce ostati upisan zlatnim slovima u historiju FK Sarajevo. Nekoga mrzi neko voli al to su cinjenice i vazda ce biti spominjan kao legenda bordo tima.ledesma je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:27Sjever kao Sjever cu uvijek postovati, ali trenutni Sjever sa zastavom pic.ke Husrefa Musemica ni u ludilo, zamisli kad taj debil se baca na glavu protiv tebe a onda ode hladno u Banja Luku i primi 2 komada, pic.ka i smrdo najobicniji, a isti taj simin han je ostavio u ligi sa Sarajevom.
Ne razumijem ljude koje stavljaju igrace, trenera, upravu ispred kluba znate.li vi sta to znaci? Fol neki Sajid, Pape, Musemici, Fazlagici, Rahmanovic... itd pa tu su samo iz koristi, Sarajevo im je dalo sve, da sutra Sarajevu treba za lijeka ni jedan ne bi ni trepnuo.. a vi ih gospodo stavljajte na zastave grafite...
Kad sam davne godine pravio profil na forumu, ista slika stoji uvijek, Horde i Sarajevo, nikakvi razni prolazni kesoljupci
Budućnost nam je k'o i u svemu. Mi kao navijači i kao narod moramo pokazati spremnost i zrelost da dugoročno razmišljamo i budućnost će nam biti lijepa.
Sportski klubovi kao i političke partije imaju jednu manu a to je da njihova rukovodstva osluškuju šta njihovi glasači ili navijači hoće i to će im dati. U politici svi hoće da bolje žive, imaju veće plate i penzije - što političari uglavnom i obećavaju. A niko ne želi da čuje kako treba plate i penzije smanjit, poduzeti neke mjere štednje - iako je to dugoročnije možda bolje za zajednicu. To narod ne želi da čuje i to političari i ne obećavaju.
Slično je sa klubovima. Navijači hoće zvučna imena, europska takmičenja, jeftine karte. To rukovodstva klubova obećavaju i daju iako to uvijek i nužno znači i povećavanje rashoda ali to navijači žele da čuju. Niko ne želi da čuje kako je sad fokus urediti finansije, izgraditi infrastrukturu. Odgovor je da mi kao navijači pokažemo društvenu odgovornost i zrelost i damo rukovodstvu klubova drugačije signale što, čini mi se, da smo mi počeli pomalo i raditi.
Ja sam siguran da bi Sablic digao ruke i otisao zbog ovih majmuna i bruke sa poreznom da nije doveo npr Sevelja, Bagarica, momke koji su dosli prvenstveno zbog dobrog odnosa sa njim, pa nece da ih sad ostavi i ispali se. A realno da ode sutra, nista mu zamjerio ne bih...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Stvarno mi nije jasno kad praviš ugovor o prodaji igrača zašto ne napraviš stavku da ako ne isplate novac do recimo 23.8.2021. onda cijena raste za 15% plus ide tužba FIFI/UEFI. Ako je ovo moguće trebalo bi ovako nekako raditi.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ako znaju da ce doc novac od Poljaka kad tad, zaduzi se negdje brate mili plati ovo sto moras da registrujes igrace i kad dodju pare samo preusmjeris. Al mislim da je prevelik bolikurac u klubu i da im je tesko i nepotrebno da se zamaraju tim stvarima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Prolazim u nedelju prema zapadu, sve dječaci po 15 godina. Ne mozes od njih nista ocekivati.
Nema da su nekadašnje Horde bilo bi ti isto razlika u tadašnjim Hordama je što smo imali Baljka da otjeramo, a klub bio na najnizim granama i igraci se hranili viršlama.
Danas klubu u poređenju na to vrijeme cvjetaju ruže i ljepota je i samim tim ti je teže otjerati.
A nekoga poput Sabrine se sigurno nece tjerati šakama paliti stanove i slicno tako da ostaje jedino na tribinama da se prolama uprava napolje.
Dakle ovdje pišem i nadam se da mislite na generaciju sa zapada, ako ne mislite na tu generaciju onda nemate pojma koliko su nekadašnje Horde bile ugrađene u klub agenti jedan kroz jedan koji su krali na svakom koraku od grupe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo Kasum bio u emisiji konacno jednom rekao istinufeniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2021, 23:01Pa ako znaju da ce doc novac od Poljaka kad tad, zaduzi se negdje brate mili plati ovo sto moras da registrujes igrace i kad dodju pare samo preusmjeris. Al mislim da je prevelik bolikurac u klubu i da im je tesko i nepotrebno da se zamaraju tim stvarima.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kad se sjetim prije kad su raja lica bojila kad idu na utakmice, ukradu djeca od stare karmin napisu Hz na obraz i onda na utakmicu
Kako to cudno iz ove perspektive izgleda. Ne znam ni kad je pocelo ni kad je prestalo, zadnji put sam vidio nekog da to radi kad su mi jaran i njegova zena dosli ofarbani u plavo zutu da gledamo BiH protiv Nigerije.

Kako to cudno iz ove perspektive izgleda. Ne znam ni kad je pocelo ni kad je prestalo, zadnji put sam vidio nekog da to radi kad su mi jaran i njegova zena dosli ofarbani u plavo zutu da gledamo BiH protiv Nigerije.
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Prosla su ta vremena. Sad bi neko tako ofarban bio ismijan od vecine.fera je napisao/la: ↑20 avg 2021, 00:25Kad se sjetim prije kad su raja lica bojila kad idu na utakmice, ukradu djeca od stare karmin napisu Hz na obraz i onda na utakmicu![]()
A i ovi sto prozivaju sjever da je tanak i slicno treba da znaju da smo svi tome doprinijeli. Jednostavno dosla takva vremena.
Sad momak sa 26 godina kaze kako je davno prerastao sjever i sad ide na zapad da gricka kospe. Ja mu kazem pred posljednji derbi pred publikom dodji makar protiv strumfova da nam pomognes pa idi na zapad sve ostale tekme ali kaze ne da mu se stajati citavu utakmicu. Meni ce brzo 40 i ne mogu da shvatim kako vise raja od 20-30 godina nema u sebi zara i srcanosti. Razumijem nekako da na manjim utakmicama idete na istok i zapad ali da na derbiju protiv skretnicara ne dodjete na sjever i ne navijate...to nikako da svarim.
Sad su svi lijeni, ufurani i spremni na kritikovanje drugih.
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑20 avg 2021, 00:25Kad se sjetim prije kad su raja lica bojila kad idu na utakmice, ukradu djeca od stare karmin napisu Hz na obraz i onda na utakmicu![]()
Kolk'o sam puta naopako napisao

Stara imala naka hebena ogledala

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kad je na sergijici derbi, eto ih sa Hordama i tada im nisu klinci od 15 godinaTatamata1946 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 01:27Prosla su ta vremena. Sad bi neko tako ofarban bio ismijan od vecine.fera je napisao/la: ↑20 avg 2021, 00:25Kad se sjetim prije kad su raja lica bojila kad idu na utakmice, ukradu djeca od stare karmin napisu Hz na obraz i onda na utakmicu![]()
A i ovi sto prozivaju sjever da je tanak i slicno treba da znaju da smo svi tome doprinijeli. Jednostavno dosla takva vremena.
Sad momak sa 26 godina kaze kako je davno prerastao sjever i sad ide na zapad da gricka kospe. Ja mu kazem pred posljednji derbi pred publikom dodji makar protiv strumfova da nam pomognes pa idi na zapad sve ostale tekme ali kaze ne da mu se stajati citavu utakmicu. Meni ce brzo 40 i ne mogu da shvatim kako vise raja od 20-30 godina nema u sebi zara i srcanosti. Razumijem nekako da na manjim utakmicama idete na istok i zapad ali da na derbiju protiv skretnicara ne dodjete na sjever i ne navijate...to nikako da svarim.
Sad su svi lijeni, ufurani i spremni na kritikovanje drugih.

ORIGINAL 1987
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kako bi nam legla pobjeda na Tušnju. Imali bi 12 bodova, a ako Zrinjski ugazi Tuzlu bili bi prvi sa 13, mi drugi sa 12. Treba nam ovo da se baš dignemo.
ORIGINAL 1987
Bili bi cetvrti, u domenu teorije treciPeakyBlinders je napisao/la: ↑20 avg 2021, 03:52Kako bi nam legla pobjeda na Tušnju. Imali bi 12 bodova, a ako Zrinjski ugazi Tuzlu bili bi prvi sa 13, mi drugi sa 12. Treba nam ovo da se baš dignemo.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ma ta prica ne stoji.PeakyBlinders je napisao/la: ↑20 avg 2021, 02:37Kad je na sergijici derbi, eto ih sa Hordama i tada im nisu klinci od 15 godinaTatamata1946 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 01:27Prosla su ta vremena. Sad bi neko tako ofarban bio ismijan od vecine.fera je napisao/la: ↑20 avg 2021, 00:25Kad se sjetim prije kad su raja lica bojila kad idu na utakmice, ukradu djeca od stare karmin napisu Hz na obraz i onda na utakmicu![]()
Sad su svi lijeni, ufurani i spremni na kritikovanje drugih.![]()
Ljudi ne idu na sjever, zbog sjevera i sta se gore desava a ne zbog toga sto je neko mlad ili nije.
Kada se tjera uprava zbog nesposobnosti, onda sigurno da i vodje sjevera imaju odgovornost zbog male brojke. Ako cemo gledati na taj nacin.
Protiv Zrinjskog ne znas ko koga udara na sjeveru, fajtaju se, udaraju se, itd itd...
Oni trebaju da naprave tribinu koja ce biti pozeljna da se ode na istu a ne da se prica negativna prica. Al otom potom.
Treba biti realan, da je nesta dobro tu bi ljudi dolazili. Isto kao i na stadion, da je dobra i kvalitetna liga na stadionima bi dolazilo 10k ljudi a ne 2k.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.