Šut' ba izbjego sam ovo NHL-a od sinoć, srećom, loši mečevi skroz.STEVEN je napisao/la:truts daj hokeej
Možda za par minuta postavim nešto, ima danas Finaca, Rusa, Nijemaca, Austrijanaca... samo da proberem.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Šut' ba izbjego sam ovo NHL-a od sinoć, srećom, loši mečevi skroz.STEVEN je napisao/la:truts daj hokeej
Slazem se 100% meni je to x2 za kvotu @2.20 u Singlu ko zicer vjeruj mi ne znam sta je razlog da se ovoliko favorizira Arsenal protiv Borusije , pa ta Borusija je jaka ko beton i uvijek moze uzeti svakog i kuci i na strani , pa oni su mislim jedini koji su Bajernu poraz nanijeli , ma X2 ko kuca za mene a nek igra ko sta hoce i nek je sretno ...bevanda4 je napisao/la:Ne kontam kako netko može stavit "sigurno" i "arsenal" u jednoj rečenici. Zadnji put kad su bili siguran par, Henry je još igrao...
pa kako izgubise od gladbaha 2:0, arsenal izgubit nece sigurno, imaju odlicnu formu, imaju iskustvo, igraju kuci i znaju da ovom pobjedom su sigurno u drugom krugu...dortmund ima poraz i u prvenstvu i u ligi prvaka ove sezone...arsenal nema.Fordinjo je napisao/la:Slazem se 100% meni je to x2 za kvotu @2.20 u Singlu ko zicer vjeruj mi ne znam sta je razlog da se ovoliko favorizira Arsenal protiv Borusije , pa ta Borusija je jaka ko beton i uvijek moze uzeti svakog i kuci i na strani , pa oni su mislim jedini koji su Bajernu poraz nanijeli , ma X2 ko kuca za mene a nek igra ko sta hoce i nek je sretno ...bevanda4 je napisao/la:Ne kontam kako netko može stavit "sigurno" i "arsenal" u jednoj rečenici. Zadnji put kad su bili siguran par, Henry je još igrao...
navijam za FKS al Sarajevu je na gostovanjima bod premija,tako da cu preskociti ovo al ko ce ga znati...miky_hz je napisao/la:Zrinjski-Borac 1 1.85 super ponuda 2.05
Ovi iz Banja Luke su na dan utakmice krenuli dole ,po nekim najavama kup stavljaju u drugi plan sto je i logicno zbog stanja na tabeli a i sirini svoje klupe jel nemaju realno fond igraca za dva fronta,danas ce da odmaraju Grujica i kapitena Raspudica ,uletit ce neka dva mladja momka koja realno nisu kvalitet ovih iskusnijih,pri tome igraju se dvije utakmice i mislim da ce se oni i zadovoljiti i nulom dole te ce vise paznje posvetiti svom golu,sto mislim da ce Zrinjski iskoristiti i da Borac nije u stanju odigrati neki dobar bunker posebno sto kazem da im je odsutan prvi covjek odbrane,mada i u punim sastavima mislim da bi Zrinjski bio u svakom slucaju favorit za pobjedu dole,u svakom slucaju sve mi ide na pobjedu domacina
Vitez-Sarajevo 2 1.70
Takodjer drugi par kupa Vitez-Sarajevo,domacinima kup svakako nije prioritet ,njima je cilj svakako liga i cilj da ostanu u istoj,po najavama domacini ce izvesti kombinovani sastav jel za vikend igraju takodjer protiv Sarajeva.Koliko znam Sarajevo ce igrati u najacem sastavu upitan je jedino Vule kojeg ce mozda cuvati zbog povrede,utakmica se igra na neutralnom terenu tj u Travniku i nevjerujem da Vitez sa kombinovanim sastavom i kako rekoh na drugom terenu moze pobjediti Sarajevo
Favorizira se zato sto BvB-u fali kljucan igrac u ekipi izmedu ostalih a to je Gundogan ali BvB opet ima strasnih pojedinaca tako da bi ovo mozda najbolje bilo na golove odigrat.Fordinjo je napisao/la:Slazem se 100% meni je to x2 za kvotu @2.20 u Singlu ko zicer vjeruj mi ne znam sta je razlog da se ovoliko favorizira Arsenal protiv Borusije , pa ta Borusija je jaka ko beton i uvijek moze uzeti svakog i kuci i na strani , pa oni su mislim jedini koji su Bajernu poraz nanijeli , ma X2 ko kuca za mene a nek igra ko sta hoce i nek je sretno ...bevanda4 je napisao/la:Ne kontam kako netko može stavit "sigurno" i "arsenal" u jednoj rečenici. Zadnji put kad su bili siguran par, Henry je još igrao...
Tebe sam upratio u posljednje vrijeme i poprilicno dereš guzowemiky_hz je napisao/la:Zrinjski-Borac 1 1.85 super ponuda 2.05
Ovi iz Banja Luke su na dan utakmice krenuli dole ,po nekim najavama kup stavljaju u drugi plan sto je i logicno zbog stanja na tabeli a i sirini svoje klupe jel nemaju realno fond igraca za dva fronta,danas ce da odmaraju Grujica i kapitena Raspudica ,uletit ce neka dva mladja momka koja realno nisu kvalitet ovih iskusnijih,pri tome igraju se dvije utakmice i mislim da ce se oni i zadovoljiti i nulom dole te ce vise paznje posvetiti svom golu,sto mislim da ce Zrinjski iskoristiti i da Borac nije u stanju odigrati neki dobar bunker posebno sto kazem da im je odsutan prvi covjek odbrane,mada i u punim sastavima mislim da bi Zrinjski bio u svakom slucaju favorit za pobjedu dole,u svakom slucaju sve mi ide na pobjedu domacina
Vitez-Sarajevo 2 1.70
Takodjer drugi par kupa Vitez-Sarajevo,domacinima kup svakako nije prioritet ,njima je cilj svakako liga i cilj da ostanu u istoj,po najavama domacini ce izvesti kombinovani sastav jel za vikend igraju takodjer protiv Sarajeva.Koliko znam Sarajevo ce igrati u najacem sastavu upitan je jedino Vule kojeg ce mozda cuvati zbog povrede,utakmica se igra na neutralnom terenu tj u Travniku i nevjerujem da Vitez sa kombinovanim sastavom i kako rekoh na drugom terenu moze pobjediti Sarajevo
vjeruj mi kad ti ja kažem kao veliki navijač borussije da je ovo večeras čista 1bevanda4 je napisao/la:Ne kontam kako netko može stavit "sigurno" i "arsenal" u jednoj rečenici. Zadnji put kad su bili siguran par, Henry je još igrao...

eriksen sudi arsenal-BVB miriši na crvendaćabezze je napisao/la:zna li itko na kojoj uefinoj stranici mogu vidjet ko sudi koju utakmicu i kakva mu je statistika..da vidim žute i crvene kartone, hvalaaaaaa
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;bezze je napisao/la:zna li itko na kojoj uefinoj stranici mogu vidjet ko sudi koju utakmicu i kakva mu je statistika..da vidim žute i crvene kartone, hvalaaaaaa
Nije bas najaci,nema prvog golmana i prvog covjeka odbrane ali ok je sastav, vidim da je i sastav Viteza saren dostaanelbavarac je napisao/la:SARAJEVO: Abdihodžić, Kovačević, Huseinbašić, Komazec, Tatomirović, Osmanagić, Cimirot, Tadejević, Dupovac, Puzigaća, Radovac.
Najjaci sastav Sarajeva,trebala bi doc 2..
ma sabit cemomiky_hz je napisao/la:Nije bas najaci,nema prvog golmana i prvog covjeka odbrane ali ok je sastav, vidim da je i sastav Viteza saren dostaanelbavarac je napisao/la:SARAJEVO: Abdihodžić, Kovačević, Huseinbašić, Komazec, Tatomirović, Osmanagić, Cimirot, Tadejević, Dupovac, Puzigaća, Radovac.
Najjaci sastav Sarajeva,trebala bi doc 2..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.