AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Reeebic
Utrpase ga nekako
Utrpase ga nekako
Kako nezasluženo zabijamo u ove zadnje dvije utakmice, samo čekam kad će nam se sve ovo odbiti o glavu. 
Doduše koliko puta je i nama falilo bar malo sreće, pa je valjda vrijeme da ti se nekad i vrati.
Valja sad ovo gledati do kraja jbt

Doduše koliko puta je i nama falilo bar malo sreće, pa je valjda vrijeme da ti se nekad i vrati.
Valja sad ovo gledati do kraja jbt

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
A jesmo loši šta je ovo, mislim i do sada smo bili loši ali ovo sada je užas. Ubila nas bresa igrački.
Vodimo ali sve što smo ponudilinje niz sretnih okolnosti, jedva je ono ušlo.
Đaba sve ljudi, nama treba trener!!! Ovaj gremlin ne može biti ni vodonosa
Vodimo ali sve što smo ponudilinje niz sretnih okolnosti, jedva je ono ušlo.
Đaba sve ljudi, nama treba trener!!! Ovaj gremlin ne može biti ni vodonosa
- muha milanez
- Kontakt:
Ali koliko nas je puta Gigio izvadio 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad pomisliš da si u 20 utakmica odgrao 3 kako treba a par bodova si od top 5, onda vidis koliko je ocajna konkurencija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fantasista
- Kontakt:
Đe neš bit loš kad imaš najmanje 3 igrača manje na terenu.
- muha milanez
- Kontakt:
Kad nas kazne u 90+ za onaj ponisten gol i ovu prečku Thea
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Više sretno nego spretno, al hajd nek i nas nekad krene i pobijedimo nezasluženo 

Ne zasluzena pobjeda, na misice, al 3 boda su 3 boda... 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Evo bodeeeeva.
Uzasno lose odigrano opet. Theo sebican na kraju.
Donnarumma nam je donio ove 3 bobe
Uzasno lose odigrano opet. Theo sebican na kraju.
Donnarumma nam je donio ove 3 bobe
Ehh 4 pobjede za redom, igra losa al eto barem skupljamo bodove.
Kako je Ibra dosao nismo izg utakmicu
Kako je Ibra dosao nismo izg utakmicu

-
- Kontakt:
Odsad ako Rebić ne počinje utakmicu ne gledati je dok ovaj ne uđe. Samo još napraviti aplikaciju da nas obavijesti kad on uđe.
- Fantasista
- Kontakt:
Izvinjavam se Boneri i Muntariu, ipak nisu najgori ikada.
jel vas sramota da vam klub pobjedjuje na ovakav nacin
- Beduin
- Kontakt:
Donaruma i u prosloj, a i ovoj utakmici sacuva nas u zivptu, a Rebic u obje tekme spasava guzicu Pioliju.
Ibra ne treba igratil 90 minuta, nego odraditi svoju rolu i pred kraj dati sansu drugome da vrsi pritisak i trci, narocito kad vodimo.
Thea ponese onaj prodor i prethodni dalemomet i golovi, istina i ima strasan sut, ali veceras pored uzasne partije jos i Rebicu ne asistira da se rijesi utakmica.
Pioli i u ovoj utakmici ne koristi 3. izmjenu, zamisli koji debil je kod nas na klupi mamu mu j3bem i pi4ku. Rebicu treba popusiti veceras kvalitetno.
Ibra ne treba igratil 90 minuta, nego odraditi svoju rolu i pred kraj dati sansu drugome da vrsi pritisak i trci, narocito kad vodimo.
Thea ponese onaj prodor i prethodni dalemomet i golovi, istina i ima strasan sut, ali veceras pored uzasne partije jos i Rebicu ne asistira da se rijesi utakmica.
Pioli i u ovoj utakmici ne koristi 3. izmjenu, zamisli koji debil je kod nas na klupi mamu mu j3bem i pi4ku. Rebicu treba popusiti veceras kvalitetno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bog zna kako su uzeli svih 6 bodova u ove zadnje dvije utakmice. 
Ali kako rekoh, više me ne interesuje igra nego isključivo bodovi, sve je dobro dok se pobjede nižu. Bolje tako nego da je obrnuto, što smo dosta puta viđali ove sezone.
Nadam se da će doći igrač ili dva do kraja merkata, prvenstveno da se sredina pojača. Ne može se više ovako igrati, imali smo nenormalnu sreću u zadnjih desetak dana, ali neće dovijeka trajati, pogotovo ne protiv jačih timova.

Ali kako rekoh, više me ne interesuje igra nego isključivo bodovi, sve je dobro dok se pobjede nižu. Bolje tako nego da je obrnuto, što smo dosta puta viđali ove sezone.
Nadam se da će doći igrač ili dva do kraja merkata, prvenstveno da se sredina pojača. Ne može se više ovako igrati, imali smo nenormalnu sreću u zadnjih desetak dana, ali neće dovijeka trajati, pogotovo ne protiv jačih timova.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ma kakvo dovođenje igrača. Za 24 dana nisu ništa napravili a dovešće nekoga u ovih 7. Kako da ne.
Jednostavno je merkato blokiran jer se niko ne može prodati.
Prema zadnjim informacijama, Suso i Paqueta su jako blizu transfera (plus i RR, valjda se riješi stvar do kraja), tako da će se osloboditi neko mjesto za novog igrača.
Vjerujem da imaju par opcija u vidu koje su se dogovorile zadnjih dvadesetak dana, samo se čeka da se konačno neko proda.
Prema zadnjim informacijama, Suso i Paqueta su jako blizu transfera (plus i RR, valjda se riješi stvar do kraja), tako da će se osloboditi neko mjesto za novog igrača.
Vjerujem da imaju par opcija u vidu koje su se dogovorile zadnjih dvadesetak dana, samo se čeka da se konačno neko proda.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Evo ga, Rope i njegovo "blizu zavrseni transferi" 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Najbolje što Zvone i Paolo mogu uraditi je da podnesu ostavku zajedno sa Arsenalovim smećem. Ako naprave neki transfer očekujem samo neki otpad kojeg se kasnije neće moći riješiti.