htio sam koliko sam mogao podijeliti sa svima nama jos jednu pozitivnu stvar u nasem klubu,jer znam koliko je raja ovdje zeljna ovako pozitivnih momenata...bez namjere da sad ja budem u centru paznje..bice uskoro info za javnost...samo laganica..skile je napisao/la:socrates je napisao/la:Ja bih malo da likujem ako nemate nista protiv..socrates je napisao/la:Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno..![]()
A sad bracoooo,ekskluzivno nam svima nama najavljujem,osim sto imamo najjaceg spic igraca lige,dobicemo i najboljeg igraca lige na poziciji ????...neka jos malo neizvjesnosti,nek' se taj info jos vise useceri...i naravno ni to nece biti sve![]()
Mogu vam samo svima reci da ce na proljece svi koji budu igrali protiv nas prije tekme u svlacionici bacati grah....![]()
Ovo ce biti nase proljece 1000% a znam i da ce se posjeta drasticno popraviti...PER ASPERA AD ASTRA
Mozes valjda reci poziciju, i kada ce biti sluzbeno....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
tako je,u pravu si....amypitar je napisao/la:Ma veze on nema,kao ni svi mi,jer vise nema mahalske,sve je u strogoj tajnosti.On samo nagađa ono sto je Ibrakovic rekao,a to je da bi vrlo brzo mogao potpisati,jos jedan kvalitetan igrac.Ostaje samo da cekamo,kad ce javiti iz kluba,o kojem je igracu rijec.
emin82 je napisao/la:Prateći dešavanja, forum i sve vezano za sport prosto ne mogu da shvatim ko nam je isprao ili pokušava isprati mozak, nametnuti svoja bolesna razmišljanja ili je rat toliko uticao na nas da smo izgleda postali životinje bez realnog smisla za prosuđivanje i svjesnog činjenja stvari! Klub se voli i za klub se navija od rođenja, za titule se živi i bori, ali se za iste te titule ne gazi preko mrtvih! Budimo realni i priznajmo da su mnogi dolazili i prolazili kroz FK Sarajevo a samo rijetki od njih ostavljali rezultate. Neki su tu bili radi vlastitog interesa, neki radi interesa i ljubavi a samo rijetki poput Husrefa samo zbog ljubavi. Treba reći da se on zalagao i davao maximum sebe, ali da očito nije imao viziju ili znanje da ekipu postavi u pravu formaciju, pa se često branio,igrao zatvoreno i najmizernije što je činio psovao svoje igrače umjesto da ih je motivisao i na kulturniji način stavljao do znanja šta se treba promijeniti. Isto tako mu treba skinuti kapu za sve rezultate koje je postigao kao igrac, za ljudinu kakav je van terena i napomenuti neke od forumaša da je Husref bezbroj puta iz svog džepa platio ručak kako igračima tako i stručnom timu a ovi mu za sve to kuhali juhu iza leđa. Pola upravnog odbora kluba ne vrijedi koliko jedan Husrefov nokat!
Ovdje se hvali Ibraković koji nije uspio u Tuzli, pa dosao u Zenicu, glumatao gospodina kao i nama, za leđima imao Sulju Čolakovića, pa otjeran pa nama sad bog i batina... On je nama došao pokazati šta i kako treba a covjek koji je tu od 70 i neke ne valja... Jarni sjajan igrač, karijera sa respectom, ali uništio čovjek Hajduk... takav trener da pojedini igrači koje je trenirao(a igrali su u Sarajevu i mi ih gotivimo) kažu da nema pojma...opet nama je dobar... tuga, jad i čemer...
Onda naša percepcija igrača...prenosi od plača do smijeha...
Prvo dobri, pa ne valjaju, pa dobri...sve znamo šta ko jede, jel im redovna plata, kako i gdje igraju ili trebaju, da li piju i sta, koga i kako komentarišu, vrijeđajućih poruka po njihovim profilima, pa do gramatičkih grešaka...kazemi
Ne mogu da svarim šta smo i kakvi ljudi postali!?
Prozivanja su išla od Škore, Torlaka, Melunovića, Karića, Dupovca, Osmanagića,todorovića, Travančića ali ne znam ko je dalje... Nikola dobar jer ga krenulo i čovjek briljira, a šta ako ode u Rusiju i napusti nas?Ma da dovest će Jarni i Ibraković sjajna pojačanja... Žalosno je što u ljudima ne tražimo bar nešto pozitivno, jer se svako od njih bori za svoj hljeb, svako se bori za svoje mjesto i nameće igrama i znanjem, a prvo su ljudi pa sve ostalo. Ljudi su igrali pod pritiskom, išli na raznorazne terapije(zahvaljujući donekle i nama navijačima), proživljavali pakao i poniženja od skidanja dresova do raznoraznih dobacivanja... Zanima me da li postoji i jedna tribina na kojoj se ne psuje pa da ja skupa sa svojom djecom odem porodično gledati tekmu bez kasnijeg objašnjenja što je i žašto onaj čiko radio? Nismo sjajni ni mi kao što se predstavljamo!Omalovažavanjima nije mjesto na terenu niti na tribinama, ko voli neka navija i neka je tu i kad je najteze, a ko ne zbogom mili moji! Za klub se navija i klub se VOLI, a ljude možemo voljeti a i ne moramo,ali poštovati MORAMO!
Dva boda ne znače ništa i sve se da nadoknaditi, ali mislim da smo odlaskom Musemića dosta izgubili mada bih volio da griješim. Mišljenja sam da je Husref imao svojih ispada, ali da je odabrao drugačiji stručni stab sve bi bilo bolje. Ljudi nisu imali svoje mišljenje i stav i često su padali pod tuđi uticaj. Ali biti će kako mora...
Mislim da kad promijenimo sebe, tek tada će i titula u naše ruke!
Kakve veze ima ljubav sa strucnosti.Niko to ne spori Husrefu (ljubav prema klubu), imam i ja ljubav prema klubu, i sad bi trebao biti direktor kluba.Svi mu navijaci skidaju kapu,i veliko mu hvala za sve.Interesantno je da su Husrefu kuhali juhu i druge Uprave ,sjetite se Drinovca u KUP-U. I tad je Husref bio prvi na tabeli,ali je zbog blamaze dobio otkaz.I tad je pricao du mu se kuhalo iza leđa.Toliko o Husrefu.
Kazes Jarni unistio Hajduk. :idea:Sad nam objasni kad i kako.
Ko hvali Ibrakovica.
Kazes ima li gdje tribna gdje se ne psuje.
Ako tebi ova UPRAVA ne valja,onda nemamo vise sta pricati.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Evo vidite kako dobar marketinski posao rade Vasi ljudi. Pa ja nisam pisao na ovoj temi nikad, a danas nekoliko puta. I mene kopka i interesuje ko ce sve doci u Sarajevo, pogotovo to zvucno pojacanje. Samo se pitam koliko ce biti zvucno? Je li nas igrac ili stranac? Da ne bude Vladavic
ili mozda Pandza
. Naravno samo se salim, bez ljutnje, ali pojede me ovo cekanje. Hajde Ibrakovicu reci ko je lik koji ce zajedno sa Jarnijem sigurno donijeti dosta toga na polju marketinga, a nadam se i na polju rezultata.
budimo_realni je napisao/la:Evo vidite kako dobar marketinski posao rade Vasi ljudi. Pa ja nisam pisao na ovoj temi nikad, a danas nekoliko puta. I mene kopka i interesuje ko ce sve doci u Sarajevo, pogotovo to zvucno pojacanje. Samo se pitam koliko ce biti zvucno? Je li nas igrac ili stranac? Da ne bude Vladavicili mozda Pandza
. Naravno samo se salim, bez ljutnje, ali pojede me ovo cekanje. Hajde Ibrakovicu reci ko je lik koji ce zajedno sa Jarnijem sigurno donijeti dosta toga na polju marketinga, a nadam se i na polju rezultata.
Da to je i bio cilj Uprave,neko jako ime za trenera(Ciro,Barbarez,Kodro,Jarni) koji ce da razbiju tu neku monotomiju i da privuku medijsku paznju,i sponzore prema Premijer ligi,jer dosadilo je ukrug postavljanje isti trenera tipa Jagodica,Jovica Janjosa,itd.itd.
Za ove gore trenere treba i novca,ali siguran sam da ce zbog svoje popularnosti,privuci dosta paznje, sponzora,i da ce se to visestruku isplatiti.
Eto ti si jedan od primjera da je Uprava Sarajeva uradila odlican posao.
Tako smo svi mi poceli,ubrzo ces i ti postati jedan od navijaca Bordo nacije.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
reci momcima da ste u zavrsnim pregovorima sa sammirom i nek opletusocrates je napisao/la:Ja bih malo da likujem ako nemate nista protiv..socrates je napisao/la:Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno..![]()
A sad bracoooo,ekskluzivno nam svima nama najavljujem,osim sto imamo najjaceg spic igraca lige,dobicemo i najboljeg igraca lige na poziciji ????...neka jos malo neizvjesnosti,nek' se taj info jos vise useceri...i naravno ni to nece biti sve![]()
Mogu vam samo svima reci da ce na proljece svi koji budu igrali protiv nas prije tekme u svlacionici bacati grah....![]()
Ovo ce biti nase proljece 1000% a znam i da ce se posjeta drasticno popraviti...PER ASPERA AD ASTRA
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
E cuj sa Sammirom,to bi bila bas bomba.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Lakse malo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ovo je cudo sta sve mozes procitati na ovom forumu to je drama 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tacno neki pretjeruju sa ovim bombama, ko fol oni znaju sve.Silkoni je napisao/la:Ovo je cudo sta sve mozes procitati na ovom forumu to je drama
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
lucif3R666
- Kontakt:
exluziva Mladen Bartulović 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
lucif3R666 je napisao/la:exluziva Mladen Bartulović
hahhahaha
- molotovljev
Ne znam šta je toliko čudno oko Sammira, kad znamo da je dobio pedalu u Dinamu.
Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da obuče bordo dres, čak štaviše, očekivano.
Dobro sad, sve su to nagađanja i želje, al' nije isključeno i nemoguće ..
F.K.SARAJEVO
Tim s Koševa ponovo učestvuje u Sarajevo Holiday Marketu
Jeste da imamo para i sve to al tesko da mu mozemo dati platu koju on ocekuje,pa bio bi Iniesta za ovu Ligumolotovljev je napisao/la:Ne znam šta je toliko čudno oko Sammira, kad znamo da je dobio pedalu u Dinamu.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 04 dec 2013, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
normala...a ne treba zaboraviti cinjenicu,koju izgleda mnogi jesu,a to je da ce i RJ imati u tom smislu svojih zelja...molotovljev je napisao/la:Ne znam šta je toliko čudno oko Sammira, kad znamo da je dobio pedalu u Dinamu.
Sve sto znate sutite,ovako samo dizete cjenu igraca i valjate gluposti zbog kojih poslije mozete biti predmet sprdnje.
1946
molotovljev je napisao/la:Ne znam šta je toliko čudno oko Sammira, kad znamo da je dobio pedalu u Dinamu.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
bordobijeli
- Kontakt:
ko je ovaj sta igra ,gdje je igraolucif3R666 je napisao/la:exluziva Mladen Bartulović
Hajduk,Dnjipro, sad uigra u FC Karpaty Lvivbordobijeli je napisao/la:ko je ovaj sta igra ,gdje je igraolucif3R666 je napisao/la:exluziva Mladen Bartulović
Head je napisao/la:Sve sto znate sutite,ovako samo dizete cjenu igraca i valjate gluposti zbog kojih poslije mozete biti predmet sprdnje.
Što sprdnja.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 dec 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.