FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 27 dec 2022, 14:56

vise cmiljanic postigao golova od ovog. Na kraju ce biti u maju raskinut ugovor sa brazilcem :lol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 27 dec 2022, 15:00

FCUM je napisao/la:
27 dec 2022, 14:56
vise cmiljanic postigao golova od ovog. Na kraju ce biti u maju raskinut ugovor sa brazilcem :lol:
haj udji na tm, pa u jednom tabu otvori cmiljanica, a u drugom ovog brazilca, pa nam javi ko ima vise golova

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 dec 2022, 15:11

napoleon72 je napisao/la:
27 dec 2022, 09:35
Od Fedje se nije trazila titula. Cilj je bio borba za Evropu. Iz te borbe smo 90% ispali pod njegovim vodstvom. Plus smo dozivjeli historijske blamaze.
Ne mozes mi nikako poredit svjetske klubove i ekipe s ovom mocvarom. Ovdje yebeni Bekric s 38 god ima ulogu igraca i SD, i opet je bolji od pola ovih nasih zvijezda. Za Dala je Zidane licno. Za Murinja, Pepa i Kloppa se zna ko su i sta su, kad trener u Evropi dovodi "svoje" igrace, on ima neku viziju i trazi igrace da uklopi u taj sistem. Klopp je mogao vjerovatno birat spica za Liverpul, on je od Firmina napravio najbolju laznu devetku na svijetu, jer ima sistem. Kutinjo u najboljoj formi je gusio Liverpul jer su ga "morali" ugurat u ekipu a Kloppu nije trebala desetka. Prodaju ga, u naredne tri sezone osvoje sve sto se moglo osvojit.
Kod nas kad trener dovodi "svoje" igrace, to je ili neko poznanstvo s menadzerom ili je dovodjenje bez ikakvog plana i sistema. Pa i najveci fudbalski laik je mogao vidjet da napadaci poput Hamze i Nardina ne mogu igrat sa desetkom. Neko je ovdje nedavno postavio onaj heat map, upravo to se i vidi, spic i desetka pokrivaju isti prostor. Pa onda isti taj Fedja gurne Hamzu na desno krilo, Suljica na lijevo, Nardina u spic a Dala na desetku. Pa imas 4 igraca na malom prostoru koji se guraju doslovno. Jos jace mi je Ikic bek, Djokanovic stoper, odluka da Dizdarevic koji te javno blati brani u finalu kupa... Sve u svemu, Fedja nicim nije zasluzio da ostane. Ja sam prvi bio za njega i vjerovao sam na pocetku sezone da ima dovoljno znanja da moze napravit nesta, al se pokazao kao velika neznalica i ho-ruk trener. Kao da Toni Pulis preuzme City, ili Sam Allardyce Liverpool.
Postujem, sve si upravu i slazem se, al zelim da ti postavim jos par pitanja.

Dali smo izgubili dobili ista sa postavljanjem Obuce kao trenera.?

Ja mislim da smo dali Fedji sansu jos te 4 utakmice da vodi da bi osvoio bar jedan bod vise nego obuca..

Takodje sta je tvoje misljenje dalije FEDJA BOLJI OD varesanovica?

I zadnje pitanje kako si ti vidio utakmicu protiv sb slobode na bilinom polju?

Kpaic
Mujakic
Ancic
Drobarov povrijdjen

nismo doveli nikog na stoperske pozicije, kazu trener reko da ne zeli uredu al imamo SD koji u tom slucaju ima prevlast moc nad trenerom (uvidu napustio(prodo sam) najboljeg stopera drugi najbolji teska povreda) trener nece ok popricas kazes odaberi od ova 3 imena kojeg ces on ako nece da kaze ljuti se dovedes posvom..

Nulardin catakovic ahmet jesu zakazali i fulili su sva 3 ica po 4 cista gola al da su dali svi po 2 gola mi bi bili na 3 mjestu danas..

Nurdin je otjeran ahmet penzionisan dovoljno para da se moze benko platit..

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 27 dec 2022, 15:24

Ma i da dodje ovaj Renan nije on neka pljacka al je bar malo bolji od ovih sto su bili tu zadnjih par sezona na spicu.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 dec 2022, 15:25

FCUM je napisao/la:
Vidi ja znam da Bošnji niko nije dobar ,i da sve gledamo sa "ta ce on divi mu glave" i sa podsmjehivanjem ,ali konkretno ako pricas o igracu iznad koji se spominje pricas o najboljem strijelcu jedne fudbalske lige ,koji za sezonu ima 20+ golova u svim takmicenjima.

slika

Da se razumijemo neznam na koju bi mi foru istog mogli dovest,poslije ovakve sezone nije realno da se i povezuje sa našom ligom kamoli da dodje.

Al eto kad se spominje vec nako cisto da se prokomentariše i da nije baš lijepo tako "nacoravo pljuvat" ako za to nemaš neki argument.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 dec 2022, 15:29

Said Hamulic dao u istoj ligi jednom 36 utakmica 16 gola i 13/6. i sada moze mozda u ligu 5. ako se moze ovaj igrac dovesti onda treba mu sve dati sta trazi.

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 27 dec 2022, 15:30

miky_hz je napisao/la:
27 dec 2022, 15:25
FCUM je napisao/la:
Vidi ja znam da Bošnji niko nije dobar ,i da sve gledamo sa "ta ce on divi mu glave" i sa podsmjehivanjem ,ali konkretno ako pricas o igracu iznad koji se spominje pricas o najboljem strijelcu jedne fudbalske lige ,koji za sezonu ima 20+ golova u svim takmicenjima.

slika

Da se razumijemo neznam na koju bi mi foru istog mogli dovest,poslije ovakve sezone nije realno da se i povezuje sa našom ligom kamoli da dodje.

Al eto kad se spominje vec nako cisto da se prokomentariše i da nije baš lijepo tako "nacoravo pljuvat" ako za to nemaš neki argument.
ma najgore od svega sto nije ni pogledao statistiku, a nasao se komentarisati, izgleda da je pojedinim ovdje cilj imati sto vise postova, ne bi li eto na forumu ili u raji bio neki baja

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 dec 2022, 15:35

Pitar6785 je napisao/la:
27 dec 2022, 15:11
napoleon72 je napisao/la:
27 dec 2022, 09:35
Od Fedje se nije trazila titula. Cilj je bio borba za Evropu. Iz te borbe smo 90% ispali pod njegovim vodstvom. Plus smo dozivjeli historijske blamaze.
Ne mozes mi nikako poredit svjetske klubove i ekipe s ovom mocvarom. Ovdje yebeni Bekric s 38 god ima ulogu igraca i SD, i opet je bolji od pola ovih nasih zvijezda. Za Dala je Zidane licno. Za Murinja, Pepa i Kloppa se zna ko su i sta su, kad trener u Evropi dovodi "svoje" igrace, on ima neku viziju i trazi igrace da uklopi u taj sistem. Klopp je mogao vjerovatno birat spica za Liverpul, on je od Firmina napravio najbolju laznu devetku na svijetu, jer ima sistem. Kutinjo u najboljoj formi je gusio Liverpul jer su ga "morali" ugurat u ekipu a Kloppu nije trebala desetka. Prodaju ga, u naredne tri sezone osvoje sve sto se moglo osvojit.
Kod nas kad trener dovodi "svoje" igrace, to je ili neko poznanstvo s menadzerom ili je dovodjenje bez ikakvog plana i sistema. Pa i najveci fudbalski laik je mogao vidjet da napadaci poput Hamze i Nardina ne mogu igrat sa desetkom. Neko je ovdje nedavno postavio onaj heat map, upravo to se i vidi, spic i desetka pokrivaju isti prostor. Pa onda isti taj Fedja gurne Hamzu na desno krilo, Suljica na lijevo, Nardina u spic a Dala na desetku. Pa imas 4 igraca na malom prostoru koji se guraju doslovno. Jos jace mi je Ikic bek, Djokanovic stoper, odluka da Dizdarevic koji te javno blati brani u finalu kupa... Sve u svemu, Fedja nicim nije zasluzio da ostane. Ja sam prvi bio za njega i vjerovao sam na pocetku sezone da ima dovoljno znanja da moze napravit nesta, al se pokazao kao velika neznalica i ho-ruk trener. Kao da Toni Pulis preuzme City, ili Sam Allardyce Liverpool.
Postujem, sve si upravu i slazem se, al zelim da ti postavim jos par pitanja.

Dali smo izgubili dobili ista sa postavljanjem Obuce kao trenera.?

Ja mislim da smo dali Fedji sansu jos te 4 utakmice da vodi da bi osvoio bar jedan bod vise nego obuca..

Takodje sta je tvoje misljenje dalije FEDJA BOLJI OD varesanovica?

I zadnje pitanje kako si ti vidio utakmicu protiv sb slobode na bilinom polju?

Kpaic
Mujakic
Ancic
Drobarov povrijdjen

nismo doveli nikog na stoperske pozicije, kazu trener reko da ne zeli uredu al imamo SD koji u tom slucaju ima prevlast moc nad trenerom (uvidu napustio(prodo sam) najboljeg stopera drugi najbolji teska povreda) trener nece ok popricas kazes odaberi od ova 3 imena kojeg ces on ako nece da kaze ljuti se dovedes posvom..

Nulardin catakovic ahmet jesu zakazali i fulili su sva 3 ica po 4 cista gola al da su dali svi po 2 gola mi bi bili na 3 mjestu danas..

Nurdin je otjeran ahmet penzionisan dovoljno para da se moze benko platit..
Stoji to da dolaskom Obuce i Mirze nismo postigli nista. Reakcija kluba je bila amaterska, ne dajes otkaz treneru ako nemas eskpresnu zamjenu spremnu. Mirzu smo mogli dobit uvijek, mi smo cekali mjesec dana i licitirali sa 100 imena da bismo dobili sugavog Cicka na kraju.

A ovo drugo, to je SBBKBB i o tom ne vrijedi pricat. Da su oni zabili sve svoje sanse, ne bismo bili u ovoj situaciji, da je Damir Hadzic zabio protiv Cluja mi bismo igrali EL, da Bekic nije zabio penal Zeljo bi osvojio titulu, Miske bi im ostao u klubu i do sad bi vjerovatno bili u odlicnoj situaciji a ne na korak od gasenja, da su Hebib i Crnkic pogadjali svoje zicere 2017. mi bismo uzeli duplu krunu, da Dzeki nije ponisten gol protiv Nigerije mi bismo prosli grupu na SP itd. Promijeni jedan vazan gol u historiji fudbala i mijenja se kompletna fudbalska slika u svijetu. Al jbg, desilo.se sta se desilo, igraci su isfulali svoje, Fedja nije dobio te utakmice i to je realnost.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 27 dec 2022, 15:43

Suludo je da najveći klub u državi nema skauting službu, koja bi upravo ovakve igrače temeljito pregledala. Nego Aylah pogleda video na youtube-u, svidi joj se muzika i to je to. Da me ne shvatite pogrešno, odlično izgleda ovaj Renan, ali mi je neozbiljan naš pristup transferima.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 dec 2022, 16:00

Chony533 je napisao/la:
27 dec 2022, 15:24
Ma i da dodje ovaj Renan nije on neka pljacka al je bar malo bolji od ovih sto su bili tu zadnjih par sezona na spicu.
Mnogo je bolji od prethodnih igrača. Ok nije baš najjača liga ali ovakvi i slični igrači su naš maximum, ipak igramo u bosanskoj ligi. Momka obavezno dovesti ako je to izvodivo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 27 dec 2022, 16:08

slika

slika

Neka me neko ispravi ako griješim, ja ovdje vidim Ilija Martinović i Oliveira.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 dec 2022, 16:10

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 dec 2022, 16:13

Eldin Hasanbegovic je potpisao za T.City :opaopa:

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 27 dec 2022, 16:15

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 dec 2022, 16:18

U Mariboru bio je dobar igrac.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 dec 2022, 16:25

Znaci istina je za Brazilca sad sigurno.Ne cini se los,valjao bi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 27 dec 2022, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 dec 2022, 16:30

dobaaar
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 27 dec 2022, 16:44

Nerealno mi je da mozemo potpisat ovog lika, ali ako je istina nije odavno jace ime doslo u ligu, ovako da je dominantan u boljoj ligi od nase i u naponu snage

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 dec 2022, 16:47

spezial je napisao/la:
27 dec 2022, 16:44
Nerealno mi je da mozemo potpisat ovog lika, ali ako je istina nije odavno jace ime doslo u ligu, ovako da je dominantan u boljoj ligi od nase i u naponu snage
Ako ovaj brazilac dodje onda ga Ajlica treba dobro glabnuti Tatku u znak zahvalnosti jer nam Tatko pokusava sredit brazilca. Ide preko njega.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 27 dec 2022, 16:52

slika
Sarajevo ljubavi moja.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus, nedimmmm1337, rimljanin90, Varijantas8 i 58 gostiju.