Odoh sutra da vidim sviđa li mi se sta.vendeta1921 je napisao/la:sad su 11Head je napisao/la:oviesse u bbi snizenje,majice po 15 kermi.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odoh sutra da vidim sviđa li mi se sta.vendeta1921 je napisao/la:sad su 11Head je napisao/la:oviesse u bbi snizenje,majice po 15 kermi.
Ja danas uzeo nisu lose, i u Springfieldu polo majicu 29 KMElegant je napisao/la:Odoh sutra da vidim sviđa li mi se sta.vendeta1921 je napisao/la:sad su 11Head je napisao/la:oviesse u bbi snizenje,majice po 15 kermi.
Sa natpisimaNarin je napisao/la:Jesu te majice za 11km sa nekim natpisima,il bez natpisa?
Haha,šta ćeš,neka nova moda.Ništa,peglom skidati natpis,nema druge,naravno,ako se mogu skinuti..Maestro^^ je napisao/la:Oj Narin , nikako ti se ne da.![]()
Ako trazis bez natpisa imas u Springfieldu obicne majice samo znak mali na njima, a ako hoces da ti se i znak ne vidi uzmi bjelu, na njoj bijel znakNarin je napisao/la:Haha,šta ćeš,neka nova moda.Ništa,peglom skidati natpis,nema druge,naravno,ako se mogu skinuti..Maestro^^ je napisao/la:Oj Narin , nikako ti se ne da.![]()
pa kazem ti imas 100% u Springfieldu u BBI-u ove majice, ja danas bio samo mali znak na njima i ima u svim bojama pa proberiNarin je napisao/la:Tipa takve majice,samo u drugoj boji,zavisi kakve budu,ali izgleda to kao da je nestalo kod nas,il ja ne tražim na pravim mjestima..Natpise sad neke furaju,i meni skoro svaka majica sa natpisom,imam 2 bez natpisa..
gdje? koji je grad u pitanju i na kojem mjestu? do kada je snizenje? daj vise informacijaHead je napisao/la:U Tom Tailoru drama snizenje,50%..Uzeo majicu za 19 kermi.
Dodsue brojevi su XL,XXL i veci.
Ima li maica kratih rukava jednobojnih, S velicina ?Head je napisao/la:U OVS uzeo pantalone danas 49 kermi,rasprodaja,sve mali brojevi i nadjem jedne taman mi odgovaraju.Inace ko nosi malo moze naci od 25 pa nadalje pantalone.