Hypnose je napisao/la:
Nakon Begovica, Medexa slijedilo je pljuvanje i po Kolosincu ( da ne govorim od Izetu i Seferu, joj bi bio show kad bi i oni pristali da igraju) i to od formirane geto-raje, slejtera, harinjka, elegancia, emira978697 i sl. nama znanih pljuvatora.......
Pa bolan nakon onoga sto ste za momka ''pjevali'' ja ne bi smio doci na ovaj dio foruma......... Msm odsramote dakako...
Sta ces.
calcio je napisao/la:
Otice ga pogledati uzivo kao sto je isao gledati druge. A mozda je vec i isao da ga gleda, ko zna.
Aha jeste, 100%. Sa Messijem zajedno.
calcio je napisao/la:Ne razumijem svrhu stavljanja nekoga na listu gnjavatora, nisam to nikad radio niti imam namjeru.
Svrha je stedenje sopstenih zivaca, kad primjetis da se diskusija vodi na veoma niskom nivou, prikrivena pseudointelektualnoscu i upakovana u besmislene recenice, cija je jedina svrha da se udalji od jezgra toga o cemu se ustvari prica. Tome ide u prilog inherentna struktura jednog internet foruma, gdje poslije nekoliko stranica vecina ne zna gdje se pocelo, i ko je sta izjavio. Kada se tome pridruzi laganje u svojoj cistoj formi i izmisljanje, uz to prevrcanje za 180°, onda covjek za sebe mora podvuci crtu, jer nema smisla svakoga slusati, radije se okrenuti pametnijim ljudima. To kazem kao neko, kome je kao clanu recimo jedne vrste kluba, uslo u krv da diskutuje sa ljudima razlicitih pozadina, kultura, religija, profesija, misljenja. Ali isto tako tvrdim da sam naucio da osjetim bullshit na kilometre i da reagujem jako na to. Toliko o tome od mene, jer valja ovo privesti kraju, sve drugo PP.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.