Katastrofu je napravio. Izgubio dvije lige s najboljom ekipom. U LP drugu sezonu izgubio jer nije rotirao. Mogli smo imati 4 od 4 da je bio bolji trener. Svaku sedmicu istu ekipu gledas. Igraci se povrijede. Rezerve nespremne da ulete jer ne igraju nikako.sekerbay je napisao/la:Daj pojašnjenje. Nismo pratili njegov rad u madridu.Kawhi je napisao/la:Meni i dalje nije jasno kako mu je neki top klub bio spreman ponuditi ugovor nakon Madrida
Šta je to uradio?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
Nerminovic
- Kontakt:
- farinelli123
- Kontakt:
Kad vidim ove igrace na spisku, ne bi me iznenadilo da Karlo ispod sakoa nosi majcu sa natpisom: Samo sa SS.ba forumase, evo vam vas Muller i Koman i ispod malim slovima, nema ni Robbery-ja.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
A evo vam i Rafinha na lijevom boku.farinelli123 je napisao/la:Kad vidim ove igrace na spisku, ne bi me iznenadilo da Karlo ispod sakoa nosi majcu sa natpisom: Samo sa SS.ba forumase, evo vam vas Muller i Koman i ispod malim slovima, nema ni Robbery-ja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Imam osjecaj da cemo danas odigrati odlicno.. vrijeme je da pocnemo igrati i da podignemo formu..
Jao sredine Rudy-Thiago-Tolisso 
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovog Comana ne moze niko zaustaviti jedan na jedan
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Naša ekipa ima 2 nedostatka, a to su:
1. Rafinja
2. Konzerva od trenera
A što se tiče Rafinje, jasno mi je što ga svi treneri vole, pa to je igrač kojem kad bi reko de stani na go, on bi stao na go samo da igra, šta god mu kažeš igraće, trenerima će se uvlačit pod kožu, ulizivat i eto...
1. Rafinja
2. Konzerva od trenera
A što se tiče Rafinje, jasno mi je što ga svi treneri vole, pa to je igrač kojem kad bi reko de stani na go, on bi stao na go samo da igra, šta god mu kažeš igraće, trenerima će se uvlačit pod kožu, ulizivat i eto...
-
Huseinagic
- Kontakt:
Rudy me pozitivno iznenadjuje. Momak igra vise nego korektno, smiren, ne srlja, fina i dijagonala, a bori se..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma moze i sa dvije lopte u terenu 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hummelsova nonšalantnost je kriva za ovaj gol, nabio loptu i ko da smo u drugoj kantonalnoj pa nema druge lopte okreno se i zabio glavu u zemlju.
coelho41 je napisao/la:Naša ekipa ima 2 nedostatka, a to su:
1. Rafinja
2. Konzerva od trenera
.
#CarloOut
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
Huseinagic
- Kontakt:
Pa dobar dio forumasa je bio odusevljen Carlom, a i odlaskom Pepa..u cemu je problem sad? Müller nek bude sretan, ako i sa klupe bude ulazio.. Da bira koju poziciju da igra, ni sam ne bi znao..
i, kako kako igramoStefan Effenberg je napisao/la:Imam osjecaj da cemo danas odigrati odlicno.. vrijeme je da pocnemo igrati i da podignemo formu..
coelho41 je napisao/la:Konzerva od trenera
Čuj konzerva
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocaj jbt.
Ja ne znam sto se Muller zali s obzirom da mu je igra u rangu prosle sezone, dakle, nema igre.
Katastrofalan je, najblaze receno.
Nisam mislio sa cu to reci ali Robbery sto prije mora unutra.
Ja ne znam sto se Muller zali s obzirom da mu je igra u rangu prosle sezone, dakle, nema igre.
Katastrofalan je, najblaze receno.
Nisam mislio sa cu to reci ali Robbery sto prije mora unutra.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako niš, barem smo skontali da je karlo u pravu što se tiče mulera 
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Muller vjerovatno nikada ne bi ni igrao kod Ancellotija, ali njemačka javnost vrši ogroman pritisak na trenera. Birhof, Nojer i ostali svi su izjavili da bi "državni projekat" morao igrati u prvoj postavi. U ovakvim situacijama njemački mediji po navici lansiraju informaciju kako su tobože najjači engleski klubovi zainteresovani za Mullera.
Pocinjemo li sa kampanjom #CarloOut ili cekamo da nas izbace iz Lige prvaka? 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anelbavarac
- Kontakt:
Imali smo posjed, jbg.
Idiote mijenjaj nesto, piccko zabarska
Idiote mijenjaj nesto, piccko zabarska
Gasi mješalicu, motaj kablove.
Nego, može li da anćelotija ostavimo u hofi a da povedemo nagelsmana?
Nego, može li da anćelotija ostavimo u hofi a da povedemo nagelsmana?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.