care moj, ni u pripremnim nije pokazao nistaphily je napisao/la:to zakljucujes nakon 15 minuta prve utakmice, nakon povrede i odigrane kvalifikacijske utakmice za nacionalni timScholl je napisao/la:Predvidjam Jamesu karijeru u Bayernu istu kao sto je imao Falcao u Jedinstvu
![]()
![]()
Vidovita Džemila i saradnici trenutno zaposljavaju pa se prijavi
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Carlov osnovni problem je što je taktički sterilan, rigidna, jednostavna formacija i ciljano maksimiziranje učinka igračke kvalitete. To pada čim s druge strane ima avangardnijeg trenera, nego ko više razmišlja i fudbal doživljava manje plošno.
Vrhunski trener danas treba da bude avangarda, da svaku utakmicu ruje i kopa, ako nije tako onda ekipa treba da bude nakrcana vrhunskim talentom kao što je to npr. Real, a i on će imati problema kad ga zapane neko taktički 'zaguljen'.
Carla sam već nažalost otpisao, ne što mu igra ne izgleda dobro i što je jučer izgubio, već što tačno vidiš šta mu je cilj i da od tog nema fajde.
Bayern treba trenera koji je bar u korak s vremenom, a takvih nema previše. Meni bi prvi izbor bio Tuchel, drugi Nagelsmann, treći Favre.
Vrhunski trener danas treba da bude avangarda, da svaku utakmicu ruje i kopa, ako nije tako onda ekipa treba da bude nakrcana vrhunskim talentom kao što je to npr. Real, a i on će imati problema kad ga zapane neko taktički 'zaguljen'.
Carla sam već nažalost otpisao, ne što mu igra ne izgleda dobro i što je jučer izgubio, već što tačno vidiš šta mu je cilj i da od tog nema fajde.
Bayern treba trenera koji je bar u korak s vremenom, a takvih nema previše. Meni bi prvi izbor bio Tuchel, drugi Nagelsmann, treći Favre.
1.Nagelsman
2. Favre
3. Japan
Meni Japan da izvines tek na 3. mjestu
2. Favre
3. Japan
Meni Japan da izvines tek na 3. mjestu
Ma ja u biti Bayern poslije Juppa fula sa tajmingom kad kojeg trenera dovesti u biti fula sa odabirom trenera,znam da je poprilicno kriza za trenera sa renomeo ali da je Karlo dosao na onaj tim kojeg je Jupp ostavio siguran sam da bi bio ucinkovitiji za lp nego Pep.A vjerujem da sad Pep dodje nazad kod nas na ovakav roster mladi i stari da bi napravio rezultat,narocito jer je znao mladima igracima naci zicu.
Ttreba Karla pustiti da dokaze svoje znanje i da dokaze da vrijedi svoje plate,jer u nogometu je sve varljivo mozda ovaj Bayern na proljece naprosto sve pomete pred sobom.
Ttreba Karla pustiti da dokaze svoje znanje i da dokaze da vrijedi svoje plate,jer u nogometu je sve varljivo mozda ovaj Bayern na proljece naprosto sve pomete pred sobom.
VOLIM BAYERN
Ako mislis na onog decka sto vodi hoffenheim onda se varas drug,kako da se jedan momak sa 28 godina autoritativno postavi Bayernovim svijezdama koji su njegovo godiste ili nesto malo mladji ne racunajuci na ove nase starkelje.Bundesliga je napisao/la:Kakav Sagnol, daj Nagelsmanna! Treba njemacki trener da ovo malo dovede u red a i jednostavno takvi treneri najbolje funkcionisu u Bayi. Dakle nema nekog pretjeranog izbora a da valja, Tuchel-NE, Klopp ne moze, a Nagelsmann bi nam sjeo kao budali samar.
Ne kazem da decko nije dobar i da nekad nece biti trener u Bayernu ,ali tamo nekad kasnije kad bude imao 35+ godina kad ispece zanat
VOLIM BAYERN
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nema to veze, ako si najjaci na poslu niko ne gleda godine. Mada kontam sta hoces reci.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Bundesliga
- Kontakt:
Druze nema to veze koliko on ima godina. On je trener i vjerujem da zna rijesavati takve stvari, ima i karizmu i karakter. Kakvih 35 godina mislis da ga nece neko drugi klepiti do tad?isakovich je napisao/la:Ako mislis na onog decka sto vodi hoffenheim onda se varas drug,kako da se jedan momak sa 28 godina autoritativno postavi Bayernovim svijezdama koji su njegovo godiste ili nesto malo mladji ne racunajuci na ove nase starkelje.
Ne kazem da decko nije dobar i da nekad nece biti trener u Bayernu ,ali tamo nekad kasnije kad bude imao 35+ godina kad ispece zanat
coelho41 je napisao/la:Meni Japan da izvines tek na 3. mjestu
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sa'će Karlo pragmatik, izvuć ekipu pragmatički sa 70% posjeda i nemat pojma za šta ti treba posjed. Na žalost, ni Haso ni Sagnol nisu neki stručnjaci pa ni sa te strane niko ne može pomoći. Zasad smo u zarobljeništvu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakve smo mi q sreće, baš oadaberemo trenera (koji košta 15 mil) a nema pojma kako iskoristiti ove igrače nije je u toku. Upravu su prevarile njegove Lp preference ne uzimajući u obzir u kom kontekstu on te titule ima. Trebali su samo pogledati 3/17 domaća prvenstva trenirajući Parmu, Juve, Milan, Chelsea, PSG, Real, znači najjače ili drugu najjaču ekipu u ligi.
Već počeli pakovati kofere Carlu a ne znaju da Don ove sezone donosi klempu u Minhen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gledao sam snimak utakmice i mogu reci da mi pocinje polahko mukotrpno gledati nasa izdanja. Nasa igra je umor za oci, predosadna i neproduktivna. Bez desnog krila i s Comanom koji, mislim, nije imao niti jedan upotrebljiv centarsut, bili smo bezopasni. Za golove su krivi Hummels, onaj koji je izgubio loptu pred kaznenim (nisam siguran ko je), te Neuer koji je primao u blize uglove. Da se razumijemo, i Pepova koncepcija igre je bila iritantna i nerijetko dosadna, ali bar je bila rutinska pobjeda u 90% slucajeva. Sada niti igramo, a niti utakmice rutinski rjesavamo.
Sto se tice trenera, kolega @isakovich je dobro rekao, a to sam i sām vec ranije napisao: pogresan redosljed se desio. Carlo je trebao biti Juppova, a Pep Carlova zamijena, iako bi tad Talijana izuzetno tesko, pa skoro nemoguce doveli, s obzirom ko ga je angazovao.
Moja zelja za trenera je, kada uzmemo cisto fudbalske razloge, Tuchel. Medjutim, s obzirom na temperament i stav koji pokazuje, a koji je slican Pepovom, i cinjenicu da nije "marketinska zlatna koka", ne bi se dobro proveo. Kloppa ne bih jer nije on za ekipe koja treba kao favorit napadat trofeje. Hoffenheimov je premlad i pritisak bi ga potencijalno mogao unistiti. Medjutim, iako sam za Carlov odlazak to se bar negdje do proljetnog dijela sezone nece desiti, bar ja tako mislim.
Nego, vratimo Luja da nam opet temelje postavi i iskoristi akademiju
.
Sto se tice trenera, kolega @isakovich je dobro rekao, a to sam i sām vec ranije napisao: pogresan redosljed se desio. Carlo je trebao biti Juppova, a Pep Carlova zamijena, iako bi tad Talijana izuzetno tesko, pa skoro nemoguce doveli, s obzirom ko ga je angazovao.
Moja zelja za trenera je, kada uzmemo cisto fudbalske razloge, Tuchel. Medjutim, s obzirom na temperament i stav koji pokazuje, a koji je slican Pepovom, i cinjenicu da nije "marketinska zlatna koka", ne bi se dobro proveo. Kloppa ne bih jer nije on za ekipe koja treba kao favorit napadat trofeje. Hoffenheimov je premlad i pritisak bi ga potencijalno mogao unistiti. Medjutim, iako sam za Carlov odlazak to se bar negdje do proljetnog dijela sezone nece desiti, bar ja tako mislim.
Nego, vratimo Luja da nam opet temelje postavi i iskoristi akademiju
Spamm
Basler je dobro rekao, između redova, idi u Kinu. Za sve one koje vrijeme (po)jede tamo im je mjesto.
Nemojte Tuchela pobogu, krv na oči bi mi tekla kad bih vidio Boatenga na beku.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- anelbavarac
- Kontakt:
sljivo je napisao/la:Basler je dobro rekao, između redova, idi u Kinu. Za sve one koje vrijeme (po)jede tamo im je mjesto.

Nece Don nigdje, dok ne ispuni zadatak zbog kojeg je tu.
Poslo ga Real Madrid da razyebe konkurenciju u Evropi?anelbavarac je napisao/la:sljivo je napisao/la:Basler je dobro rekao, između redova, idi u Kinu. Za sve one koje vrijeme (po)jede tamo im je mjesto.Nece Don nigdje, dok ne ispuni zadatak zbog kojeg je tu.
- anelbavarac
- Kontakt:
Dajmo covjeku vremena.coelho41 je napisao/la:Poslo ga Real Madrid da razyebe konkurenciju u Evropi?
Prevelika klasa od trenera je to, ja ga podrzavam do kraja.
Samo da malo vise rotira, al hajd'
- Feldmarschall
- Kontakt:
A jest te krenulo.harden je napisao/la:Bankar će znati kako iskoristiti posjed
Zar nije dobar izbor? Pa kakav napadački nogomet bi gledali, fantazijaFeldmarschall je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Feldmarschall
- Kontakt:
Ima tu jedan problem, tip je strastveni pušač. Novi SD je, ako sam dobro čuo, zabranio konzumiranje u svlačionici. 
Sacchi: «Il Napoli fa cose contro la storia italiana, Sarri ha alzato il livello culturale.»
Sarri je u kratkom vremenskom periodu, praktično otkad je u Napoliju, prevazišao trenerski posao. Treba uhvatiti koji trofej da ga historija pamti kao jednog od uticajnijih talijanskih trenera. Ovaj Napoli je stilski najbliže Guardiolinoj Barci (čitaj: fudbalskom idealu) što se pojavilo nakon te ere.
ss.ba Bavarci ne bi bili oduševljeni tom idejom sudeći prema dosadašnjem iskustvu.
Sacchi: «Il Napoli fa cose contro la storia italiana, Sarri ha alzato il livello culturale.»
Sarri je u kratkom vremenskom periodu, praktično otkad je u Napoliju, prevazišao trenerski posao. Treba uhvatiti koji trofej da ga historija pamti kao jednog od uticajnijih talijanskih trenera. Ovaj Napoli je stilski najbliže Guardiolinoj Barci (čitaj: fudbalskom idealu) što se pojavilo nakon te ere.
ss.ba Bavarci ne bi bili oduševljeni tom idejom sudeći prema dosadašnjem iskustvu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.