Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
vulkanizer je napisao/la: ↑02 maj 2023, 00:17Naravno da ce komunjare kad ostanu bez argumenata krenuti u udruzenu hajku![]()
Sve zato sto nisam "njihov", sto se izjasnjavam ponosno kao pripadnik svog naroda![]()
Da sam Josip ili Radovan kovali bi me u zvijezde![]()
Jedino sto znaju odgovoriti na moje postove je vrijedjanjem![]()
Psovanjem, zeljom za smrt i stradanje![]()
Sta drugo ocekivati od krezube i neobrazovane mase![]()
Dovoljno je eto vidjeti taj podatak za klubove![]()
U gradu gdje je omjer 90/7/3 bili su prvo hrvatski i srpski klubovi![]()
i zidovski![]()
bosnjaci tuzle su u vecoj opasnosti nego palestinci![]()
Vjerujem da ce pocet i ljude izvodit sa dzume i hapsiti![]()
Ako vec nisu![]()
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- vulkanizer
- Kontakt:
- vulkanizer
- Kontakt:
uaaaaaa komunjare uaaaaaaa
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Bravo momci

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- vulkanizer
- Kontakt:
Odmah po nasilnom uzimanju vlasti u Jugoslaviji,sljedbenici komunističkog kumira, Jošue / Josipa Broza zvanog Tito (inače, vanbračnog sina austrijskog Jevrejina i njegove služavke, izvjesne Slovenke, člana Kominterne, agenta NKVD-a, sovjetske tajne službe i intimus Josifa Visarionoviča Staljina), u fanatizmu „klasne mržnje“, strijeljali su ovog pisca –vizionara 29. juna 1945.godine zbog spomenutog eseja i njegove antistaljinističke knjige „Muslimani u sovjetskoj Rusiji“ (strijeljanje je izvršeno pokraj Željezničke stanice u Sarajevu na dan kada nastaje ovaj tekst, mezar ovog učenog šehida nikada nije pronađen), a odmah potom pozatvarali sve medrese i tekije, zabranili rad mekteba i šeriatska vjenčanja, donijeli zakon o zabrani islamske nošnje za žene, pohapsili i poubijali cvijet bošnjačke i albanske muslimanske inteligencije, porušili između 30 i 50 džamija samo u Bosni, jednom riječju: započeli prisilnu ateizaciju društva i države. Kasnije su, iz raznih političkih razloga, prije svega onih vanjskih, unekoliko odustali od svoje staljinističke prakse i marksističke utopije, ali glavni tok titoizma – kao verzije marksizma –lenjinizma- staljinizma, ostao je isti, posebno kad su islam i muslimani u pitanju.
Komunjare samo pokazuju svoje pravo lice svima na forumu
I dalje podrzavaju covjeka koji je rusio dzamije i ubijao bosnjake
Vjerovatno bi i oni tako opet sutra
Komunjare samo pokazuju svoje pravo lice svima na forumu

I dalje podrzavaju covjeka koji je rusio dzamije i ubijao bosnjake

Vjerovatno bi i oni tako opet sutra

https://www.preporod.com/vulkanizer je napisao/la: ↑02 maj 2023, 00:40Odmah po nasilnom uzimanju vlasti u Jugoslaviji,sljedbenici komunističkog kumira, Jošue / Josipa Broza zvanog Tito (inače, vanbračnog sina austrijskog Jevrejina i njegove služavke, izvjesne Slovenke, člana Kominterne, agenta NKVD-a, sovjetske tajne službe i intimus Josifa Visarionoviča Staljina), u fanatizmu „klasne mržnje“, strijeljali su ovog pisca –vizionara 29. juna 1945.godine zbog spomenutog eseja i njegove antistaljinističke knjige „Muslimani u sovjetskoj Rusiji“ (strijeljanje je izvršeno pokraj Željezničke stanice u Sarajevu na dan kada nastaje ovaj tekst, mezar ovog učenog šehida nikada nije pronađen), a odmah potom pozatvarali sve medrese i tekije, zabranili rad mekteba i šeriatska vjenčanja, donijeli zakon o zabrani islamske nošnje za žene, pohapsili i poubijali cvijet bošnjačke i albanske muslimanske inteligencije, porušili između 30 i 50 džamija samo u Bosni, jednom riječju: započeli prisilnu ateizaciju društva i države. Kasnije su, iz raznih političkih razloga, prije svega onih vanjskih, unekoliko odustali od svoje staljinističke prakse i marksističke utopije, ali glavni tok titoizma – kao verzije marksizma –lenjinizma- staljinizma, ostao je isti, posebno kad su islam i muslimani u pitanju.
Komunjare samo pokazuju svoje pravo lice svima na forumu![]()
I dalje podrzavaju covjeka koji je rusio dzamije i ubijao bosnjake![]()
Vjerovatno bi i oni tako opet sutra![]()
https://www.preporod.com/index.php/sve- ... kom-narodu

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sad je definitivno potvrdjeno da je izvjesni lik (znamo na koga mislim) SDA kadar. Bilo mu je lijepo dok je koristio stambeni objekat koji mu je isti taj Josip Broz Tito dao babi/tati (kako hocete) i majci nakon sto su se zaposlili. Obezbijedio besplatno skolovanje, lijecenje. Njegovom smrcu su isplivali ovakvi ko on. Zatucani islamisti, te osobe koje zagovaraju Herceg Bosnu i Republiku Srpsku ko dijelove drugih drzava. Da ne kvarim vise temu s ovim postom. Dosta je ovo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mnogi su govorili onda pravit cete vi Tita od blata i jeste tako..
I dan danas mnogi od nas zive u stanovima koje su nasi roditelji, nene, djedovi dobili zahvaljujući bivsem sistemu, rade u firmama iz bivseg sistema..
Samo budala moze zagovarati da je danas bolje..
Gusimo se i propadamo svi jednako i mi i Srbi i Hrvati i ostali na Balkanu.
Al neka lika nek ima pravo na svoj stav ..
Nek zivi u svojim uvjerenjima.
I dan danas mnogi od nas zive u stanovima koje su nasi roditelji, nene, djedovi dobili zahvaljujući bivsem sistemu, rade u firmama iz bivseg sistema..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- vulkanizer
- Kontakt:
Toliko komunizam valja da ga jos samo ima na Kubimk1008 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 01:05Mnogi su govorili onda pravit cete vi Tita od blata i jeste tako..

U sjevernoj koreji

i...Tuzli

Vi SDP botovi ste bas isprani mozgovi,prodajete se za kospe na tribinama

mk1008 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 01:05Mnogi su govorili onda pravit cete vi Tita od blata i jeste tako..

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
LGBTIQ-Jewish-Hungarian -Croatian-Nazi-Club Zrinjski

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
PijaĆari na jalni pogon. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Danas igra najbolji, najjaci, najljepsi bh klub protiv jednog siromasnog i neiskusnog igmana na nasem najljepsem bh stadionu grbavica, ocekujem pobjedu zelje sa 2-0 jer je igman dosta neiskusan u igranju utakmica plbih
Za ove neupucene, covjek izgleda o kmelji prica hahahahah
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.