Recep za uspijeh, odes u afriku das mu pola bureka dnevno i prvak siPlivadon je napisao/la:mi trebamo crnje u ekipi![]()
jednu životinju u napadu jednu životinju u veznom redu,još koju životinju u odbrani xD

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Recep za uspijeh, odes u afriku das mu pola bureka dnevno i prvak siPlivadon je napisao/la:mi trebamo crnje u ekipi![]()
jednu životinju u napadu jednu životinju u veznom redu,još koju životinju u odbrani xD
Plivadon je napisao/la:pa bgm kakvog crnju s kitom od metar...pa kad naši zajebu stvar da im ga ovi uvale,,aa da vidiš kako se greške svedu na minimum
daj bože da mi remi izvučemo,kakvi su psihom :Snookey je napisao/la:Šta sad očekivati u Širokom, mogu li se psihički vratiti (mislim na igrače)?
Ovi što su odmarali (Savić, Smajić i Bogičević) mislim da teško mogu sami napraviti prevagu, ako ostatak ekipe zakaže...
Pobjeda je imperativ, najviše zbog samopouzdanja u nastavku sezone, mada ni remi ne bi bio loš..
bice oni sa psihom ok ...kad im osim uzme platu za ovaj mjesecPlivadon je napisao/la:daj bože da mi remi izvučemo,kakvi su psihom :Snookey je napisao/la:Šta sad očekivati u Širokom, mogu li se psihički vratiti (mislim na igrače)?
Ovi što su odmarali (Savić, Smajić i Bogičević) mislim da teško mogu sami napraviti prevagu, ako ostatak ekipe zakaže...
Pobjeda je imperativ, najviše zbog samopouzdanja u nastavku sezone, mada ni remi ne bi bio loš..
Prava raja će stati u odbranu teme.AYAN je napisao/la:Prosto mi se povraća kad pročitam "Amarove kritičare"...
Neću ulazit na ovu temu nerednih 7 dana, da ne čitam ove gluposti... Jadni ste i bijedni. Dabogda se urazumili jednog dana, Inšallah!
Ja mislim da može gore, odnosno već je i bilo a ne daj Bože da se ponovi...nookey je napisao/la:Pa naravno, nije smak svijeta, idemo dalje, takva nam je liga i država kakva je, nadat se samo nekom napretku u narednim godinama, a gore sigurno ne može...
U pravu si, ne daj Bože da Amar ode, ali o tome neću ni da razmišljam...ellaxaz je napisao/la:Ja mislim da može gore, odnosno već je i bilo a ne daj Bože da se ponovi...nookey je napisao/la:Pa naravno, nije smak svijeta, idemo dalje, takva nam je liga i država kakva je, nadat se samo nekom napretku u narednim godinama, a gore sigurno ne može...
Ne smije te niko dirati.Crni gavran je napisao/la:Evo vam Gavrana. Ne necu provocirati, nisam takav kao neki sto posjecuju nasu stranicu, posebno onaj moj rodjak manijak - gavran.
![]()
Da kazem da je Zeljo ipak lijepo igrao u Evropi(jer nije mala stvar izbaciti Serifa, koji je prosle godine eleminisao Dinama Z.), ali eto namjerio se opet na te Izraelce, kome nesto ne lezi, onda ne lezi, dzabe je.
Samo bi se osvrnuo na onu izjavu Adilovica prije utakmice u Tel Aivu, kako se jos nista ne zna. Ma nisam htio da komentarisem, jer bi me napali, vjerovatno cete me neki i sad napasti, al eto, morao sam napisati jbg.
Slicno je izjavio i Zeric uoci utakmice Litex - Zeljo, da Zeljo ima sanse sa Litexom jer je Zeljo bolji od Litexa, iako je Zeljo 1.utakmicu bio izgubio sa 1:2. Rezultat manje vise znate, necu da se rugam, jer u sustini volio bi da ste pobijedili, ali jbg.
Dosta ste napredovali u zadnje dvije godine, imate najbolju ekipu u PL i prvi ste kandidati za titulu, jedino me cudi Amar zasto mu je Visca uvijek rezervni igrac, jer meni je poslije Zebe i Beslije najbolji igrac Zelje.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, zlatandr i 45 gostiju.