Zivi bili i u zdravlje, bice bolje na godinu, vi ste na dobrom putu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja koliko znam da im je plata i manja,mozda ce sada dobiti nesto vise,zbog ovih Evropskih utakmica.Omar500 je napisao/la:Ja ne znam šta pojedinci hoće. Ok, nije bilo zalaganja, ali više je bilo do toga što naši jednostavno ne znaju. Odma se Šerif zaboravio, svi pljuju, kukaju, a zaborave da naši igrači imaju bijednu platu od 5 000 KM. Pa daj, sjetite se gdje živimo i manje navijajte tamo za neku Barselonu, Real, jebli vas oni. Ja bi bio ljut da su nam u ekipi igrali Cocalić,Štilić,Šehić,Kerla,Dialiba,Bekrić,Jahić i da izgubimo, ali tada bi i sve bilo drugačije, ali nije i moramo se navići. Onda kad budemo zadržavali igrače, biće i dobre europske ekipe. Za sada se radi na tome i bićemo valjda za 4-5 godina jedna solidna ekipa.
Sada je glavno gostovanje na Pecari. Amar je s razlogom odmorio neke igrače. Sada ćemo vidjeti ustvari koliko su nam igrači profesionalni. Sada dole poginuti, otrest Široki i sve bi bilo super, odma bi se Maccabi zaboravio...
I da, koji vam je k s kritikovanjem Osima, pa jeste li vi normalni ? Pa čovjek nikakvih skoro sredstava nema
Vidis da smo izvukli, prosle godine 5 sad 6bekrija1990 je napisao/la:Meni je Amar drag ko brat, ali mora i on trpiti kritike, a ne samo igraci. Dosta je filozofije kako ne igra Amar, nego igraci. Ako kaze da smo napredovali u odnosu na proslu godinu, onda nismo smjeli ispasti sa 8:0, a sa druge strane taj drugoplasirani azerbejdzanski Khazar Lankaran, ispadne sa pristojnih 3:1. Pa bolje smo prosli onda prosle godine ispadajuci od prvaka Izraela sa ukupnih 6:0.
Drugo, kada unaprijed kazes igracima i cijeloj javnosti kako se ide na izlet u Izrael, sta drugo ocekivati nego brukanje ugleda kluba. Sto sada ne prisijemo nekome ime ......Maccabi, kada smo Dzeli svojevremeno nakon 7:0 prisili ime Dzelo Litex.
Trece, moze se izvuci dobro iz svega ovoga samo ako prestane biti tvrdogalv forsirajuci neke igrace.
Sretno nam u prevnstvu BiH.
Bijednu platu od 5000 km hahahaha.Stvarno su bijednici.Ne vjerujem da imaju bas 5 milja,mozda malo manje,ali za ono sto pojedinci prikazuju,sramota je i da 2 glave imaju.Nemojte mi pricati kolike plate imaju u Europi,pa bar ljudi nesto i pokazuju,ako nista pokazuju dostojanstvo.Onakvi pristupi igri ne zasluzuju ni da se komentarisu,nije upitanju toliko ni kvalitet,nego mentalitet.Mi smo u glavama jedna velika nula,zato nam i jeste ovako.Jedan Split dostojanstveno izgubi od Fulhama,sta bi onda mi sa tim protivnicma,a da igras protiv Splita bio bi bara-bara,ili cak i dobio,e pa vi meni onda recite da to nije kompleks i mentalitet.Narin je napisao/la:Ja koliko znam da im je plata i manja,mozda ce sada dobiti nesto vise,zbog ovih Evropskih utakmica.Omar500 je napisao/la:Ja ne znam šta pojedinci hoće. Ok, nije bilo zalaganja, ali više je bilo do toga što naši jednostavno ne znaju. Odma se Šerif zaboravio, svi pljuju, kukaju, a zaborave da naši igrači imaju bijednu platu od 5 000 KM. Pa daj, sjetite se gdje živimo i manje navijajte tamo za neku Barselonu, Real, jebli vas oni. Ja bi bio ljut da su nam u ekipi igrali Cocalić,Štilić,Šehić,Kerla,Dialiba,Bekrić,Jahić i da izgubimo, ali tada bi i sve bilo drugačije, ali nije i moramo se navići. Onda kad budemo zadržavali igrače, biće i dobre europske ekipe. Za sada se radi na tome i bićemo valjda za 4-5 godina jedna solidna ekipa.
Sada je glavno gostovanje na Pecari. Amar je s razlogom odmorio neke igrače. Sada ćemo vidjeti ustvari koliko su nam igrači profesionalni. Sada dole poginuti, otrest Široki i sve bi bilo super, odma bi se Maccabi zaboravio...
I da, koji vam je k s kritikovanjem Osima, pa jeste li vi normalni ? Pa čovjek nikakvih skoro sredstava nema
Al dobro,Jaci je Maccabi,samo je malo tesko zato sto su nas opet "nakantali" Izraelci.
Sad cemo vidjet koliko je ova ekipa dobra protiv Sirokog.
meni nije, samo zbog njegovih reakcija...SarajlijaTM je napisao/la:sta reci nakon neprespavane noci,gorcina ostaje,ali zeljo se i dalje voli.jesi pogrijesili,jesu kiksali,ali sta je tu je.
ja i dalje ponosno gledam onu godisnju za jug i jedva cekam kad ce sezona![]()
Svi nesto po brki udaraju,a isti ti vjerovatno se ne sjecaju perioda kad on nije bio na klupi,a vjerovatno vas i pola ne zna ni nabrojati ekipu. Ljudi brko koliko god imao svojih fiks ideja i kikseva ima kredita bar kod mene da ako treba jos 3x zijani po 8:0,nek me shvati ko kako hoce,familija Osim zivi za zeljezničar
fino je medunjanin upozoravao na temperaturu i vlaznost zraka,sad mi je krivo sto sam mu ja prvi hebao majku na kosevu![]()
idemo ljudi u nove pobjede,pocinje nasa jadna PL,bice Željo opet sampion!!!!
[youtube][/youtube]
amertiger je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati kakvih pacenika ima ovdje.
Sad nevalja ni Patric ispade Bogicevis Puyol a do prije dva dana kleli se u Patrica, jel vas STID PACENICI JEDNI!!!
Ovakivm treba i zbaraniti ulaz na utakmice nek bude 2000 normalnih ludi a ne ovih pacenika, koliko vas je bilo na tribinma od 2004 pa do povrtka Amara??? Kad je prosjek bio 1500 i sad nadjete srati po Zelji, NEK VAS STID BUDE PACENICI!!! Ne valja vam evropski Zeljo, malo su vam dvije titule u dvije godine, hocete da Ligu prvaka osvojimo sa 2-3 miliona budzeta, hocete klasne igrace, mislite oni se dovode za kikiriki???
NEK VAS SRAM BUDE!!!
Treba platiti nekom klubu da ga uzme,frajer je kriv za četri gola.Number1 je napisao/la:ovog markovića treba deportovat iz BiH!
To opet nije razlog da se izgubi 6:0 sta je to SPLIT bolji od nas pa ljudi izgube od jednog Fulhama minimalno a mi se brukamo tu! Jedna velika SRAMOTA! I niko ovdje ne mrzi Zelju nego pricamo onako kako jest! Sta ces kad imamo **** mentalitet primis gol raspadnes se i to ce nas jos dugo pratitiamertiger je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati kakvih pacenika ima ovdje.
Sad nevalja ni Patric ispade Bogicevis Puyol a do prije dva dana kleli se u Patrica, jel vas STID PACENICI JEDNI!!!
Ovakivm treba i zbaraniti ulaz na utakmice nek bude 2000 normalnih ludi a ne ovih pacenika, koliko vas je bilo na tribinma od 2004 pa do povrtka Amara??? Kad je prosjek bio 1500 i sad nadjete srati po Zelji, NEK VAS STID BUDE PACENICI!!! Ne valja vam evropski Zeljo, malo su vam dvije titule u dvije godine, hocete da Ligu prvaka osvojimo sa 2-3 miliona budzeta, hocete klasne igrace, mislite oni se dovode za kikiriki???
NEK VAS SRAM BUDE!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CentarsutNaClanak921, Sarun i 49 gostiju.