Bas me zanima koga je pikirao

Znaci ostaje nam bek samo.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne sikirajte se. Suljo i Kareli ispitati jel' to sve po propisu.SRSlavinovici je napisao/la:Normalno je da se oko toga treba sve znati jer je umijesano i javno vlasnistvo, pa se nadam transparentnosti oko toga, da ne bi zli jezici poslije trovali. Ajd da sacekamo i vidimo.solinas je napisao/la:Bas tako druze.SRSlavinovici je napisao/la:Meni ovo oko stadiona nije nesto cisto. Kako odjednom da radovi pocbu za sedam dana. Zbog vec usvojenog budzeta, Grad to ne finansira (kao i da bi imao pare za to). Znaci neki privatni ulagac. Kako ce izgledayi ta tribina? Koliko ce odstupiti od plana jer se mora nekako i isplatiti, prostorima i sl.? Kako je brzo papirologija zavrsena, gradjevinska j to? Jel u ovome planiran i zavrsetak sjeverne tribine? 7 dana pred pocetak velike rekonstrukcije stadiona se ne zna ni ko gradi, ni ko placa i jel imaju ciste papire.
Juce pisem,nekako premalo informacija oko tako ozbiljne stvari.
Niti je rekao ko finansira,niti kada je rok,apsolutno nista.
Valjda izadje vise informacija ovih dana.
Ma da hoce javiti da je reprogram potpisan,
Nama se to desilo bar tri cetiri puta gore u Sarajevu, protiv FK Sarajeva. Neuporedivo gore.intercontinental je napisao/la:Bojim se da se Slobodi neće dešavati na proljeće,ono što se juče u lištici dešavalo Sarajevu..
desavale su se nama u Sarajevu na Kosevu i gore stvariintercontinental je napisao/la:Bojim se da se Slobodi neće dešavati na proljeće,ono što se juče u lištici dešavalo Sarajevu..
U Lištici se nije ništa dešavalo . .intercontinental je napisao/la:Bojim se da se Slobodi neće dešavati na proljeće,ono što se juče u lištici dešavalo Sarajevu..
To su pitari okarakterisali kao MUSKU IGRU a sad su digli i kuku i motiku za ono suđenje u listici kuknjava kuknjavafukaratz je napisao/la:desavale su se nama u Sarajevu na Kosevu i gore stvariintercontinental je napisao/la:Bojim se da se Slobodi neće dešavati na proljeće,ono što se juče u lištici dešavalo Sarajevu..
Mi od ovog svega jedino dimenzije zadovoljavamoLUTVO je napisao/la:evo šta koji su uslovi neophodni za II kategoriju tj, da možeš prijaviti stadion za kvalifikacije za LP odnosno ELMislim da bez istoka na kojem će biti i lože i prostor za medije, invalide,VIP parking itd.... neće biti moguće igrati europu na tušnju, jer nema šanse da se zapad sredi u toj mjeri da ispuniš sve kriterije gore navedene, ali ja bi ipak sredio malo zapad da ispunjaje bar neke osnovne kriterije, recimo da na zapadu budu smješteni gostujući navijači,,,
staragarda je napisao/la:Mi od ovog svega jedino dimenzije zadovoljavamoLUTVO je napisao/la:evo šta koji su uslovi neophodni za II kategoriju tj, da možeš prijaviti stadion za kvalifikacije za LP odnosno ELMislim da bez istoka na kojem će biti i lože i prostor za medije, invalide,VIP parking itd.... neće biti moguće igrati europu na tušnju, jer nema šanse da se zapad sredi u toj mjeri da ispuniš sve kriterije gore navedene, ali ja bi ipak sredio malo zapad da ispunjaje bar neke osnovne kriterije, recimo da na zapadu budu smješteni gostujući navijači,,,
nije to baš tako jednostavno, osim ovih kriterija za II kategoriju, podrazumijeva se da stadion ispunjava kriterije za I kategoriju kao što suultrasstyle_tz je napisao/la:sve se ovo lako rjesava osim medijskog prostora (tu nista ne ispunjavamo i ne vidim nacin kako cemo) i VIP loza takodjer...tu su jos i wc-i i ostalo al se to moze uraditi