FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Drago mi je zbog ove ponude za stadion...
To znači da su i ovi naše firme vidjele tu neki interes...
Možda sljedeća ponuda bude bolja pa se i prihvati...
Kad bi se njih par ujedinilo mogao bi se tu napraviti dobar projekat pa da to i krene sa radom ili ovi naši imaju ozbiljan dogovor sa ovim Slovencima pa je ova ponuda odbijena...
To znači da su i ovi naše firme vidjele tu neki interes...
Možda sljedeća ponuda bude bolja pa se i prihvati...
Kad bi se njih par ujedinilo mogao bi se tu napraviti dobar projekat pa da to i krene sa radom ili ovi naši imaju ozbiljan dogovor sa ovim Slovencima pa je ova ponuda odbijena...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Slažem se da ne treba pljuvat po Amaru i igračima, ali primiti 6 golova i reći do klime je...E ni to mi ne ide u glavu. Ljudi moji svi mi volimo Želju, većina nas ide na utakmice, navija kad je najteže, ali vrtiti istu priču i nakon blistavih pobjeda i sramotnih blamaža NE SMIJEMO! Prošle godine smo igrali sa Hapoelom i primili 5 golova, nema veze... Ne možemo bolje. Prošlo je godinu dana, uvjereni smo da smo napredovali, a sad smo primili 6 komada. Eh to mene boli, da sam godinu dana išao na utakmice, pratio sve što se dešava u klubu, čitao svaki članak o Želji, pratio textualne prenose prijateljskih utakmica i na kraju opet sve isto, možda i gore. Svaka čast igračima na prolazu protiv Šerifa, odličnoj utakmici na Koševu protiv Makabija, ali ljudi moji NE DAJ DA SE IGRA S TOBOM!
Ovi što pričaju kako su ovi pljuvači, neprijatelji kluba... Eh vi isti ste prije utakmice pisali da je zabit jedan u 1. poluvremenu i onda će biti svega. Možemo ih proći, optimizma je bilo na sve strane. Kad smo poniženi sad vi pričate o klimi, gdje je bila klima prije utakmice. ŽAO MI JE JER JE ONA NOĆ KAD SMO PROŠLI ŠERIFA, BILA JEDNA OD NAJLJEPŠIH U MOM ŽIVOTU, A ONDA DOĐE ONAKVA PRETSTAVA NAŠIH IGRAČA I MI KAŽEMO KLIMA, E NIJE KLIMA!
Ovi što pričaju kako su ovi pljuvači, neprijatelji kluba... Eh vi isti ste prije utakmice pisali da je zabit jedan u 1. poluvremenu i onda će biti svega. Možemo ih proći, optimizma je bilo na sve strane. Kad smo poniženi sad vi pričate o klimi, gdje je bila klima prije utakmice. ŽAO MI JE JER JE ONA NOĆ KAD SMO PROŠLI ŠERIFA, BILA JEDNA OD NAJLJEPŠIH U MOM ŽIVOTU, A ONDA DOĐE ONAKVA PRETSTAVA NAŠIH IGRAČA I MI KAŽEMO KLIMA, E NIJE KLIMA!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
mah takav smo mi narod...ako sad nasi dobiju u sirokom opet cemo ih kovati u zvijezde,bice kao da se ovaj poraz nije ni desio...al polako smirice se i ovo,uvijek ima onih koji su nezadovoljni kad izgubimo,a fale se na sve strane i kunu u Zelju kad dobija... lagano samo ...Zeljo mi te volimo kako god zavrsio...
))
A slovenci ce ga napraviti 2013 al' hidzretske godine.1921 je napisao/la:bolje cekati slovence ili neke druge strance za nov stadion, nego krpiti vec postojeci. svaka cast zuji sto nije prihvatio ponudu. i onako cijelu sezonu igramo na grbavici dok par utakmica u europi odigramo na kosevu. samo se zapitajte na sta bi taj "renovirani" stadion licio kada bi ga radili 11 mjeseci. mozda bi istok napravili u visini zapada, i eventualno natkrili jug.. ono oko stadiona bi ostalo isto. opet bi se ljudi uvaljivali po trotoarima na grbavici i hrasnom prije pocetka utakmice. nikakve pomocne terene ne bi dobili itd.
Sta mislite da oni nece traziti nesto od tog stadiona,ista stvar,ali eto.Nacekat cemo se mi jos...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ne treba ništa čekati, trebalo je prihvatiti ovu ponudu, da ne igramo više gore na Koševu...
Strpit se jednu sezonu da se to napravi ili da se rekonstruiše i onda da znamo gdje smo...
Trebamo mi navijači u par utakmice prozvati Žuju da dođe tobe...
Strpit se jednu sezonu da se to napravi ili da se rekonstruiše i onda da znamo gdje smo...
Ž '21!
i opet bi igr'o na koševu jer taj stadion nebi ispunjavao uvjete uefe a ti bi te j*ba*ali 20 godinaBianconeri1988 je napisao/la:Ma ne treba ništa čekati, trebalo je prihvatiti ovu ponudu, da ne igramo više gore na Koševu...
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jao logike!
Pa ukoliko bi se pravila Grbavica ili rekonstruisala logično bi bilo da ispunjava UEFA uslove...
Pa ukoliko bi se pravila Grbavica ili rekonstruisala logično bi bilo da ispunjava UEFA uslove...
Ž '21!
ja mogu cekati jer znam da cu imati supermoderan stadion a takav nase firme ne mogu napraviti. nije sto su ograniceni znanjem, vec su ograniceni parama tako da bi se opet od vlada trazila koja kinta. pa zar onda nije bolje cekati tu papirologiju i janeze...LudLo 4 je napisao/la:A slovenci ce ga napraviti 2013 al' hidzretske godine.1921 je napisao/la:bolje cekati slovence ili neke druge strance za nov stadion, nego krpiti vec postojeci. svaka cast zuji sto nije prihvatio ponudu. i onako cijelu sezonu igramo na grbavici dok par utakmica u europi odigramo na kosevu. samo se zapitajte na sta bi taj "renovirani" stadion licio kada bi ga radili 11 mjeseci. mozda bi istok napravili u visini zapada, i eventualno natkrili jug.. ono oko stadiona bi ostalo isto. opet bi se ljudi uvaljivali po trotoarima na grbavici i hrasnom prije pocetka utakmice. nikakve pomocne terene ne bi dobili itd.
Sta mislite da oni nece traziti nesto od tog stadiona,ista stvar,ali eto.Nacekat cemo se mi jos...
vezano za utakmicu. upravu su oni koji govore da je utakmica izgubljena sa onim izjavama pred polazak. tako se ne radi ni u kantonalnoj ligi. izgovori su pronadjeni prije pocetka utakmice tako da se gore bukvalno islo na izlet. jamak,markovic,svraka,vasilic i adilovic trebaju naci drugu profesiju. sa onakvim znanjem ne znam zasto igraju kada ne mogu ostvariti jaci transfer a sa platom bh. klubova ne mogu ni docekati mirnu starorst. nadam se da citaju ovaj forum, ovo je za njihovo a i nase dobro. sada kada pocne sezona malo ce se i probuditi, a glupi narod ce ih dizati u visinu jer ce pobjediti velikana iz trebinja,travnika,gabele itd. u izreal ne idu samo bh. klubovi, vec klubovi iz citave europe. svi su se oni zalili na vrucine, ali opet svi su odigrali vrhunski. tako da ta prica o vrucini otpada jer mi nismo rusi, niti skandinavci. u mostaru zna biti preko 40 stepeni, a o moru da ne pricam pa opet nikom nista.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Treba prvo oformiti komisiju koja bi radila to oko stadiona, znaci ljude od struke inzinjere, ekonomiste i pravnike. Da sjednu i da se napravi projekat. Da se vidi sta nam treba i kakve su mogucnosti i da se najbolja izabere. Mi bi svi voljeli stadin od 30 hiljada, ali to mozda nije najisplativije. Sve se da izracunati kolike su koristi, kakvi su troškovi, sta sve treba. Zato bi najbolje bilo oformit tim od struke i lagano krenuti kad se sve izracuna sigurno bi bilo lakse i naci nacin da se to izfinansira. A ne ovako zujo, dzelo, buki idu po sastancima i odredjuju kako treba da se radi i sta je dobro a sta nije.
-
marko.fudbaler
- Kontakt:
Ti se ocigledno ne razumes u fudbal! Stanceski jeste najbolji igrac! Kada bi treneri gledali kvalitet onda bi on igrao ali posto gledaju PARE onda jbg. nisu dobili dovoljno za njega pa mu ne daju da igra. Kada bi imao podrsku decko bi bio najbolji a ujedno i Zeljo bi dobro zaradio. Al' tako ti je to kod nas, turi pare u dzep i bices NAJBOLJI![/quote]legenda79 je napisao/la:Daj nemoj biti smijesan Stancerski i najbolji igrac ne ide u istu recenicu a kamoli na terenu, da Dzimija Marica nije bilo taj ni u Borcu nebi igrao, kao sto nije igrao kod Stojnica, ja sam vam to rekao jos kada je dosao kod vas.
On ti je najveci promasaj Zelje u poslednje vrijeme, vjeruj mi.
marko.fudbaler@
O kakvim ti parama prIcas..Staneceski,pare,Amar Osim,najbolji a neigra zato sto ne daje nista...Odakle li si ti,samo da mi je zanati jer izgleda da veze nemas o Perici,Amaru,finansiskoj situaciji Želje....Kod Amara pare ne igraju nikakvu ulogu,pa covjece dragi porodica Osim je obezbijedila svoju praunucad s novcem,vozi auto do 100.000 eura i pored svega toga ti donio zakljucak da on ocekuje neku sicu od Perice Stanceskog,mozda je takva situacija u ostalim klubovima premier lige,ne svakim,ali za zelju si se dobro prevario ili jednostavno nisi upucen..!![/quote]
Ne mislim ja na Osima! Osim je CAR! Druge stvari su tu u pitanju! Mozes napraviti anketu o Stanceskom! Siguran sam da ce 90% odgovora biti da je odlican igrac. Gledaj malo internet, bio je kapiten svih selekcija reprezentacije Srbije, kapiten u Partizanu, nabolji strelac ovde, najbolji strelac onde...takav talenat ne propada. On je Partizanova skola i ne moze biti propalitet. Odlican je samo sto nema dobru podrsku. I u BL je bilo tako, nigde ga nije bilo pa je postao kljucni igrac! Samo je potrebno vreme...Nadam se da ce ga Osim uskoro gurati, trazili su ga zimus dobili i sad mu ne daju da igra? Ima tu neke mutljavine... Ali, da ima i para ima... Tako da, nisam nista mislio lose o Osimu jer je,ponavljam,CAR ali o nekim drugim likovima hm...
Ma ko zna sta se krije iza date ponude od strane"domace" firme i kakvi su uslovi pa su je ovi nasi iz upravnog odbora hladno odbili,kako to tako uzimate zdravo za gotovo.Eto neko od tih firmi voli pravo zelju pa hoce da mu pomogne...20godina radnje na koristenje je prica koja se vec davno spominjala a takodje morate da znate da se novac od kirija trenutno postojecih radnja u sklopu stadiona usmjerava na otplatu duga koji je vise milionski i obaveza koje Željo ima prema drzavi tako da je vjerovatno to jedan od razloga zbog kojih je i ponuda odbijena..Svi bi vi voljeli da se to uzme raditi a niko ne sagleda i ne zna situaciju do kraja a daje si za pravo omalovazavat pojedine ljude koji su u biznisu duplo vise nego sto pojedinci imaju godina
- spielführer_21
- Kontakt:
kad smo kod duga, zna li ko dokle smo s otplatom došli?legenda79 je napisao/la:Ma ko zna sta se krije iza date ponude od strane"domace" firme i kakvi su uslovi pa su je ovi nasi iz upravnog odbora hladno odbili,kako to tako uzimate zdravo za gotovo.Eto neko od tih firmi voli pravo zelju pa hoce da mu pomogne...20godina radnje na koristenje je prica koja se vec davno spominjala a takodje morate da znate da se novac od kirija trenutno postojecih radnja u sklopu stadiona usmjerava na otplatu duga koji je vise milionski i obaveza koje Željo ima prema drzavi tako da je vjerovatno to jedan od razloga zbog kojih je i ponuda odbijena..Svi bi vi voljeli da se to uzme raditi a niko ne sagleda i ne zna situaciju do kraja a daje si za pravo omalovazavat pojedine ljude koji su u biznisu duplo vise nego sto pojedinci imaju godina
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Zato ja kazem da treba ljude od struke oformiti pa da izracunaju sta je najbolje. A dug ce se kad tad otpisati svim klubovima, jer je to jedini nacin.legenda79 je napisao/la:Ma ko zna sta se krije iza date ponude od strane"domace" firme i kakvi su uslovi pa su je ovi nasi iz upravnog odbora hladno odbili,kako to tako uzimate zdravo za gotovo.Eto neko od tih firmi voli pravo zelju pa hoce da mu pomogne...20godina radnje na koristenje je prica koja se vec davno spominjala a takodje morate da znate da se novac od kirija trenutno postojecih radnja u sklopu stadiona usmjerava na otplatu duga koji je vise milionski i obaveza koje Željo ima prema drzavi tako da je vjerovatno to jedan od razloga zbog kojih je i ponuda odbijena..Svi bi vi voljeli da se to uzme raditi a niko ne sagleda i ne zna situaciju do kraja a daje si za pravo omalovazavat pojedine ljude koji su u biznisu duplo vise nego sto pojedinci imaju godina
Jao strucnjaka svi znaju sta je najbolje za Zelju!
Odkud vi znate kakva je ponuda bila za stadion??? I da li je to prihvatljivo??? Evo omah ova koncesija na 20 godina za mene da sam u rkovodstvu bila bi veoma diskutabilna, znatel vi sta je 20 godina??? A ko zna sta je jos u toj ponudi bilo??? Ali vazno je nensto napisati!!!
Vazno je pljuvati po Zelji i igracima, jer jednu tekmu u pi*** materinu nisu odigrali sa 150% snage nema veze sto su prve tri dali tih 150% od sebe, ipak su to masine ne to nisu ljudi ali Argenticni su bili ljudi ali nasi momci nisu oni su morali odigrati sa 150% snage. Nema veze sto je taj Maccavi jaci minimalno duplo od Zelje i to je irelevantno vazno je samo da nasi momci u jednoj utakmici nisu dali 150% od sebe pa hajmo odmah pljuvati po Zelji.
A najgore od svega je to sto to pisu isti oni koji odu na utakmicu i na poluvremenu na Grbavici poslje 0-0 isprate prvake drzave sa zvizducima i docekaju ih na pocetku drugog a na kraju kad Zeljo zabije i pobjedu skacu na sve strane i aplaudiraju i onda sebi jos dadnu zapravo da ocjenjuju tuđa misljenja.
STID DA VAS BUDE!!!
Odkud vi znate kakva je ponuda bila za stadion??? I da li je to prihvatljivo??? Evo omah ova koncesija na 20 godina za mene da sam u rkovodstvu bila bi veoma diskutabilna, znatel vi sta je 20 godina??? A ko zna sta je jos u toj ponudi bilo??? Ali vazno je nensto napisati!!!
Vazno je pljuvati po Zelji i igracima, jer jednu tekmu u pi*** materinu nisu odigrali sa 150% snage nema veze sto su prve tri dali tih 150% od sebe, ipak su to masine ne to nisu ljudi ali Argenticni su bili ljudi ali nasi momci nisu oni su morali odigrati sa 150% snage. Nema veze sto je taj Maccavi jaci minimalno duplo od Zelje i to je irelevantno vazno je samo da nasi momci u jednoj utakmici nisu dali 150% od sebe pa hajmo odmah pljuvati po Zelji.
A najgore od svega je to sto to pisu isti oni koji odu na utakmicu i na poluvremenu na Grbavici poslje 0-0 isprate prvake drzave sa zvizducima i docekaju ih na pocetku drugog a na kraju kad Zeljo zabije i pobjedu skacu na sve strane i aplaudiraju i onda sebi jos dadnu zapravo da ocjenjuju tuđa misljenja.
STID DA VAS BUDE!!!
Mes Que Un Club
amertiger je napisao/la:Jao strucnjaka svi znaju sta je najbolje za Zelju!
STID DA VAS BUDE!!!
ne kontam ako primis 6 komada realno je da neko mora kritikovat isto tako kad pobjedis normalno je da hvalis igrace...
crnjak je ako naviknes da primas 5-6 komada i to opravdavas necim i ako ti petarda bude mjerilo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Šta reći nakon sinoćnje utakmice.Igra bez igre.Mi se branimo s deset igrača a pri tome niko ne napada protivničkog igrača.Ljudi nam ulaze u 16-erac kao da nema nikoga.E to meni smeta.Igraj muški a ne kao p****.Od igrača svaka čast jedino Kariću jer lik je odbranio minimalno deset opasnih šuteva,a dok je kriv možda za jedan go.Amaru svaka čast, on nas drži u životu i najzaslužniji je za titulu i kup.Ali meni smeta što igra uvijek istu formaciju.Nas ko jednom gleda može skontati kako igramo.Zaustaviš nam krila i to je kraj.I samo nemojte više o tim budžetima.To je priča za malu djecu.Split koji ima 20 puta manji budžet od Fulhama izgubi s jednim golom razlike ili Mogren prošle godine izgubi od ovog maccabija 3:1(a Mogren ima manji budžet od nas),Pa Malmo izbaci Rangerse koji svake godine igra LP(a njihovi budžeti se ne mogu porediti) itd.itd.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
xxl basket
- Kontakt:
ne znam kako mozete da se vadite da nam je kriva klima za ovakve rezultate u Izraelu , igrale su i ostale ekipe svih ovih godina u Tel Avivu pa niko nije primio 11 komada u 2je godine ...
rexxxoNa_ je napisao/la:A da nije bilo Amara, ZELJO nebi bio najtrofejniji klub !dino lj je napisao/la:Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.
UKLJUCI MOZAK ! (ako ga imas)
Momak ja tebe ne vrijedjam pa nemoj ni ti mene,jasam sretan da nas klub ima navijace koji su takvi intelektualce kao sto si ti i nema potrebe da uopste se obazires sta mi "glupani" pisemo.I za kraj meni je licno ona titula sa Ribarom vrijednija od svih ostalih upravo zato sto su je osvojili ljudi srcem i sto ginuli za sveti dres i sto sam znao da kada odem na utakmicu da mogu izgubiti ali ce barem ostaviti dusu na terenu.Opravdanje nijednom treneru u svijetu za blamaze koje dozivi klub na cijem je on celu nisu osvojeni trofeji,sta treba da nam obezbjedi svake godine Evropu i da svake godine primamo pet-sest komada i da ja kazem da sam sretan zbog toga i da kazem da je to u redu.Zeljo je prije bio poznat u Evropi po igranju polufinala kupa Uefa a sada je poznat kao ekipa na koju se ljudi klade dacemo primiti 5 i vise.Ako je to zadovoljstvo za tebe i ako su opravdanje osvojeni trofeji za mene nije ali ja tebe ipak necu vrijedjati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sta trebamo se praviti da to nije realnost za nas fudbal???nick je napisao/la:amertiger je napisao/la:Jao strucnjaka svi znaju sta je najbolje za Zelju!
STID DA VAS BUDE!!!
ne kontam ako primis 6 komada realno je da neko mora kritikovat isto tako kad pobjedis normalno je da hvalis igrace...
crnjak je ako naviknes da primas 5-6 komada i to opravdavas necim i ako ti petarda bude mjerilo...
1. Siroki B. 3 komada u Sloveniji
2. Borac 5 komada u Izraelu
3. Sarajevo 5 komada u Ceskoj
4. Zeljo 6 komada u Izraelu
Ja ne opravdam samo ponavljam nije uredu da jedan poraz prekrije sve dobro sto se desavalo u zadnje vrijeme i da ostane taj jedan mec kao mjerilo svega. Real primi od Barce 5 komada u gostima, primi na svom 6 komada od Barce, prima od bolje ekipe, mala je razlika izmedju 2,3-0 i 6-0, to dokazuju sve vece ekipe kad pobjede 5,6-0 poslje 2,3-0 protivnik gubi svu volju za igrom i onda je samo na ekipi koja vodi hocel ici do krajnjih granica ili ne. Sparta je jucer stala na 2-0 a Maccabi se nije zadovoljio sa 3-0. Shvatite izgubili smo od jace ekipe i bolje ekipe u uslvoima koji nisu normalni, nije opravdanje ali su faktori, nemojte da jedna tekma pokvari sve ono sto se radilo zadnjih mjseci, da se igraci gledaju kroz zadnju tekmu, a ne kroz one tri kad su davali sve od sebe.
Mes Que Un Club
ma nista ljudi ako se nastavi ovako u vezi stadiona i Zeljo i Sarajevo ce naredne sezone ako izbore Europu igrat u zenici tako da ovaj grad bi se trebao da probudi malo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.