Edgar objavio da je uvrsten u 50 legendi kluba oficijelno,Grande Edgar
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mali pravi navijac Intera a ne kao ovi ovde na forumuBianconeri1988 je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la: Melo kralj!
[youtube][/youtube]
Plače malac što je Eto promašio![]()
![]()
![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
sjecam se ovog malca sa tekmePonos Torina je napisao/la:
![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Evo spiska dobitnika svih zvijezdica na novom stadionu:
1. Pietro Anastasi
2. Roberto Baggio
3. Romeo Benetti
4. Roberto Bettega
5. Carlo Bigatto
6. Edgar Davids
7. Giampiero Boniperti
8. Felice Borel
9. Sergio Brio
10. Gigi Buffon
11. Antonio Cabrini
12. Umberto Caligaris
13. Mauro Camoranesi
14. Fabio Capello
15. Franco Causio
16. John Charles
17. Giampiero Combi
18. Antonio Conte
19. Antonello Cuccureddu
20. Ale Del Piero
21. Didier Deschamps
22. Luis Del Sol
23. Angelo Di Livio
24. Ciro Ferrara
25. Giuseppe Furino
26. Claudio Gentile
27. Paolo Montero
28. John Hansen
29. Pavel Nedved
30. Raimundo Orsi
31. Carlo Parola
32. Angelo Peruzzi
33. Gianluca Pessotto
34. Michel Platini
35. Pietro Rava
36. Fabrizio Ravanelli
37. Virginio Rosetta
38. Paolo Rossi
39. Sandro Salvadore
40. Gaetano Scirea
41. Lucidio Sentimenti
42. Omar Sivori
43. Stefano Tacconi
44. Alessio Tacchinardi
45. Marco Tardelli
46. Moreno Torricelli
47. David Trezeguet
48. Gianluca Vialli
49. Zinedine Zidane
50. Dino Zoff
Ovo su rezultati ankete u kojoj je pobjedio Davids:
1. Edgar Davids (7.401; 58,48%)
2. Zbignjev Bonjek (659; 5,21%)
3. Mihael Laudrup (512; 4,05%)
4. Frančesko Morini (509; 4,02%)
5. Alesandro Birindeli (452; 3,57%)
6. Masimo Bonjini (384; 3,03%)
7. Vladimir Jugović (382; 3,02%)
8. Fabio Kanavaro (370; 2,92%)
9. Lilijan Ulien Tiram (338; 2,67%)
10. Điankarlo Maroki (263; 2,08%)
1. Pietro Anastasi
2. Roberto Baggio
3. Romeo Benetti
4. Roberto Bettega
5. Carlo Bigatto
6. Edgar Davids
7. Giampiero Boniperti
8. Felice Borel
9. Sergio Brio
10. Gigi Buffon
11. Antonio Cabrini
12. Umberto Caligaris
13. Mauro Camoranesi
14. Fabio Capello
15. Franco Causio
16. John Charles
17. Giampiero Combi
18. Antonio Conte
19. Antonello Cuccureddu
20. Ale Del Piero
21. Didier Deschamps
22. Luis Del Sol
23. Angelo Di Livio
24. Ciro Ferrara
25. Giuseppe Furino
26. Claudio Gentile
27. Paolo Montero
28. John Hansen
29. Pavel Nedved
30. Raimundo Orsi
31. Carlo Parola
32. Angelo Peruzzi
33. Gianluca Pessotto
34. Michel Platini
35. Pietro Rava
36. Fabrizio Ravanelli
37. Virginio Rosetta
38. Paolo Rossi
39. Sandro Salvadore
40. Gaetano Scirea
41. Lucidio Sentimenti
42. Omar Sivori
43. Stefano Tacconi
44. Alessio Tacchinardi
45. Marco Tardelli
46. Moreno Torricelli
47. David Trezeguet
48. Gianluca Vialli
49. Zinedine Zidane
50. Dino Zoff
Ovo su rezultati ankete u kojoj je pobjedio Davids:
1. Edgar Davids (7.401; 58,48%)
2. Zbignjev Bonjek (659; 5,21%)
3. Mihael Laudrup (512; 4,05%)
4. Frančesko Morini (509; 4,02%)
5. Alesandro Birindeli (452; 3,57%)
6. Masimo Bonjini (384; 3,03%)
7. Vladimir Jugović (382; 3,02%)
8. Fabio Kanavaro (370; 2,92%)
9. Lilijan Ulien Tiram (338; 2,67%)
10. Điankarlo Maroki (263; 2,08%)
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ovo se zove postovanje i zaista je lijepo sto navijaci juventusa svog novog ljubimca nazivaju po velikom interovom igracu MATRIXjuventus 0244 je napisao/la:Odavno nisam imao bolji osjećaj kad sad ustao. Pobjeda koja je mene podigla u zrak, a nadam se da će tako biti i sa igračima, poslije ovog treba krenuti i svim silama obezjediti tu 4 poziciju.
A još jedna radosna vijest kako sam vidio sa Matrixom je sve uredu
hahahahahahahahamaterazzi je napisao/la:ovo se zove postovanje i zaista je lijepo sto navijaci juventusa svog novog ljubimca nazivaju po velikom interovom igracu MATRIXjuventus 0244 je napisao/la:Odavno nisam imao bolji osjećaj kad sad ustao. Pobjeda koja je mene podigla u zrak, a nadam se da će tako biti i sa igračima, poslije ovog treba krenuti i svim silama obezjediti tu 4 poziciju.
A još jedna radosna vijest kako sam vidio sa Matrixom je sve uredu
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Del Piero: Palermo je bio prekretnica
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3163.html
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3163.html
Alessandro Del Piero tvrdi da poraz od Palerma 2. februara je bio prekretnica u Juventusovoj sezoni...
Stara Dama je igrala jako dobro na Siciliji ali je izgubila. Od tada rezultati su se poboljšali. Juve se popeo na šesto mjesto tabele nakon nedjeljne pobjede nad interom.
"Ja sam stvarno sretan zbog nedjeljne pobjede jer smo trebali utakmicu takve prirode ne samo da se nastavi napredak koji smo napravili sa tri doba iz Cagliaria, ali prije svega sa porazom od Palerma." Del Piero je rekao.
"Po mom mišljenju razočaranje koje smo osjetili u svlačionici na Renzo Barbera omogućilo nam je ponovno pokretanje i ostvarivanje rezultata koji smo trebali u nedjelju."
Jedan je Alex, koji je ovo profesionalac i čovjek svaka čast, nemam riječi.
"Normalno, ne smijemo biti samo zadovoljni pobjedom nad interom. Govorimo samo o jednom koraku, ali put je još dug. Sada trebamo kontinuitet u nadolazećim tekmama kako bi došli do pozicije na tabeli koja je bliže našim ambicijama."
"Naravno, nedjeljna tekma mora povećati naše samopoštovanje. Možemo igrati i pobjedjivati utakmice na ovaj način i to je važno."
"Što se tiče mene ja sam sretan sa onim što su moji saigrači uradili na terenu."
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Alejandro ga zovemo od miljahahahahahahahaha , ako ti je to utjeha koju si pronašao nakon poraza , neka bude tako . Nema to nikakve veze sa Interovim krkanom , zovemo mi njega i Alejandro Alejandro

Junior tješi seniora
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
u svakom slucaju , duboko ste me dirnuli , hvala vam , vas jedan jedini MATRIX
Čovječe dodji napiši šta pometno, nemoj smarati i spamati glupostima. Gdje si bio poslije utakmice da napišeš kakav komentar, možda si plakao kao onaj malac gore, pa nisi mogao od plača, ali imao si vremena i poslijematerazzi je napisao/la:u svakom slucaju , duboko ste me dirnuli , hvala vam , vas jedan jedini MATRIX
Platini: Juve će se vratiti na vrh uskoro
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3162.html
Predsjednik UEFE i bivši veznjak Juventusa Michel Platini rekao je da navijači Bianconera trebaju biti strpljivi jer se tim obnavlja i da ima cilj povratak na vrh u Italiji i Europi.
Francuz je priznao da gigant iz Torina je bio jedan od najvećih klubova u svijetu nogometa, i da ima svaku namjeru da se vrati u te stare dane slave.
"Navijači moraju shvatiti da će trebati neko vrijeme da se vrate i budu veliki klub." Platini je rekao za Gr Parlamento. "Ako se smatraju za prave navijače i istinski vole klub, oni će ostati u blizini i kroz teška vremena."
"Ovo je način kako se osoba može smatrati pravim navijačem."
"Juve je bio največi klub na svijetu, ali je onda imao mali problem, pa je završio u Serie B. Oni su morali pustiti dosta šampiona da napusti klub."
"Juve prolazi kroz ciklus, i oni će se vratiti. Nisam siguran kada, ali će se vratiti." zaključio je
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
materazzi je napisao/la:cestitke na pobjedi
ja nisam nikakav provokator ali zar ne mislite da je malo neumjesno svom ljubimcu dati ime po igracu kojeg nikako ne volite , ne samo navijaci juventusa nego i svih ostalih klubova osim naravno intera , i kad sam vas podsjetio na tu cinjenicu vi pisete o nekom plakanju , boli od poraza , itd , meni nije problem nikad bio niti ce biti cestitati protivniku na pobjedi , ali moram reagovati jer mi se svidja sto ga nazivate po materazziu , i to je znak postovanja prema pravom MATRIXU , nikakva provokacija samo zapazanje
To ti je skroz bezveze bar po mom mišljenju ovo je više kroz zajebanciju meni je iskreno ljepše kao što Zuliani kaže Alejandro Alejandromaterazzi je napisao/la:ja nisam nikakav provokator ali zar ne mislite da je malo neumjesno svom ljubimcu dati ime po igracu kojeg nikako ne volite , ne samo navijaci juventusa nego i svih ostalih klubova osim naravno intera , i kad sam vas podsjetio na tu cinjenicu vi pisete o nekom plakanju , boli od poraza , itd , meni nije problem nikad bio niti ce biti cestitati protivniku na pobjedi , ali moram reagovati jer mi se svidja sto ga nazivate po materazziu , i to je znak postovanja prema pravom MATRIXU , nikakva provokacija samo zapazanje
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Materazzi je ofirno ljubomoran...

Ž '21!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Matri je Lepi ... to je njegov jedini nadimak 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Del Neri: Chiellini ostaje bek
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3164.html

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3164.html
Čika Del Neri se digao malo nakon ovih pobjeda, samo polako čika.Juventusov trener Luigi Del Neri je otkrio da će Giorgio Chiellini igati kao bek ostatak sezone...
Talijanski internacionalac je prebačen sa mjesta stopera na mjesto lijevog beka u cilju pružanja Juventusu više čvrstine u odbrani.
Juve je pobjedio u oba susreta u kojima je Chiellini igrao kao lijevi bek a i selektor Italije Cesare Prandelli je takodjer koristio dvadesetšestogodišnjaka na staroj pozociji u prijateljskoj protiv Njemačke.
"Giorgio će igrati na toj poziciji cijelu sezonu." Mister je rekao. "On to zna. On je tražio da to igra. On je mladić izvrsne kvalitete, velike snage, karizme i izražava se vrlo dobro u toj ulozi."
"Trenutno u Italiji postoji nekoliko lijevih bekova sa tom snagom. A ionako, on će kao i ostali, igrati gdje ja kažem. U sredini, na lijevoj strani, na krilu, na klupi, na tribinama.. Nije bitno gdje."![]()
"Ja odlučujem." zaključio je Luigi Del Neri.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sad nešto kontam, sljedećih 5 tekmi, 3 igramo kući protiv Bologne, Milana i Brescie, a u gostima protiv Leccea i Cesene...Zamislite dobijemo sve 5 tekmi
Mislim da to nije nemoguće jer su sve ekipe lahke izuzev Milana,a i oni se mogu dobiti ukoliko bude pristup kao protiv dušmana
Scudetto, stiamo arrivando

Mislim da to nije nemoguće jer su sve ekipe lahke izuzev Milana,a i oni se mogu dobiti ukoliko bude pristup kao protiv dušmana
Scudetto, stiamo arrivando
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Dobru je stvar rekao Zaccheroni:
protiv ovih malih tesko igramo, kada smo pod imperativom pobjede i kad trazimo rezultat...
mi smo u januaru prokockali scudetto...
tako da glavni cilj treba biti LP a jbg..kad dobijemo ovih 5 e onda cemo o scudettu

Mi cemo prije dobiti milan nego bolognu recimo..."Juventus je kompaktniji nego prije", rekao je Zaccheroni i dodao: "no moraju da sačuvaju jedinstvo i protiv malih timova - to je njihov problem."
protiv ovih malih tesko igramo, kada smo pod imperativom pobjede i kad trazimo rezultat...
mi smo u januaru prokockali scudetto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
eh tu treba da nastupi Del Neri i taj slavni psiholog od trenera, ova pobijeda protiv intera ,nije ni blizu djelo Del Neria nego samih igraca jer su skontali sami koliko je vazno dobijat takve derbije, lako je bit psiholog i dizat ekipu protiv intera ,tu se nema sta pametovat, a Del Neri je protiv manjih ekipa pokazao da je prosjecan trener i zamalo da nam i protiv intera ode pobijeda sa svojim sjajnih izmjenama, on je prosjek to ce i ostati, al zelim mu svu srecu i nek osvoji sve zivo sa Juventusom
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.