Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
U kombinaciji sa demantijima za Pogbu i Marca to govori dosta o predstojecem transfer djelovanju.
Mislim ,ok mi je Cazo ali za rezerve ,trebalo je izginut u pokusaju da se Marco dovede,nekako mi djeluje da je Luka gotov i da se mora jos sad u ovom prelaznom roku nac zamjena a boljeg od Marca nema.
Danilo zavrsen navodno DDG tu negdje ako na tome ostane za standarde koji su postavljeni ranije prilicno tanko..
Mislim ,ok mi je Cazo ali za rezerve ,trebalo je izginut u pokusaju da se Marco dovede,nekako mi djeluje da je Luka gotov i da se mora jos sad u ovom prelaznom roku nac zamjena a boljeg od Marca nema.
Danilo zavrsen navodno DDG tu negdje ako na tome ostane za standarde koji su postavljeni ranije prilicno tanko..
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 05 jun 2015, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:U kombinaciji sa demantijima za Pogbu i Marca to govori dosta o predstojecem transfer djelovanju.
Cuj luka gotov,pa covjek je toliko godina igrao bez povreda mora te to sustici,jos ga je carlo bespotrebno forsiro,on ce sad kad se oporavi abd igrati svoj najbolji fudbal ima covjek 29 godina i u tim godinama su veznjaci najbolji.Sto se tice casemira on moze dostojno zamjeniti krosa i modrica kad treba da uleti,sto se ne moze nikako reci za illaru i kediru.
Sta pise na Marci da je Benitez rekao Navasu da zeli da ostane 

Sta ti nije jasno?Andrej je napisao/la:
Porto prodao Realu njegovog igrača za 7.500.000 evra. AHaha!!
Buy back klauzule se rade kako bi igrac dobio minute koje u Realu ne bi mogao.
Dani Carvajal je bio prije 3 sezone "prodan" za 5 miliona.Odigrao je preko 40 utamkmica za Leverkuzen koje su bile kljucne za njegov razvoj i predstavljao taj most iz segunde B cak do bundeske ka Realu,jer direktno ne bi mogao svakako dobit minute i nije bio spreman.Real ga je vratio za 6 miliona sto znaci da je zavrsio sa 1 milion u minusu za to skolovanje.Klasni desni bek ili 1 milion , pitanje je sad.
Isti je princip za Casemira kojem je odabrana idealna sredina kao Porto.Igrac koji je sporadicno dobivao neke minute u Realu prosle sezone.Odigrao je vise od 40 utakmica za Porto ove godine,dvije nokaut faze lige prvaka.Dobio je potrebne minute,iskustvo i teske utakmice za razvoj.Bio je "prodan" za 2 miliona a sada vracen za 7,5 miliona.Reala je tih 5 miliona kostalo da dobiju jednog odlicnog DMF-a koji to nije bio godinu dana ranije,a ne bi bio ni da je ostao u Realu jer minuta ne bi vidio kod Carla.
Opet Casemira i da zelis mozes prodati za vece pare od tih 7,5 miliona nakon ove odlicne sezone u Portu.
Slicno je sa Moratom.
"Prodat" za 20 miliona sa 2 sezone(najverovatnije) posudbe u Juventusu.U Realu nema minuta,tu ima.Kroz dvije godine ce Real procjenit dal je on dovoljno dobar da ga vrati za 30-35 miliona ili ipak nije dovoljno napredovao.U Realu da je ostao svakako ne bi imao ni priliku da napreduje a ovako ce Real zavrsit sa 20 miliona ili mnogo boljim napadacem kroz 2 godine nego sto je bio.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Valjda Benz ostane.Mislim da bi bila glupost prodat njega a dovesti Kuna..Benzema daleko bolji timski igrac ,za razliku od Kuna koji ne bi mogao biti kompatibilan sa Ronaldom.
Ali eto Neymar i Suarez su timski igraci,sve se to prilagodi,ne moze sve Ronaaldo sam...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- JamesJoyce
- Kontakt:
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Navodno je Di Maria preko svog agenta se ponudio opet Realu,ali je Real tu "ponudu"odbio.
Izvini kako igrac koji ima ugovor moze da se ponudi nekom klubu? Ako moze objasnjenje,ne provociram.
Zeljeznicar! 1921 !
Može dati do znanja da bi rado prešao u real madrid ukoliko isti pošalje ponudu za njega. Mada sumnjam u vjerodostojnost te izjave, nema smisla.Format je napisao/la:Izvini kako igrac koji ima ugovor moze da se ponudi nekom klubu? Ako moze objasnjenje,ne provociram.
naprijed rejal
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sveti ti je objasnio kako..
https://www.facebook.com/MadridistasUni ... =2&theater
Evo i gdje sam to čuo.
https://www.facebook.com/MadridistasUni ... =2&theater
Evo i gdje sam to čuo.
Ok ali lokige nema,on tu nista ne moze bas kao i De Gea,a i ne vjerujem da bi se vratio a sam je htio otic,hvala na odgovoru.
Zeljeznicar! 1921 !
Ako nema nista protiv toga da bude rezerva, onda jest dobro.
Valjda je svjestan toga, a čisto sumnjam da im Benitez već nije svima otprilike iznio planove. Jasno je kao dan da će biti rezerva.
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Umjesto da ga pošaljete u zamjenu za Davida, vi tako, ne date nam ni Balea ni Karima 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mozda dodje Coentraorio_Ferdy88 je napisao/la:Umjesto da ga pošaljete u zamjenu za Davida, vi tako, ne date nam ni Balea ni Karima

[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.