nisu problem ni kritike zbog blamaže, nije problem ni u navijanju.. ja nisam rekao navijači, nego publika.. Klub ne može da živi od max 1000 navijača koji će doći i kad je najgore, ovo ostalo je tu zbog furke.. Nama treba nogometna publika koje neće nikad biti ispod 5000, a ne publika na baterije.LudLo 4 je napisao/la:Nije covjek rekao da nismo dobri navijaci,nego da realno nismo imali nikakve sanse protiv Izraelaca,drugo sto smo se mi nafurali i ko svaki normalan navijaci ocekivali,nadali se bolje receno prolazu i nekom cudu.E sad posto volimo Zelju "malo" smo attakovali igrace i Osima(neki) zbog 6 golova sto je nekako i normalno,ne postoji lik koji ce reci "**** ga".Iker C je napisao/la: Reci zašto nismo dobri navijači? Jesmo li bodrili našeg Želju i pri rezultatu 0:2 na Koševu? Jesu li igrači dobili aplauz? Hoćemo li opet svi bodriti Želju poslije blamaže? Hoćemo. Da je neki veći klub iz regiona doživio ovakvu blamažu igrači i stručni štab nebi smjeli hodati ulicom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Bianconeri1988 je napisao/la:Čitam ovu statistiku...
Neka me neko ispravi ako griješim...
Pa mi imamo više pobjeda na Pecari nego na Piroti otkako je zajednička liga...![]()
A lafo Široki najteže gostovanje...
imate samo jednu prvenstvenu pobjedu na pecari (pretprošle sezone), i jednu u kupu od prije 6-7 sezona.
a ukupan omjer pobjeda od kad igraju zajedno 16 - 14 za široki, i samo 2 remija
- bistrikboy
- Kontakt:
Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Samo da nisu 1 odigrali.bistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
malo da se egzistencija rijesibistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
Koje su parove odigrali i koliko su ulozili para? Koji si ti saban jbt...
-
- Kontakt:
mislim da propisima fsbih nije zabranjeno igracima klubova ucestovanje u igrama na srecu..u cemu je fazon decko?ako vec nesto muljas onda to i napisi a ne tako!!!o sole mio je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
ovde pojedincima bas treba matere ****, da dobijemo sto vise pametnjakovica, konji prepametni jedni i jadni
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sezona je pred nama, na jugu nismo odavno bili pa smo odlucili malo da uljepsamo jug sebi a i drugima, pa je stoga planirana radna akcija uljepsavanje juga...Dosta toga ima u planu da se uradi pa zato se mole svi , pogotovo mladja raja koja je slobodna sutra u 11:00 da dodju ispred udruzenja na male dogovore, na djeljenje zadataka pa da svi daju svoj doprinos u akciji da bi nas jug izgledao sto ljepse...Najbolje bi bilo da se dodje oko 11 a i kasnije ako neko bude mogao doci nek dodje...
Nije bitno jesi li mladji ili stariji , jesi li ultra ili si casual , jel volis navijati ili sjediti, sutra dodji i pomozi...
Nije bitno jesi li mladji ili stariji , jesi li ultra ili si casual , jel volis navijati ili sjediti, sutra dodji i pomozi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- kosewsko hill
- Kontakt:
dzumbastiko je napisao/la:mislim da propisima fsbih nije zabranjeno igracima klubova ucestovanje u igrama na srecu..u cemu je fazon decko?ako vec nesto muljas onda to i napisi a ne tako!!!o sole mio je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
hahahahahahahahahahahahaha.. joj omrsit ću se čitajući ovaj forum

Uglavnom, remi ne bi bio loš možda u Širokom, vidjećemo jesul se igrači uspjeli osvježiti
Željo - My first love!!!
o sole mio je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
Koje su parove odigrali i koliko su ulozili para? Koji si ti saban jbt...
ma to se priprema jer gdje ce zeljo uzeti u sirokom jedino uz pomoc nekih mucki

nije nista ni pogrijesio sto je rekao...samosarajvo je napisao/la:I da smo gubili 0:7 (iako to samo vi mozete) opet bi se dalo 2-3 minute podrske UD i opet bi se pjevalo do 90 minute iz sveg glasa i opet bi nas otislo na sljedece gostovanje vise nego vas. I oept bi pravili bolju atmosferu nego vi i opet smo bolji navijaci nego vi. Pomiri se sa tim.o sole mio je napisao/la:@samosarajevo
Inace clanu skupine mrzitelja Željezničara ili ti ga simpatizeru dinama dresdna kluba kojem ne znate ni ime trenera, niti ijednog igraca, plus nekog s tribine ( malo guglaj pa nauci koje ime) se naso pametovat o nekoj drugoj navijackoj skupini...
Pa dok vas klub gubi sa 0:2 stadionom se cuje dinamo dresden, i raduje se porazu Želje. De malo zapitaj se za koga ti navijas, a ne samo pratiti sta rade druge...
Malo proguglaj i vidi sta su ti maniajci uradili za srebrenicu i sl, od organizovanih odlazaka na mars mira, posjete potocarima itd, vidi jel ikada tvoja mala skupina puna kompleksa ista slicno uradila...
Vi dovedete sve fol extra igrace tipa Smajica,Kvesica,Adilovica,Selimovica plus imate trenera koji je sa ekipom 2 godine a imate i bruku pare (koje su vjerovatno u necijem dzepu vec) od Dzeke,Sehica itd a opet se obrukate vise nego mi koji smo izgubili 2 extra igraca a doveli igrace iz SASKA,Buducnosti isl..ali uvjek ste bili mali i ostat cete.
Moja dalja diskusija na ovoj temi je zvrsena. Sve je poceo neki vas kloc koji je rekao da mi najmanje navijamo za svoj klub a ti si nastavio.
a to mi smo bolji nego vi, mi imamo ovo, vi nemate to... to mozes prodavati djeci u kvartu i to onoj mladjoj od 10 godina jer ovi stariji vjerovatno vec mogu svojom glavom mucnuti...
najpametnije sto si rekao u svoja zadnja 2 posta je da je tvoja diskusija ovdje zavrsena ---> produzi dalje
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
"Ma džaba ti to njemu"...nick je napisao/la:
mi dovodimo ono sto nam treba i to sve djabe a platne liste vasih igraca mogli smo svi vidjet problem je samo sto ih ne isplacujete...ponosni ste sto ste uvezali 2 redovne plate

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
Sigurno smo mali sto imamo vise titula, 30 evropskih utakmica vise i sto imamo svoj stadion itd itdsamosarajvo je napisao/la:I da smo gubili 0:7 (iako to samo vi mozete) opet bi se dalo 2-3 minute podrske UD i opet bi se pjevalo do 90 minute iz sveg glasa i opet bi nas otislo na sljedece gostovanje vise nego vas. I oept bi pravili bolju atmosferu nego vi i opet smo bolji navijaci nego vi. Pomiri se sa tim.o sole mio je napisao/la:@samosarajevo
Inace clanu skupine mrzitelja Željezničara ili ti ga simpatizeru dinama dresdna kluba kojem ne znate ni ime trenera, niti ijednog igraca, plus nekog s tribine ( malo guglaj pa nauci koje ime) se naso pametovat o nekoj drugoj navijackoj skupini...
Pa dok vas klub gubi sa 0:2 stadionom se cuje dinamo dresden, i raduje se porazu Želje. De malo zapitaj se za koga ti navijas, a ne samo pratiti sta rade druge...
Malo proguglaj i vidi sta su ti maniajci uradili za srebrenicu i sl, od organizovanih odlazaka na mars mira, posjete potocarima itd, vidi jel ikada tvoja mala skupina puna kompleksa ista slicno uradila...
Vi dovedete sve fol extra igrace tipa Smajica,Kvesica,Adilovica,Selimovica plus imate trenera koji je sa ekipom 2 godine a imate i bruku pare (koje su vjerovatno u necijem dzepu vec) od Dzeke,Sehica itd a opet se obrukate vise nego mi koji smo izgubili 2 extra igraca a doveli igrace iz SASKA,Buducnosti isl..ali uvjek ste bili mali i ostat cete.
Moja dalja diskusija na ovoj temi je zvrsena. Sve je poceo neki vas kloc koji je rekao da mi najmanje navijamo za svoj klub a ti si nastavio.
- spielführer_21
- Kontakt:
pustite njih.. dva su važnija posta na temi, nego što je ovaj oko kojeg raspravljate.. a to su:
bistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sezona je pred nama, na jugu nismo odavno bili pa smo odlucili malo da uljepsamo jug sebi a i drugima, pa je stoga planirana radna akcija uljepsavanje juga...Dosta toga ima u planu da se uradi pa zato se mole svi , pogotovo mladja raja koja je slobodna sutra u 11:00 da dodju ispred udruzenja na male dogovore, na djeljenje zadataka pa da svi daju svoj doprinos u akciji da bi nas jug izgledao sto ljepse...Najbolje bi bilo da se dodje oko 11 a i kasnije ako neko bude mogao doci nek dodje...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
99% muške populacije ove države igra kladionicu. nemojmo pretjerivati i ići u paranoju.
eh evo vam sad prilike kad se postavljali one slike union berlin svi bi dosli ETO VIDJECEMO VAS SUTRA ! SVI DOCI I POMOCI !Baja_Zvjerka je napisao/la:Sezona je pred nama, na jugu nismo odavno bili pa smo odlucili malo da uljepsamo jug sebi a i drugima, pa je stoga planirana radna akcija uljepsavanje juga...Dosta toga ima u planu da se uradi pa zato se mole svi , pogotovo mladja raja koja je slobodna sutra u 11:00 da dodju ispred udruzenja na male dogovore, na djeljenje zadataka pa da svi daju svoj doprinos u akciji da bi nas jug izgledao sto ljepse...Najbolje bi bilo da se dodje oko 11 a i kasnije ako neko bude mogao doci nek dodje...
Ja pitam jednog jarana za ovu akciju, da ide sa mnom, on kaže jutros bila
Ko koga sada mulja ovdje

Ko koga sada mulja ovdje

-
- Kontakt:
bila jutrosOmar500 je napisao/la:Ja pitam jednog jarana za ovu akciju, da ide sa mnom, on kaže jutros bila![]()
Ko koga sada mulja ovdje![]()
ja sam jutros prolazio ono nasmladi igrali protiv sirokog brijega i bilo jedno 20-tak Manijaka ali ja sam mislio da uplacuju za Siroki Brijeg !
Trenutno korisnika/ca: HeraklitMracni, Pablo11, Sarun i 52 gosta.