FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 06 avg 2011, 14:12

LudLo 4 je napisao/la:
Iker C je napisao/la: Reci zašto nismo dobri navijači? Jesmo li bodrili našeg Želju i pri rezultatu 0:2 na Koševu? Jesu li igrači dobili aplauz? Hoćemo li opet svi bodriti Želju poslije blamaže? Hoćemo. Da je neki veći klub iz regiona doživio ovakvu blamažu igrači i stručni štab nebi smjeli hodati ulicom.
Nije covjek rekao da nismo dobri navijaci,nego da realno nismo imali nikakve sanse protiv Izraelaca,drugo sto smo se mi nafurali i ko svaki normalan navijaci ocekivali,nadali se bolje receno prolazu i nekom cudu.E sad posto volimo Zelju "malo" smo attakovali igrace i Osima(neki) zbog 6 golova sto je nekako i normalno,ne postoji lik koji ce reci "**** ga".
nisu problem ni kritike zbog blamaže, nije problem ni u navijanju.. ja nisam rekao navijači, nego publika.. Klub ne može da živi od max 1000 navijača koji će doći i kad je najgore, ovo ostalo je tu zbog furke.. Nama treba nogometna publika koje neće nikad biti ispod 5000, a ne publika na baterije.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 06 avg 2011, 14:18

Bianconeri1988 je napisao/la:Čitam ovu statistiku...

Neka me neko ispravi ako griješim...

Pa mi imamo više pobjeda na Pecari nego na Piroti otkako je zajednička liga... :D

A lafo Široki najteže gostovanje... :mrgreen:

imate samo jednu prvenstvenu pobjedu na pecari (pretprošle sezone), i jednu u kupu od prije 6-7 sezona.
a ukupan omjer pobjeda od kad igraju zajedno 16 - 14 za široki, i samo 2 remija

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 avg 2011, 14:25

Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 avg 2011, 14:48

bistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
Samo da nisu 1 odigrali.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 avg 2011, 14:49

bistrikboy je napisao/la:Nakon sto je nekolicina igraca odigrala tiket u kladionici oko 13h su se uputili u Međugorje...
malo da se egzistencija rijesi :lol:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 06 avg 2011, 14:55

Koje su parove odigrali i koliko su ulozili para? Koji si ti saban jbt...

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 06 avg 2011, 14:59

o sole mio je napisao/la:
mislim da propisima fsbih nije zabranjeno igracima klubova ucestovanje u igrama na srecu..u cemu je fazon decko?ako vec nesto muljas onda to i napisi a ne tako!!!

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 06 avg 2011, 15:00

ovde pojedincima bas treba matere ****, da dobijemo sto vise pametnjakovica, konji prepametni jedni i jadni

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 avg 2011, 15:10

Sezona je pred nama, na jugu nismo odavno bili pa smo odlucili malo da uljepsamo jug sebi a i drugima, pa je stoga planirana radna akcija uljepsavanje juga...Dosta toga ima u planu da se uradi pa zato se mole svi , pogotovo mladja raja koja je slobodna sutra u 11:00 da dodju ispred udruzenja na male dogovore, na djeljenje zadataka pa da svi daju svoj doprinos u akciji da bi nas jug izgledao sto ljepse...Najbolje bi bilo da se dodje oko 11 a i kasnije ako neko bude mogao doci nek dodje...

Nije bitno jesi li mladji ili stariji , jesi li ultra ili si casual , jel volis navijati ili sjediti, sutra dodji i pomozi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 06 avg 2011, 15:12

dzumbastiko je napisao/la:
mislim da propisima fsbih nije zabranjeno igracima klubova ucestovanje u igrama na srecu..u cemu je fazon decko?ako vec nesto muljas onda to i napisi a ne tako!!!

hahahahahahahahahahahahaha.. joj omrsit ću se čitajući ovaj forum :shock:

Uglavnom, remi ne bi bio loš možda u Širokom, vidjećemo jesul se igrači uspjeli osvježiti
Željo - My first love!!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 avg 2011, 15:23

Koje su parove odigrali i koliko su ulozili para? Koji si ti saban jbt...

ma to se priprema jer gdje ce zeljo uzeti u sirokom jedino uz pomoc nekih mucki :) sreca pa je nijaz igrac iz sjenke :D

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 06 avg 2011, 15:35

samosarajvo je napisao/la:
o sole mio je napisao/la:@samosarajevo
Inace clanu skupine mrzitelja Željezničara ili ti ga simpatizeru dinama dresdna kluba kojem ne znate ni ime trenera, niti ijednog igraca, plus nekog s tribine ( malo guglaj pa nauci koje ime) se naso pametovat o nekoj drugoj navijackoj skupini...
Pa dok vas klub gubi sa 0:2 stadionom se cuje dinamo dresden, i raduje se porazu Želje. De malo zapitaj se za koga ti navijas, a ne samo pratiti sta rade druge...
Malo proguglaj i vidi sta su ti maniajci uradili za srebrenicu i sl, od organizovanih odlazaka na mars mira, posjete potocarima itd, vidi jel ikada tvoja mala skupina puna kompleksa ista slicno uradila...
I da smo gubili 0:7 (iako to samo vi mozete) opet bi se dalo 2-3 minute podrske UD i opet bi se pjevalo do 90 minute iz sveg glasa i opet bi nas otislo na sljedece gostovanje vise nego vas. I oept bi pravili bolju atmosferu nego vi i opet smo bolji navijaci nego vi. Pomiri se sa tim.

Vi dovedete sve fol extra igrace tipa Smajica,Kvesica,Adilovica,Selimovica plus imate trenera koji je sa ekipom 2 godine a imate i bruku pare (koje su vjerovatno u necijem dzepu vec) od Dzeke,Sehica itd a opet se obrukate vise nego mi koji smo izgubili 2 extra igraca a doveli igrace iz SASKA,Buducnosti isl..ali uvjek ste bili mali i ostat cete.

Moja dalja diskusija na ovoj temi je zvrsena. Sve je poceo neki vas kloc koji je rekao da mi najmanje navijamo za svoj klub a ti si nastavio.
nije nista ni pogrijesio sto je rekao...
a to mi smo bolji nego vi, mi imamo ovo, vi nemate to... to mozes prodavati djeci u kvartu i to onoj mladjoj od 10 godina jer ovi stariji vjerovatno vec mogu svojom glavom mucnuti...
najpametnije sto si rekao u svoja zadnja 2 posta je da je tvoja diskusija ovdje zavrsena ---> produzi dalje
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 avg 2011, 15:36

nick je napisao/la:
mi dovodimo ono sto nam treba i to sve djabe a platne liste vasih igraca mogli smo svi vidjet problem je samo sto ih ne isplacujete... :D ponosni ste sto ste uvezali 2 redovne plate :mrgreen:
"Ma džaba ti to njemu"... :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 06 avg 2011, 15:44

samosarajvo je napisao/la:
o sole mio je napisao/la:@samosarajevo
Inace clanu skupine mrzitelja Željezničara ili ti ga simpatizeru dinama dresdna kluba kojem ne znate ni ime trenera, niti ijednog igraca, plus nekog s tribine ( malo guglaj pa nauci koje ime) se naso pametovat o nekoj drugoj navijackoj skupini...
Pa dok vas klub gubi sa 0:2 stadionom se cuje dinamo dresden, i raduje se porazu Želje. De malo zapitaj se za koga ti navijas, a ne samo pratiti sta rade druge...
Malo proguglaj i vidi sta su ti maniajci uradili za srebrenicu i sl, od organizovanih odlazaka na mars mira, posjete potocarima itd, vidi jel ikada tvoja mala skupina puna kompleksa ista slicno uradila...
I da smo gubili 0:7 (iako to samo vi mozete) opet bi se dalo 2-3 minute podrske UD i opet bi se pjevalo do 90 minute iz sveg glasa i opet bi nas otislo na sljedece gostovanje vise nego vas. I oept bi pravili bolju atmosferu nego vi i opet smo bolji navijaci nego vi. Pomiri se sa tim.

Vi dovedete sve fol extra igrace tipa Smajica,Kvesica,Adilovica,Selimovica plus imate trenera koji je sa ekipom 2 godine a imate i bruku pare (koje su vjerovatno u necijem dzepu vec) od Dzeke,Sehica itd a opet se obrukate vise nego mi koji smo izgubili 2 extra igraca a doveli igrace iz SASKA,Buducnosti isl..ali uvjek ste bili mali i ostat cete.

Moja dalja diskusija na ovoj temi je zvrsena. Sve je poceo neki vas kloc koji je rekao da mi najmanje navijamo za svoj klub a ti si nastavio.
Sigurno smo mali sto imamo vise titula, 30 evropskih utakmica vise i sto imamo svoj stadion itd itd

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 avg 2011, 16:15

pustite njih.. dva su važnija posta na temi, nego što je ovaj oko kojeg raspravljate.. a to su:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sezona je pred nama, na jugu nismo odavno bili pa smo odlucili malo da uljepsamo jug sebi a i drugima, pa je stoga planirana radna akcija uljepsavanje juga...Dosta toga ima u planu da se uradi pa zato se mole svi , pogotovo mladja raja koja je slobodna sutra u 11:00 da dodju ispred udruzenja na male dogovore, na djeljenje zadataka pa da svi daju svoj doprinos u akciji da bi nas jug izgledao sto ljepse...Najbolje bi bilo da se dodje oko 11 a i kasnije ako neko bude mogao doci nek dodje...

Nije bitno jesi li mladji ili stariji , jesi li ultra ili si casual , jel volis navijati ili sjediti, sutra dodji i pomozi...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 avg 2011, 16:49

99% muške populacije ove države igra kladionicu. nemojmo pretjerivati i ići u paranoju.

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 06 avg 2011, 17:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sezona je pred nama, na jugu nismo odavno bili pa smo odlucili malo da uljepsamo jug sebi a i drugima, pa je stoga planirana radna akcija uljepsavanje juga...Dosta toga ima u planu da se uradi pa zato se mole svi , pogotovo mladja raja koja je slobodna sutra u 11:00 da dodju ispred udruzenja na male dogovore, na djeljenje zadataka pa da svi daju svoj doprinos u akciji da bi nas jug izgledao sto ljepse...Najbolje bi bilo da se dodje oko 11 a i kasnije ako neko bude mogao doci nek dodje...

eh evo vam sad prilike kad se postavljali one slike union berlin svi bi dosli ETO VIDJECEMO VAS SUTRA ! SVI DOCI I POMOCI !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 avg 2011, 17:25

Ja pitam jednog jarana za ovu akciju, da ide sa mnom, on kaže jutros bila :shock:
Ko koga sada mulja ovdje :lol: :lol:

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 06 avg 2011, 17:28

Omar500 je napisao/la:Ja pitam jednog jarana za ovu akciju, da ide sa mnom, on kaže jutros bila :shock:
Ko koga sada mulja ovdje :lol: :lol:
bila jutros

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 06 avg 2011, 17:34

ja sam jutros prolazio ono nasmladi igrali protiv sirokog brijega i bilo jedno 20-tak Manijaka ali ja sam mislio da uplacuju za Siroki Brijeg !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: HeraklitMracni, Pablo11, Sarun i 52 gosta.