Ja ne volim takve kvizove, jer pola pitanja znaju sve ekipe i onda ostane samo par pitanja koja zapravo odluče ishod kviza.JayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2025, 15:20Zadnjih par kvizova prva ekipa ima oko 72-73 boda od 90 mogucih. Kviz nije lagan, ali je ovaj u Taylorsu puuuno tezi
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kakvi ste vi amateri

U Mostaru je bio jedno vrijeme Aleksandrov Veliki, Aleksandrov Veći i Aleksandrov Najveći
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne znam ikog da je bio na jednom od ova dva fudbalska kviza da nije rekao da je zabavan. Ovo da pola pitanja znaju sve ekipe je mit jer je sada bilo more ekipa ispod 30 bodova, to je 30 % tacnih odgovora.ArtemisFowl je napisao/la: ↑31 maj 2025, 15:26Ja ne volim takve kvizove, jer pola pitanja znaju sve ekipe i onda ostane samo par pitanja koja zapravo odluče ishod kviza.JayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2025, 15:20Zadnjih par kvizova prva ekipa ima oko 72-73 boda od 90 mogucih. Kviz nije lagan, ali je ovaj u Taylorsu puuuno tezi
- napoleon72
- Kontakt:
I meni se u Taylorsu vise svidja jer ljudi pokriju doslovno sve, africki fudbal, azijski, bas moras imat ekipu koja prati sve moguce lige.
Bila su i 3-4 kviza Nogometnih ikona u Fabrici, najbolje su nagrade (dresovi za prvo mjesto itd), al ljudi ne znaju asocijaciju napravit. Budu 3 pojma koja mogu znacit vise tacnih odgovora, pa na jednom kvizu Ahmetovic, Skoro, Benko daju rjesenje "Napadac", naredni put isti set daje rjesenje "FK Sarajevo".
Bila su i 3-4 kviza Nogometnih ikona u Fabrici, najbolje su nagrade (dresovi za prvo mjesto itd), al ljudi ne znaju asocijaciju napravit. Budu 3 pojma koja mogu znacit vise tacnih odgovora, pa na jednom kvizu Ahmetovic, Skoro, Benko daju rjesenje "Napadac", naredni put isti set daje rjesenje "FK Sarajevo".

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Znam na šta misliš ali nisu takvi kvizovi, samo su ove glavne ekipe dobro uhodane i iskombinovane da pokriju širok spektar.ArtemisFowl je napisao/la: ↑31 maj 2025, 15:26Ja ne volim takve kvizove, jer pola pitanja znaju sve ekipe i onda ostane samo par pitanja koja zapravo odluče ishod kviza.
Garantujem da odeš s random ekipom casualaca da ne bi skupio 50% u Taylorsu, ako i tol'ko
Bili smo mi prije 7,8 godina na NI kvizu tamo. Bilo pitanje pogodite koji najbolji strijelci HNL-a sezone 2001/02 fale na listi ( i falili tipa peti i osmi najbolji strijelac)

Zadnjih par kvizova je procenat bio oko 80-85% , ali prije toga bilo je ekipa 80/90 imaju.Mogu se pohvaliti sa 2x3 mjesto i jednom 2 mjestoArtemisFowl je napisao/la: ↑31 maj 2025, 15:17Ako neka ekipa ima 90% tačnost, to je znak da je lagan kviz.

Meni se sviđa koncept kviza u Špici , samo nam fali ljudi otprilike 40-50 godina da imaju , sa tim iskustvom sa malo ranijim fudbalom i znanjem istim.Također i u Kawi je bio neki fudbalski kviz ali sad je tamo rjeđe.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- napoleon72
- Kontakt:
Ne znam da li ste kad bili na tematskim kvizovima u Spici (neki serijal filmova ili serija). Tu je tek horor, jedan pogresan odgovor te vodi od prvog do petog mjesta. Sa 48/52 boda nisi u top 3.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- JayCatwright
- Kontakt:
Mi smo na filmskom imali 48 od 52, i sad prozivaju pobjednike, prozvaše prve dvije ekipe, mi se ponadali da smo osvojili, kad prva ekipa samo pola boda izgubilanapoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:47Ne znam da li ste kad bili na tematskim kvizovima u Spici (neki serijal filmova ili serija). Tu je tek horor, jedan pogresan odgovor te vodi od prvog do petog mjesta. Sa 48/52 boda nisi u top 3.

Bio davno nekad na Marvelu , bolje da nisamnapoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:47Ne znam da li ste kad bili na tematskim kvizovima u Spici (neki serijal filmova ili serija). Tu je tek horor, jedan pogresan odgovor te vodi od prvog do petog mjesta. Sa 48/52 boda nisi u top 3.

Trivia je također odlična
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mogu samo pogurati ovu estradnu umjetnicu, a za Šiketa cemo se dogovoriti

Stone hands👊

Covjek radi lake poslove

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Speed je odavno u Bosni i Hercegovini , najpopularnija droga ako nisi dnao ...kraljttbvb je napisao/la: ↑01 jun 2025, 05:22https://www.instagram.com/_u/imperia.tv ... FEF58BD7E5
Hoće li ovo Speed doci u BiH?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ako dodje @arvid ga vodi na kljukušukraljttbvb je napisao/la: ↑01 jun 2025, 05:22https://www.instagram.com/_u/imperia.tv ... FEF58BD7E5
Hoće li ovo Speed doci u BiH?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Dovoljno imamo domacih budala, samo jos Speed fali.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.