odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Idem ubrzo u Španiju u Ljoret de Mar i ta trasa , ako neko zna gdje ima 'vako finih stvari kupit' i to neka mi javi 

Tako blizu, a tako daleko.
- Donnie Darko
- Kontakt:
O u Lloret de Maru ima itekako finih stvari za kupit, samo mislim da si fulao temu.Civa je napisao/la:Idem ubrzo u Španiju u Ljoret de Mar i ta trasa , ako neko zna gdje ima 'vako finih stvari kupit' i to neka mi javi
Ima suvenira, idem i ja u Septembru u Ljoretu
A onaj kačket, ono meni ne valja

A onaj kačket, ono meni ne valja

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
U Loretu nemas shoping neki poseban sto se tice obuce i odjece, to ti je vise kao Makarska ljetovaliste i manji gradic. Ima droge na tone sto ces se uvjeriti i dobrih klubova za provod, samo se cuvaj nije bas sigurno. Plaze su fuj, to ti je mjesto za nocni zivot a ne soping. Kad bi mogao otiic u Barselonu tamo bi imao da biras sta zelis, ima jedan ogromni shoping centar.Civa je napisao/la:Idem ubrzo u Španiju u Ljoret de Mar i ta trasa , ako neko zna gdje ima 'vako finih stvari kupit' i to neka mi javi
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ide se i u Barcu jedan dan, možda i 2 čak, znam da ćemo mi ić još u Veneciju, Veronu, Monako, Nicu, Kan, pa da ga hebeš mora bit nešto dobro od odjeće da se kupiElegant je napisao/la:U Loretu nemas shoping neki poseban sto se tice obuce i odjece, to ti je vise kao Makarska ljetovaliste i manji gradic. Ima droge na tone sto ces se uvjeriti i dobrih klubova za provod, samo se cuvaj nije bas sigurno. Plaze su fuj, to ti je mjesto za nocni zivot a ne soping. Kad bi mogao otiic u Barselonu tamo bi imao da biras sta zelis, ima jedan ogromni shoping centar.Civa je napisao/la:Idem ubrzo u Španiju u Ljoret de Mar i ta trasa , ako neko zna gdje ima 'vako finih stvari kupit' i to neka mi javi
To ti ides na ekskurziju, i ja sam tako sve obisao.Dex je napisao/la:Ide se i u Barcu jedan dan, možda i 2 čak, znam da ćemo mi ić još u Veneciju, Veronu, Monako, Nicu, Kan, pa da ga hebeš mora bit nešto dobro od odjeće da se kupiElegant je napisao/la:U Loretu nemas shoping neki poseban sto se tice obuce i odjece, to ti je vise kao Makarska ljetovaliste i manji gradic. Ima droge na tone sto ces se uvjeriti i dobrih klubova za provod, samo se cuvaj nije bas sigurno. Plaze su fuj, to ti je mjesto za nocni zivot a ne soping. Kad bi mogao otiic u Barselonu tamo bi imao da biras sta zelis, ima jedan ogromni shoping centar.Civa je napisao/la:Idem ubrzo u Španiju u Ljoret de Mar i ta trasa , ako neko zna gdje ima 'vako finih stvari kupit' i to neka mi javi
Monako, Monte-Karlo, Nica tu ces biti samo par sati, vjerovatno ce vas vodiit uz ovaj obalini dio (takva im je ruta) tako da neces moci Bog zna sta vidjeti po pitanju shopinga. Ja kad sam bio bila je noc tako da samo vidis bogatase, auta, nocni zivot, plaza, klubove ...itd.
Venecija ti je uzasno skupa, ima butika ali neces stici uci jer je to samo obilazak par sati, vode vas kroz grad isto kao i Verona.
Dok ako vas odvedu u Barcu ovaj shoping tamo imas svega, sjecam se ja platio kosulju u Springfieldu 8 €, imaju tamo svi ovi butici kao kod nas u Sarajevu samo su mnogo jeftiniji sto je nevjerovato. Sad ne znam kakva je situacija ja sam bio tamo prije 4-5 godina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma Ljoret de Mar je krajnje odredište , naravno ići čemo u ''Bakelonu'' , pa eto valjda se naleti na šta god fino
Hvala , Vam .

Tako blizu, a tako daleko.
Ne bih ga kad bi mi ga džaba dao, te kopije Burberryja su meni ogavne, fule boju, ružne, a i standardan dizajn...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma i meni je fuj, al mogo bi ga dobit jeftinije neko dijete sa fejsa sto ga imam prodajeanonimni je napisao/la:Ne bih ga kad bi mi ga džaba dao, te kopije Burberryja su meni ogavne, fule boju, ružne, a i standardan dizajn...

Original dres borussije d. s potpisima igraca iz 96/97.
http://imageshack.us/a/img844/9923/ntl9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/a/img844/9923/ntl9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ti je fuj, ne uzimaj ga, taman 5 KM bioahmad_tz je napisao/la:ma i meni je fuj, al mogo bi ga dobit jeftinije neko dijete sa fejsa sto ga imam prodaje

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma sa parama sam da mi je da ih potrosim, cudno se osjecamanonimni je napisao/la:Ako ti je fuj, ne uzimaj ga, taman 5 KM bioahmad_tz je napisao/la:ma i meni je fuj, al mogo bi ga dobit jeftinije neko dijete sa fejsa sto ga imam prodaje

Kupi 3 gajbe Sensationa, toga uvijek fali 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Da recimo nije izderan mozda bi i vrijedio,najvise 15 KM.
Opcenito kacketi su spali,mozes ih naci od 5 do 15 KM .

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel se meni učinilo ili su šalovi u New Yorkeru 2KM? 

danas , 109km
Donnie Darko je napisao/la:Jel se meni učinilo ili su šalovi u New Yorkeru 2KM?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Monolog se sviđa vaša objava.H.I.M je napisao/la:
danas , 109km
Ja te volim, volim Željo..
AhaDonnie Darko je napisao/la:Jel se meni učinilo ili su šalovi u New Yorkeru 2KM?
Prodaju sve radom, majice po 6-7 km sad

Imal kakva stranica da vidim ponudu odjeće u Roterdamu, bilo koje firme, da poručim po rođaku da mi donese
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.