FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma garant onaj njihov alkos jamak
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hodzic nije ni do kostobrana KomazecuPehariSuTu je napisao/la:amypitar je napisao/la:Evo mahala se da bi jedan igraca anamo onih,mogao preci kod nas.
Navodno pregovori u toku.Joj kako se ofirate sa ovakvim nebulozama.Znači sad da mi neko kaže reci kojeg ćeš igrača iz sarajeva da vas pojača,ja bih rekao može komazec da bude prva zamjena za hodžića.Eto dokaza koliko smo jači od vas
P.S.možda e.čolić,dobro bi vam došao po krilima da probija
Samo da odgovorim kolegi barbarezu,jer sam vidio da me nesto prozivao danas. Druze neznam kako si prepoznao ironiju kao sto si naveo, nego sam ironicno prozvao forumasa koji se postavio kao samo on zna, mi smo papci itd itd. Vjeruj druze da sam na Grbavici tokom rata izgubio mnogo u svakom pogledu, da bih se sad stim zezao. Ali mi smeta sto sve nase omalovazavate i pokusavate da ismijavate, a svoje probleme ili krijete ili predstavljate kao nesto normalno. Ziv ti meni bio sto godina i radovao sesa svojim zeljom,a ostalim forumasima se izvinjavam na duzem postu, ali ne volim ostat duzan nikome.
since 1973
amypitar je napisao/la:Evo mahala se da bi jedan igraca anamo onih,mogao preci kod nas.
Navodno pregovori u toku.
Pusti se vise mahale i ti gluposti. Samo nam navlacis strumfove na temu i ovako su redovniji od nas u pisanju a jos im dajes povoda.
Sutra u Avazovom Sportu naslov: "Jarni čeka pojačanja iz Bundeslige" 

eo baš krenuo da stavim , ako je ovo kao i sve što su oni dosad objavili oko našeg kluba onda se nemamo šta nadati
mudro zborisFKZ1921 je napisao/la:Strašno je dokle ste spremni ići ds bi napakostili onom drugom.Na zalost, to nema nikskve veze da nogometom i navijanjem, to je bolesno opasna opsesija. Ovo nije problem samo vas dječaka koji navijate za Zelju ili Sarajevo, ovo je problem nase države, nase porodice, nase škole. ..Realno, mi smo nešto posebno, i kao država, a posebno ovaj grad.Prosli smo kroz strašno vrijrme sa strašnim posljedicama.Na žalost, te posljedice su svuda oko nas.Ne bi ni za koga od nas trebalo pistojati nista svetije od tih posljedica.
p.s.
-Jel ima nagovjestaja za press konferenciju koje su najavili Abdulah i Dino na posljednjem predstavljanju Stojceva i Jarnija?
-Skoro je igrana utakmica izmedju selekcije TK i Sarajeva pa me zanima dali je struka vec odlucila da angazuje nekog od mladica iz TK?
-Dali je FKS imalo jos nekih utakmica tog karaktera u drugim kantonima BiH?
-Koliko terena i objekata je planirano u sklopu tog novog kampa?
-Koliko je Sarajevo uspjelo da izmiri dugovanja u predhodnom periodu posto sam vidjeo da su dogovorili sa bivsim igracima otpis trecine duga?Koliko dug trenutno iznosi?
Ajd ako ima neko ko bolje poznaje desavanja u klubu da mi odgovori.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ako se ne varam prosle godine je bilo nesto za Lazio i neke igrace kako dolaze u Sarajevo. Mora da su neke igracine cim dolaze iz Bundeslige u ligu BiH.skoJaa je napisao/la:Sutra u Avazovom Sportu naslov: "Jarni čeka pojačanja iz Bundeslige"
Nasi novinarstvo i ne profesionalizam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
vincenttan
- Kontakt:
kao Said HuseinovićElegant je napisao/la:Ako se ne varam prosle godine je bilo nesto za Lazio i neke igrace kako dolaze u Sarajevo. Mora da su neke igracine cim dolaze iz Bundeslige u ligu BiH.skoJaa je napisao/la:Sutra u Avazovom Sportu naslov: "Jarni čeka pojačanja iz Bundeslige"
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Dovoljno je reci Avazov Sport.Elegant je napisao/la:Ako se ne varam prosle godine je bilo nesto za Lazio i neke igrace kako dolaze u Sarajevo. Mora da su neke igracine cim dolaze iz Bundeslige u ligu BiH.skoJaa je napisao/la:Sutra u Avazovom Sportu naslov: "Jarni čeka pojačanja iz Bundeslige"
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
vincenttan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Here we go again!vincenttan je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
-
vincenttan
- Kontakt:
pod He nisam mislio na igrača 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Utorak danas,a tajac neki,nikakvih informacija,a ocekivao sam kakvu bombasticnu vijest iz kluba. 
Ma znam...vincenttan je napisao/la:pod He nisam mislio na igrača
[youtube][/youtube]
BegAx je napisao/la:Ma znam...vincenttan je napisao/la:pod He nisam mislio na igrača
[youtube][/youtube]
Pa hoce li vise sta objaviti.
Ma ne znam.
Odavno ovakvo zatisje nije bilo. Jedino nanSi promahala sta u Avazovom Sportu i to je to. Nek' na dobro izadje.
Sad treba probrati iz ovih siromasnih klubova sve sto je mlado a ima nekog slifa
Najjaci su ovi sto su najavljivali k'o ludi, fol neke informacije i sad mole Boga da se bilo sta desi da bude da su oni bas to najavili 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.