Ma govorim konkretno za utakmicu veceras jer ono sto je htio da izvede je za svaku osudu. Pa sunce mu poljubim... Dybala iza Morate i Mandze,iza Pogba,vecerasnji asistent i Sturaro u vezi,iza opusteno su pored Bonija i Chiela mogli igrati Sandro pa cak i Kvadrado i eto potentne ekipe koja ne bi nadigrana a 95% sam siguran ni porazena otisla sa terena. Kolji me gdje sam najtanji ako grijesim. Kvadrado i Padoin nek ti zamijene nekoga iz veznog reda u slucaju nuzde tj povrede,jer 90 min mogu svi odigrati.Italia je napisao/la:Nemoj brate, nemoj molim te. Barem sacekaj da se sezona zavrsi ili pred kraj pa ga nazovi idiotom. Nemoj molim te, to je covjek koji nas je odveo u finale lige prvaka nakon vise od 10 godina, osvojio Coppu nakon 20 godina. Imaj bar trunku postovanja prema njemu, jer upravo je on iskljucivi krivac sto je Juve zavrsio onakvu sezonu. Najmanje sto mozemo uraditi jeste dati mu kredita ma i do januara, pa onda poceti sa kritikama.Marvin je napisao/la:Poraz od 5-0 bi bio najpozitivnija ali steta nije se desio jer bi brze ukazao na neke stvari onom iditou na klupi. Ne pravim se da znam bolje ali da je poraz sa ovakvim pristupom bio neizbjezan a sa bar donekle ofanzivnijim pristupom igri upitan je svaki idiot vidio,osim Alegrija.Italia je napisao/la:Kasnije cu dat analiz, ali sad samo da podsjetim druga Brajkulu na danasnju raspravu i uticaju Pereyre na igru Juventusa. Ulaskom Pereyre, povratkom na 4-3-1-2 momentalno smo se vratili na Juve 14/15, sto je za svaku pohvalu. Par prodora, tempo i na kraju prodor + asistencija, nije li to dovoljno za nekog da bude prvi acm Juventusa ?![]()
I pored nebitnog poraza, veceras se desilo jako puno pozitivnih stvari.
Ponovi li 352 do januara ja bi mu expresan otkaz dao.
Zurim sad, bit ce vremena za analizu. Ali shvati da smo imali samo 4 veznjaka (veznjaka veznjaka u rosteru) i da nije bilo sanse da se igra 4-3-1-2 jer nit imas izmjenu, nit imas svjezinu nit imas ista.
Ali eto,najgori start u istoriji kluba je tu,prva utakmikca je bila ok po meni,imali smo dosta prilika i vidjelo se da ekipa zna fudbala,ovaj drugi mec nek bude pouka.