FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 181

zeljovolimte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolimte » 02 apr 2025, 20:55

Svakako ce ubrzo opet Gredic, Mulalic i slicni u Zelju.

Ovi u sta su nas uvalili tesko da cemo ovo iscupati.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 02 apr 2025, 20:58

Sve se samo kaže. Bez ikakve provokacije. :)
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2025, 20:59

zeljovolimte je napisao/la:
02 apr 2025, 20:55

U sta su nas to uvalili brate
Sta izgubili nije nista gotovo
Imamo borbu za trece mjesti i ima revans
Ne treba nikog tjerati pogotovo ne Tunovica, Rahimica i Corica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 02 apr 2025, 20:59

Treba odmah Edisa Mulalića angažovati

Nije ni čudo što nismo sa ovakvim stavom 12+ godina bez titule :bih:
Zadnja izmjena: Lynx, dana/u 02 apr 2025, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

ristagrad
Kontakt:

Post Postao/la ristagrad » 02 apr 2025, 20:59

Pablo11 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:16
02 apr 2025, 20:01
Jedino sto su razvili je ova masinerija na forumu.
Ubjedili nas da Hiros ide u Radnik.
Ubjedise nas za Mircevskog, bolji id Efendica.
Brazilci top.

Licenca, dugovanja?

Upravaa napolje!
Je.bi li te gredic i bivsi. Cigane odvratni.
tacno je da pere na ruke, ali, ni tebi nije mane. samo sto ste na "suprotnim stranama", pa se dovedete do toga da imate ovakvu komunikaciju.

odkako smo se, kao navijaci, pooceli zanimati i pretljati ko je direktor, uo, no... svaka uprava i pojedinac je imala zaledjinu od odredjenog broja forumasa i stitili su se na mrtvo ime, pa kad odu i izadju problemi koji ostanu iza njih, tajac.

ima vas par, skacete kao oprzeni na svaku kritiku, koliko god bila opravdana. cas pare nisu problem, cas nam je jeftina ekipa, ovisno rezultatima i osnovi zamazivanja ociju. "juce" nam pare nisu bile problem, "danas" saznam da su se nabile nove obaveze prema pu i nisu se mjesecima placali doprinosi, pa postoji mogucnost da pomocni bude pod hipotekom. da ne nabrajam dalje. uglavnom, problema, ocito, ima, samo se, kao i uvjek, guraju pod tepih i preko foruma i na kafama predstavlja ruzicastija slika. nego sto uistinu jeste.

niti prizivam bilo koga od prethodnih, niti ove tjeram, niti imam u glavi neku soluciju kao alternativu. jednostavno, Zelju pratim i navijam za njega, bez obzira na rezultate. to sam radio i (da, imam dovoljno godina) kada je igrao i 2. saveznu ligu sfrj. naravno, razocaran sam, ne samo danasnjom predstavom, nego, mogu reci i godinama unazad. samo, nisu igraci, ni ss iskljucivi krivci za to. prolemi su, ocito, mnogo dublji i nama ne trebaju dusmani, pored nas samih.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2025, 20:59

Samo privatizacija spas je, inace idemo stopama celika i slobode
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 apr 2025, 21:00

mamonelafo je napisao/la:
02 apr 2025, 20:58

Koliko mrzioca Zelje na jednom mjestu.
Sram da ih bude.

Tesko je ovo gledati.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 apr 2025, 21:01

Pablo11 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:53
Admir74 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:05
Podrška za Denisa!

Sefe glavu gore, svaki navijač je večeras shvatio vašu poruku na kraju utakmice.
Za njegovo dobro nadam se da ce dati ostavku. Ovo sto se radi unutar kluba i hajka oko njega i Rahimica, nisu zasluzili. Mi nista bolje ne zasluzujemo, da se ugasimo mozda bi dobro bilo jer nikad necemo na zelenu granu doci. Ovdje se ovaj pacenik raduje sto smo izgubili samo da bi prizivao drugu garnituru. Bekricu takodjer zelim sve najgore u zivotu za sve sto radi okolo. Coricu tvoj poraz, ko zna sto li je moralo ovako biti. O igracima ne treba trositi rijeci, Galic inace po strucnjacima bolji od odinake je sve pokazao veceras, nadam se sljedeci put kad bude mahalao i trazio ozbiljno povecanje plate da ce spustiti glavu jer je najgluplji igrac u ovih 20 u rosteru.
Galic trazio povecanje plate? hahahahha kakav je to klaun od frajera

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 02 apr 2025, 21:01

irfo je napisao/la:
02 apr 2025, 20:59
Samo privatizacija spas je, inace idemo stopama celika i slobode
+1
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 02 apr 2025, 21:02

Ejnur je napisao/la:
02 apr 2025, 20:51
Admir74 je napisao/la:
Podrška za Denisa!

Sefe glavu gore, svaki navijač je večeras shvatio vašu poruku na kraju utakmice.
Haj molim te mi reci sta si ti shvatio da i ja shvatim?
Alibi trener koji uvijek ima nesto sto ga koci,na jesen je govorio bit ce bolji Zeljo na proljece i ocekujte boljeg Zelju,dodje proljece eto ima puno povreda povrede su mu krive,eto poslije reprezentativne pauze ce biti bolje kad mu se vrate svi,evo prodje i reprezentazivna pauza i dodje jedna od najbitnijih utakmica u sezoni i evo sta smo dobili.
Daj ne zajebaji,mada nisam ja za tjeranje njega jer ne vidim rjesenje koga ce dovest al treba mu se itekako ocitati bukvica a ne samo fol neka podrska pruzat.
Nakon sramne prosle sezone, covjek nas vodi vise nego korektno ove sezone. Imamo 4to mjesto, realno prve 3 ekipe su bolje od nas. Polufinale je super rezultat, da nismo dozivjeli debakl od 3 razlike i imali aktivan rezultat pred revans, sve bi bilo ok.

Bezveze se hajka dize na trenera. Vise igra mu doveli bez prava igranja, bolje da se Uprava napada.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2025, 21:02

Nodi nikad nije birao strane kad je u pitanju Zeljeznicar, ali ove ljude ne treba tjerati
Istina je da treba kritikovati i malo neke igracke promjene napraviti, ali nista vise od toga
Amar Osima treba staviti za direktora OP, a ove ostaviti Rahimica, Corica…
Jedino ako ima koji milioner da nas preuzme, a to se nece desiti jer mnogi u klubu ne bi imali mjesta kod privatnika
Puna podrska upravi i strucnom stabu idemo dalje po pobjedu i Igman i po finale na Grbavici
A vi sto bi tjerali Corica i Rahimica zapitajte se malo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 apr 2025, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 apr 2025, 21:03

NoDi80 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:55

U sta su nas to uvalili brate
Sta izgubili nije nista gotovo
Imamo borbu za trece mjesti i ima revans
Ne treba nikog tjerati pogotovo ne Tunovica, Rahimica i Corica
Tunovic je tu samo pozitivan po meni. Ostali nek idu.

A vidjet cete ne daj Boze da ostanemo bez Evrope. Mi u Evropi sa pristupom da su svi jaci od nas nemamo sta traziti.

Boljevic, Dangubic, Mircevski, Karamarko, Krpic, Radovac, Markovic ne igraju za male pare.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 apr 2025, 21:03

Jedna riječ.
Bruka.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 02 apr 2025, 21:04

02 apr 2025, 21:00
mamonelafo je napisao/la:
02 apr 2025, 20:58

Koliko mrzioca Zelje na jednom mjestu.
Sram da ih bude.

Tesko je ovo gledati.
Ma ja ovo zbog atmosfere postavio, bez ikakvog cilja da komentarisem ljude ili slicno.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 apr 2025, 21:04

ristagrad je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:16
Jedino sto su razvili je ova masinerija na forumu.
Ubjedili nas da Hiros ide u Radnik.
Ubjedise nas za Mircevskog, bolji id Efendica.
Brazilci top.

Licenca, dugovanja?

Upravaa napolje!
Je.bi li te gredic i bivsi. Cigane odvratni.
tacno je da pere na ruke, ali, ni tebi nije mane. samo sto ste na "suprotnim stranama", pa se dovedete do toga da imate ovakvu komunikaciju.

odkako smo se, kao navijaci, pooceli zanimati i pretljati ko je direktor, uo, no... svaka uprava i pojedinac je imala zaledjinu od odredjenog broja forumasa i stitili su se na mrtvo ime, pa kad odu i izadju problemi koji ostanu iza njih, tajac.

ima vas par, skacete kao oprzeni na svaku kritiku, koliko god bila opravdana. cas pare nisu problem, cas nam je jeftina ekipa, ovisno rezultatima i osnovi zamazivanja ociju. "juce" nam pare nisu bile problem, "danas" saznam da su se nabile nove obaveze prema pu i nisu se mjesecima placali doprinosi, pa postoji mogucnost da pomocni bude pod hipotekom. da ne nabrajam dalje. uglavnom, problema, ocito, ima, samo se, kao i uvjek, guraju pod tepih i preko foruma i na kafama predstavlja ruzicastija slika. nego sto uistinu jeste.

niti prizivam bilo koga od prethodnih, niti ove tjeram, niti imam u glavi neku soluciju kao alternativu. jednostavno, Zelju pratim i navijam za njega, bez obzira na rezultate. to sam radio i (da, imam dovoljno godina) kada je igrao i 2. saveznu ligu sfrj. naravno, razocaran sam, ne samo danasnjom predstavom, nego, mogu reci i godinama unazad. samo, nisu igraci, ni ss iskljucivi krivci za to. prolemi su, ocito, mnogo dublji i nama ne trebaju dusmani, pored nas samih.
Naravno da cu stati iza svake uprave kad za to ima smisla. I iza gredica sam bio ksd je bio tu, nije vise clan i to je to. Rak rana kluba je skupstina od milion ljudi i to je to. Niko mi sa strane ne smeta, vec nase prozvane legende zbog mahalanja i svega. Prvo sam bio misketovac, sad sam na strani ovih.. Samo znam da ovakve price Rahimic i Coric nisu zasluzili. I nece me cuditi ako ostavku podnesu zbog svih stvari. Svlacionica nije problem uopste, igraci su slozni. To sto smo ogranicena ekipa to je drugo.
Fk Željezničar.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 02 apr 2025, 21:04

Argentina je napisao/la:
02 apr 2025, 21:02
Ejnur je napisao/la:
02 apr 2025, 20:51
Admir74 je napisao/la:
Podrška za Denisa!

Haj molim te mi reci sta si ti shvatio da i ja shvatim?
Alibi trener koji uvijek ima nesto sto ga koci,na jesen je govorio bit ce bolji Zeljo na proljece i ocekujte boljeg Zelju,dodje proljece eto ima puno povreda povrede su mu krive,eto poslije reprezentativne pauze ce biti bolje kad mu se vrate svi,evo prodje i reprezentazivna pauza i dodje jedna od najbitnijih utakmica u sezoni i evo sta smo dobili.
Daj ne zajebaji,mada nisam ja za tjeranje njega jer ne vidim rjesenje koga ce dovest al treba mu se itekako ocitati bukvica a ne samo fol neka podrska pruzat.
Nakon sramne prosle sezone, covjek nas vodi vise nego korektno ove sezone. Imamo 4to mjesto, realno prve 3 ekipe su bolje od nas. Polufinale je super rezultat, da nismo dozivjeli debakl od 3 razlike i imali aktivan rezultat pred revans, sve bi bilo ok.

Bezveze se hajka dize na trenera. Vise igra mu doveli bez prava igranja, bolje da se Uprava napada.
Daj ba ne zajebaji,cuj polufinale je super rezultat,prosli sve amatere i udarili na tim koji 7-8 na tabeli i haman ispali vec u prvoj utakmici. I ja sad trebam reci bravo solidna sezona...

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 apr 2025, 21:05

Ma **** Hireta. Sta ce klosar, narkoman sa Ilidze ode u Radnik.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 02 apr 2025, 21:06

NoDi80 je napisao/la:
Valter je napisao/la:
02 apr 2025, 20:49
NoDi80 je napisao/la:
Podrska Coricu i igracima, ali ovo je katastrofa svi do jednog
Okrenut se Igmanu jako bitno gostovanja do revansa…
Nažalost nebitna utakmica u Konjicu.
Bitana brate itekako da zbijemo redove
Valja doci sebi, a realno trebao nam je neki samar da nas razdrama
Nije nista gotovo i sad je sve na nama

Zeljovolimte halali pogresno sam protumacio

Četvrto mjesto neće voditi u Europu

ristagrad
Kontakt:

Post Postao/la ristagrad » 02 apr 2025, 21:07

Pablo11 je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:
Podrška za Denisa!

Za njegovo dobro nadam se da ce dati ostavku. Ovo sto se radi unutar kluba i hajka oko njega i Rahimica, nisu zasluzili. Mi nista bolje ne zasluzujemo, da se ugasimo mozda bi dobro bilo jer nikad necemo na zelenu granu doci. Ovdje se ovaj pacenik raduje sto smo izgubili samo da bi prizivao drugu garnituru. Bekricu takodjer zelim sve najgore u zivotu za sve sto radi okolo. Coricu tvoj poraz, ko zna sto li je moralo ovako biti. O igracima ne treba trositi rijeci, Galic inace po strucnjacima bolji od odinake je sve pokazao veceras, nadam se sljedeci put kad bude mahalao i trazio ozbiljno povecanje plate da ce spustiti glavu jer je najgluplji igrac u ovih 20 u rosteru.
opet prica da neko "sa strane" lozi igrace da miniraju denisa?

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 02 apr 2025, 21:10

Pablo11 je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:
Podrška za Denisa!

Ko god želi Bekrića u klubu ne voli Želju.
Zna se što nikome Odinaka ne valja a ovaj što traži 11 hiljada platu je super.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hrasno15, Lokomotifa, mamonelafo, sebalos i 66 gostiju.