FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Tačno i ne samo to već je glavni menadžer kluba rekao da se mogu očekivati pojačanja jer hoće da prave jak tim,Simpatizer je napisao/la:Fiser demantovao da je bilo pregovora sa Partizanom!
nadam se da je mislio ozbiljno...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
lešinar
Naravno da je mislio ozbiljno.Fišer je ozbiljan čovjek znam ga lično.
ako su sinovi na njega....

-
Phill Jackson
- Kontakt:
Pametno bi vam bilo da mozda Karalica vratite..6,7 golova vec dao

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
-
borac_sampion
- Kontakt:
pametno zborisPhill Jackson je napisao/la:Pametno bi vam bilo da mozda Karalica vratite..6,7 golova vec dao![]()
![]()
TREĆI PUT ČASTIMO
-
Phill Jackson
- Kontakt:
ma sjecam ga se davno kad je razvaljivo kod vas i onda cini mi se u Grcku otiso..,bas sam se iznenadio kad sam cuo da je u Laktasimaborac_sampion je napisao/la:pametno zborisPhill Jackson je napisao/la:Pametno bi vam bilo da mozda Karalica vratite..6,7 golova vec dao![]()
![]()
tanki smo u napadu...njega il vec veterana benica koji sa BSKom dere sve po 1.ligi rs
http://liverpool.bosnianforum.com/
-
borac_sampion
- Kontakt:
ne slazem se sa tobom...necu da izdvajam nikoga kao najslabijeg zato sto ljudi igraju stvarno srcem i daju sve od sebePhill Jackson je napisao/la:ma sjecam ga se davno kad je razvaljivo kod vas i onda cini mi se u Grcku otiso..,bas sam se iznenadio kad sam cuo da je u Laktasimaborac_sampion je napisao/la:pametno zborisPhill Jackson je napisao/la:Pametno bi vam bilo da mozda Karalica vratite..6,7 golova vec dao![]()
![]()
tanki smo u napadu...njega il vec veterana benica koji sa BSKom dere sve po 1.ligi rs
...btw. mislim da vam je najslabija karika golman Starcevic
TREĆI PUT ČASTIMO
muštuluk za vas , ne igrate sutra protiv Posušja ...odustali od igranja u kupu zbog lose finansijske situacije u klubu !
sad se možete odmoriti fino za subotu ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
banjaluka u srcu
- Kontakt:
sad sam i ja to procitao na nasem sportskom portalu,znaju ljudi da bi izgubili pa sto da dzabe trose pare za put,sad nek se spremaju za Slaviju pa da neki bod izvucemo ako je moguce a o pobjedi da ne govorim kako bi super bilo,al sve ce se vidjeti u nedjelju.mostar_mo je napisao/la:muštuluk za vas , ne igrate sutra protiv Posušja ...odustali od igranja u kupu zbog lose finansijske situacije u klubu !
ako Bog da u nedelju da se slavi pobjeda , još jedna u nizu ...
.. Naš je Borac nama sve na svijetu ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
kad kazem zajednicki mislim na nas Srpski Banjalucki Borac...na Borac za toji navijam i ja iz Bga,za omiljeni klub u Premier ligi bih...nadam se da sam sad bio jasniji 
šta ti bi sa onim maloprije postom, nestade ha? je napisao/la:ako Bog da u nedelju da se slavi pobjeda , još jedna u nizu ..... Naš je Borac nama sve na svijetu ... !!!
jel smešno , vidim ovi admini nedaju da kažemo svoje mišljenje , tako da na to ''šta je sa onim postom , nestade ha'' samo ću ti reći ... No comment.. Borac Banja Luka
sasagmp je napisao/la:kad kazem zajednicki mislim na nas Srpski Banjalucki Borac...na Borac za toji navijam i ja iz Bga,za omiljeni klub u Premier ligi bih...nadam se da sam sad bio jasniji
Proslu utakmicu protiv Slavije u naju nam je sudio sudija iz Sarajeva Ermin Pilav,i svi znamo sta je bilo,a u nedjelju nam protiv Slavije za promjenu sudi sudija iz-Sarajeva!
Rusmir Mrkovic....
Da nije zalosno,bilo bi smijesno....
Predlazem da utakmicu Celik-Olimpik sudi sudija iz Zenice,utakmicu Leotar-Sarajevo da sudi trebinjac itd.....
Moze covjek odsuditi najpostenije na svijetu,ali ipak je smijesno....
Rusmir Mrkovic....
Predlazem da utakmicu Celik-Olimpik sudi sudija iz Zenice,utakmicu Leotar-Sarajevo da sudi trebinjac itd.....
-
banjaluka u srcu
- Kontakt:
ako je tacna ova tvoja inf. za sudiju da je iz Sarajeva da mi odma na tabeli sebi pribiljezimo prvi poraz,samo ako nam Bog dragi pomogne mozda i jedan bodSchlager je napisao/la:Proslu utakmicu protiv Slavije u naju nam je sudio sudija iz Sarajeva Ermin Pilav,i svi znamo sta je bilo,a u nedjelju nam protiv Slavije za promjenu sudi sudija iz-Sarajeva!
Rusmir Mrkovic....
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
A sad je smiješno jel? Kakva vam je sudijska trojka sudila u Gradačcu? Mi ćemo primijeniti vaš recept iz te utakmice sa Slavijom. Ako budemo ganjali sudije po terenu, na godinu ćemo se borit za prvakaSchlager je napisao/la:Proslu utakmicu protiv Slavije u naju nam je sudio sudija iz Sarajeva Ermin Pilav,i svi znamo sta je bilo,a u nedjelju nam protiv Slavije za promjenu sudi sudija iz-Sarajeva!
Rusmir Mrkovic....
Dragon Town
Izvini Zmaj,nisam stvarno znao da je utakmicu Zvijezda-Borac sudio sudija iz Banjaluke,sad od tebe prvi put cujem...izvini jos jednom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.