31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Koliko samo smarate vise sa pricom o Sarajevu, Zenici, Bilinom Polju itd, kao pokvarena ploca. Utakmica finala baraza se u utorak igra u Zenici na Bilinom Polju, i to se nece promjeniti. Promasena tema totalno koja nema nikakve veze sa jednom od najbitnijih utakmica za nasu repku.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Teške psihoze.rishovski je napisao/la: ↑29 mar 2026, 21:45Igramo protiv Italije na domaćem terenu za odlazak na SP i ljudi ne prestaju pisati o tome da ne valja teren i da ne treba igrati u Zenici.. Godinama se ser.e kako nemamo stadion i sad kad je dosao red i na taj stadion da se treba graditi,ne valja Zenica neće valjati boja stolica![]()
Bilino Polje sramotno?
Izvolite gospodo i napravite novi stadion u svojim moćnim velegradovima.
S obzirom na količinu korištenja od strane NFSBiH i s obzirom na skoro besplatno ustupanje stadiona reprezentaciji od strane Zenice i Čelika, ima se obraza kenjati i po BP i po Zenici.
E neće moći.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma uzimamo lagano sutra, 3:1 kraj.
Imam viska dva zapada, 250e komad
Imam viska dva zapada, 250e komad
To su isti likovi koji su blatili Barbareza jer je na tribine poslao Lukica umjesto Bazdara. Uvijek nadju neke debilne stvari i zbog toga konstantno unistavaju forum.
Imal neko zapad a da nije 500km? Halallite što drugi put pitam vezano za karte, možda ko vidi 
Haris
Stvarno ne znam kako ljudi imaju obraza blatiti Barbareza i stručni štab nakon Velsa. Imao je nafake jer je divljao s tri napadača, ali brate vrhunski postavljena utakmica i vrhunske izmjene.
Iskompleksirani egomanijaci koji su većinski nezadovoljni stanjem sopstvenog života na taj način ispoljavaju frustracije.
Stvarno ne znam šta mu se može zamjeriti osim Tahirovića u prvih 11.
Ima li nesto da vama pojedincima odgovara, glupa vam je ta prica na klupskoj osnovi i teritorijalno, onaj ne moze Barbareza jer je Velezov, Pape jer je bio Pitar Bazdarevic jer je Željin, dosadni ste tom glupom pričom, Zenica je mjera i najbolja opcija kada se sve sagleda, igramo tamo decenijama, i svako malo se pisu gluposti samo jer bi ovi da im se igra u dvoristu.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 29 mar 2026, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Načelno se slažem, ali ima stvari koje mu se mogu zamjeriti i pored Tahirovića.CAGarfia je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:07Stvarno ne znam kako ljudi imaju obraza blatiti Barbareza i stručni štab nakon Velsa. Imao je nafake jer je divljao s tri napadača, ali brate vrhunski postavljena utakmica i vrhunske izmjene.
Iskompleksirani egomanijaci koji su većinski nezadovoljni stanjem sopstvenog života na taj način ispoljavaju frustracije.
Nepozivanje Malića i Karića, kao jedinih alternativa na bekovskim pozicijama, i stavljanje Gigovića da krpa beka.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Da li neko zna ko ce prenositi utakmicu na BHT1?
najjaci su mi ovi dijasporasi sto traze karte al po normalnoj cijeni, ja uzo tri komada za nas trojicu koji idemo , sad nek vam zavaljuju cijene a ne bi isli da je prijateljska u pitanju fuj
Da, kritikovao sam i ja što je samo Dedić pravi bek. Na to sam zaboravio. Srećom nije rezultiralo kobno iako je onaj crnac djecu pravio Giggsu.signalidunapark je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:10Načelno se slažem, ali ima stvari koje mu se mogu zamjeriti i pored Tahirovića.CAGarfia je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:07Stvarno ne znam kako ljudi imaju obraza blatiti Barbareza i stručni štab nakon Velsa. Imao je nafake jer je divljao s tri napadača, ali brate vrhunski postavljena utakmica i vrhunske izmjene.
Nepozivanje Malića i Karića, kao jedinih alternativa na bekovskim pozicijama, i stavljanje Gigovića da krpa beka.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Sva sreća pa nije znao centrirat, jer je ispalio 10 cenatršuteva u 5 minuta.CAGarfia je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:14Da, kritikovao sam i ja što je samo Dedić pravi bek. Na to sam zaboravio. Srećom nije rezultiralo kobno iako je onaj crnac djecu pravio Giggsu.signalidunapark je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:10Načelno se slažem, ali ima stvari koje mu se mogu zamjeriti i pored Tahirovića.CAGarfia je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:07
Stvarno ne znam kako ljudi imaju obraza blatiti Barbareza i stručni štab nakon Velsa. Imao je nafake jer je divljao s tri napadača, ali brate vrhunski postavljena utakmica i vrhunske izmjene.
Ma realno stadion je odron, nemam nikakve veze sa tim prepucavanjima klubova i medjugradskim, ali manje vise koja reprezentacija god dodje radi se reportaza i "sazalijevaju" nas, trebamo novi stadion i to je to. Mi nazalost nemamo ni u planu da gradimo nesto.Padovan je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:09Ima li nesto da vama pojedincima odgovara, glupa vam je ta prica na klupskoj osnovi i teritorijalno, onaj ne moze Barbareza jer je Velezov, Pape jer je bio Pitar Bazdarevic jer je Željin, dosadni ste tom glupom pričom, Zenica je mjera i najbolja opcija kada se sve sagleda, igramo tamo decenijama, i svako malo se pisu gluposti samo jer bi ovi da im se igra u dvoristu.
embrace the chaos
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Malić bi svojom brzinom i eksplozivnošcu zaustavio Sorbu Thomasa i spriječio onih 10 centaršuteva…isto kao što je protiv Mwenea u Beču, protiv Rumunije i Kipra u Zenici…signalidunapark je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:10Načelno se slažem, ali ima stvari koje mu se mogu zamjeriti i pored Tahirovića.CAGarfia je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:07Stvarno ne znam kako ljudi imaju obraza blatiti Barbareza i stručni štab nakon Velsa. Imao je nafake jer je divljao s tri napadača, ali brate vrhunski postavljena utakmica i vrhunske izmjene.
Za Karića se slažem…ublehaš je grešku napravio.
Talijani nemaju Džeku koji je nekada bio svjetska klasa, te Alajbegovića koji će biti svjetska klasa. Ako se poklopi da prvi u flešbeku ustane na nogu iz 2013. godine, a Kerim demonstira ono što će u kontinuitetu raditi za koju godinu, možemo svakog dobiti kući osim najjačih - Talijani to sada nisu.
Druga je stvar što su obojica u godinama kada isporuka takvih partija zavisi od toga kako će se probuditi jer ni Edin ni Kerim to nisu u stanju isporučivati redovno sada.
Druga je stvar što su obojica u godinama kada isporuka takvih partija zavisi od toga kako će se probuditi jer ni Edin ni Kerim to nisu u stanju isporučivati redovno sada.
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 29 mar 2026, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ma nije Malić neka sreća, ali je za razliku od Gigare bek, i logika je da mijenjaš beka za beka.MiranGlasnic je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:17Malić bi svojom brzinom i eksplozivnošcu zaustavio Sorbu Thomasa i spriječio onih 10 centaršuteva…isto kao što je protiv Mwenea u Beču, protiv Rumunije i Kipra u Zenici…signalidunapark je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:10Načelno se slažem, ali ima stvari koje mu se mogu zamjeriti i pored Tahirovića.CAGarfia je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:07
Čak mislim da je trebao ubaciti Čelika umjesto Dedića kad je već htio mijenjati. Mlad je igrač, igra u zadnje vrijeme, ima energije i vještina da isprati krilo....
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 29 mar 2026, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Koncept navijanja i podrške je bolesno poremećen kod nas, do te mjere da skoro i ne postoji. Postoji samo odobravanje grešaka.
Ja sam spreman na veliko razočarenje, a nisam spreman za veliko slavlje koje bi moglo nastupiti, veće od onog 2014.
Ja sam spreman na veliko razočarenje, a nisam spreman za veliko slavlje koje bi moglo nastupiti, veće od onog 2014.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nije Malić bek. Isto ga u klubu šaltaju….nije ga pretrčao samo ko nije probao…za Čelika bi imalo više logike…signalidunapark je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:20Ma nije Malić nrka sreća, ali je za razliku od Gigare bek, i logika je da mijenjaš beka za beka.MiranGlasnic je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:17Malić bi svojom brzinom i eksplozivnošcu zaustavio Sorbu Thomasa i spriječio onih 10 centaršuteva…isto kao što je protiv Mwenea u Beču, protiv Rumunije i Kipra u Zenici…signalidunapark je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:10
Načelno se slažem, ali ima stvari koje mu se mogu zamjeriti i pored Tahirovića.
Čak mislim da je trebao ubaciti Čelika umjesto Dedića kad jr već htio mijenjati. Mlad je igrač, igra u zadnje vrijeme, ima energije i vještina da isprati krilo....
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Daduli, grad-na-rijeci-sani, Hajdeee, Haksss, HariTz, LondonBlues, MaroonBjelave, MostarNeretva, napapijri1987, Proximic, TETRAPAK i 102 gosta.